Sari la conținut

Bruneta slym 0765477334

Postări Recomandate

• Oras:Focșani
  • Oras:Focșani
Postat

Iar la oră cât să ia, depinde dacă soliciți bon fiscal sau nu, dacă mănânci sau nu la ea (eu am prins chiftele, dar pe bune, arătau și miroseau bestial!). 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 38 minute, Gogu5 a spus:

Cine a împărtășit informații despre FB și TikTok? Și m-ai rupt în interes cu iubitele și prietenii tăi! Faci și recomandări? Băi, ești tare! Tare...

Nu am spus că ai făcut -o, doar că nu sunt de acord cu dat nume sau conturi de genul... Nu interpreta greșit, om bun

Vizitator
Postat
Acum 35 minute, Gogu5 a spus:

Iar la oră cât să ia, depinde dacă soliciți bon fiscal sau nu, dacă mănânci sau nu la ea (eu am prins chiftele, dar pe bune, arătau și miroseau bestial!). 

Bon fiscal? Te-ai lovit? Ce ai pățit, om bun? 😂😂 .. și era o remarcă despre faptul că în Vrancea am întâlnit în proporție de 95% oameni cu caractere frumoase... Un procentaj foarte mare față de alte zone ale țării... De aceea am și zis pe unde am avut iubite, pentru că în acele zone am cunoscut diferite caractere, unele de evitat, și am făcut această remarcă din alt motiv... Și mulțumesc frumos pentru informații 

Vizitator
Postat
Acum 53 minute, Gogu5 a spus:

Să înțeleg că nu ai și mâncat la ea? Altfel îți dădeai cu părerea dacă și gătește bine

Vizitator
Postat
La 27.09.2025 la 12:35, Gogu5 a spus:

Mister, tipa nu este serioasă... Și-a dat examenul pentru mine... Am avut treabă în Focșani și am zis să fac o programare pentru care am sunat cu 3 ore înainte. Mi-a răspuns repede și pentru o oră care să fie "totale" mi-a cerut 500 lei și am fost de acord cu prețul și mi-a spus să o sun cu 10 minute înainte... Ceea ce am și făcut, dar surpriză că nu a răspuns... A dispărut ca măgărița în ceață... Robert, nu o sună dacă vrei să o încerci pentru că ești mai impulsiv și nu ai răbdare la neseriozitate... Sări peste că nu are rost să te enervezi... Eu mă reorientez și te anunț unde să încerci pentru când ai drum prin Focșani... Atâta reclamă la fata asta, dar ea este neserioasă. Poate as mai fi încercat să o sun mai târziu dar nu prea mai vreau să întârzii prin Focșani... Nota 2 pentru "cumătra"

• Oras:Focsani
  • Oras:Focsani
Postat
Acum 48 minute, gigi de la scularie a spus:

Probabil gătea ceva și n-a auzit telefonul din cauza hotei...

Tochituraaaaa 😄😄😄

Vizitator
Postat

Să aibă clienți doar marțea după Miercurea Ciuc... și de rest gem de caise...

Vizitator
Postat

Sărăcie de calitate pe Focșani... După ce am plecat din zona titularei topicului am luat la rând anunțurile care mi s-au părut mai ok și la toate după ce am ajuns la locație am făcut mișcarea de 180 grade și "Toyota" ... NU-mi place NU stau... Robert (succes... nu am găsit ceva să-mi placă) (de aici diferența de 11 ani 🤣🤣🤣) , la tine nu contează cum arată ci să aibă atitudinea potrivită... 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.