jolly roger Reputație: 312 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2014 @Deeana "nu mai am access la PM..nu ignor pe nimeni.."Asa s-au nascut marile poeme, Eminescu a scris capodopere pe tema asta:De cate ori am asteptatO soapta de raspunsO zi din viata sa-mi fi dat.... Ah, de-asta era Ignore? Plm... incepusem sa ma simt inspirat sa scriu o poezie. Ce-ar fi sa scrie lumea aici doar daca are de gand sa spuna ca vine la plimbare? De fapt am o idee mai buna: Diana, hai sa le spunem la astia cum o sa mergem noi frumos sa ne plimbam cu bicicleta in weekend. Sa vezi cum se inghesuie dupa aia. PS: Mama ce tehnica de invaluire am :waytogo PPS: Bine, am inteles, nu-i amuzant <_< PPPPS: HAI ODATA!!
Lubric Reputație: 707 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Aprilie 3, 2014 Anunt important pentru biciclistiIn acest weekend la Romexpo va avea loc o expozitie de biciclete, ExpoBike, concomitent cu una de motoare - SMAEB. Mai multe informatii pe topicul dedicat.
Lubric Reputație: 707 Postat Aprilie 3, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Aprilie 3, 2014 Rectific, locatia e Romaero.
jolly roger Reputație: 312 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2014 Oricum o sa ploua in weekend. Asa ca nu trebuie sa va simtiti vinovati. N-am avut noroc. De-aia nu merge treaba si nu putem sa avem lucruri frumoase. Nu pentru ca suntem(ti) lenesi si autosuficienti. Ci pentru ca suntem batuti de soarta. Asta e adevaru. Altii are noroc. Noi n'am avut niciodata.
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 16, 2014 Ca sa nu mai facem un topic nou, putem sa discutam aici un "puzzle bicicleta"? Eventual pe categorii: road, trekking, dirt?
jolly roger Reputație: 312 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2014 Cum adica "puzzle bicicleta"? Bicicleta Frankenstein, sau cum? A mea e buna. E neagra, rosie si alba. Mi-am gasit si anturaj de biciclisti. Vii si tu?
6666 Reputație: 78 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 19, 2014 Eu am o cursiera si-mi place mult sa ies pe drumuri cu ea, Cand pedalez sunt singur cu gandurile mele si le pot aranja un pic,,,
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 19, 2014 Cum adica "puzzle bicicleta"? Bicicleta Frankenstein, sau cum? A mea e buna. E neagra, rosie si alba. Mi-am gasit si anturaj de biciclisti. Vii si tu?"Puzzle bicicleta" adica din ce piese v-ati compune bicla ideala...
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 21, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 21, 2014 Iesim weekendul viitor?eu weekendul viitorhttp://youtu.be/kHR5e99JmbU
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 21, 2014 excelent, putinii ciclisti ai forumului simteau nevoia de manelele tale! 1 5
6666 Reputație: 78 Postat Aprilie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 21, 2014 excelent, putinii ciclisti ai forumului simteau nevoia de manelele tale! Mie-mi place sa ascult muzica in timp ce pedalez dar conteaza ritmul sa nu ma incurce la respiratie...
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 21, 2014 Astazi cum a fost asa o zi insorita am zis sa imi scot si eu bicicleta la o prima plimbare pe anul acesta , am plecat din Sibiu si am facut o plimbare cam de 55-60 km pana in apropiere de Raul Sadului a fost pur si simplu superb , dar acuma m-a luat o febra musculara de abia ma misc , aici puteti vedea putin din traseu
6666 Reputație: 78 Postat Aprilie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 21, 2014 Astazi cum a fost asa o zi insorita am zis sa imi scot si eu bicicleta la o prima plimbare pe anul acesta , am plecat din Sibiu si am facut o plimbare cam de 55-60 km pana in apropiere de Raul Sadului a fost pur si simplu superb , dar acuma m-a luat o febra musculara de abia ma misc , aici puteti vedea putin din traseu Si eu am facut azi vreo 50 km intradevar a fost vreme minunata, numai buna de pedalat
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 21, 2014 Titlul videoclipului spune ca filmarea e din 2012...
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 21, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 21, 2014 in lumea lui suntem inca in 2012
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 21, 2014 Nu eu am filmat pe acolo am fost ,dar este doar o mica parte , acela a fost traseul , filmarea am gasit-o pe youtube
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 21, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Aprilie 21, 2014 Nu eu am filmat pe acolo am fost ,dar este doar o mica parte , acela a fost traseul , filmarea am gasit-o pe youtube sa mori tu ? eu credeam ca tu ai filmat mai da-ti doua palme si culca-te la loc
6666 Reputație: 78 Postat Aprilie 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 21, 2014 "Puzzle bicicleta" adica din ce piese v-ati compune bicla ideala...Cadru Suisse Schimbator +roti Shimano frane Wiesmann 1
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 21, 2014 "Puzzle" bicicleta DH: cadru: Santa Cruz V10 sau GT Furyfurca: Fox Racing Shox (40RC2)susp. spate: Ohlinsghidon: Truvativ Holzfeller sau Renthal Fatbar DHpipa: B+lant: Shimano XTRjante: DT Swiss sau Maviccauciucuri: Schwalbe sau Maxxisfrane: Shimano Saintsa: Pro Athertonpedale: Wellgo ... si nici nu depaseste 7000 EUR 2 5
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 21, 2014 te ai asa la biciclete Deeana chiar asa de mult te pasioneaza ? si eu saracu de mine ma dau cu un Bmx
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 21, 2014 Nu am DH, am o cursiera... dar n-ar strica sa-mi pice din cer un DH. Si da, imi plac mult bicicletele.
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 21, 2014 Am avut si eu un BMX cand eram mai mica. Era un Haro
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Aprilie 21, 2014 Eu inafara sa pedalez nu stiu nimica despre biciclete si Bmx meu l-am cumparat de la Mall si l-am luat ca era la oferta in rest cand vad biciclisti prin oras ii injur ca incurca traficul , nu am parere prea buna despre biciclistii care circula in oras si sunt de parere ca cu bicicleta te dai prin trasee montane ,sate ,parturi etc
v-ships Reputație: 24 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Aprilie 22, 2014 @ Deea, numai de 7000$ mai mami ?? .. ca sa fac cu ea, ce?, sa ma dau pe Dorobanti, Centru Vechi ori prin Mamaia cu ea ca sa bag in boala totzi putzoii cu haudi si bemeveuri 2nd,3rd hand la acelasi pretz cu bicla?..nu-s destui tzarani/melteni cu auto/moto care se sparg in figuri, pe drumurile mioritice, ce dreaq si noi sarmanii cu bicle tre' s-o luam pe urmele lor? Nu cred ca merita sa investim > de 1000 ron pentru un MB/DH/DB/HT, pff cate nume le-au mai dat , la Mountain Bike clasic ma refer...asta in cazul in care o luam doar pentru a ne mentine tonusul muscular si corpul intr-o anumita conditie, urcandu-ne pe ea de maxim 10-20 ori pe an. Daca vrei sa te dai zilnic cu ea incepand un nou stil de viata ori pentru o cursiera, ok... te poti duce la 3-4000 de ron daca nu vrei sa-ti rupi gatul cu ea, dezvoltand viteze destul de mari cu ea, chiar si in plat. Lucrurile cele mai importante sunt schimbatoarele si franele(in cazul celor pe disc) mai ales pt ciclistii de sosea, acestea trebuie sa fie de calitate si usor de intretinut/demontat/schimbat componente asta in cazul n-ai vreun service la-ndemana ori sunt talhari luandu-ti manopera mai ceva ca la masini. Pentru cei care si-au petrecut viata, chiar si copilaria pe scaune/scaunele/canapele si alte obiecte de odihnit bucile nu le recomand sa sara din prima la semi/ cursiere, este vorba de forma ghidonului/echilibru/viteza..incercati mai intai ceva mai clasic, un ghidon mai manevrabil, roti mai late, si de ce nu, lipsa cadrului(barii de mijloc) aceste va vor scapa de unele trante chiar urate la vreo 40-50 km pe ora in cazul unei cursiere cand vi se pune ghidonul si implicit roata fata travers.Daca sunteti caposi si va luati, strangeti-i ghidonul tare si incercati sa va dati cu ea la drum intins, nu incercati slalomuri/optulete/cerculete prin parcari, ca sa rupeti oglinzile stresatilor pe patru roti. Io mi-am luat-o pe ultima(DH) cu frane pe discuri de curiozitate, plus ca o mai iau uneori prin damburi si rape...nu le-am forjat prea tare, dupa vreo 1000 de km inca nu le-am schimbat placutele, sper sa ma mai tina si vara asta, ala de pe spate, ori le schimb intre ele. Zicea cineva mai devreme/demult prin topic ceva de suspensii, lucru mecanic si alte alea-alea...pe mine unul nu ma deranjeaza deloc, mai ales cand te dai pe piatra cubica, sar cel putin 100 de borduri la 10-20 km prin traficul de rahat din C-ta, plus ca suspensiile sunt bune pentru buci(pentru cei/cele mai neinitiati/e cu datul din ele), pentru roti, chiar si cele cu spite duble si jante off road le vei face varza daca ai de la 80 de kile in sus, prin gropile si bordurile din oras(io am facut praf cateva perechi pe biclele clasice, neavand mai mult de 75 de kile atunci, acum avand vreo 80 ).Facandu-ti varza rotile/jentile si habar n-avand sa ti le centrezi, mult mai usor iti vei fute sabotii, placutele de frana, plus ca vei da mai greu la pedale nestiind de ce. Ok daca vorbim de ciclistii rutieri profesionisti, de cei care se dau si participa prin creierii muntilor ori la cei de obstacole atunci poate se justifica sa pui numai sa-ti iei scule profy, ori punand componente de calitate/scumpe pe o bicla, incluzand si cadrul. Ca sa asculti muzica mai ales avand casti pe ambele urechi(si am vazut d-astia -macar sa-si lase o ureche libera) in timp ce esti in trafic inconjurat de soferi dementi, mi se pare foarte riscant, dand dovada de aceeasi imaturitate ca si cei ce tin colacul pe patru roti. Pentru nenea shoferu care injura bicilistii, ii transmit ca si io fac la fel cu 3/4 dintre cretinii aia care se tin de colac prin trafic, jumatate dintre ei neavand nici un drept sa aibe carnet, luandu-l cu spaga ori ca i s-a facut mila politistului sa-l vada pe retardat dand de 10 ori examen si de fiecare data picandu-l. Saptamana trecuta eram sa ma strang de gat cu doi labagii, care erau sa ma calce in intersectie la stop, ei fortand semaforul eu fiind cu bicla pe trecere pe verde. Acum sa intreb si io turma de shoferi din trafic...voi chiar puteti baga mana-n foc ca 30-40 % dintre cretinii din trafic nu se dau si ei cu masina de amorul artei ori ca fug de leasing ca sa nu-i prinda ???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum