kidney2015 Reputație: -340 Postat Ianuarie 9, 2024 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Ianuarie 9, 2024 Salutare stimați colegi,din cate se observă iar ne-au invadat tramvaiele cu pulă.Nu reușesc să înțeleg chiar e asa mare cererea in condițiile in care stam foarte prost la capitolul femei .Cu cateva excepții prin Focșani se perindă doar țigănci si câteva nespalate fugărite presupun din alte orașe. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2024 Postat Ianuarie 9, 2024 1 oră în urmă, kidney2015 a spus: Salutare stimați colegi,din cate se observă iar ne-au invadat tramvaiele cu pulă.Nu reușesc să înțeleg chiar e asa mare cererea in condițiile in care stam foarte prost la capitolul femei .Cu cateva excepții prin Focșani se perindă doar țigănci si câteva nespalate fugărite presupun din alte orașe. In ziua de azi dacă mergi la tipe necuniscute, in loc sa bagi mâna sa vezi daca s-a udat,o bagi sa vezi să nu cumva s-o aibă sculata😂😂😂
kidney2015 Reputație: -340 Postat Ianuarie 11, 2024 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Autor Postat Ianuarie 11, 2024 Toata ziua..Tsss,Tsss,Ts.Femei cu pula.
kidney2015 Reputație: -340 Postat Ianuarie 17, 2024 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Autor Postat Ianuarie 17, 2024 La cate tramvaie vad ca sunt in acest moment pe publi la noi in oras cred ca o sa vina si din alte județe amatori 🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2024 Postat Ianuarie 17, 2024 Acum 10 ore, kidney2015 a spus: La cate tramvaie vad ca sunt in acest moment pe publi la noi in oras cred ca o sa vina si din alte județe amatori 🤣 Avem noi in Focsani multi amatori in frunte cu Jord,vrei sa te mint?
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Ianuarie 17, 2024 Postat Ianuarie 17, 2024 Iar alții plâng că nu vin tramvaiele la ei in oraș Nu știu ce ii atrage pe transexualii așa de mult orașul vostru
florinurugan Reputație: 75 Postat Ianuarie 17, 2024 Postat Ianuarie 17, 2024 eu as chema doua tramvaie la un apartament si le zic ca intarzii putin oare ce se intampla?
gigi de la scularie Reputație: 495 Postat Ianuarie 17, 2024 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Ianuarie 17, 2024 Acum 27 minute, florinurugan a spus: eu as chema doua tramvaie la un apartament si le zic ca intarzii putin oare ce se intampla? Pleacă din stație...
kidney2015 Reputație: -340 Postat Februarie 11, 2024 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Autor Postat Februarie 11, 2024 Văleu...iar au venit mutanții ăștia 🤮
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum