Sari la conținut

Corina - 0755302439

Postări Recomandate

• Telefon: 0754371111
  • Oras:Iasi
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, anthonio a spus:

Dacă nu-i "sex-ai" bine să vezi cum apăreau recenziile 🤣

Zici? 😋😂😂😂 Am îmbătrânit și eu.. Ma dor articulațiile... Prea multe nu pot face 

• Haha 3
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Corina - 0743365734
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Postat

Bună confrati futăcioși!

Tocmai bifat o vizită la domnișoara Corina și m-am gândit să sparg gheața să las eu primul o recenzie că a venit de câteva zile pe la noi prin capitală , într-o scurtă escapadă sa zic așa că am înțeles că poposește doar săptămâna asta pe la noi . 

Sigur au vizitat-o multi in perioada asta , mă gândesc deoarece am reprogramat intalnirea inițială pentru astăzi . Am avut noroc că am prins-o. 

Programare rapida din timp cu 2 zile pe whattup cu confirmare in prealabil cu 1 ora înainte , locație ok , usor de gasit , in Titan , găsești parcare cu plată și de reședință prin spatele blocului și pe lângă bloc . 

Domnisoara este superbă, micuță de statură , cred că în jur de 1.60 m, bruneta , par lung , ochi verzi de te pierzi in ei , îngrijită si curată, miroase super bine, vorbăreață la greu cum sunt moldovencele 🤣. Arata bine ,  are un corp numai bun de tăvălit , carnea tare , fără vergeturi , cu un mareeee plus pt sâni ( naturali , adevărați , câți să-i cuprinzi in palmă, la fix, eu unul sunt fan) și cur de milioane exact cât trebuie sa nu obosești prea mult și să mai și îți vezi dotarea cum lucrează ( are și 21 ani  , e de înțeles , dar deja știe prea multe pentru vârsta asta 🤣). 

ACTIUNEA

Am făcut cunoștință, puțină caterincă, m-a servit cu o apă minerală , făcut instructajul la servicii ce am voie și ce nu 🤣 si apoi mi-a dat un prosop si dus am fost la baie. S-a dus și ea pentru igienizare apoi a inceput meciul 🤣

Dezgolit pe rând sânii, săruturi pe gat usor in jos , dat și body-ul jos , mai furăm cate o sărutare , ea cu mâinile pe la ciocan .

Apoi am trecut la orizontală unde privelistea a fost de vis. Saruturi pasionale pe pielea ei , pe piersicuta cea mica si sensibila - ceva de vis.

Au urmat mângâieri si săruturi din partea ei, coborând usor pana la obiect care era beton. A urmat un ON de exceptie , cu scuipat pe ciocan , se bătea cu el peste buze , fața, nu mă slăbea din priviri , in acest timp în care eu m-am delectat privind la corpul de felină al domnisoarei pe care l-am mangaiat si dezmierdat. Montat Durex ( nu din alea la 1 leu 👍) și urcat pe mine LOT și dăi motoare fraților de credeam că mi-o rupe 😱. Gemete și scârțâieli ale patului de îmi era rușine de vecini că aud ( cam obosit patul , părerea mea ) Întors căprioara , reverse cowgirl  cu picioarele pe sub mine , ceva de nedescris , chiar m-am abținut că mă făcea și vroiam să o încerc și alte poziții. 

Apoi trecut doggy style alternat turația , priveliște de vis , de nedescris ,  feedback auditiv dolby  soround , cred că real la ce transpirație avea  pe spate , a depus efort 🤣

Întors și executat misionar până am finalizat în balon. Mă cuprindea în brațe , mă împingea în ea cu mâinile pe cur , săruta de nu mai aveam aer . Plecat la duș , îmbrăcat și plecat .

Amenda 300 lei ora ( cred ca am și depășit vreo 10 minute 🤣

Locația:9

Oral : 8,5 ( nu face deep , dar și specifică în ofertă)

Normal : 9,5 (Corina este prezentată cu tine pe toata durata acțiunii, cautand plăcere in acelasi timp cu tine si traind momentul) 

GFE: 10 no comment 👍

Te îmbrățișez și iți păstrez energia vie în minte și în suflet , poate ne-om mai revedea vreodată 🤗🙏🤎

• Like 12
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 45 minute, armando77 a spus:

Bună confrati futăcioși!

Tocmai bifat o vizită la domnișoara Corina și m-am gândit să sparg gheața să las eu primul o recenzie că a venit de câteva zile pe la noi prin capitală , într-o scurtă escapadă sa zic așa că am înțeles că poposește doar săptămâna asta pe la noi . 

Sigur au vizitat-o multi in perioada asta , mă gândesc deoarece am reprogramat intalnirea inițială pentru astăzi . Am avut noroc că am prins-o. 

Programare rapida din timp cu 2 zile pe whattup cu confirmare in prealabil cu 1 ora înainte , locație ok , usor de gasit , in Titan , găsești parcare cu plată și de reședință prin spatele blocului și pe lângă bloc . 

Domnisoara este superbă, micuță de statură , cred că în jur de 1.60 m, bruneta , par lung , ochi verzi de te pierzi in ei , îngrijită si curată, miroase super bine, vorbăreață la greu cum sunt moldovencele 🤣. Arata bine ,  are un corp numai bun de tăvălit , carnea tare , fără vergeturi , cu un mareeee plus pt sâni ( naturali , adevărați , câți să-i cuprinzi in palmă, la fix, eu unul sunt fan) și cur de milioane exact cât trebuie sa nu obosești prea mult și să mai și îți vezi dotarea cum lucrează ( are și 21 ani  , e de înțeles , dar deja știe prea multe pentru vârsta asta 🤣). 

ACTIUNEA

Am făcut cunoștință, puțină caterincă, m-a servit cu o apă minerală , făcut instructajul la servicii ce am voie și ce nu 🤣 si apoi mi-a dat un prosop si dus am fost la baie. S-a dus și ea pentru igienizare apoi a inceput meciul 🤣

Dezgolit pe rând sânii, săruturi pe gat usor in jos , dat și body-ul jos , mai furăm cate o sărutare , ea cu mâinile pe la ciocan .

Apoi am trecut la orizontală unde privelistea a fost de vis. Saruturi pasionale pe pielea ei , pe piersicuta cea mica si sensibila - ceva de vis.

Au urmat mângâieri si săruturi din partea ei, coborând usor pana la obiect care era beton. A urmat un ON de exceptie , cu scuipat pe ciocan , se bătea cu el peste buze , fața, nu mă slăbea din priviri , in acest timp în care eu m-am delectat privind la corpul de felină al domnisoarei pe care l-am mangaiat si dezmierdat. Montat Durex ( nu din alea la 1 leu 👍) și urcat pe mine LOT și dăi motoare fraților de credeam că mi-o rupe 😱. Gemete și scârțâieli ale patului de îmi era rușine de vecini că aud ( cam obosit patul , părerea mea ) Întors căprioara , reverse cowgirl  cu picioarele pe sub mine , ceva de nedescris , chiar m-am abținut că mă făcea și vroiam să o încerc și alte poziții. 

Apoi trecut doggy style alternat turația , priveliște de vis , de nedescris ,  feedback auditiv dolby  soround , cred că real la ce transpirație avea  pe spate , a depus efort 🤣

Întors și executat misionar până am finalizat în balon. Mă cuprindea în brațe , mă împingea în ea cu mâinile pe cur , săruta de nu mai aveam aer . Plecat la duș , îmbrăcat și plecat .

Amenda 300 lei ora ( cred ca am și depășit vreo 10 minute 🤣

Locația:9

Oral : 8,5 ( nu face deep , dar și specifică în ofertă)

Normal : 9,5 (Corina este prezentată cu tine pe toata durata acțiunii, cautand plăcere in acelasi timp cu tine si traind momentul) 

GFE: 10 no comment 👍

Te îmbrățișez și iți păstrez energia vie în minte și în suflet , poate ne-om mai revedea vreodată 🤗🙏🤎

Îți mulțumesc frumos pentru vizita și recenzie! Îți doresc numai bine și spor la fete faine (nu uita ce ți-am zis astăzi) 😂💗💗💗

• Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat
2 hours ago, Carinasw said:

Frumosilor, pentru astăzi nu mai am locuri disponibile, și nici pentru mâine(daca se eliberează ceva anunț aici)! Va aștept cu programări pentru miercuri. Tot de la ora 13 voi fi disponibila! M-aș bucura dacă cei care m-ați vizitat mi-ați lăsa câte o părere legata de întâlnirea avuta cu mine! (va rog sa nu ma mai întrebați de la ușa *Corina, de ce n-ai recenzii*, nici eu nu am aflat motivul) 😂😂😂😂😂💗

Va doresc o seara liniștită! 👅

Eu cand te as vedea as exclama, woao ce tzatze, vai ce cur si ce dulceata de domnisora, 

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 50 minute, 71laciport a spus:

Eu cand te as vedea as exclama, woao ce tzatze, vai ce cur si ce dulceata de domnisora, 

Wowwwww shaorma cu de toate e Corina... Și puțin picanta😂😂😂😂😂😂

• Haha 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Corina - inteleg de ce suspina banatenii dupa ea
- prin whatsapp la numarul 0743365734
- a durat un pic pana am reusit sa stabilim, dar probabil datorita solicitarilor prea multe
- confirmare reciproca cu o ora si jumatate inainte
- am primit adresa exacta
- am fost primit cu vreo 5 min inainte de ora stabilita
- bloc de cartier cu locuri de parcare adiacente la 15 minute de mers pe jos de la metrou
- locatie curata
- masuta la bucatarie pentru socializare
- servit cu ceva de baut
- baia curata, apa calda, dus incapator, prosop curat, pahare de carton pentru apa de gura
- se fumeaza pe balcon
- patul din dormitor cam scartie
ASPECT: 10
- foarte frumoasa
- zambet fermecator
- ochii verzi - foarte frumosi
- machiata cu gust
- manechiura facuta
- sanii medii, tari cu forma frumoasa
- fund tare si bombat
- s-a reinprospatat si inainte si dupa
- primit intr-un body rosu
GFE: 10+
- foarte naturala in modul de a interactiona
- glumeata, degajata
- sarutari cat cuprinde, la inceput initiate de catre ea
- am stat la taclale la bucatarie cat m-a servit cu un suc si pe urma in balcon la o tigara
ORAL: 9
- neprotejat
- umed cu presiune
- a sters capul cu un servetel umed
- fara atentie la vecinitati
- s-a pozitionat pe lateral si am putut sa-i framant fundul
- arunca priviri pline de subinteles
NORMAL: 9
- se umezeste natural
- foarte stramta
- evident pozitia pe la spate (fiindca FUND)
- gemete destul de tari si contre
- in 2 minute m-a rezolvat
CADOUL: 500/1:30

CONCLUZIE: Pe ce caut eu, e BINE RAU fata. Ma zgarii pe ochii ca pleaca.
           La 300/ora este MULT peste ce se gaseste la acelasi pret

• Like 10
  • Inimioara 1
Postat

Terminați cu recenziile astea, ca sa avem șanse sa prindem și noi un loc liber. 🙂 PS : poate cine știe ii place de noi și prelungește fata vizita 🙂

Postat
Acum 3 minute, gicacontra2012 a spus:

Terminați cu recenziile astea, ca sa avem șanse sa prindem și noi un loc liber. 🙂 PS : poate cine știe ii place de noi și prelungește fata vizita 🙂

Ce vrei frate sa mint , dacă așa e. Du-te și apoi contrazice-mă . Sper să ai noroc să prinzi un loc 👍🤣

Postat
39 minutes ago, Carinasw said:

Nu consum shaorma, dar pe tine o sa te mananc toata....fara sare si piper, pentru ca sa simt aroma pura,  poate putin turmeric sa mi iau un plus de energie.

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 16 minute, sfvineri a spus:

Corina - inteleg de ce suspina banatenii dupa ea
- prin whatsapp la numarul 0743365734
- a durat un pic pana am reusit sa stabilim, dar probabil datorita solicitarilor prea multe
- confirmare reciproca cu o ora si jumatate inainte
- am primit adresa exacta
- am fost primit cu vreo 5 min inainte de ora stabilita
- bloc de cartier cu locuri de parcare adiacente la 15 minute de mers pe jos de la metrou
- locatie curata
- masuta la bucatarie pentru socializare
- servit cu ceva de baut
- baia curata, apa calda, dus incapator, prosop curat, pahare de carton pentru apa de gura
- se fumeaza pe balcon
- patul din dormitor cam scartie
ASPECT: 10
- foarte frumoasa
- zambet fermecator
- ochii verzi - foarte frumosi
- machiata cu gust
- manechiura facuta
- sanii medii, tari cu forma frumoasa
- fund tare si bombat
- s-a reinprospatat si inainte si dupa
- primit intr-un body rosu
GFE: 10+
- foarte naturala in modul de a interactiona
- glumeata, degajata
- sarutari cat cuprinde, la inceput initiate de catre ea
- am stat la taclale la bucatarie cat m-a servit cu un suc si pe urma in balcon la o tigara
ORAL: 9
- neprotejat
- umed cu presiune
- a sters capul cu un servetel umed
- fara atentie la vecinitati
- s-a pozitionat pe lateral si am putut sa-i framant fundul
- arunca priviri pline de subinteles
NORMAL: 9
- se umezeste natural
- foarte stramta
- evident pozitia pe la spate (fiindca FUND)
- gemete destul de tari si contre
- in 2 minute m-a rezolvat
CADOUL: 500/1:30

CONCLUZIE: Pe ce caut eu, e BINE RAU fata. Ma zgarii pe ochii ca pleaca.
           La 300/ora este MULT peste ce se gaseste la acelasi pret

Îți mulțumesc frumos pentru vizita și recenzie! Sper sa ne mai revedem vreodată, cine știe dacă peste ani..important e sa ne revedem 😂😂💗💗💗sa ai grija de tine(si sa nu uiți ce ți-am spus astăzi) 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 10 minute, gicacontra2012 a spus:

Din păcate o pot prelungi doar pana vineri (inclusiv).. După ne luam la revedere 😔

• Trist 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 5 minute, armando77 a spus:

Ce vrei frate sa mint , dacă așa e. Du-te și apoi contrazice-mă . Sper să ai noroc să prinzi un loc 👍🤣

Nu fi răutăcios 😂😂💗 

• Haha 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 minute, 71laciport a spus:

Nu consum shaorma, dar pe tine o sa te mananc toata....fara sare si piper, pentru ca sa simt aroma pura,  poate putin turmeric sa mi iau un plus de energie.

Hai, nu ma amenința aici 😂😂😂💗

• Inimioara 1
Postat
Acum 41 minute, Carinasw a spus:

Și mie îmi place puțin picantă shaorma. Când ți-am zis de shaorma ziceai ca îți gătești singură nu ești cu fast-food 🤣 Cam așa ceva  ziceai nu? Dedicație 😘💋😍

Postat

Hm, subscriu la ce a zis mai sus nea' gicacontra mai sus, aveti mila domnilor si de noi.🥺

Corina, fii te rog gicacontra fata de decizia ta initiala si stai potolită la capitala.😂

Presimt multe indragostiri pe banda rulanta.🤭

• Haha 2
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat
Acum 2 minute, Carinasw a spus:

Îți mulțumesc frumos pentru vizita și recenzie! Sper sa ne mai revedem vreodată, cine știe dacă peste ani..important e sa ne revedem 😂😂💗💗💗sa ai grija de tine(si sa nu uiți ce ți-am spus astăzi) 

Eu deja încep sa devin curios ce le-ai zis la băieți 🤔

Postat
Acum 5 minute, Carinasw a spus:

Nu fi răutăcios 😂😂💗 

Nu sunt răutăcios dar dacă ești BunăNebuna 🤣🤣🤣 ce vina am eu 🤷‍♂️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, armando77 a spus:

Și mie îmi place puțin picantă shaorma. Când ți-am zis de shaorma ziceai ca îți gătești singură nu ești cu fast-food 🤣 Cam așa ceva  ziceai nu? Dedicație 😘💋😍

Pai eu chiar gătesc și nu mănânc fast food. Crezi ca sânii ăștia frumoși ii alimentez cu Mc? 😂😂😂😂

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, goforitttt a spus:

Hm, subscriu la ce a zis mai sus nea' gicacontra mai sus, aveti mila domnilor si de noi.🥺

Corina, fii te rog gicacontra fata de decizia ta initiala si stai potolită la capitala.😂

Presimt multe indragostiri pe banda rulanta.🤭

Rămân în București dacă faceți o petitie 😂😂😂😂😂

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, ionxxx1 a spus:

Eu deja încep sa devin curios ce le-ai zis la băieți 🤔

Le-am zis ca știu sa fac ciorba de fasole, și le dau și ceapa. 😂😂😂

• Like 1
  • Haha 2
Postat
Acum 11 minute, anthonio a spus:

Cei aici? Sală de mese sau topic de recenzii? 🫢

Suflet discret, bag de seama ca si tie ti-e pofta de-o savarina. Pff🤕

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 15 minute, anthonio a spus:

Cei aici? Sală de mese sau topic de recenzii? 🫢

E ce vor mușchii noștri sa fie 😂😂😂😂😂 te alături noua!!???? 

• Haha 1
Postat
Acum 21 minute, Carinasw a spus:

Rămân în București dacă faceți o petitie 😂😂😂😂😂

Nu zici rau. Chiar ar fi fain sa mai ramai o perioada, sa mai strangem si noi bani😟😂.

Succese!😉

Reputație: 34295
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Acum 29 minute, Carinasw a spus:

Le-am zis ca știu sa fac ciorba de fasole, și le dau și ceapa. 😂😂😂

Perversa mica ce ești 😘😂

Poate ar trebui sa pui la semnatura noul meniu :

👈😊 300h(o fin+ o masa caldă )

500-1h jumatate(2fin+ o masa caldă)

• Haha 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...