Sofia91 Reputație: 3464 Postat Februarie 23, 2024 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Februarie 23, 2024 Acum 16 minute, constante a spus: sper să citească și să se minuneze de astfel de râs cu poftă pe așa tragedie și domnișoara @Sofia91 ce s-a gudurat mereu cu respectivul ,....👏👏👏👏 Ce treabă are ce râsuri am făcut eu cu el în alte circumstanțe ,cu această situație tragică ? Nu induce lumea în eroare ca m-as fi amuzat pe situația fetei împreună cu el. Te rog frumos ți-am zis de N ori evită-mă ,nu mă mai cita tu pe undeva sau să te bagi în seamă cu mine ! În ceea ce ține de colega noastră , să treacă cu bine peste această cumpănă! 🥺🙏 1
constante Reputație: 472 Postat Februarie 23, 2024 Oras:f Oras:f Postat Februarie 23, 2024 Acum 6 minute, Sofia91 a spus: Ce treabă are ce râsuri am făcut eu cu el în alte circumstanțe ,cu această situație tragică ? Nu induce lumea în eroare ca m-as fi amuzat pe situația fetei împreună cu el. Te rog frumos ți-am zis de N ori evită-mă ,nu mă mai cita tu pe undeva sau să te bagi în seamă cu mine ! În ceea ce ține de colega noastră , să treacă cu bine peste această cumpănă! 🥺🙏 Doamne ajută,... nu făceam referire la tine și la colegul tau de caterincă și care se amuza pe așa ceva ,...Doamne fereste și ce inima sa ai ...,!! tu însă ai prins ideea că ești fată desteapta ! 🙏
tomson Reputație: 5778 Postat Februarie 23, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 23, 2024 Acum 2 ore, Anisia10 a spus: Dragilor, pentru liniștea unora de aici, aș dori să menționez că acel NIMIC nu a vizitat-o niciodată. Puteam fi oricare dintre noi în locul Raimondei. Săraca a deschis ușa iar el a atacat-o direct cu ciocanul, i-a aplicat peste 10 lovituri de ciocan în cap. Mama fetei a zis că nu au nevoie de ajutor financiar doar să ne rugăm pentru ea 🙏. Încă se află în comă profundă de gradul 3, doctorii nu îi zic nimic momentan decât că se află încă în stare gravă. Indiferent de ce servicii și cum le oferea astea nu înseamnă că merita așa ceva. Vă doresc multă sănătate. Doamne ajută să-și revină 🙏🙏🙏 primul lucru cand am auzit aceasta intamplare ca la oricare alta de acest fel , m-am rugat si continui sa ma rog din suflet 2
constante Reputație: 472 Postat Februarie 23, 2024 Oras:f Oras:f Postat Februarie 23, 2024 Acum 1 minut, tomson a spus: primul lucru cand am auzit aceasta intamplare ca la oricare alta de acest fel , m-am rugat si continui sa ma rog din suflet @tomson la fel și eu , ești un om minunat , nu vreau să mă.gandesc la rău și eu mă rog ca și tine 🙏🙏🙏 1
shady_boy Reputație: 255 Postat Februarie 27, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 27, 2024 La 23.02.2024 la 3:37, tomson a spus: unii prestatori de servicii asa facem si cand prestam corect dar clientul face pe nebunul pentru ca sutem buni si puternici ne permitem luxul de a scapa de un dement trecut de filtrul nostru eu am aceasta putere de a da bani si nu cateva sute ci de 10x inapoi desi serviciile is perfecte dar nebunii desi ii testez se mai strecoara aia f parsivi si dc s-a intamplat necazul marc banu fara regret si il las sa plece f rar mi se se intampla da asa recomand sa se procedeze nici nu conteaza dreptatea in aceste cazuri viata si sufletul tau nu au pret si nici sanatatea de nebun scapi rapid in orice fel nu te pui Numa ca fata asta era amarata ca multe altele , sclavarita , o biata victima , pestele e mult mai vinovat Corect, ceea ce recomanzi tu e foarte ok. Si aici pot sa mentionez si eu despre o vizita la "Raimonda". In cazul ei am fost tolerant si la momentul respectiv m-am abtinut sa-i las un review, dar atitudinea ei cu mine n-a fost deloc ok. Am fost la ea si atunci cand am platit (inainte de actiune) i-am zis c-as incerca si un AP. I-am dat banii si pentru AP, insa din diverse motive (cauze comune, dar sa zicem ca mai mult din cauza ca am avut eu un turn-off)... acel AP nu a mai avut loc, adica mai concret nicio penetrare anala. La plecare am incercat sa accentuez acest aspect intr-un mod cat se poate de frumos si pe un ton foarte civilizat, adica sa-i reamintesc ca nu s-a intamplat AP si ca am ramas cu 100 RON dati pentru un serviciu care n-a avut loc. Iar ea: "n-am returnat niciodata banii, asa ca nici tie nu o sa ti-i returnez!". Am facut tot posibilul sa-mi pastrez calmul si sa ii explic de vreo 5 ori formuland cat mai pe intelesul ei, cat mai respectuos, si in asa fel incat sa ajunga si la ea logica. Aproape ca mai aveam putin sa cersesc sa-mi dea banii pe AP-ul care n-a fost sa fie. Pana la urma mi-a returnat totusi banii, tocmai de aceea am fost tolerant si nu am mai scris review-ul. Insa vreau sa sublinez ca o atitudine de genul, cu un om care nu-si poate pastra calmul, cu un om care e mai violent din fire, care mai are si o zi proasta si poate si ceva probleme psihice... poate duce la asemenea tragedii. Nu stiu concret ce s-a intamplat in acel caz, iar @Anisia10 mentioneaza ca acel nebun n-a fost niciodata la ea anterior. Nu ii iau apararea unui bolnav psihic, insa tind sa cred ca totusi a fost la ea inainte de tragedie, altfel nu cred ca s-ar fi dus la ea cu un ciocan. Exact cum ziceai tu @tomson "si cine stie unu tratat cu scarba a luat o razna" Și din nou de acord cu tine @tomson, ca asta e un exemplu clar unde se vede lipsa de utilitate a peștilor, și asa cum ai zis: "pestele nici macar nu a putut sa intervina ca dovada cat e de util" Concluzii: - Faptul ca ai un pește in balcon (sau oriunde) nu te face imuna la reactia exagerata a unor nebuni cauzata de scarba cu care sunt tratati; - Fetele ar trebui in general sa aiba o atitudine prin care sa previna si sa evite conflicte; - Acest caz evidentiaza mai mult riscurile la care fetele se expun. ("E o lume nebuna, nebuna de tot"). Pe multe le va pune pe ganduri, iar unele poate chiar se vor lasa de meserie si se vor apuca de un job normal. 3
tomson Reputație: 5778 Postat Februarie 27, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 27, 2024 Acum 10 ore, shady_boy a spus: Corect, ceea ce recomanzi tu e foarte ok. Si aici pot sa mentionez si eu despre o vizita la "Raimonda". In cazul ei am fost tolerant si la momentul respectiv m-am abtinut sa-i las un review, dar atitudinea ei cu mine n-a fost deloc ok. Am fost la ea si atunci cand am platit (inainte de actiune) i-am zis c-as incerca si un AP. I-am dat banii si pentru AP, insa din diverse motive (cauze comune, dar sa zicem ca mai mult din cauza ca am avut eu un turn-off)... acel AP nu a mai avut loc, adica mai concret nicio penetrare anala. La plecare am incercat sa accentuez acest aspect intr-un mod cat se poate de frumos si pe un ton foarte civilizat, adica sa-i reamintesc ca nu s-a intamplat AP si ca am ramas cu 100 RON dati pentru un serviciu care n-a avut loc. Iar ea: "n-am returnat niciodata banii, asa ca nici tie nu o sa ti-i returnez!". Am facut tot posibilul sa-mi pastrez calmul si sa ii explic de vreo 5 ori formuland cat mai pe intelesul ei, cat mai respectuos, si in asa fel incat sa ajunga si la ea logica. Aproape ca mai aveam putin sa cersesc sa-mi dea banii pe AP-ul care n-a fost sa fie. Pana la urma mi-a returnat totusi banii, tocmai de aceea am fost tolerant si nu am mai scris review-ul. Insa vreau sa sublinez ca o atitudine de genul, cu un om care nu-si poate pastra calmul, cu un om care e mai violent din fire, care mai are si o zi proasta si poate si ceva probleme psihice... poate duce la asemenea tragedii. Nu stiu concret ce s-a intamplat in acel caz, iar @Anisia10 mentioneaza ca acel nebun n-a fost niciodata la ea anterior. Nu ii iau apararea unui bolnav psihic, insa tind sa cred ca totusi a fost la ea inainte de tragedie, altfel nu cred ca s-ar fi dus la ea cu un ciocan. Exact cum ziceai tu @tomson "si cine stie unu tratat cu scarba a luat o razna" Și din nou de acord cu tine @tomson, ca asta e un exemplu clar unde se vede lipsa de utilitate a peștilor, și asa cum ai zis: "pestele nici macar nu a putut sa intervina ca dovada cat e de util" Concluzii: - Faptul ca ai un pește in balcon (sau oriunde) nu te face imuna la reactia exagerata a unor nebuni cauzata de scarba cu care sunt tratati; - Fetele ar trebui in general sa aiba o atitudine prin care sa previna si sa evite conflicte; - Acest caz evidentiaza mai mult riscurile la care fetele se expun. ("E o lume nebuna, nebuna de tot"). Pe multe le va pune pe ganduri, iar unele poate chiar se vor lasa de meserie si se vor apuca de un job normal. de aceea am si scris postul respectiv pentru ca a vazut din recenziile voastre modul in care trata clientii si care pe fondul unui nebun putea sa duca la asa ceva Poate ca nu a fost cazul , poate nu de asta s-a intamplat , nu stim exact dar ideea e ca tepuitul pe fata care si eu si cred ca toti de aici l-am trait e foarte foarte enervant Eu la unele m-am abtinut cu greu sa nu le lovesc cu gandul sau cuvantul cu multa rugaciune si lupta interioara am reusit sa nu le zic sau doresc ceea ce ar fi meritat sunt deosebit de obraznice si nesimtite dezumanizate unele inca o data nu spun ca asa era raimonda si bineinteles nimeni nu merita asa ceva ce a patit ea ii doresc tot binele sincer am scris totusi asta ca si fetele sa fie totusi mai precaute si sa invete ceva , sa nu mai intinda coarda ca si cum nu s-ar putea rupe niciodata 1
futaciosu12 Reputație: 306 Postat Februarie 29, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 29, 2024 La 27.02.2024 la 11:19, shady_boy a spus: Corect, ceea ce recomanzi tu e foarte ok. Si aici pot sa mentionez si eu despre o vizita la "Raimonda". In cazul ei am fost tolerant si la momentul respectiv m-am abtinut sa-i las un review, dar atitudinea ei cu mine n-a fost deloc ok. Am fost la ea si atunci cand am platit (inainte de actiune) i-am zis c-as incerca si un AP. I-am dat banii si pentru AP, insa din diverse motive (cauze comune, dar sa zicem ca mai mult din cauza ca am avut eu un turn-off)... acel AP nu a mai avut loc, adica mai concret nicio penetrare anala. La plecare am incercat sa accentuez acest aspect intr-un mod cat se poate de frumos si pe un ton foarte civilizat, adica sa-i reamintesc ca nu s-a intamplat AP si ca am ramas cu 100 RON dati pentru un serviciu care n-a avut loc. Iar ea: "n-am returnat niciodata banii, asa ca nici tie nu o sa ti-i returnez!". Am facut tot posibilul sa-mi pastrez calmul si sa ii explic de vreo 5 ori formuland cat mai pe intelesul ei, cat mai respectuos, si in asa fel incat sa ajunga si la ea logica. Aproape ca mai aveam putin sa cersesc sa-mi dea banii pe AP-ul care n-a fost sa fie. Pana la urma mi-a returnat totusi banii, tocmai de aceea am fost tolerant si nu am mai scris review-ul. Insa vreau sa sublinez ca o atitudine de genul, cu un om care nu-si poate pastra calmul, cu un om care e mai violent din fire, care mai are si o zi proasta si poate si ceva probleme psihice... poate duce la asemenea tragedii. Nu stiu concret ce s-a intamplat in acel caz, iar @Anisia10 mentioneaza ca acel nebun n-a fost niciodata la ea anterior. Nu ii iau apararea unui bolnav psihic, insa tind sa cred ca totusi a fost la ea inainte de tragedie, altfel nu cred ca s-ar fi dus la ea cu un ciocan. Exact cum ziceai tu @tomson "si cine stie unu tratat cu scarba a luat o razna" Și din nou de acord cu tine @tomson, ca asta e un exemplu clar unde se vede lipsa de utilitate a peștilor, și asa cum ai zis: "pestele nici macar nu a putut sa intervina ca dovada cat e de util" Concluzii: - Faptul ca ai un pește in balcon (sau oriunde) nu te face imuna la reactia exagerata a unor nebuni cauzata de scarba cu care sunt tratati; - Fetele ar trebui in general sa aiba o atitudine prin care sa previna si sa evite conflicte; - Acest caz evidentiaza mai mult riscurile la care fetele se expun. ("E o lume nebuna, nebuna de tot"). Pe multe le va pune pe ganduri, iar unele poate chiar se vor lasa de meserie si se vor apuca de un job normal. Subscriu total la ce zice colegul @shady_boy si @tomson ... Dar sincer m-am abtinut sa imi spun parerea tinand cont ca am vazut ca tom a fost luat in voleu de fete pe aici dupa ce si-a spus parerea ... In primul rand vreau sa spun ca ii doresc tot binele fetei si Dumnezeu s-o ajute si sa ii dea putere sa se recupereze 🙏. Cea ce sa intamplat e o tragedie, o nedreptate sau cum vreti sa ii spuneti ... Dar faptul e consumat si pentru noi restul si in special pentru fetele care practica aceasta meserie e important sa invatam ceva din toata tragedia asta ... In primul rand pentru fetele care in continuare cred ca asta e o meserie usoara, de prostit 2-3 prosti pt niste bani rapizi ... iata ca o intamplare ca asta demonteaza total aceasta teorie cu, care multe fete tinere sunt ademenite in aceasta meserie. Dupa o astfel de intamplare e usor ca toata lumea sa vina sa apere cauza si sa inceapa sa dea vina pe tot, incepand de la guvern pana la pestele care nu a avut grija de fata ... Eu sunt de parere ca trebuie sa ne uitam in alta parte ... chiar daca o parte din vina de poate fi atribuita unor terte persoane/conjucturi ... cred ca principalul aspect e ca sunt 99,9% sigur ca exista cel putin 2-3 variabile despre care noi sigur nu stim si probabil le stie doar fata, agresorul si/sau unele persoane foarte apropiate fetei. Din punctul meu de vedere , acel dezaxat nu sa trezit de dimineatza si-a lustruit ciocanul si a zis, azi o mierlesc pe una random , a luat publi24 si a ales un nr de telefon la intamplare si aia e ... NU exista ... sansele sa fie asta povestea din spate sunt de 0,01% ... Sa fim realisti... Iar daca cineva s-a documentat sau a vazut ceva documentare in legatura cu indivizi de genul asta, e documentat ca de obicei exista o trauma in spate si exista un trigger ... iar prima victima nu e niciodata luata la intamplare ... asta in cazul ca cineva ar argumenta ca dezaxatul ar fi ceva criminal in serie sau ceva de genul. NU e cazul ... aici e posibila o trauma in spate , dar mai mult ca sigur exista un trigger de care noi nu avem habar, care a dus la toata chestia asta. Fara sa ma lungesc mai mult , concluzia e in primul rand ... SA FIM MAI BUNI !!! TOTI !!! UNI cu ceilalti si sa ne aducem aminte din cand in cand sa plecam capul (sau cum ar zice englezul BE HUMBLE) .... Si aici nu o sa incep sa detaliez, fiecare va intelege ce vrea ... Dar cred ca in felul asta se pot evita unele tragedii asemanatoare. Sanatate fetei si Doamne ajuta ! 🙏 3
Membru Premium farafiltre Reputație: 4546 Postat Februarie 29, 2024 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Februarie 29, 2024 Cred doar ca nu era nici momentul, nici locul potrivit pentru critici, probabil asta a deranjat...cel putin asa am simtit eu. 1 dag dal gas!
constante Reputație: 472 Postat Februarie 29, 2024 Oras:f Oras:f Postat Februarie 29, 2024 Acum 6 ore, futaciosu12 a spus: Subscriu total la ce zice colegul @shady_boy si @tomson ... Dar sincer m-am abtinut sa imi spun parerea tinand cont ca am vazut ca tom a fost luat in voleu de fete pe aici dupa ce si-a spus parerea ... In primul rand vreau sa spun ca ii doresc tot binele fetei si Dumnezeu s-o ajute si sa ii dea putere sa se recupereze 🙏. Cea ce sa intamplat e o tragedie, o nedreptate sau cum vreti sa ii spuneti ... Dar faptul e consumat si pentru noi restul si in special pentru fetele care practica aceasta meserie e important sa invatam ceva din toata tragedia asta ... In primul rand pentru fetele care in continuare cred ca asta e o meserie usoara, de prostit 2-3 prosti pt niste bani rapizi ... iata ca o intamplare ca asta demonteaza total aceasta teorie cu, care multe fete tinere sunt ademenite in aceasta meserie. Dupa o astfel de intamplare e usor ca toata lumea sa vina sa apere cauza si sa inceapa sa dea vina pe tot, incepand de la guvern pana la pestele care nu a avut grija de fata ... Eu sunt de parere ca trebuie sa ne uitam in alta parte ... chiar daca o parte din vina de poate fi atribuita unor terte persoane/conjucturi ... cred ca principalul aspect e ca sunt 99,9% sigur ca exista cel putin 2-3 variabile despre care noi sigur nu stim si probabil le stie doar fata, agresorul si/sau unele persoane foarte apropiate fetei. Din punctul meu de vedere , acel dezaxat nu sa trezit de dimineatza si-a lustruit ciocanul si a zis, azi o mierlesc pe una random , a luat publi24 si a ales un nr de telefon la intamplare si aia e ... NU exista ... sansele sa fie asta povestea din spate sunt de 0,01% ... Sa fim realisti... Iar daca cineva s-a documentat sau a vazut ceva documentare in legatura cu indivizi de genul asta, e documentat ca de obicei exista o trauma in spate si exista un trigger ... iar prima victima nu e niciodata luata la intamplare ... asta in cazul ca cineva ar argumenta ca dezaxatul ar fi ceva criminal in serie sau ceva de genul. NU e cazul ... aici e posibila o trauma in spate , dar mai mult ca sigur exista un trigger de care noi nu avem habar, care a dus la toata chestia asta. Fara sa ma lungesc mai mult , concluzia e in primul rand ... SA FIM MAI BUNI !!! TOTI !!! UNI cu ceilalti si sa ne aducem aminte din cand in cand sa plecam capul (sau cum ar zice englezul BE HUMBLE) .... Si aici nu o sa incep sa detaliez, fiecare va intelege ce vrea ... Dar cred ca in felul asta se pot evita unele tragedii asemanatoare. Sanatate fetei si Doamne ajuta ! 🙏 Dacă cineva poate confirma că fata asta este stabilă și că încă mai este printre noi și cu șanse mari de supraviețuire după acel măcel ce îl descalifică pe ăla ca Om eu și mai câteva mii de suflete apreciem și ...Doamne Doamne e sus ...🥺
22leon Reputație: 34338 Postat Februarie 29, 2024 Oras:Banat Oras:Banat Autor Postat Februarie 29, 2024 De pe topicul din Iași: La 28.02.2024 la 15:01, baron58 a spus: Bună ziua, tuturor ! Îmi pare rău, dar trebuie să știm cu toții care este situația în momentul de față. Se află în continuare într-o stare destul de gravă, medicii sunt încă rezervați. Sunt șanse să-și revină, dar este încă în comă. În momentul de față este în operație pentru ca să i se pună un aparat ca să nu mai fie nevoie să fie intubată. Medicii încearcă să facă tot ce este posibil, e un examen deosebit și pentru ei. La fel cum o echipă de profesioniști de la Spitalul de pediatrie Sfânta Maria a reușit să repare ambele mâini a unei fetițe din Botoșani, care le avea amputate în urma unui accident, la fel și echipa de la Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași speră să facă minuni . Să ne rugăm în continuare pentru Raimonda! Acum 31 minute, Eanik a spus: Buna seara scuzati ca intervin ,dar pe fata doar domnu o poate salva.Am o ruda in spitalul respectiv facind azi o vizita rudei mele am intrebat o ifermiera despre fata cea fost internata la data cu tare (nume prenume nu stiam am intrebat doar ceam auzit la stiri)mi sa raspuns cai intro stare critica si chiar desi revine are 20 la suta ca va mai fi un om normal...Deci domnu so ajute si sa aiba mila de ea 2
Eanik Reputație: 19 Postat Februarie 29, 2024 Oras:La pescuit Oras:La pescuit Postat Februarie 29, 2024 Acum 4 minute, 22leon a spus: De pe topicul din Iași: Scuze nam fost atent
Membru Premium Criticul Reputație: 5012 Postat Februarie 29, 2024 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Februarie 29, 2024 Acum 1 minut, Eanik a spus: Scuze nam fost atent Ai fost citat în Timișoara, subiectul e prezent în mai multe părți... Pe mine m-a deprimat când s-a spus că și dacă își revine (adică fizic) ca fi om 20%, asta înseamnă că loviturile i-au afectat creierul și nu va mai fi capabilă de acțiuni normale, va fi aproape legumă... 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
tomson Reputație: 5778 Postat Februarie 29, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 29, 2024 Acum 5 ore, farafiltre a spus: Cred doar ca nu era nici momentul, nici locul potrivit pentru critici, probabil asta a deranjat...cel putin asa am simtit eu. adevarul cam dernjeaza eu stiu destui care au vorba asta cand ii superi : asa ti dau iste ciocane n cap si is de sex feminin si in ieraria inalta a societatii cu functii de mare raspundere desigur nu ar face o niciodata , sunt convins pt ca is oameni responsabili da un dezaxat din asta nu zice da face ii meserie periculoasa asta sa fie constienti cei ce o prctica iar dc strategia lor , a multora dintre ei si ele asta este sa dea teapa sa prostesca oameni ca am intalnit personal multe din astea apai sa stie ca devine extem de periculoasa e un adevar care deranjeaza da e sanatos de stiut si de luat in considerare multe au o scarba si un dispret profund pentru clienti parca nu ar fi oameni ii numesc obsedati sau fraieri etc pai ce vrei sa primesti in schimb multi fac ce o facut asta dar cu cuvantul si gandul cand sunt tratai urat si furati pe fata putin suntem cei ce ne abtinem de la a nu o face nici macar in gand si asta pentru ca avem caracter sau suntem crestini desi avem pacatul asta , dar ne luptam cu el si ne dorim sa ne ridicam candva deasupra lui
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Martie 1, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Martie 1, 2024 Bună dimineața, tuturor! După ce-am citit ce s-a scris pe aici vin cu câteva precizări pe scurt: -cazul e destul de complicat, vom vedea mai exact când va fi făcut rechizitoriul; - înclin să o cred pe @Anisia10 când spune că criminalul a fost pentru prima dată, la Raimonda. De ce? - criminalul trecea printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere sentimental, dar avea probleme și cu legea după ce a intrat ilegal în telefonul fostei iubite, de unde a luat fotografii și capturi din convorbirile cu fostul subprefect, care la rândul ei a avut o relație amoroasă cu subprefectul. - din discuțiile cu două fete am înțeles că el obișnuia să meargă la mai multe femei în aceași zi cu care ocazie le povestea problemele lui cu fosta, ne făcând aceva. - foarte puține fete de pe forum și chiar de pe Public lucrează după ora 24. Eu personal cu puțin timp înainte, la cererea unor colegi, o nominalizasem pe Raimonda ca fiind una dintre fetele cu program prelungit. - nu cred că, virgulă, calitatea serviciilor ar fi fost motivul (vom vedea ce vor spune anchetatorii), Raimonda, cel puțin de la începutul lunii decembrie, de când am început să o vizitez avea servicii bune și o atitudine foarte bună față de client, fapt remarcat de mai mulți colegi. Cum a fost înainte de decembrie nu comentez fiindcă nu știu. - din spusele anchetatorilor, faptele au fost premeditate, se pare că a avut un scenariu. - e foarte greu să spunem ce a fost cu adevărat. Sper ca cei care instrumentează cazul să facă lumină. Îi felicit pentru timpul, relativ scurt, în care au reușit să-l "pescuiască" de pe o stradă din București. Sper să primească o pedeapsă proporțională cu fapta săvârșită. 2 2 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
futaciosu12 Reputație: 306 Postat Martie 1, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 1, 2024 Acum 3 ore, baron58 a spus: Bună dimineața, tuturor! După ce-am citit ce s-a scris pe aici vin cu câteva precizări pe scurt: -cazul e destul de complicat, vom vedea mai exact când va fi făcut rechizitoriul; - înclin să o cred pe @Anisia10 când spune că criminalul a fost pentru prima dată, la Raimonda. De ce? - criminalul trecea printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere sentimental, dar avea probleme și cu legea după ce a intrat ilegal în telefonul fostei iubite, de unde a luat fotografii și capturi din convorbirile cu fostul subprefect, care la rândul ei a avut o relație amoroasă cu subprefectul. - din discuțiile cu două fete am înțeles că el obișnuia să meargă la mai multe femei în aceași zi cu care ocazie le povestea problemele lui cu fosta, ne făcând aceva. - foarte puține fete de pe forum și chiar de pe Public lucrează după ora 24. Eu personal cu puțin timp înainte, la cererea unor colegi, o nominalizasem pe Raimonda ca fiind una dintre fetele cu program prelungit. - nu cred că, virgulă, calitatea serviciilor ar fi fost motivul (vom vedea ce vor spune anchetatorii), Raimonda, cel puțin de la începutul lunii decembrie, de când am început să o vizitez avea servicii bune și o atitudine foarte bună față de client, fapt remarcat de mai mulți colegi. Cum a fost înainte de decembrie nu comentez fiindcă nu știu. - din spusele anchetatorilor, faptele au fost premeditate, se pare că a avut un scenariu. - e foarte greu să spunem ce a fost cu adevărat. Sper ca cei care instrumentează cazul să facă lumină. Îi felicit pentru timpul, relativ scurt, în care au reușit să-l "pescuiască" de pe o stradă din București. Sper să primească o pedeapsă proporțională cu fapta săvârșită. Eu din ce zici tu aici inclin sa cred contrariul a ce spui tu ca, "criminalul ar fi fost pentru prima oara la ea" ... Eu unul nu cunosc detalii si am citit doar articolul initial si ce sa scris aici pe forum, dar daca tot ce spui tu e adevarat, atunci eu as crede 99% ca a existat cel putin o intalnire inainte de fapta. Din ce spui tu el avea probleme sentimentale si mergea la fete si le povestea de situatia lui ... inclin sa cred ca cel mai probabil intr-una sau mai multe intalniri anterioare cu fata sa intamplat asta si individul a fost oarecum deranjat probabil de o reactie a fetei ... acesta fiind trigger-ul pentru crima. E de zece ori mai greu sa asculti problemele unui om decat sa il faci sa uite de ele pentru o jumatate de ora sau o ora printr-o partida de sex. Pentru o fata care are 5-10 clienti pe zi de la care aude N chestii , poate sa devina foarte obositor... si de aici o probabila reactie gresita a fetei. De aceea , din nou ... respect fetele care se dedica meseriei si o fac cum trebuie, si in aceasi timp se respecta pe ele si clientul , nu se autosaboteaza incerand doar sa faca mai multi bani. Respectul de sine nu se face neaparat din tarif si din cat muncesti ci din cum alegi sa muncesti... Sper ca fetele sa inteleaga ca astfel se evita si tragedii de genul dar in acelasi timp si ele sunt mai castigate daca o fac cum trebuie. Dar principala regula ar trebui sa fie ... Daca simti ca asta nu e pentru tine , just QUIT ... nu te imbata si lasa dusa de mirajul banului ... ca orice alta meserie , escorting-ul nu e o meserie pentru toata lumea... poti avea sau nu avea stomac pentru asta. Acum revenind la caz ... cred ca sansele sa aflam cu certitudine ce sa intamplat sunt aproape egale cu 0 ... doar in cazul in care criminalul are o epifanie si decide sa marturiseasca tot exact cum sa intamplat, cea ce probabil nu se va intampla , pentru ca si in cazul in care marturiseste probabil va fi o varianta editata/recomandata de un avocat. Probabil tot ce conteaza acum e ca fata sa aiba o sansa la viata dupa asta ... o viata normala sigur nu va fi ... dar doar Cel de sus va decide ce si cum de aici incolo. 2
Membru Premium baron58 Reputație: 26653 Postat Martie 4, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Martie 4, 2024 Bună ziua, tuturor! Încep cu ultima veste. A ieșit din comă, reacționează dacă vorbești cu ea. PS:Operația a decurs normal. Da, ea deschisese ochii,dar din cauza durerilor foarte mari fusese setată, colegul care pomenise atunci de acest fapt avea dreptate. Doctorii se luptă și cu o meningită făcută de la ciocanul infectat. Să sperăm că se va face bine cu toate că are multe celule de pe creier moarte. Să auzim numai de bine! 3 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
AlexaNdra1q Reputație: 16053 Postat Martie 7, 2024 Telefon: 0793527909 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0793527909 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 7, 2024 1 1
lucianpbt Reputație: 1499 Postat Martie 7, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Martie 7, 2024 5 hours ago, AlexaNdra1q said: Vom face tot ce se poate ca sa o ajutam! 1
gipsydanger Reputație: 30 Postat Martie 22, 2024 Postat Martie 22, 2024 Eu nu inteleg pe asta cu ajutatu cu bani efectiv. Nu are destui bani deoparte in plm individa? Sincer acu, ce bani sa mai dea lumea
Alyn2 Reputație: 863 Postat Mai 2, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 2, 2024 Problema este că nu aș accepta ca un om care se duce la o fata sa se simtă bine să facă o asemenea faptă .Îmi pare foarte rău de fată 3
Escorta Andreea069 Reputație: 1925 Postat Mai 2, 2024 Telefon: 0725274262 Disponibila Telefon: 0725274262 Disponibila Escorta Postat Mai 2, 2024 On 3/1/2024 at 8:22 AM, futaciosu12 said: Eu din ce zici tu aici inclin sa cred contrariul a ce spui tu ca, "criminalul ar fi fost pentru prima oara la ea" ... Eu unul nu cunosc detalii si am citit doar articolul initial si ce sa scris aici pe forum, dar daca tot ce spui tu e adevarat, atunci eu as crede 99% ca a existat cel putin o intalnire inainte de fapta. Din ce spui tu el avea probleme sentimentale si mergea la fete si le povestea de situatia lui ... inclin sa cred ca cel mai probabil intr-una sau mai multe intalniri anterioare cu fata sa intamplat asta si individul a fost oarecum deranjat probabil de o reactie a fetei ... acesta fiind trigger-ul pentru crima. E de zece ori mai greu sa asculti problemele unui om decat sa il faci sa uite de ele pentru o jumatate de ora sau o ora printr-o partida de sex. Pentru o fata care are 5-10 clienti pe zi de la care aude N chestii , poate sa devina foarte obositor... si de aici o probabila reactie gresita a fetei. De aceea , din nou ... respect fetele care se dedica meseriei si o fac cum trebuie, si in aceasi timp se respecta pe ele si clientul , nu se autosaboteaza incerand doar sa faca mai multi bani. Respectul de sine nu se face neaparat din tarif si din cat muncesti ci din cum alegi sa muncesti... Sper ca fetele sa inteleaga ca astfel se evita si tragedii de genul dar in acelasi timp si ele sunt mai castigate daca o fac cum trebuie. Dar principala regula ar trebui sa fie ... Daca simti ca asta nu e pentru tine , just QUIT ... nu te imbata si lasa dusa de mirajul banului ... ca orice alta meserie , escorting-ul nu e o meserie pentru toata lumea... poti avea sau nu avea stomac pentru asta. Acum revenind la caz ... cred ca sansele sa aflam cu certitudine ce sa intamplat sunt aproape egale cu 0 ... doar in cazul in care criminalul are o epifanie si decide sa marturiseasca tot exact cum sa intamplat, cea ce probabil nu se va intampla , pentru ca si in cazul in care marturiseste probabil va fi o varianta editata/recomandata de un avocat. Probabil tot ce conteaza acum e ca fata sa aiba o sansa la viata dupa asta ... o viata normala sigur nu va fi ... dar doar Cel de sus va decide ce si cum de aici incolo. Buna, am citit ce ai scris si sunt intru totul de acord, tind a crede cu tarie ca nu era prima lor intalnire. Anul trecut, lucram la Braila. La programare a venit un client fidel de al meu, cadru militar(comandant) in Braila. Mi-a lasat o ciocolata la inceput si s-a dus la dus. Cand a iesit la dus l-am rugat sa nu uite de banuti caci ii iau inainte de fiecare data iar domnul a decis ca ar fi un moment bun sa imi dea hn pumn in gura, sa ma apuce de par, sa ma puna in genunchi si sa ma forteze sa fac oral . Din pacate ce a vrut i-a si reusit, caci eu m-am speriat si am inghetat si de frica am stat cuminte ca sa nu imi faca ceva si mai grav. La sfarsit mi-a dat 30 lei si mi-a spus ca de atat am prestat. Motivul? Cu un an in urma de programare, domnul se programase la mine iar eu nu am avut loc sa il primesc. Sper din suflet ca recuperarea colegei mele de breasla sa nu fie una ce ii va ingreuna si mai mult fizicul si sufletul. Nimeni nu merita asa ceva si din pacate acesti oameni umbla liberi pe strada printre noi, mamele noastre, copiii si parintii nostri! Nu este normal…. Cateodata parca-parca mai am un grad de incredere ca totusi va exista si aici in tara castrarea chimica pt astfel de specimene. Efectiv omul i-a rapit tineretea, sanatatea si increderea in ea. Va jur ca i-as face zambet de la o ureche la alta acestui rebut! Nu ca sunt indignata. Sunt pamant de suparare cand vad ca violenta asupra celor lipsiti de aparare a devenit frecventa. Refuz sa cred ca acest specimen merita mai mult decat o cravata columbiana. Totodata sunt de acord si cu cei ce au spus ca noi ca si escorte trebuie sa avem o conduita care sa previna si sa evite conflictele, Caci niciodata nu stii daca omul din fata ta a avut o zi mai proasta si nu sta bine cu nervii. Raimonda, țuțurica scumpa, ma rog pentru tine si pentru linistea ta! Si in acelasi timp sper ca justitia nu va esua in cazul tau, asa cum a facut DE FIECARE DATA si a avut grija sa ascunda tot jegul sub pres! Va rog sa imi scuzati limbajul dar simt cum mi se urca cacatul in cap cand vad ca in 2024 se intampla astfel de nenorociri, facute de catre niste paria ai societatii! Tragic.Tardiv. 2 Tarife 250-30 min; 400-45 min; 500-60 min 0760465320 - Deea💦
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2, 2024 Postat Mai 2, 2024 Acum 19 minute, Andreea069 a spus: Buna, am citit ce ai scris si sunt intru totul de acord, tind a crede cu tarie ca nu era prima lor intalnire. Anul trecut, lucram la Braila. La programare a venit un client fidel de al meu, cadru militar(comandant) in Braila. Mi-a lasat o ciocolata la inceput si s-a dus la dus. Cand a iesit la dus l-am rugat sa nu uite de banuti caci ii iau inainte de fiecare data iar domnul a decis ca ar fi un moment bun sa imi dea hn pumn in gura, sa ma apuce de par, sa ma puna in genunchi si sa ma forteze sa fac oral . Din pacate ce a vrut i-a si reusit, caci eu m-am speriat si am inghetat si de frica am stat cuminte ca sa nu imi faca ceva si mai grav. La sfarsit mi-a dat 30 lei si mi-a spus ca de atat am prestat. Motivul? Cu un an in urma de programare, domnul se programase la mine iar eu nu am avut loc sa il primesc. Dacă toate ați povesti câtuși de puțin din evenimente neplacute prin care treceți s-ar înțelege mai bine câte mizerii trebuie sa îndurați de fapt.Dar de teamă să nu citească personajele în cauză și apoi să caute răzbunare ori din alte motive e de înțeles ca multe tac si merg mai departe. De la mesaje de amenințare la cele de batjocură pe criteriu de etnie,zona din care vine fata,la violențele sexuale(semi violuri) pe care unii ticaloși le "justifică" cu un "că așa merita" pana la cele fizice ca ale retardului cu trese de care spui mai sus,situații neplăcute sunt multe.
Escorta Andreea069 Reputație: 1925 Postat Mai 2, 2024 Telefon: 0725274262 Disponibila Telefon: 0725274262 Disponibila Escorta Postat Mai 2, 2024 Just now, Decius said: Dacă toate ați povesti câtuși de puțin din evenimente neplacute prin care treceți s-ar înțelege mai bine câte mizerii trebuie sa îndurați de fapt.Dar de teamă să nu citească personajele în cauză și apoi să caute răzbunare ori din alte motive e de înțeles ca multe tac si merg mai departe. De la mesaje de amenințare la cele de batjocură pe criteriu de etnie,zona din care vine fata,la violențele sexuale(semi violuri) pe care unii ticaloși le "justifică" cu un "că așa merita" pana la cele fizice ca ale retardului cu trese de care spui mai sus,situații neplăcute sunt multe. Din pacate asa este si iti dau dreptate. Eu practic dominare, si nu de putine ori mi s-a intamplat ca cineva sa imi calce pragul si sa incalce limitele bunului simt in pat( lovituri mult prea puternice, date cu ura si dusmanie, motivand astfel, citez:” Am platit, iar pe banii mei primesc ce merit”. 1 2 Tarife 250-30 min; 400-45 min; 500-60 min 0760465320 - Deea💦
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Mai 2, 2024 Postat Mai 2, 2024 1 hour ago, Andreea069 said: La programare a venit un client fidel de al meu, cadru militar(comandant) in Braila. Mi-a lasat o ciocolata la inceput si s-a dus la dus. Cand a iesit la dus l-am rugat sa nu uite de banuti caci ii iau inainte de fiecare data iar domnul a decis ca ar fi un moment bun sa imi dea hn pumn in gura, sa ma apuce de par, sa ma puna in genunchi si sa ma forteze sa fac oral . Ți-a dat un pumn in gura sau nu că nu se înțelege?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum