Sari la conținut

❤️Giulia❤️- 0792307334

Postări Recomandate

• Telefon: 0792307334
  • Oras:iasi
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor! 

Sunt Giulia, am 23 de ani, 1,65m și 50kg, simpla și naturală, sunt prietenoasa, o fire pasionala, energica și pozitivă, iar igiena este pe primul loc. 

Disponbila de azi la voi în oraș 

🛑🛑Doar câteva zile 🛑🛑

▪️Programările se fac pe whatsapp/sms, va rog sa specificați timpul dorit și ora pana la care va pot contacta.

🔴Programările se confirma cu 60 de minute înainte, cele confirmate și neonorate ajung pe lista de Block .

Va aștept cu mare drag sa ne cunoaștem☺️

pupici😘

ℹ️Preturile mele

▪️150 ron- 1 finalizare

▪️300 ron- 60 min

️Out call:

▪️500 ron- 60 min

‼️ Nu ma deplasez pentru finalizare.‼️

ℹ️ Serviciil mele:

▪️BJ ( IN FUNCTIE DE IGIENA)

▪️SEX ( PROTEJAT)

▪️DIFERITE POZITI

▪️ ANNILINGUS ( pasiv)

▪️69

▪️FANTEZII ( în limita bunului simț)                            ️Tin să menționez ca oralul îl fac neprotejat doar în funcție de igienă…  spalat, epilat sau fără alte neplăceri ‼️😘

❤️‍🔥Extra❤️‍🔥

🛑CIM-50

️Nu accept bile sau alte accesorii 

️Nu accept minori 

️Nu  fac finalizare facială 

‼️ Nu fac anal ‼️

118BD823-3D6A-4D0F-ADC4-A5D35763ED63.jpeg

9EC915FE-656B-411C-A5F8-53DEDB6076A8.jpeg

IMG_2708.jpeg

E9A2FEDE-CE5D-4125-8C70-C6D6B3718DB9.jpeg

• Like 3
  • Inimioara 8
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Locația Calea Victoriei nr 112

Progamul: 12:00-23:00

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, giulia.dix a spus:

Bună dragilor! 

Sunt Giulia, am 23 de ani, 1,65m și 50kg, simpla și naturală, sunt prietenoasa, o fire pasionala, energica și pozitivă, iar igiena este pe primul loc. 

Disponbila de azi la voi în oraș 

🛑🛑Doar câteva zile 🛑🛑

▪️Programările se fac pe whatsapp/sms, va rog sa specificați timpul dorit și ora pana la care va pot contacta.

🔴Programările se confirma cu 60 de minute înainte, cele confirmate și neonorate ajung pe lista de Block .

Va aștept cu mare drag sa ne cunoaștem☺️

pupici😘

ℹ️Preturile mele

▪️150 ron- 1 finalizare

▪️300 ron- 60 min

️Out call:

▪️500 ron- 60 min

‼️ Nu ma deplasez pentru finalizare.‼️

ℹ️ Serviciil mele:

▪️BJ ( IN FUNCTIE DE IGIENA)

▪️SEX ( PROTEJAT)

▪️DIFERITE POZITI

▪️ ANNILINGUS ( pasiv)

▪️69

▪️FANTEZII ( în limita bunului simț)                            ️Tin să menționez ca oralul îl fac neprotejat doar în funcție de igienă…  spalat, epilat sau fără alte neplăceri ‼️😘

❤️‍🔥Extra❤️‍🔥

🛑CIM-50

️Nu accept bile sau alte accesorii 

️Nu accept **spam editat** 

️Nu  fac finalizare facială 

‼️ Nu fac anal ‼️

118BD823-3D6A-4D0F-ADC4-A5D35763ED63.jpeg

9EC915FE-656B-411C-A5F8-53DEDB6076A8.jpeg

IMG_2708.jpeg

E9A2FEDE-CE5D-4125-8C70-C6D6B3718DB9.jpeg

Haide, @gicacontra2012 cam asta ne place noua!

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Vă salut!

Hai ca am avut baftă aseară și m-am programat la această frumusețe de fată și nu exagerez cu nimic; are o figură tare dulcica, ochi frumoși fizic, sânii sunt de nota 20!

Am abordat un ON și Np …daca Elprofesore a zis ca pasa e mica, mica..am vrut să văd și da înăuntru e super bine.

Note:

Locatie - bloc din altă eră, cu ce trebuie, curat, cald, prosop calitate - 8 pentru 

ON - ul a fost mai pe slow și a fost ce trebuie 8,5 bun fără atenție la vecini; am să revin.

NP- 10 foarte bun și cum am vrut

Achitat 150 lei și este probabil cel mai bun raport calitate/pret

Mulțumesc Giulia și sper să mai revii pe la Buc 

Bafta la ciocane domniilor 

• Like 3
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună, băieți mâine o să fie ultima zi la voi

Program:10:00-16;00

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, giulia.dix a spus:

Și când mai revi pe la noi? 

• Like 1
Postat
On 12/18/2023 at 9:47 PM, elprofesoare said:

Topic Galați 

Am mers la sigur! 

On 12/20/2023 at 7:31 AM, norbert1976us said:

Sa ti fie de bine!

Noroc de recenziile colegilor cu vechime

• Like 1
Postat

Salutare, am avut si eu placerea de a ajunge in compania Giuliei, astazi, am zis sa las un "mic" review:

O garsoniera curata, spatioasa si indeajuns luminata, lucru util pentru a-ti incanta privirea cu formele frumoase ale Giuliei. Baia din nou ok, curata, geluri de dus, apa fierbinte, prosop uscat. 10/10 pentru mine. Are si AC, asta pentru cand o venii vara (daca o sa ne mai incante cu prezenta ei pe viitor). 

Actiunea/Giulia: 9/10
Mie mi-a placut mult de Giulia, e o fata tanara, cu ochi albastri si chip tineresc. Nu era machiata deloc ceea ce mi-a placut deoarece are trasaturi frumoase si cu totii stim ca orice femeie e mai frumoasa naturala. Giulia e slim overall insa are niste forme foarte frumoase, sanii, fundul, abdomenul, toate foarte armonioase, piele placuta la atingere, o talie absolut geniala, mai ales din doggy unde de mentionat: face aproape un spagat complet, oferindu-ti o vedere absolut superba (am tot folosit cuvantul superb, dar e cel mai potrivit cuvant, sincer). I-am impartasit si ei, v-o zic si voua... m-am abtinut de N ori sa nu termin din doggy, cu asa vedere. Cred ca e un must-see pentru iubitorii de teen, slim cat si femei bine proportionate in general. Giulia bifeaza toate aceste categorii. Te intreaba daca vrei protejat sau neprotejat, la cererea mea a fost si atenta la sateliti unde isi face treaba cu patos si implicare. GFE nu prea a existat insa nici nu a fost nimic ciudat, e foarte ok ca persoana, ai ce discuta cu ea, face cum iti place si sta cum o pui, insa stie si cand sa zica STOP daca e cazul (la mine nu a fost dar mi-a povestit din alte intalniri). M-a servit cu o AQUA la jumatate. As fi zis mai multe dar incep munca in curand, am zis totusi sa las acest review cat e inca totul cald in memoria mea (iesind de la ea acum vreo ora maxim). 

Cadou: 150lei/finalizare, vreo 35min door-to-door, nu m-am simtit DELOC grabit. 

Overall, o experienta foarte foarte ok, multumesc Giulia si sper sa mai revii in Bucuresti cat de curand, eu sigur am sa mai revin.

- baiatul cu zmeura 🍓💛

• Like 5
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 13 minute, zm3ura a spus:

Salutare, am avut si eu placerea de a ajunge in compania Giuliei, astazi, am zis sa las un "mic" review:

O garsoniera curata, spatioasa si indeajuns luminata, lucru util pentru a-ti incanta privirea cu formele frumoase ale Giuliei. Baia din nou ok, curata, geluri de dus, apa fierbinte, prosop uscat. 10/10 pentru mine. Are si AC, asta pentru cand o venii vara (daca o sa ne mai incante cu prezenta ei pe viitor). 

Actiunea/Giulia: 9/10
Mie mi-a placut mult de Giulia, e o fata tanara, cu ochi albastri si chip tineresc. Nu era machiata deloc ceea ce mi-a placut deoarece are trasaturi frumoase si cu totii stim ca orice femeie e mai frumoasa naturala. Giulia e slim overall insa are niste forme foarte frumoase, sanii, fundul, abdomenul, toate foarte armonioase, piele placuta la atingere, o talie absolut geniala, mai ales din doggy unde de mentionat: face aproape un spagat complet, oferindu-ti o vedere absolut superba (am tot folosit cuvantul superb, dar e cel mai potrivit cuvant, sincer). I-am impartasit si ei, v-o zic si voua... m-am abtinut de N ori sa nu termin din doggy, cu asa vedere. Cred ca e un must-see pentru iubitorii de teen, slim cat si femei bine proportionate in general. Giulia bifeaza toate aceste categorii. Te intreaba daca vrei protejat sau neprotejat, la cererea mea a fost si atenta la sateliti unde isi face treaba cu patos si implicare. GFE nu prea a existat insa nici nu a fost nimic ciudat, e foarte ok ca persoana, ai ce discuta cu ea, face cum iti place si sta cum o pui, insa stie si cand sa zica STOP daca e cazul (la mine nu a fost dar mi-a povestit din alte intalniri). M-a servit cu o AQUA la jumatate. As fi zis mai multe dar incep munca in curand, am zis totusi sa las acest review cat e inca totul cald in memoria mea (iesind de la ea acum vreo ora maxim). 

Cadou: 150lei/finalizare, vreo 35min door-to-door, nu m-am simtit DELOC grabit. 

Overall, o experienta foarte foarte ok, multumesc Giulia si sper sa mai revii in Bucuresti cat de curand, eu sigur am sa mai revin.

- baiatul cu zmeura 🍓💛

Mulțumesc frumos 😘😘

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Giulia este printre cele mai faine fete care ne-au vizitat orasul anul acesta. Imi doresc mult sa revina in 2024.

@Iepurashul, sunt surprins ca n-ai comentat nimic aici. Domnisoara este comparabila cu Julia care a activat in Plaza Residence.

Postat
5 hours ago, SpeishX said:

Giulia este printre cele mai faine fete care ne-au vizitat orasul anul acesta. Imi doresc mult sa revina in 2024.

@Iepurashul, sunt surprins ca n-ai comentat nimic aici. Domnisoara este comparabila cu Julia care a activat in Plaza Residence.

Corect!

• Like 1
Postat

Se pare ca am un final de an deosebit de activ, asa ca am trecut-o si pe Giulia in "palmares", dupa multe alte escapade cu fete de pe Nimfomane. Recenzie completa, as usual.

Contact: 10. Raspunde destul de repede pe Wapp, programat facil o ora de iubareala cu o zi inainte, programare respectata. 

Locatie: 10. Calea Victoriei, chiar langa Radisson. O locatie perfecta pentru mine ca si amplasament. Iar garsoniera are tot ce trebuie pentru o aventura misto, in baie geluri de dus, apa de gura, prosop etc, iar in camera actiunii, patul e ok, exista si o oglinda, dar nu se vede din pat. Merge ceva actiune si la oglinda, pe fotolii.

Aspect: 9,25 (chip 9, corp 9,5). Giulia e o munteanca de-a noastra tanara, slim, dragutica la fata, par negru, ochi albastri superbi, piele alba si fina. Corpul armonios, de slim teen, cu o pereche incredibil de frumoasa de țâțe, mult peste ce se vede in poze: putin peste medii ca dimensiune, tuguiate, drepte, tari, mameloane si sfarcuri mari, printre cele mai frumoase pe care le-am vazut. Si sunt asa de la mama natura, fratilor! Fundul si el foarte misto, maricel pentru conformatia ei, bombat si numai bun de pompat in el. Privighetoarea dintre picioare e stramta rau. As intoarce capul dupa ea pe strada si probabil ca m-as si holba la kurul ala al ei 😅 ("fa ba o poza, dureaza mai mult!")

Conversatie placuta, dus, te intreaba daca BJ-ul sa fie protejat sau nepro, am ales, iar ea a trecut direct la actiune: condom pus cu gura, fara niciun fel de pupat, dar asta e, se pare ca Giulia nu e fan.

OP: 7. Oral ceva peste unul banal, tehnica normala, fara artificii, deep sau joculete cu limba/priviri/sunete etc. Pare ca singurul scop e sa-l trezeasca pe junior, ceea ce a reusit. Poate ON-ul o fi mai bun?

NP: 8. I-am sugerat sa trecem la phoo-thai si sa se puna capra in pat. Din cauza lipsei oricarei forme de pupat, nu prea avea cum se sa ude si, in consecinta, a pus lubrifiant pe Looke cel mic, dar si pentru ea, ceea ce e cam neplacut pentru mine, mai ales in cantitati mari. Privelistea in schimb e super excitanta, cu talia aia mica a Giuliei, spatele arcuit complet, bucile bombate si primitoare si privighetoarea ce te imbie sa o footi. Zis si facut! Mierla Giuliei e stramta, dar cantitatea cam mare de lubrifiant a facut sa n-o simt atat de bine pe cat mi-ar fi placut. Chiar si asa, am pompat bine, apoi i-am cerut sa-si intinda picioarele si sa se lase pe burta, timp in care am ramas in ea. Aici n-am mai rezistat decat vreo 3-4 minute, funduletul ala bombat in plan orizontal m-a dat gata si am capitulat in prez.

Partea a 2-a a venit dupa o reimprospatare si a fost un OP in diferite pozitii (pat, margine, in fata oglinzii), timp in care eu ma bucuram de tatele superbe ale Giuliei. Eu a 2-a oara intr-un timp scurt nu sunt la acelasi nivel ca inainte de prima finalizare, asa ca imi vine mai greu si aproape trecuse timpul. I-am zis sa ma lase pe mine sa dau o laboanta si sa termin pe minunatiile alea de tate. A fost intelegatoare, desi, repet, timpul era cam pa.

La GFE nu punctez nimic pentru ca e aproape inexistent. De altfel, Giulia nici nu spune undeva ca ofera acest serviciu. Sigur, incearca sa te faca sa te simti in largul tau, dar cam atat.

Taxa: 300.

De revenit, nu stiu daca as reveni. Giulia e frumusica si are un corp misto, serviciile sunt asa si asa, dar orientarea e in mare pro-client, tinand cont ca am stat vreo 15 min (nu voit) peste ora. As avea doar doua obiectii, odata rezolvate, clar as reveni: 1. Un pic mai multa implicare in sex; 2. Mai putin lubrifiant. Per total, m-am simtit bine si am plecat vesel. 

Pup, Giulia!

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat
La 21.12.2023 la 13:59, SpeishX a spus:

Salut
Am prins in ultima vreme niste bucati moca si nu am mai intrat pe forum, oricum imi pare rau ca am pierdut asa bucata, dar sunt sigur că vor mai veni.
Oricum, bună bucata, e de încercat dacă mai revine

Sărbători fericite tuturor!

Postat
La 20.12.2023 la 10:26, giulia.dix a spus:

Buna, Giulia! Cand mai ai in plan sa treci prin Bucuresti?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...