laury Reputație: 24071 Postat Decembrie 13, 2023 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Decembrie 13, 2023 La 09.12.2023 la 18:31, Jessica. a spus: Credema ca caut incontinu , totul este full maine astept un raspuns daca se elibereaza ceva ca sa ma mut , stiu este foarte departe dar nu am gasit nimic disponibil momentan . Voi face tot posibilul sa gasesc 🤗🤗 Stau pe Dorobanti…iti dau eu o camera la mine in apartament ptr cateva zile. Garantez discretia! 1 Link spre comentariu
Stefanelu Reputație: 558 Postat Decembrie 13, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Poate revii la anul ❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2023 Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Te asteptam dupa sarbatori. Pacat ca ai avut o vizita atat de scurta. Link spre comentariu
teret Reputație: 5 Postat Decembrie 15, 2023 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 15, 2023 On 12/12/2023 at 8:54 PM, Jessica. said: Yes, that's right, I didn't think it would be so full, but I'll think about coming back after the holidays 🤗 Hi Jessica, Are you still in Bucharest? Would you be available for a long meeting on Sunday 17th? I am highly interested to have a long meeting with you 😊 Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Ianuarie 9 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 9 Buna dragilor 😘😘✌️✌️Maine imi voi reîncepe activitatea . Voi anunța maine pregramul . In principiu ca si locație ar fi sectorul 3 dar o sa aflu maine sigur si o sa va anunț . Ca sa nu iau alta țeapă 😅 3 Link spre comentariu
Knowing Reputație: 12 Postat Ianuarie 9 Oras:București, România Oras:București, România Partajează Postat Ianuarie 9 De anul trecut îți urmăresc topicul să fiu la curent cu întoarcerea ta la capitală🤭, dar acum că ai scris că vei avea locație și în sectorul 3, aproape de mine, abia aștept să-ți împing o vizită și nu numai😏 Arăți top, dacă și ce oferi este la fel, mă revanșez cu o recenzie pe măsură😘 Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Ianuarie 9 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 9 Acum 1 oră, Knowing a spus: De anul trecut îți urmăresc topicul să fiu la curent cu întoarcerea ta la capitală🤭, dar acum că ai scris că vei avea locație și în sectorul 3, aproape de mine, abia aștept să-ți împing o vizită și nu numai😏 Arăți top, dacă și ce oferi este la fel, mă revanșez cu o recenzie pe măsură😘 Daa am reusit in sfarsit sa gasesc locatie . Maine sunt disponibila de la ora 12 Zona : Piata Unirii 🤗🤗🤗 3 Link spre comentariu
ionutzzz87 Reputație: 4 Postat Ianuarie 10 Oras:Japonia Disponibila Oras:Japonia Disponibila Partajează Postat Ianuarie 10 Salutare! A fost cineva? Link spre comentariu
owic Reputație: 806 Postat Ianuarie 10 Oras:outcall Oras:outcall Partajează Postat Ianuarie 10 Acum 52 minute, ionutzzz87 a spus: Salutare! A fost cineva? Daca titulara ar raspunde la mesaje, poate... Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60502 Postat Ianuarie 11 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 11 15 hours ago, ionutzzz87 said: Salutare! A fost cineva? da, activează în locație cu altă colegă. 8 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11 Partajează Postat Ianuarie 11 Salut! De data asta a fost cu noroc si am reusit s-o vizitez pe Jessica. Domnisoara se prezinta foarte bine. Miniona... Da. Sexy... Da. Deci titlul topicului nu minte deloc. Jessica este slim, bruneta, draguta la chip, cu un fizic de nota 10, sani maricei si frumosi (cu implanturi), pielea foarte fina si frumos bronzata, si tatuajele din poze. Preludiu placut cu saruturi si frecat sanii pe corp. Accepta cunni, fara degete inauntru, si saruturi pe corp doar de la gat in jos. Oral bun cu artificii si mult contact vizual, fara atentie la imprejurimi. Poate fi protejat sau neprotejat. Am optat sa fie neprotejat. Si nu pot sa nu mentionez imaginea super sexy din timpul oralului in care Jessica era cu ochii fixati pe mine, cu gurita plina si fundul ei superb ridicat. O priveliste exceptionala. La normal este activa, se misca bine si accepta mai multe pozitii. Si ce mi-a placut foarte mult este ca, la fel ca si inainte, ochii ei frumosi erau fixati pe mine din toate pozitiile, chiar si cand am luat-o pe la spate intorcea capul spre mine sa ne privim. Actiunea per total a fost cu tente de PSE si fara GFE. Nota de plata a fost de 200 pentru o fin. Are si o colega de apartament, @Nicoll10. TLDR: @Jessica. este frumusica, profi, cu o personalitate simpatica si servicii bune. Link spre comentariu
ionutzzz87 Reputație: 4 Postat Ianuarie 11 Oras:Japonia Disponibila Oras:Japonia Disponibila Partajează Postat Ianuarie 11 1 hour ago, elprofesoare said: da, activează în locație cu altă colegă. Mersi! 🙏🏻 Asteptam si recenzia! 🙌🏻 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4051 Postat Ianuarie 11 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 11 obraznicatura mica, aceasta minniona sexy chiar merita o recenzie cu note mari. Arata belea, sanii chiar daca nu sunt fan ai celor modelati chirurgical ,ai ei chiar arata bine, in rest fund demential, piele bronzata la solar, fina, pasa rasa ca un fund de bebelus, buna la gust si receptiva la cunni,(poate) te priveste direct in ochi din orice pozitie in care se aseaza, este frumosa la fata si buzele carnoase ( posibil injectate?) se muleaza perfect pe penis. Miros discret , par strans in coada, statura medie spre mica 1.60 aprox si slim fit, se simte super cand o iei in brate si o simti toata tensionata si incordata... sa te devoreze. Nu pierde prea mult timp cu dulcegarii, trece la oral, dupa care se infice in mai multe pozitii care se pare ca i fac placere. este de recomandat pentru tinerete, frumusete si fizic, stie ce face si sper sa pastreze serviciile si implicarea pentru o durata mai lunga de timp. o incurajez sa mai zaboveasca prin Bucuresti si sper sa aud numai lucruri bune despre ea...ca de frumoasa cu siguranta este. locatie ok, bratianu, camera cam basic, dar nu are nevoie de mai multa ""lumina""dect aduce EA, programare respectata, dtd 30 min fara butonat pe telefon sau notificari, Femeia este ingerul, care ti face mii de draci!! 6 1 Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Ianuarie 15 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 15 Ultimele 2 zile 🤗 Disponibila pana la ora 23:00 😘🩷🤗 2 17 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4051 Postat Ianuarie 15 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 15 6 hours ago, Jessica. said: Ultimele 2 zile 🤗 Disponibila pana la ora 23:00 😘🩷🤗 Pupati as ursuletul, pe botic! Link spre comentariu
itistul273 Reputație: 3 Postat Ianuarie 15 Oras:Constanta Bucuresti Oras:Constanta Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 15 13 hours ago, Jessica. said: Ultimele 2 zile 🤗 Disponibila pana la ora 23:00 😘🩷🤗 Incerc sa dau de tine cu 595 la final Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60502 Postat Ianuarie 17 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 17 RECENZIE: Locatie: 7 (Reper: Ion C Bratianu) Aspect: 9.4 (chip: 9.3 / corp: 9.5, gagica frumoasa undeva la 1.58 cm, ochi caprui de bambi, par lung prins, sani siliconati arata demential, fund bombat belea, slim, carne tare, cateva tatuaje interesante, zambeste frumos ) Oral: 7 (neprotejat, ok-ish, fara atentie la motocei, fara deep, umed placut, eye contact pervers, cativa cm) Normal: 8 (protejat, geme placut, stramta, se implica si participa la actiune, se misca bine in LOT) Gfe: 7.5 (se implica, te saruta in alte parti, participa bine, nu saruta pe buze/no FK) Atitudine: 10 (deschisa la discutii) Igiena: 10 (nimic suspect, miroase placut discret) Halat: 400 RON (pentru o ora) Naratiunea: Va salut, Intr-o zi cu chef de actiune in prima parte a lunii ianuarie, am ajuns la domnisoara Jessica, pe un ger de sa nu dai afara mâțul din casa :)); discutia a avut loc pe whastapp, a meritat sacrificiul. Ajuns in locatie, Jessica m-a asteptat intr-o tinuta sexy neagra pe tocuri, silueta de model. Locatia a avut mici probleme cu patul, dar am inteles ca vor fi remediate in viitorul apropiat. In rest am primit prosop curat, apa calda, lumina rosie pe hol. Am stat putin de vorba cu Jessica sa ne cunoastem mai bine, pe un scaunel mi-am lasat hainele. Revenind la actiune, Jessica stie sa se joace cu miscari lascive, cu ceva tits-fuck frumos, cu pupici pe corp, eye contact pervers. Nu te grabeste, stie sa se miste cu sanii, in timpul sexului imbratisari si alte nebunii. Te priveste in ochi la oral, zambeste frumos cand se joaca cu pula. La normal a fost bine, foloseste lubrifiant, stie sa se miste bine in LOT, pe mai multe viteze: soft si hard, se impinge bine in pula. In alte pozitii sta la fel de bine, geme pe acolo putin fals, dar nederanjant. In doggy iti da KO, stie sa se arcuiasca, sa se aseze bine de tot, sa te traga de oua, te innebuneste nu alta. Pot spune ca si-a dat tot interesul cu mine sa iasa bine. Overall a fost bine, eu m-am simtit bine in compania printesei. O sa mai revin! Spor! Notite) 1)Jessica a pus o melodie placuta de pe telefon 2)Te intreaba cum preferi oralul: cu sau fara 3)Jessica arata mult mai bine in realitate decat in poze, de vis! 25 2 Link spre comentariu
Membru Premium rolexshef Reputație: 855 Postat Februarie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Februarie 5 Recenzie intarziata: Tocmai ce ieseam din locatia ei, fusesem la Nicol, colega ei, dupa care i am scris sa ma programez la un threesome, dupa cateva ore, voiam sa o cunosc si pe ea, dar Nicol era ocupata, asa ca am intrat doar cu Jesica, ma cer la dush, incepem show’ul LOCATIE - 9, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat ON - 8, umed, incercari deep, atentie la sateliti, ajutat de mana, s a simtit bine, l a facut tanc. NP - 9, vine peste mine cu fata, o bag in dreptul oglinzii, privelistea e frumoasa, lua tot ciocanul in ea, sare bine, aplic si eu motorul, dupa care incercam pe lateral, aici iti da contre, eu o trageam usor de tatse, schimbam in misionar, o sarutam pe sani, silicoanele misto, incercam si doggy, in oglinda, bineinteles, sta intr o pozitie in care intra tot ciocanul si se vedea wow, vine peste mine cu spatele, eu o pompat tare, cu mainile pe tatsele ei, pac pac, o cer la oral si finalizez pe sanii ei🫶 Halat: 200 ron (1fin) de revenit? Da. 1 1 Link spre comentariu
MIKE2193 Reputație: 5 Postat Februarie 7 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Februarie 7 Chestia cu nu întru cu mărimii marii ma face sa nu bat drumul degeaba, păcat 😂la fete de genul mereu am spus pass oricât de bine ar arăta, dar poate ne lămurește @Jessica. La ce se rezuma mărime mare pentru ea. Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4051 Postat Februarie 7 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Februarie 7 Este topic deschis la DG, pentru cei care doresc sa si promoveze, maciuca 1 Link spre comentariu
AlohaHawaii Reputație: 0 Postat Februarie 28 Partajează Postat Februarie 28 WhatsApp-ul tău funcționează? Link spre comentariu
milogul Reputație: 303 Postat Aprilie 2 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Aprilie 2 Oare se mai intoarce? Link spre comentariu
vat777 Reputație: 0 Postat Aprilie 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 15 Hey dulceata, te mai intorci in Buc? Link spre comentariu
Knowing Reputație: 12 Postat Aprilie 15 Oras:București, România Oras:București, România Partajează Postat Aprilie 15 Cât m-am strofocat să găsesc o zi să pot merge la ea, și când aproape am reușit, a dispărut de nu mai știm nimic de ea...😒 1 Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Aprilie 16 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 16 Hello guys 🤗 Am revenit la voi in oraș . Disponibila pana la ora 01:00 ❤️ Locatie nouă : Dimitrie Cantemir 🤗 10 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum