Alicia11 Reputație: 19 Postat Ianuarie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 29 Buna,stimați domni!Va anunț ca am revenit,program 11:00–20:00!Programarile se fac cu o zi înainte sau câteva ore înainte !Va aștept cu drag !O săptămână frumoasă vă doresc!🤗💋 Link spre comentariu
Iepurashul Reputație: 181 Postat Februarie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 1 La 29.01.2024 la 9:53, Alicia11 a spus: Buna,stimați domni!Va anunț ca am revenit,program 11:00–20:00!Programarile se fac cu o zi înainte sau câteva ore înainte !Va aștept cu drag !O săptămână frumoasă vă doresc!🤗💋 Ai revenit si cu niste poze recente? Cand ai deschis la office? Link spre comentariu
Giolgau777 Reputație: 106 Postat Februarie 2 Oras:Trevisi Oras:Trevisi Partajează Postat Februarie 2 Lipsa recenziilor e dubioasa, ori are doar recenzii proaste care sunt sterse, ori are atitudine si serviciii ok, dar lasa de dorit la aspect si clientii nu vor sa lase recenzie proasta Link spre comentariu
Alicia11 Reputație: 19 Postat Februarie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 2 Acum 9 minute, Giolgau777 a spus: Lipsa recenziilor e dubioasa, ori are doar recenzii proaste care sunt sterse, ori are atitudine si serviciii ok, dar lasa de dorit la aspect si clientii nu vor sa lase recenzie proasta Bună,când a fost lăsată recenzie a ți sărit cu gura ca e “peștele “,clienții care m au vizitat ,am discutat cu ei și au spus ca lor nu le place să intre în polemici și nici nu au timp să lase recenzii…Unii dintre ei au spus ca atunci când au lăsat o recenzie la fel, unii care au mult timp la dispoziție ,le au sărit în cap ca sunt “pești”,au zis ca cine e curios să vină să probeze (30 min exemplu de început )Așa ca înainte să comentați aiurea fără măcar să mă cunoașteți vă aștept la o ședință !Pupici și un weekend minunat! Link spre comentariu
trumtram Reputație: 413 Postat Februarie 2 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Februarie 2 8 minutes ago Alicia11 said: Hello, when a review was left, you jumped out of your mouth like it was "the fish", the clients who visited me, I talked with them and they said that they don't like to get into controversies and don't even have time to leave reviews... Some of them said that when they left a review in the same way, some who have a lot of time at their disposal, it jumped into their heads that they are "fish", they said that whoever is curious should come and try it (30 min example at the beginning) So before you comment nonsense without even knowing me I look forward to seeing you! Kisses and a wonderful weekend! Dragă, o recenzie durează mai puțin de 3-5 minute, așa că clienții ți-au spus că recenzia nu va fi în favoarea ta. Când sunt mulțumit de fată, am mereu 3-5min libere, chiar și în ambuteiaj Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4062 Postat Februarie 2 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Februarie 2 Sunti clientii "incognito" care nu vor sa si "pateze" IP ul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum