Sari la conținut

Leila 0761225779

Postări Recomandate

• Telefon: 0761225779
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

😘

20251030_143236.jpg

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 7
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor 🤗 astăzi sunt disponibilă de la 15.30 la 21 . Vă aștept pe WhatsApp 😘 😘 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

20251031_115432(2).jpg

• Like 2
  • Inimioara 9
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

20251030_142825.jpg.33cf40df0b89f39d4f1c7ad5d293f56b.jpg

• Like 3
  • Inimioara 12
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor, astăzi sunt disponibilă în a doua parte a zilei .  

Oral (neprotejat) in funcție de igiena ,69, Hand Job

Sărutări pe corp(preludiu)

Face fuck

Sex între sâni 

CIM (50 extra)

COF (50 extra)

CIM+COF=100 extra 

COB

FK (50 extra)

Sex în diferite poziții

Limbuțe 

Preț : 300/700

Locație noua , temporară: Zona Romană  chiar langa MC și Kfc ( intrarea este pe gangul cu anunțul telefonic) 

Nu răspund la apeluri , nu dau poze in privat. Vă aștept pe WhatsApp😘😘 

20251112_123149.jpg

• Like 1
  • Inimioara 5
  • Oras:Boom
Postat
7 hours ago, amedeo13 said:

La preturile astea,nu ar trebui trecuta la lux?

cand leonidas si restul spartanilor or disparea sau se multiplica direct in o suta de balle.. atunci e tatuajul de pe penisul detinutilor din anii saptezeci - nouazeci..

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat
21 hours ago, amedeo13 said:

Eu nu comentez prerurile domnisoarei(poate sa-si puna 1000 cu 2000 ron)doar ca nu am inteles niciodata sistemu asta de tarifare...adica pretul pe ora sa fie mai mare (sau egal)decat dublu pretului pe fin...in cazul domnisoarei...300 cu 700...pnm...stau si ma gandesc...:cat de prost sa fii sa dai 700/h!!??...faci 2 prog de 30 de min CONSECUTIVE....si iesi la 600/h...sau mai bn...1 prog de 30 min...si dupa 1-2 ore mai faci 1 de 30 min...si fu** linistit 2 nr cu mai putini bani🤷🏽‍♂️🤷🏽‍♂️🤷🏽‍♂️

Mai e una "noua"care are 250/fin si 700/h🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️...au mama mea🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤷🏽‍♂️🤷🏽‍♂️🤷🏽‍♂️

• Like 3
  • Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 04.12.2025 la 9:38, only-me a spus:

Eu nu comentez prerurile domnisoarei(poate sa-si puna 1000 cu 2000 ron)doar ca nu am inteles niciodata sistemu asta de tarifare...adica pretul pe ora sa fie mai mare (sau egal)decat dublu pretului pe fin...in cazul domnisoarei...300 cu 700...pnm...stau si ma gandesc...:cat de prost sa fii sa dai 700/h!!??...faci 2 prog de 30 de min CONSECUTIVE....si iesi la 600/h...sau mai bn...1 prog de 30 min...si dupa 1-2 ore mai faci 1 de 30 min...si fu** linistit 2 nr cu mai putini bani🤷🏽‍♂️🤷🏽‍♂️🤷🏽‍♂️

Mai e una "noua"care are 250/fin si 700/h🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️...au mama mea🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤷🏽‍♂️🤷🏽‍♂️🤷🏽‍♂️

Nu ai înțeles sistemul de tarifare pentru că nu ai privit în ansamblu. Mi-am pus acest preț fix pentru a termina cu genul de oameni care se uită la 100 de lei . Nu ai înțeles de ce am făcut asta pentru că te-ai gândit exclusiv la bani , și încă o faci . 

Eu nu sunt aici doar pentru bani , și majoritatea oamenilor care mă cunosc, au înțeles asta după prima întâlnire. Au înțeles că eu sunt aici pentru momente frumoase și unice , sunt aici pentru a experimenta cu fiecare dintre voi ceva unic. Caut și ofer plăcere , și chiar în acest moment cuvântul plăcere mă excită și mă udă.

Acum vreau ca tu sa înțelegi că este o diferență foarte mare între oamenii care caută plăcerea și oamenii care se uită la 100 de lei pentru plăcerea lor. 

Știi, foarte mult timp m-am întrebat cum de au ajuns toate fetele să fie robotice ?  De ce se comportă toate de parcă nu ar simții plăcerea ? Vin la mine oameni zi de zi și îmi povestesc experientele lor cu alte fete din domeniu. Toți se întreabă de ce totul este ca la magazin ? 

Din această cauză este totul ca la magazin, pentru că există o foarte mare parte de oameni care vor doar să cumpere, și o mare parte de femei care doar vând . Eu nu sunt aici doar sa vând , eu nu sunt aici pentru a face pe cineva să-și piardă timpul și banii , dacă există cineva care regretă timpul petrecut cu mine și banii cheltuiți îl rog să-mi spună. 

Nu am nevoie să vi și să îmi ții tu morală și să comentezi prețurile la care sunt accesibilă. Dacă vrei să vi , ai ușa deschisă . Dacă nu vrei să vi , nu venii , nu mă căuta , nu mă baga în seamă . Ignoră-mă . Este simplu .  

Iar dacă voi credeți că eu nu sunt pe site-ul potrivit pentru ceea ce ofer și ce caut , vă rog să-mi spuneți.

• Like 2
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

20250920_134011.jpg

• Inimioara 5
  • Oras:Buzeldorf
  • Oras:Buzeldorf
Postat
La 03.12.2025 la 11:42, amedeo13 a spus:

N-are inanltime de lux...poate doar la lux midget...

• Haha 3
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor, astăzi sunt disponibilă până la 20 

Face fuck

Sex între sâni 

CIM (50 extra)

COF (50 extra)

CIM+COF=100 extra 

COB

FK (50 extra)

Sex în diferite poziții

Limbuțe 

Locație noua , temporară: Zona Romană chiar langa MC și Kfc ( intrarea este pe gangul cu anunțul telefonic) 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

20251216_154640.jpg.b3a133c9b53d253dc40e632a091380c9.jpg

• Like 1
  • Inimioara 7
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor sunt disponibilă până la 20 😘😘 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Crăciun fericit  tuturor ❤️🥰😘

IMG-20251224-WA0001.jpg

• Like 2
  • Haha 1
Reputație: 1375
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor, astăzi sunt disponibilă de la 13.30 până la 20 

Face fuck

Sex între sâni 

CIM (50 extra)

COF (50 extra)

CIM+COF=100 extra 

COB

FK (50 extra)

Sex în diferite poziții

Limbuțe 

Locație: Zona Romană chiar langa MC și Kfc ( intrarea este pe gangul cu anunțul telefonic) 

20250711_114947.jpg

• Like 1
  • Inimioara 4
  • Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat
1 hour ago, Leila10 said:

Bună dragilor, astăzi sunt disponibilă de la 13.30 până la 20 

Face fuck

Sex între sâni 

CIM (50 extra)

COF (50 extra)

CIM+COF=100 extra 

COB

FK (50 extra)

Sex în diferite poziții

Limbuțe 

Locație: Zona Romană chiar langa MC și Kfc ( intrarea este pe gangul cu anunțul telefonic) 

20250711_114947.jpg

Ti-ai luat pantaloni deformatori de convexitati posterioare? 

Reputație: 1375
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, daw1cked a spus:

Ti-ai luat pantaloni deformatori de convexitati posterioare? 

Nuuu, sunt modelul care sfidează și legile fizicii, nu doar convexitățile.😂😂

Te pup 😘 😘 

Postat
On 12/5/2025 at 12:53 PM, Leila10 said:

Nu ai înțeles sistemul de tarifare pentru că nu ai privit în ansamblu. Mi-am pus acest preț fix pentru a termina cu genul de oameni care se uită la 100 de lei . Nu ai înțeles de ce am făcut asta pentru că te-ai gândit exclusiv la bani , și încă o faci . 

Eu nu sunt aici doar pentru bani , și majoritatea oamenilor care mă cunosc, au înțeles asta după prima întâlnire. Au înțeles că eu sunt aici pentru momente frumoase și unice , sunt aici pentru a experimenta cu fiecare dintre voi ceva unic. Caut și ofer plăcere , și chiar în acest moment cuvântul plăcere mă excită și mă udă.

Acum vreau ca tu sa înțelegi că este o diferență foarte mare între oamenii care caută plăcerea și oamenii care se uită la 100 de lei pentru plăcerea lor. 

Știi, foarte mult timp m-am întrebat cum de au ajuns toate fetele să fie robotice ?  De ce se comportă toate de parcă nu ar simții plăcerea ? Vin la mine oameni zi de zi și îmi povestesc experientele lor cu alte fete din domeniu. Toți se întreabă de ce totul este ca la magazin ? 

Din această cauză este totul ca la magazin, pentru că există o foarte mare parte de oameni care vor doar să cumpere, și o mare parte de femei care doar vând . Eu nu sunt aici doar sa vând , eu nu sunt aici pentru a face pe cineva să-și piardă timpul și banii , dacă există cineva care regretă timpul petrecut cu mine și banii cheltuiți îl rog să-mi spună. 

Nu am nevoie să vi și să îmi ții tu morală și să comentezi prețurile la care sunt accesibilă. Dacă vrei să vi , ai ușa deschisă . Dacă nu vrei să vi , nu venii , nu mă căuta , nu mă baga în seamă . Ignoră-mă . Este simplu .  

Iar dacă voi credeți că eu nu sunt pe site-ul potrivit pentru ceea ce ofer și ce caut , vă rog să-mi spuneți.

cu ce scriu acum probabil am sa fiu luat la misto de unii de pe aici.. de ce? pentru ca sunt multe optiuni similare sau pe aproape.. dar eu tot insist.. aici.. te mai intreb o dată.. de ce m-ai blokat? nu te-am jignit cu nimic.. doar am glumit fara a te pune intr-o posturā degradantă.. cand am avut părerea sa renunți la acei 300 si erai trecuta direct la lux.. mi-ai mulțumit pentru sfat.. iar după.. ignore! serios? deci.. te mai intreb o data.. este posibil sa ne vedem? 

deschizi uşa? sau stau pe preş? 🤪

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
La 05.12.2025 la 12:53, Leila10 a spus:

Citind postarea ta, mi-am amintit cat de mare este diferenta intre o femeie cu cap care practica meseria asta SI din placere, si alta care o practica DOAR de nevoie. Experimentez diferenta asta luna de luna si ori de cat ori incerc ceva nou, si realizez ca greseala e in primul rand a mea...pentru ca desi am intalnit destule fete cu care am o chimie excelenta si la care merg frecvent, tot ma mananca sa mai adaug ceva nou in "baza de date".

Acum, recunosc, nici eu nu te-am mai vizitat de cand ai marit preturile (cred ca din 2024) si nu are legatura cu diferenta de 100 lei, ci cu faptul ca dupa ce vin la tine, am asteptari prea mari de la celelalte si astfel nu mai simt aceasi satisfactie. Daca in meseria asta ar exista interviuri, tu te-ai incadra cu siguranta in termenul "over-qualified"🙃

M-ai rugat dupa intalnirile avute sa nu detaliez nimic din ce am experimentat impreuna, sa nu postez recenzii si imi place sa imi tin promisiunile. Dar cred ca prin asta iti faci un defavor, pentru ca cei care nu au fost niciodata la tine, iau doar partea materiala in considerare si nu le trece prin minte ce experienta pot avea cu tine. Sau probabil ca prin atitudinea asta, filtrezi multi trogloditi si raman sa te viziteze doar cei care care sunt capabili sa citeasca printe randuri...

Cu riscul de a-mi face rau, cred ca o sa-ti mai fac o vizita in curand...sa vad daca mai stii sa dansezi 😀

• Like 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.