Jessica. Reputație: 951 Postat Iulie 20 Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 20 🥵Disponibilă pana la ora 22:00 🥵 Astăzi doar THREESOME cu @Ema00 💦1 fin 400 💦1 ora 800 💦Lesbian show extra 200 Pupicii ❤️🥰😘
Jessica. Reputație: 951 Postat Iulie 22 Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 22 ❤️Disponibilă pana la ora 22:00 ❤️ 💦🔞Valabil și threesome cu @Ema00💦🔞
Jessica. Reputație: 951 Postat Iulie 23 Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 23 Bună dragii mei ! 🤗 Disponibilă până la ora 22:00 ! THREESOME cu @Ema00 Lesbie Show 👀🔞🔞🔞 Pupiceiiiiiii ❤️❤️❤️
Jessica. Reputație: 951 Postat Iulie 24 Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 24 Heii dragilor , sunt disponibilă până la ora 22:00 ❤️🔞🔞💦 Valabil si threesome cu @Ema00🔞💦🥵 1 8
snash Reputație: 8 Postat Iulie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24 Revin si eu cu un feedback: Am revenit la Jess dupa ceva timp, exact asa cum o stiam (tipla): -am început sa discutam una alta, ne am mai destins putin. Oralul: neprotejat in prima faza, perfect dupa parerea mea, dupa am trecut la treaba. Actiunea: am tecut la treaba, am schimbat cateva pozitii, in 10 min cred ca eram caput Merg la dus, revin in camera cu pricina unde Miss Jess ma astepta, tecem iar la treaba, propune un oral protejat, no problem. Trec cateva minute, propun un 69, toate bune si frumoase si delicioase (buzitele), cred ca incepuse sa se excite 😅 Trecem la treaba, un doggy cinstit am observat ca se umezise destul de bine 🙃, in 5 min am fost gata. Note: Corp: 10, pentru mine e genul de tipa care imi place. Passa: 12 😂, tight cum zic americanii si foarte aspectuasa si dulce Fața: 9.5 zic aici, cred ca i-ar sta mult mai bine cu buzele naturala, my opinion. Locatie: 9 are tot ce iti trebuie, nu poti zice ca e hotel dar e mai mult decat ce trebuie, curat, ai baia echipata etc Atitudine: 10, e friendly, comunica etc, aici poate sa fie subiectiv pt unii, poate am avut eu mai multe subiecte in comun cu ea. Daca avea si FK in meniu eta cireasa de pe tort. Eu zic ca ne-am simtit bine impreuna! Pe data viitoare, vorba aia fugiti la ea cat mai puteti ca o fur si dupa nu mai dati de ea 😂😂😂 Te pup Jess, see you soon!😘 1 2
Jessica. Reputație: 951 Postat Iulie 25 Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 25 Acum 16 ore, snash a spus: Revin si eu cu un feedback: Am revenit la Jess dupa ceva timp, exact asa cum o stiam (tipla): -am început sa discutam una alta, ne am mai destins putin. Oralul: neprotejat in prima faza, perfect dupa parerea mea, dupa am trecut la treaba. Actiunea: am tecut la treaba, am schimbat cateva pozitii, in 10 min cred ca eram caput Merg la dus, revin in camera cu pricina unde Miss Jess ma astepta, tecem iar la treaba, propune un oral protejat, no problem. Trec cateva minute, propun un 69, toate bune si frumoase si delicioase (buzitele), cred ca incepuse sa se excite 😅 Trecem la treaba, un doggy cinstit am observat ca se umezise destul de bine 🙃, in 5 min am fost gata. Note: Corp: 10, pentru mine e genul de tipa care imi place. Passa: 12 😂, tight cum zic americanii si foarte aspectuasa si dulce Fața: 9.5 zic aici, cred ca i-ar sta mult mai bine cu buzele naturala, my opinion. Locatie: 9 are tot ce iti trebuie, nu poti zice ca e hotel dar e mai mult decat ce trebuie, curat, ai baia echipata etc Atitudine: 10, e friendly, comunica etc, aici poate sa fie subiectiv pt unii, poate am avut eu mai multe subiecte in comun cu ea. Daca avea si FK in meniu eta cireasa de pe tort. Eu zic ca ne-am simtit bine impreuna! Pe data viitoare, vorba aia fugiti la ea cat mai puteti ca o fur si dupa nu mai dati de ea 😂😂😂 Te pup Jess, see you soon!😘 Mulțumesc frumos , te aștept cu drag oricând 🥰🥰💋 ( asta dacă nu mă fură altcineva înaintea ta , haha 😅😅😅) pupicii , see you soon 💋💋💋
snash Reputație: 8 Postat Iulie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 25 4 hours ago, Jessica. said: Mulțumesc frumos , te aștept cu drag oricând 🥰🥰💋 ( asta dacă nu mă fură altcineva înaintea ta , haha 😅😅😅) pupicii , see you soon 💋💋💋 Licitam 😂😂😂😂 1
Jessica. Reputație: 951 Postat Iulie 26 Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 26 🔞💦 Disponibilă pana la ora 22:00 💦🔞
Jessica. Reputație: 951 Postat Iulie 26 Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 26 ‼️Dragilor începând de astăzi dușul va fi obligatoriu la mine în locație ! Nu există “nu vreau ,am făcut acasă “ 🤦♀️ . Cine va refuza să facă duș am dreptul de a refuza continuarea acțiunii .‼️ 5 1 1
lottt Reputație: 377 Postat Iulie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27 Care nespălat a supărat fata? 😂 1
unumicsidragut Reputație: 15 Postat Iulie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27 1 oră în urmă, lottt a spus: Care nespălat a supărat fata? 😂 Adevărat! 1
Jessica. Reputație: 951 Postat Iulie 27 Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 27 🔞‼️ ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ 💜Disponibila pana la ora 22:00 💜 Threesome cu @Ema00 💦🔞🥰
al3x89 Reputație: 42 Postat Iulie 27 Oras:B Oras:B Postat Iulie 27 Acum 4 ore, lottt a spus: Care nespălat a supărat fata? 😂 Replica ta m-a amuzat teribil 😁 @Jessica. Nasol de tot că ai fost nevoită să scrii asta 😟 Concediu plăcut în august 😉😘
Jessica. Reputație: 951 Postat Iulie 27 Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 27 Acum 53 minute, al3x89 a spus: Replica ta m-a amuzat teribil 😁 @Jessica. Nasol de tot că ai fost nevoită să scrii asta 😟 Concediu plăcut în august 😉😘 Stiu .. 🤷♀️ Dar unii chiar nu se simt 🤦♀️ puii mei sunt 40 de grade afară 🤷♀️ stiu ca apa e udă dar e bună 😂😂😂 2
trumtram Reputație: 627 Postat Iulie 27 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Iulie 27 Unii oameni se tem de apă, iar REXONA de 48h a dat o impresie greșită. 1 1
unumicsidragut Reputație: 15 Postat Iulie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27 Deci nu prea sunt eu cu recenziile dar Jessica.chiar merita... Sunat,programat,cred că era cam libera....bn in trecut am tot vrut să ajung la această superbitate,dar din motive personale nu am reușit să ajung bn am anunțat sa nu încurc... Ajuns la locație (una ft ok)m am auto invitata la dus deși făcusem înainte dar de 40-50 grade trebuie🤣🤣🤣🤣 (adevărat!)😁😁după ce am ajuns in camera am rămas șocată de ce sâni perfecți poate avea.... Acțiunea a fost una excelenta fara probleme nu dau detalii pt că eu așa cred că este cel mai bn Note:din punctul meu de vedere 10 pe linie Te pup concediu plăcut😘😘😘😘 1
jocrep1 Reputație: 1139 Postat Iulie 28 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 28 La 26.07.2025 la 16:55, Jessica. a spus: ‼️Dragilor începând de astăzi dușul va fi obligatoriu la mine în locație ! Nu există “nu vreau ,am făcut acasă “ 🤦♀️ . Cine va refuza să facă duș am dreptul de a refuza continuarea acțiunii .‼️ Fetelor, asta cu dusul în locație ar trebui sa fie condiție obligatorie la toate. Este minim de respect de ambele părți. Mai bine pierdeți clienții de genul asta decât sa aveți experiente "memorabile". Zic și eu... S-auzim de bine! 2
Jessica. Reputație: 951 Postat Iulie 28 Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 28 Acum 14 ore, unumicsidragut a spus: Deci nu prea sunt eu cu recenziile dar Jessica.chiar merita... Sunat,programat,cred că era cam libera....bn in trecut am tot vrut să ajung la această superbitate,dar din motive personale nu am reușit să ajung bn am anunțat sa nu încurc... Ajuns la locație (una ft ok)m am auto invitata la dus deși făcusem înainte dar de 40-50 grade trebuie🤣🤣🤣🤣 (adevărat!)😁😁după ce am ajuns in camera am rămas șocată de ce sâni perfecți poate avea.... Acțiunea a fost una excelenta fara probleme nu dau detalii pt că eu așa cred că este cel mai bn Note:din punctul meu de vedere 10 pe linie Te pup concediu plăcut😘😘😘😘 Îți multumesc frumos 😘 Te aștept cu drag și data viitoare 🥰
Jessica. Reputație: 951 Postat Iulie 28 Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 28 Acum 4 ore, jocrep1 a spus: Fetelor, asta cu dusul în locație ar trebui sa fie condiție obligatorie la toate. Este minim de respect de ambele părți. Mai bine pierdeți clienții de genul asta decât sa aveți experiente "memorabile". Zic și eu... S-auzim de bine! Așa e 👏
petrica95 Reputație: 34 Postat Iulie 28 Oras:București Oras:București Postat Iulie 28 La 24.07.2025 la 13:41, Jessica. a spus: Heii dragilor , sunt disponibilă până la ora 22:00 ❤️🔞🔞💦 Valabil si threesome cu @Ema00🔞💦🥵 Top🔥🔥🔥 Data viitoare să-i spui te rog colegei să nu-ți mai acopere pasarica, e și păcat să strice din nou poza. O seară faină! 💋💋 1
Mirel1956 Reputație: 33 Postat Iulie 29 Oras:București Oras:București Postat Iulie 29 Buna Am fost acu ceva timp la Jesica.Luat ușor legătura pe wts,parcare am găsit imediat dreapta și m ai în față găsești parcare 🅿️ pentru o ora liniștit ,bloc stradal ,parter…Fata nu ai ce sa spui e din alta liga,slăbuță forme,silicoane …la dantură are aparat dentar dar nu deranjează la oral.tatuajul de pe burtă cu pâna este ca a avut o problemă și a fost operată.Atitudinea nu prea a fost plăcută,m am cerut la dus (mi a aruncat o privire 🤣)mi a zis ai prosop în baie…după a zis ca poate doare 30 minute …Acțiunea a început cu ON nu a fost nici rău dar nici bun ,fără tente de deep fără atenție la sateliți…la NP a spus clar din prima fără doggy 🤣🥴A fost mult mecanic …probabil nici nu a fost chimie ⚛️ Concluzie meritat încercat dar care ai așteptări mari posibil să rămâi umpic dezamăgit ! 3 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 12144 Postat Iulie 29 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Iulie 29 1 oră în urmă, Mirel1956 a spus: Buna Am fost acu ceva timp la Jesica.Luat ușor legătura pe wts,parcare am găsit imediat dreapta și m ai în față găsești parcare 🅿️ pentru o ora liniștit ,bloc stradal ,parter…Fata nu ai ce sa spui e din alta liga,slăbuță forme,silicoane …la dantură are aparat dentar dar nu deranjează la oral.tatuajul de pe burtă cu pâna este ca a avut o problemă și a fost operată.Atitudinea nu prea a fost plăcută,m am cerut la dus (mi a aruncat o privire 🤣)mi a zis ai prosop în baie…după a zis ca poate doare 30 minute …Acțiunea a început cu ON nu a fost nici rău dar nici bun ,fără tente de deep fără atenție la sateliți…la NP a spus clar din prima fără doggy 🤣🥴A fost mult mecanic …probabil nici nu a fost chimie ⚛️ Concluzie meritat încercat dar care ai așteptări mari posibil să rămâi umpic dezamăgit ! Cam nasol ca ti-a refuzat o poziție clasica. A motivat într-un fel gen o ai prea mare si ma doare in poziția aia? 1
Mirel1956 Reputație: 33 Postat Iulie 29 Oras:București Oras:București Postat Iulie 29 Acum 8 minute, Subteranaa a spus: Cam nasol ca ti-a refuzat o poziție clasica. A motivat într-un fel gen o ai prea mare si ma doare in poziția aia? Da,dar mă repet nu dădeam ca animalul …in fine mă repet ca și aspect chiar nu am ce comenta ,este cu mult peste multe ,nu mi a plăcut atitudinea atât ,poate nu a fost un gram de chimie între noi și din cauza asta . 1
Jessica. Reputație: 951 Postat Iulie 29 Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743640788 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iulie 29 Acum 14 ore, Mirel1956 a spus: Buna Am fost acu ceva timp la Jesica.Luat ușor legătura pe wts,parcare am găsit imediat dreapta și m ai în față găsești parcare 🅿️ pentru o ora liniștit ,bloc stradal ,parter…Fata nu ai ce sa spui e din alta liga,slăbuță forme,silicoane …la dantură are aparat dentar dar nu deranjează la oral.tatuajul de pe burtă cu pâna este ca a avut o problemă și a fost operată.Atitudinea nu prea a fost plăcută,m am cerut la dus (mi a aruncat o privire 🤣)mi a zis ai prosop în baie…după a zis ca poate doare 30 minute …Acțiunea a început cu ON nu a fost nici rău dar nici bun ,fără tente de deep fără atenție la sateliți…la NP a spus clar din prima fără doggy 🤣🥴A fost mult mecanic …probabil nici nu a fost chimie ⚛️ Concluzie meritat încercat dar care ai așteptări mari posibil să rămâi umpic dezamăgit ! Heii, dacă ai fost acuma ceva timp nu am cum să știu cine ești dar ți s-a părut cu dușul sau poate mă confunzi cu altă fată . Tocmai ce am specificat pe pagină ca dușul este obligatoriu. Prosoape mereu curate etc . Niciodată nu am dat prosoape folosite sau etc . Și probabil am refuzat din cauza mărimi . Am și specificat aici ca nu lucrez cu mărimi mari atât lungime cat și grosime .. sunt micuță am 1.58 și 45 de kg … 🤷♀️ . Și legat de programare jur dacă eu îmi amintesc să fi făcut la cineva așa sa se programeze o oră și după să stea doar 30 min . Da se poate nu neg doar în cazul în care intarzi și îmi decaleze programul . Si legat de operați probleme medicale etc nu cred ca era necesar sa scrii aici .. eu nu scriu absolut niciodată despre voi dacă unu avea un picior mai lung altu mai scurt ( ca exemplu ! ) , are operați nu știu unde etc .. Nu suntem perfecți toți și poate pentru unii oameni unele subiecte sunt mai sensibile . imi pare rău dacă experiența care ai avut-o cu mine nu s-a ridicat la așteptările tale .. sper ca pe viitor să dai de fete care să se ridice la standardele tale . Te pup și apreciez ca mi-ai complimentat corpul 😘 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum