thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 7, 2014 Welcome back V-Ships!
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 8, 2014 Mersi, mersi. http://www.youtube.com/watch?v=MU36uzr_ggo
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 9, 2014
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 9, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Lg8K7ge9sKo
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 14, 2014
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 24, 2014 1 3
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 24, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 24, 2014 Pisic ma faci mov?
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Noiembrie 25, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Noiembrie 25, 2014 Pisic ma faci mov? Tuh bolunda, asta crezi tu ca-i relaxant?
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 26, 2014
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 28, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=v6mwqQvv99c
v-ships Reputație: 24 Postat Decembrie 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Decembrie 19, 2014
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 3, 2015 1 2
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 3, 2015 Sa-l mai postez o data, ca primul link l-au scos de pe yt. Nu toti cei care nu asculta manele, suntem satanisti/alcoolici/drogati. O sa ajungem in cativa ani, cei care nu pupam moaste, sa fim exilati din societate ori bagati la balamuc. https://www.youtube.com/watch?v=DCno8POPaPQ 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 3, 2015 Cu postarea asta cu Zaz, m-ai spart marinare! E una dintre preferatele mele din ceea-ce înseamnă muzica actuală. 3 3
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Octombrie 4, 2016 Baaai lupiii baiii, tu-i in cap cu iutubu' sulii, mi-au sters carnatii majoritatea melodiilor, si nu erau manele ... tu-i in cap de croncanitori balosi si trepanati, ca numa' astia au mai ramas si se-nmultesc in draci... cre' ca dat motanu' report la iutub sa ramana doar sarmale si manele, 'mi-as in ele. 3
v-ships Reputație: 24 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Decembrie 7, 2016 2
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 21, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iunie 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Q4oInT79CUk 2
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iulie 2, 2017 1 2
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iulie 3, 2017 De ce ca roman, baga-mi-as in ea de latinitate, trebuie sa ascult numa' manele tiganesti, in loc de latino ? Pai sa nu-i futzi in toti gaztii pe gainatzii aia trepanatzi, jegosi, burtosi nationalisti-extremisti care o ard cu 'afara ungurii din tara', cand ei asculta manele la maxim, umpland parcurile/spatiile verzi de gunoaie, afumand tot cartierul, mi-as pula in micii, costitza si ceafa lor la gratar ? Baaa, proastelor, da-ti fa distruselor buzate si bronzate natural din bucile alea obosite si pe latino, de tiganci/columbience/brazilience, tu-va-n apripile/ciocurile alea de baragladine zburatoare. Mi-as in el de recensamant facut din pix ca si recenziile de acilea, mare minune daca nu-s mai mult de 3-4 milioane de ciori nationalist-iredentiste, cu India mai lipseste sa ne alipim, si-am rezolvat-o ca natie. Baga-mi-as-o toata si-n sarmalele lor de nunti, din care au inceput sa nu lipseasca manelele, un cacat uscat in plic ca dar de nunta ar merita astia, tu-i gura de trepanati.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 3, 2017 5 7
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 3, 2017 De ce ca roman, baga-mi-as in ea de latinitate, trebuie sa ascult numa' manele tiganesti, in loc de latino ? Pai sa nu-i futzi in toti gaztii pe gainatzii aia trepanatzi, jegosi, burtosi nationalisti-extremisti care o ard cu 'afara ungurii din tara', cand ei asculta manele la maxim, umpland parcurile/spatiile verzi de gunoaie, afumand tot cartierul, mi-as pula in micii, costitza si ceafa lor la gratar ? https://www.youtube.com/watch?v=x9FIrsyTu7A https://www.youtube.com/watch?v=UuH9JRetATA Baaa, proastelor, da-ti fa distruselor buzate si bronzate natural din bucile alea obosite si pe latino, de tiganci/columbience/brazilience, tu-va-n apripile/ciocurile alea de baragladine zburatoare. Mi-as in el de recensamant facut din pix ca si recenziile de acilea, mare minune daca nu-s mai mult de 3-4 milioane de ciori nationalist-iredentiste, cu India mai lipseste sa ne alipim, si-am rezolvat-o ca natie. Baga-mi-as-o toata si-n sarmalele lor de nunti, din care au inceput sa nu lipseasca manelele, un cacat uscat in plic ca dar de nunta ar merita astia, tu-i gura de trepanati. https://www.youtube.com/watch?v=F5zCGgZMaWQ Așa da, umblatule... dă-le lecții, latin-loverule 1 4
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 3, 2017 Tre' sa-si facă pagină de facebook neapărat!... 5
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 3, 2017 Așa da, umblatule... dă-le lecții, latin-loverule Ce posta el, la 4 dimineața!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 3, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 3, 2017 Ce posta el, la 4 dimineața! E pă alt fus, dă-l în sânge ) 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum