Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Multumesc mult man, am vazut dar cum nu ma peicep am zis sa mai cer si alte pareri.

Mersi de ajutor

• Oras:bucuresti
Postat

Nu prea m-ati lamurit.

Nu stiti sau nu vreti?

Daca era cu injuraturi cred ca sareau mai multi.

Poate totusi cineva poate da o parere mai clara.

Depinde ce distante vrei sa parcurgi cu ce bagaje si pe ce fel de drumuri !!!

Postat

Oras distante mici si medii, fara bagaj.

Ai nevoie de o bicicleta cu roti probabil 28 daca esti mai inalt maxim 8-10 viteze ghidon tip oras sa nu obosesti cu aparatoare noroi frane normale pe genti sezut confortabil. sigur gasesti pana in 1500-2000 lei

Postat

ba(ieti si fete), 

care stiti mai bine asa o comparatie de viteze in butuc versus pinioane, avantaje/dezavantaje, pe ce fel de bicle se preteaza ce model. merci.

Regards,

G

• Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
  • Telefon: azareth.maximus
  • Oras:Avalon
Postat

Pentru fete ar merge ceva de genu' Skirt Bike, eveniment ce tocmai a avut loc, iar unii baieti au participat in kilt, declarand ca a fost misto sa pedaleze avand aerisire ...

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

ba(ieti si fete), 

care stiti mai bine asa o comparatie de viteze in butuc versus pinioane, avantaje/dezavantaje, pe ce fel de bicle se preteaza ce model. merci.

Regards,

G

Pentru fete ar merge ceva de genu' Skirt Bike, eveniment ce tocmai a avut loc, iar unii baieti au participat in kilt, declarand ca a fost misto sa pedaleze avand aerisire ...

Esti multumit de raspunsul primit? Asa-ti trebuie daca bagi in detalii tehnice oameni care stiu doar pizda si pula.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

:)) Nu-s, pentru ca nu e la subiect, a incercat o gluma dar ori nu a inteles ca prima linia e un apelativ si nu face parte din intrebare ori s-a prefacut ca nu a inteles ca sa potriveasca cumva raspunsul cu intrebarea care de altfel nu au nici o legatura. As putea interpreta in maniera dadista dar totusi nu asta e scopul asa ca MA rad si trec mai departe. Poate, poate careva stie sa imi dea un raspuns. Alminteri sa fie primite si glumele, dar ontopic. Parol. :D

Regards,

G.

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

La schimbatoarele din butuc sunt reletiv putine viteze 3-5 se folosesc mai ales la bicicletele de dama pentru oras sau iesiri la iarba verde, daca vrei  plimbare in oras fara viteze excesive sau fara pante de urcat merge bine , sistem fiabil. Pentru gama mai mare de viteze neaparat schimbator cu fise. Cate ? depinde ce vrei viteza sosea sau MTB pentru catarare pe munte..Sper ca ti-am fost de folos macar un pic.

• Oras:pretutindeni
Postat

La varsta mea, practice ciclism de fotoliu mai ales ca se anunta un "Le Tour" de retinunut. Ma enerveaza faptul ca nu voi putea vedea etapele montane, afurisitul de job ma va impiedica... Se ofera ccineva sa inregistreze etapele sa le pot vedea in august?

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

http://www.letour.com/le-tour/2014/us/overall-route.html

STAGE TYPE DATE START AND FINISH DISTANCE DETAILS

1 Flat   Saturday, July 5th Leeds > Harrogate 190.5 km

2 Hilly   Sunday, July 6th York > Sheffield 201 km  

3 Flat   Monday, July 7th Cambridge > Londres 155 km

4 Flat   Tuesday, July 8th Le Touquet-Paris-Plage > Lille Métropole 163.5 km  

5 Hilly   Wednesday, July 9th Ypres > Arenberg Porte du Hainaut 155.5 km  

6 Flat   Thursday, July 10th Arras > Reims 194 km  

7 Flat   Friday, July 11th Épernay > Nancy 234.5 km  

8 Hilly   Saturday, July 12th Tomblaine > Gérardmer La Mauselaine 161 km

9 Hilly   Sunday, July 13th Gérardmer > Mulhouse 170 km  

10 Mountain Monday, July 14th Mulhouse > La Planche des Belles Filles 161.5 km  

- Rest day Tuesday, July 15th Besançon  

11 Hilly  Wednesday, July 16th Besançon > Oyonnax 187.5 km  

12 Flat   Thursday, July 17th Bourg-en-Bresse > Saint-Étienne 185.5 km  

13 Mountain   Friday, July 18th Saint-Étienne > Chamrousse 197.5 km  

14 Mountain  Saturday, July 19th Grenoble > Risoul 177 km  

15 Flat   Sunday, July 20th Tallard > Nîmes 222 km  

- Rest day Monday, July 21st Carcassonne    

16 Mountain   Tuesday, July 22nd Carcassonne > Bagnères-de-Luchon 237.5 km

17 Mountain Wednesday, July 23rd Saint-Gaudens > Saint-Lary Pla d’Adet 124.5 km  

18 Mountain Thursday, July 24th Pau > Hautacam 145.5 km

19 Flat   Friday, July 25th Maubourguet Pays du Val d’Adour > Bergerac 208.5 km

20 Individual time-trial  Saturday, July 26th Bergerac > Périgueux 54 km  

21 Flat   Sunday, July 27th Évry > Paris Champs-Élysées 137.5 km  

Postat

Paradise, merci, da mi-a fost de folos, deci pinioane sa fie. Dixit 

Clontosule vezi ca le poti vedea si pe smartphone/tableta stiu sigur ca orange Tv are eurosport dar nu stiu sigur daca aplicatia digi sau dolce il au. ASta daca posezi tehnologia necesara, daca nu, poate in reluare.

Regards,

G

Postat

Multumesc V-SHIPS pentru ajutor.

gigescu, unde voi fi nu am acces la net si nici nu inteleg limba vorbita acolo ca sa pot intelege sterile sportive ( asta in cazul in care dau si stiri despre o competitive europeana). Postarea lui V-SHIPS ma va ajuta sa selectez la ce etape sa urmaresc inregistrarile, fie pe You Tube, fie in alta parte.

Inca odata, multe multumiri lui V-SHIPS.

Postat

Ieri am alergat in paralel cu un biciclist si desi am doar doua picioare la dispozitie l-am depasit , e drept ca in urcare pe panta nu la coborare....nu ii venea nici lui sa creada ca un jogger in poate depasi. :laugh2

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Ieri am alergat in paralel cu un biciclist si desi am doar doua picioare la dispozitie l-am depasit 

Si el cate avea? :)

• Like 2
Postat

Ieri am alergat in paralel cu un biciclist si desi am doar doua picioare la dispozitie l-am depasit , e drept ca in urcare pe panta nu la coborare....nu ii venea nici lui sa creada ca un jogger in poate depasi. :laugh2

Esti sigur ca nu alergai in directie opusa ? ... :) :) :)))

P.S. ... Cati ani avea ciclistul pe care te lauzi ca l-ai depasit ? ... :) :) :)

Postat

Esti sigur ca nu alergai in directie opusa ? ... :) :) :)))

P.S. ... Cati ani avea ciclistul pe care te lauzi ca l-ai depasit ? ... :) :) :)

Nuuu, alergam bine, in sensul bun. Cel pe care l-am depasit? Pai sa tot fi avut vreo 10-12 ani.... :laugh2

Postat

Nuuu, alergam bine, in sensul bun. Cel pe care l-am depasit? Pai sa tot fi avut vreo 10-12 ani.... :laugh2

Io cand va zic ca omu' de fapt numa' incearca sa ne trolleze, nu ma credeti... :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...