RBK_96 Reputație: 578 Postat Ianuarie 25 Partajează Postat Ianuarie 25 Bună frumoșilor , numele meu este Rebeca , o brunetă cu forme frumoase , mereu cu zâmbetul pe buze și poate puțin mai mult glumeață .🫣 Am 53 kg și 1.64 înălțime , sunt o tipă în genul silm că să știți la ce vă așteptați. 🤣 De astăzi începând cu ora 15:00 voi fii disponibilă în orașul vostru pentru câteva zile . 😋 Locație : Strada Primăverii Nr 6 (detaliile le discutam pe WhatsApp) 😋 💌Servicii: 🌸Sex oral protejat/neprotejat ( în funcție de igienă); 🌸Sex normal DOAR PROTEJAT; 🌸 French Kiss ( în funcție de igienă și compatibilitate); 🌸 Finalizare orală ( în funcție de igienă); 🌸 Finalizare corporală ( în funcție de igienă); 🌸 Masaj de relaxare; 🌸 Masaj la prostată +50 lei; 🌸Uro activ +50 lei; 🌸69; 🌸 Sex anal PROTEJAT ( în funcție de mărime și grosime, pentru acest serviciu v-aș ruga sa mă anunțați înainte) +150 lei . 💌 Prețuri: 🌸 30 de minute ( 1 finalizare) - 200 lei; 🌸 60 de minute ( 2 finalizări) - 350 lei. Pentru programări și mai multe detalii îmi puteți scrie pe WhatsApp la Nr din titlu.🥰 Să îmi menționați vă rog intervalul de timp în care vă pot răspunde, deoarece nu vreau să creez neplăceri.🥰 Am rugămintea de a-mi se confirma programarile cu o ora înainte, în caz contrar se vor anula automat.💋 Sper să ne înțelegem cât mai bine.💋 Vă pupăcesc și vă aștept la mineee .💋 1 3 Link spre comentariu
RBK_96 Reputație: 578 Postat Ianuarie 25 Autor Partajează Postat Ianuarie 25 Mai jos aveți câteva păreri despre mine: https://nimfomane.com/forum/topic/129406-topde-bifat-rebeca-0753420394/?do=getNewComment https://nimfomane.com/forum/topic/178806-❣-rebeca-❣-0737402172-❣/?do=getNewComment https://nimfomane.com/forum/topic/186353-❤-rebeca-❤-0751594713-❤/?do=getNewComment 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤 Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2678 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 25 Colega cu @Gabriela22, da? Link spre comentariu
RBK_96 Reputație: 578 Postat Ianuarie 26 Autor Partajează Postat Ianuarie 26 Buna, cred că am explicat destul de detaliat ceea ce fac , cat costa , recenzii sunt destule, poze la fel etc . La mesajele de genul : "preț , servicii? , nu lași la preț, normal , anal neprotejat ? dă-mi o poza etc " nici nu vă răspund să fie clar mi se pare aiurea că mesajele de genul vin de la băieții care utilizează acest forum. 1 Link spre comentariu
RBK_96 Reputație: 578 Postat Ianuarie 26 Autor Partajează Postat Ianuarie 26 Am colega , este @Gabriela22 Facem show lesby incluzând și serviciile pe care care le știți bineînțeles.💋 Prețul pentru show: - 30 de min (o finalizare) = 500 lei - 60 de min ( 2 finalizări) = 800 lei 3 Link spre comentariu
adi432 Reputație: 1033 Postat Ianuarie 26 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 13 minute, RBK_96 a spus: Am colega , este @Gabriela22 Facem show lesby incluzând și serviciile pe care care le știți bineînțeles.💋 Prețul pentru show: - 30 de min (o finalizare) = 500 lei - 60 de min ( 2 finalizări) = 800 lei Superbă ca de obicei, recomand cu încredere, mergeți la fată merită are servicii de super calitate, îi top la noi, te pup Rebe. 1 Link spre comentariu
anymatoru_ Reputație: 375 Postat Ianuarie 26 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 1 oră, RBK_96 a spus: Am colega , este @Gabriela22 Facem show lesby incluzând și serviciile pe care care le știți bineînțeles.💋 Prețul pentru show: - 30 de min (o finalizare) = 500 lei - 60 de min ( 2 finalizări) = 800 lei Bună, "interacționați" între voi? Se face cu schimb de cauciuc sau nu? Mulțumesc Link spre comentariu
RBK_96 Reputație: 578 Postat Ianuarie 26 Autor Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 2 minute, anymatoru_ a spus: Bună, "interacționați" între voi? Se face cu schimb de cauciuc sau nu? Mulțumesc Da , asta ar însemna show lesby sa interacționăm între noi , și tu interacționezi cu noi între timp nu sta nimeni degeaba 🫣😝 . Schimbul de prezervativ se face automat. Nu se folosește același . 1 Link spre comentariu
altul333 Reputație: 11 Postat Ianuarie 27 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Ianuarie 27 RBK_96 cati ani ai si ramai la cluj?😍 1 Link spre comentariu
arnimf Reputație: 112 Postat Ianuarie 27 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 27 Vizitat fata. Program facut pe whatsapp. Optat pentru o ora fara artificii. A fost o mica intarziere din partea ei, dar nimic grav si am putut sta pana la finalul orei. Legat de a gasi locatia as recomanda ei sa trimita pe whatsapp bl/sc/ap, decat sa se comunice prin apel (daca ii vorba de riscuri se poate configura pe whatsapp mesaje care dispar). La intrare in apartament ma astepta cu un zambet. Colega era prezenta si ea. Amandoua au fost vorbarete si primitoare, cu o atitudine buna. Rebe ii fata din poze chiar daca acestea o favorizeaza un pic. Totusi arata binisor. Experienta de GFE a inceput chiar din usa cu felul in care ma saluta si incepea discutia. Ma servit cu un pahar de cola si am si bagat o tigara. Cu dusul ii mai complicat, nu din vina lor insa. Cu riscul de a nu fii calda apa chiar asa cum trebuie am optat sa nu fac din moment ce am facut acasa. Totusi prosop curat mi sa servit si ma-m spalat pe maini. La actiune preludiul a fost fain. Confirm ca e lipicioasa. Mangaieri, pupici pe corp si FK colaborativ. Pupici si lins de sus de la gat nu ii place, deci in zona aia merge numai FK. I-am facut si un masaj. Chiar daca nu is fan de silicoana, aici is reusite si ai de ce sa tii. ON +++ era chiar ce trebuie, cu pasiune si cu trepte, joc cu adiacente si cateva momente de deep. Sa simtit fain. La normal 3 pozitii. Contre nu prea au fost dar o puteam tine mai aproape de mine. Nu am fost grabit, chiar puteam sa procedez in ritm variat, cu momente mai incete. Gemetele, privirea si modul in care se misca sau ma atingea in timpul actiunii is de apreciat. La final am mai bagat o tigara chiar daca abia rasuflam. Langa inca o discutie am si terminat paharul de suc. A fost o intalnire reusita, recomand. 3 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum