Sari la conținut

Alessia 0748811868


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth

Bai lasati topicul pentru recenzii ca l-ati umplut de cacaturi… ne-am cam spus părerea si e suficient o data nu de 10 ori. Cine vrea s-o viziteze bine, sa scrie recenzie dacă dorește, cine nu vrea s-o viziteze se duce in alta parte si gata.

Incetați @kzsz84 @Zedded @lucianpbt si alții. Mai usor cu promovarea usor cu indragosteala usor cu hatereala. Lăsați topicul pentru recenzii.


 

 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 25175
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 4 minute, kzsz84 a spus:

@MisterX analizam acest mesaj sau il lasam... :))

Cum imi zicea acum multi ani Bobonete intr-o seara, cand vorbeam despre lume in general... :)))

" Bai Kzsz84 ...ii vezi bai de la o posta pe astia de i-a batut natura cu nuiaua prostiei... dar n-ai cum sa te superi pe ei. E ca si cum te-ai supara ca apa e uda!!! "

 Cand jignesti pe cineva ai sanse mari sa fii si tu jignit inapoi, iar fata de Alessia e parerea lui despre ea si nu am ce comenta. De unde am tras concluzia ca te-ai indragostit? Pai ai fost la ea pentru doua ore dupa nici macar o saptamana... 😉. Succes!

 

  • Like 4

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Link spre comentariu
Reputație: 640
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
1 hour ago, MisterX said:

 Cand jignesti pe cineva ai sanse mari sa fii si tu jignit inapoi, iar fata de Alessia e parerea lui despre ea si nu am ce comenta. De unde am tras concluzia ca te-ai indragostit? Pai ai fost la ea pentru doua ore dupa nici macar o saptamana... 😉. Succes!

 

Asteptam raspunsul pe privat, tot nu e valid raspunsul cu indragosteala, si nu imi permit sa iti scriu eu, dar atat mai zic  :)))

#1 Dupa o saptamana de la prima oara cand am fost cand n-am facut nimic :))) decat  vorbit/informat daca afara e vopsit gardul si in curte leopardul 

#2 Luat 2 ore - pai daca fac pe drum 2 ore vroiai sa stau 30 de min  :)))) plus de ce nu 2 ore 

Gata... se poate inchide :))

  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 16
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
11 minutes ago, kzsz84 said:

Asteptam raspunsul pe privat, tot nu e valid raspunsul cu indragosteala, si nu imi permit sa iti scriu eu, dar atat mai zic  :)))

#1 Dupa o saptamana de la prima oara cand am fost cand n-am facut nimic :))) decat  vorbit/informat daca afara e vopsit gardul si in curte leopardul 

#2 Luat 2 ore - pai daca fac pe drum 2 ore vroiai sa stau 30 de min  :)))) plus de ce nu 2 ore 

Gata... se poate inchide :))

Salut @kzsz84! Tu fiind un “grammar Nazi”, in viziunea mea, fara sa te cumosc, poti gasi eroarea flagranta din textul tau?

…sunt convins ca este o eroare pe care o faci MEREU, deci comentariul meu te ajuta sa te perfectionezi. 😉🍀

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
Acum 5 ore, kzsz84 a spus:

Vezi ca ai vorbit cam frumos si civilizat, ce zici @MisterX pare indragostit? :)))))

Doar ce am plecat si eu dupa 2 ore la Alesia, si recenzia asta este la marele fix asa ca nu mai are sens sa dezvolt eu. 

O sa subliniez totusi cateva aspecte scrise mai sus.

Cea mai mica fata acolo jos pe care am vazut-o, si eu chiar nu sunt vreun dotat... deci chiar m-a luat prin surprindere maxima asta.

E foarte prietenoasa dar nu lipicioasa, poate se mai schimba dupa mai multe intalniri... desi nu cred ca e genul lipicioasa.

Cei mai frumosi sani de i-am vazut, imi venea sa rad ca prostul cand i-am vazut si atins, cred ca asta am si facut daca nu ma insel si i-am zis sa ii stapaneasca sanatoasa! :)))

Nu va veni pe forum.

 

Frate ai avut doua ore cu fata și ai scris 3 propozitii. Omori limba romana câteodată , te-am văzut cu abea în loc de abia și vroiai în loc de voiai și cred ca ai intrat prea tare tare în băiatul acela.. Tu pari băiat de treaba, probabil ai o mica depresie și ești nevorbit. Asa cred, poate greșesc.. Din voința de a ii face bine ai cam băgat în umbra recenziile despre ea. Unele recenzii o sa fie și mai puțin bune. E normal, poate are și ea o zi mai proasta sau nu e pe gustul băiatului. Bine nu ca băiatul acela de a dat 0 nota la servicii, a fost deplasat. 

Eu am fost de doua ori la ea. A doua oara nu am prins-o în aceeași dispoziție ca prima oara. Prima oara a fost super de nota 9, acum a doua oara i-am dat nota 8. 

 

Dacă ar face orice poziție, ar fi de anduranta și ar face oral deep susținut ar merita sa ceara cadou 350 finalizarea, 600 ora, extra CIM 100.. la cât de bine arata, cât de educata e și energia pozitiva care ți-o lasă. 

E clar nu ii place oralul neam și nu e vorba de experienta , cum zicea cineva mai sus. E un minus pentru noi clienții. Dar vad ca acum face susținut deci ea se poate îmbunătății. Acum ca am fost a doua oara și sunt la rece, fata e de nota 8 cu potențial. Știu ca citește ce scriem noi pe aici și sper dacă o sa ceara bani mai mulți sa crească și calitatea serviciilor. 

Am zis sa vin cu extra conținut la a doua vizita făcută. Și sper sa lăsăm loc pentru recenzii. As mai adaugă că noua locație e perfecta pentru cuibușor de nebunii. Ea fiind o fata plina de viata și joviala.. Eu o bag la categoria celor care m-au întinerit câteva momente cu 10 ani. 

Te aștept cu o recenzie mai lunga pentru cele doua ore  petrecute la ea cu mai multe detalii picante 😁.. Asta dacă dorești și ca să mai corectezi din off topic-urile făcute 😜

 

 

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Super Premium

Rezumati-va, va rog, numai la recenzii. Pentru critici intre voi exista discutii generale sau in privat. Daca se ridica topicul aiurea, voi apela la admini sa il inchida, pentru ca e al meu. Oricum pe forum nu vine. Spor.

  • Haha 2
  • Minus 1

:138x

Link spre comentariu
Reputație: 345
23 hours ago, Daniro1985 said:

Dar vad ca acum face susținut deci ea se poate îmbunătății

Nu e adevarat, a zis unu, si au preluat toti, ce inseamna sustinut pt voi, 20 - 30 secunde, mie nu mi s-a parut ca s-a imbunatatit deloc la oral.  Fata e frumusica, dar multi exagereaza, as zice ca e de 9 asa.  

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata

Cum spuneam si in primul meu post pe acest topic, m.am intersectat prima oara cu Alissia vara trecuta la Iasi (recomanda fiind de useri cam cu aceleasi afinități) ... am fost vreo 4 dimineti la rand (1-2 h/sesiune). Asta pt ca am gasit la ea ce cautam de  mult timp... un joc care sa semene cu o experienta care n.am avut curajul/sansa s.o traiesc (pe viu) in perioada de dinainte de bacalaureatul meu ... adica o  hârjoneala in pat cu o colega dupa intorc capul toţi... Sexul a fost pe plan secundar ... soft cum zic unii sau de nota zero cum zic cei ce.l compara cu serviciul sexual (viguros/intens/anduranță/..) oferit de o profesionista in domeniu".

@lucianpbt ... topicul asta, pe care eu nu l.as fi deschis niciodata, nu.i al tau, ca sa ceri sa fie inchis... Odată creat, conform regulamentului ar avea voie sa comenteze/recenzeze doar cei ce au fost la fată respectivă ... si acestia isi pot da cu parerea in cunostinta de cauza si prin prisma asteptarilor si viziunii lor asupra fenomenului. E de porc, oricare ti.ar fi rangul pe forum, si sa comentezi recenzia (siropoasa, seacă,+/- agramată,etc) a unuia care a mers pe banii si timpul lui la fata respectivă.
*/*/

Am fost la ea sapt. trecută.  N.am putut sa stau mai mult de 40h prin Bucuresti, si am apucat sa ma vad doar cu 2 fete superbe cu 2 stiluri f difrite.
Deci, abia ajuns, joi si vineri dimineata, am avut programare "la cafea" la Alissia de la 8.30 până pe la vreo 10 ... ca doar eram venit de la mii de km.

CONTACT pe wap ... cu cateva zile inainte. Nu lucreaza in we... din păcate.

ASPECT : frumusetea feţei,  cam toti au subliniat.o. La mine e top 2 in activitate.
165/40kg deci aspect general: skinny.  Doar sânii (bestiali) si fundul ar fi de ... slim. Desi nu din vina ei, a mai slăbit faţă de anul trecut 😕. Bravo celui ce i.a adus o cutie de mini eclere (eu is la regim).  

SERVICIUL SEXUAL - info tehnice, nu.mi place sa dau, dar vad ca asta intereseaza in principal pe majoritatea care intra pe aici. Dar e pe plan secundar la mine cand merg la ea:

ORAL protejat (de baza)/ NP (extra 50 si daca decide ea ca e ok); super soft; cateva min.  suficient pt mine;  adanc vreo 6cm; fara artificii/sateliti sau CIM... deci stilul inocent... mie imi place si asa mai ales ca e coherent cu aspectul fetei. Nu va face Upgrade spre un oral profesionist... Am "licitat" (+/- serios) nu vrea deloc. Eu n.am nici o sansa la ea sa mi.o scoale "din morti" pt un al 2.lea nr. ... asa ca rup primul nr. in 3 sau 4 etape. Deci e pt cei ce au fetişuri cu o  "inocentă" si nu cu o pornistă. 

NORMAL.  S.a tot scris, pt cine a vrut sa inteleaga si nu tine sa mearga cu gandul s.o demonteze,  are limitele ei fizice: vagin mic si strâmt. Plus ca e firavă.
Deci unii care chiar daca nu se incadreaza in conditii, vad ca pierd timpul pe aici si chiar se programeaza,  riscând sa fie respinsi cand isi dau chilotii jos sau sa aiba parte de un sex dezastros si in plus, sa strice si atmosfera pt urmatorii clienti. Desi ar ajuta o la relaxare... accepta f f rar cunni... pt ca multi n.au igiena perfecta... Eu ma las controlat ca si caii care.i cumperi la târg .. Dar si cunni daca te lasa, il vrea soft. Eu totusi recomand sa folosesca un gel de calitate. 

Actul 1. Joi eram nefutut/nevorbit de mult si m.a terminat  in mai putin de 15 minute (Oral + Normal), f rar la mine, restul timpului (recunosc cu o urma de regret) a fost doar o harjoneala   prin pat si nu numai. Singura lipsa majoră e lipsa pupatului pe buze/față (semn ca esti totusi la o escorta)... Si pe subiectul asta, am tot licitat mai in gluma mai in serios: a refuzat diplomatic.

Actul 2.  Vineri am avut vreo 4 reprize  cu pauze de harjoneli/tăvăleli ...  
De pupat, sexulat cu de toate si finalizat, a fost mai pe dupa amiaza, ca si dupa 1 act de joi, la aceeasi profesionista de nota 10 pt mine (o sa ma laud la ea pe topic). 

PRET afisat : 200 (30min) /400 1h (extra ON - 50)
Costuri pt mine:  650/sesiune plus niste cadouri cu care sper ca am compensat ca am trezit.o cu noapte.n cap si nu numai. 

Profit de ocazie sa.mi cer scuze si aici la cele doua super fete la care am anulat (din timp) RDV.rile de sambata pt ca a trebuit sa plec precipitat din B de vineri seara.

Toate cele bune!

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 640
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
On 3/21/2024 at 10:19 PM, Daniro1985 said:

Frate ai avut doua ore cu fata și ai scris 3 propozitii. Omori limba romana câteodată , te-am văzut cu abea în loc de abia și vroiai în loc de voiai și cred ca ai intrat prea tare tare în băiatul acela.. Tu pari băiat de treaba, probabil ai o mica depresie și ești nevorbit. Asa cred, poate greșesc.. Din voința de a ii face bine ai cam băgat în umbra recenziile despre ea. Unele recenzii o sa fie și mai puțin bune. E normal, poate are și ea o zi mai proasta sau nu e pe gustul băiatului. Bine nu ca băiatul acela de a dat 0 nota la servicii, a fost deplasat. 

Eu am fost de doua ori la ea. A doua oara nu am prins-o în aceeași dispoziție ca prima oara. Prima oara a fost super de nota 9, acum a doua oara i-am dat nota 8. 

 

Dacă ar face orice poziție, ar fi de anduranta și ar face oral deep susținut ar merita sa ceara cadou 350 finalizarea, 600 ora, extra CIM 100.. la cât de bine arata, cât de educata e și energia pozitiva care ți-o lasă. 

E clar nu ii place oralul neam și nu e vorba de experienta , cum zicea cineva mai sus. E un minus pentru noi clienții. Dar vad ca acum face susținut deci ea se poate îmbunătății. Acum ca am fost a doua oara și sunt la rece, fata e de nota 8 cu potențial. Știu ca citește ce scriem noi pe aici și sper dacă o sa ceara bani mai mulți sa crească și calitatea serviciilor. 

Am zis sa vin cu extra conținut la a doua vizita făcută. Și sper sa lăsăm loc pentru recenzii. As mai adaugă că noua locație e perfecta pentru cuibușor de nebunii. Ea fiind o fata plina de viata și joviala.. Eu o bag la categoria celor care m-au întinerit câteva momente cu 10 ani. 

Te aștept cu o recenzie mai lunga pentru cele doua ore  petrecute la ea cu mai multe detalii picante 😁.. Asta dacă dorești și ca să mai corectezi din off topic-urile făcute 😜

 

 

Salut, sa stii ca nu am ignorat ce ai cerut, dar am zis sa se calmeze spiritele, plus trebuia sa am niste discutii in privat mai intai. Asa ca scriu si recenzia mai detaliata cum ai zis, dar sa se tina cont ca asta a fost experienta mea, avand in vedere socializare semnificativa inainte, aspect, comportament, atitudine, marimea penisului :))) :

Intai note, multi se uita decat la ele asa ca e mai eficient sa fie primele:

Aspect: 10 , exact tipul meu de fata, slim, finuta, nu vulgara, zambitoare

OP: 8+ , sustinut chiar 2 reprize, de fiecare data pana am spus eu stop, buzele foarte moi fara sa se simta dintisori sau ceva, 9 era daca era mai pasional gen "make love to it" :))

NP: 9 , nota este pentru senzatia simtita nu pentru tehnica ei de a ti-o trage. Sincer nu imi plac fetele care ti-o trag ele ci eu sa fiu dominant. lubrifiere naturala, fooooarte stramta, nu face LOT nu ii place, m-a luat in brate ... atins... mangaiat...etc soft. Eu am preferat eu deasupra cu un pic de variatie a acelei pozitii pentru view.

GFE: aici mai complicat, a oscilat, cand era 9 cand era 5 ... si tot asa. Eu fac distinctie intre FGFE (fake) si GFE, si GFE la prima intalnire mici sanse decat daca te minti singur. Vedem la urmatoarele intalniri. Sfatul aici este sa faca mai mult cum am facut eu, ca a parut ca i-a placut :)) stii cum se zice o mana o spala pe cealalta. Cert e ca FGFE nu ofera.

Acum un pic de descriere pentru context. Desi am facut o ora pana la ea, stiam ca ii plac dulciurile, asa ca am facut un efort sa iau eclerele de la French de care zice colegul mai sus.

Ajuns la ea, m-a primit intr-o camasa larga fara nimic sub, am avut cam 30 de min de conversatie pe un subiect desi eram asa curios sa vad ce e sub camasaaaa :)). Mers la dus, prosop si tot ce trebuie, dat cu capul de cabina ca e mica :)). M-am intors in camera si am inceput in picioare sa dau camasa jos, incet, cu un pic de tease verbal sarutari pe gat, apoi am continuat in pat cu teasing si preludiu pana jos unde am constatat ca erau lucrurile cum trebuie pentru sex. Alessia cam asa e un preludiu ca la carte ;) la urmatoarea intalnire dau lucrare de control :))

De aici actiunea e cea de la note, plus ca deja mi s-a cam sculat din aduceri aminte :))) si mai am pana sa ma vad iar cu ea.

Saptamana usoara la toti!

  • Like 5
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
Acum 41 minute, kzsz84 a spus:

 plus ca deja mi s-a cam sculat din aduceri aminte :))) si mai am pana sa ma vad iar cu ea.

Saptamana usoara la toti!

😂😂😂😂 Am ras cu lacrimi.

Asa am pățit și eu și a trebuit sa ajung a doua oara. Sper sa ajung și a 3 a oara. Chiar ma bucur ca s-au calmat spiritele. Ma bucur ca ai venit și cu o super recenzie. 

 

Fata e bomboana. Îmi aduc aminte ca prima oara eram ceva de genul.. Wow cat de frumușică e și ce ochi verzi are și ce sâni iuhuuu. 

 Spor la treaba băieți și o săptămână însorita ! 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Super Premium
3 hours ago, max.ce.te. said:

Alissia

Ai facut o combinatie de Alessia si Anisia :)) Amandoua sunt slabute si blonde. Topicul a fost deschis la rugamintea ei, ceea ce nu a fost o greseala, mi-a confirmat si ea ca a fost ok inafara de cateva hopuri. Nu m-am trezit eu din pat si m-am gandit sa ii deschid topic :) 

Saptamana usoara si voua!

  • Like 1

:138x

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 25175
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
La 26.03.2024 la 12:05, lucianpbt a spus:

Ai facut o combinatie de Alessia si Anisia :)) Amandoua sunt slabute si blonde. Topicul a fost deschis la rugamintea ei, ceea ce nu a fost o greseala, mi-a confirmat si ea ca a fost ok inafara de cateva hopuri. Nu m-am trezit eu din pat si m-am gandit sa ii deschid topic :) 

Saptamana usoara si voua!

Daca topicul l-ai deschis la rugamintea ei frumos ar fi sa isi faca si cont daca e multumita de clientii care ii vin de pe forum. Cam pici de papagal sa stai tu sa ii anunti disponibilitatea si nu e corect nici fata de fetele care isi platesc cont. Zic si eu 🙄

  • Like 8

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Link spre comentariu
  • Super Premium
1 hour ago, MisterX said:

Daca topicul l-ai deschis la rugamintea ei frumos ar fi sa isi faca si cont daca e multumita de clientii care ii vin de pe forum. Cam pici de papagal sa stai tu sa ii anunti disponibilitatea si nu e corect nici fata de fetele care isi platesc cont. Zic si eu 🙄

Zi-mi ceva ce nu stiu :))

Tot ce mi-ati sugerat deja i-am zis si stie.

:138x

Link spre comentariu
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
La 27.03.2024 la 15:00, lucianpbt a spus:

Poate imi da si mie candva un biscuit 🍪 

Până iti dã ea un biscuit ..  da.mi mie un PM .. sa te scot la o limonadā prin Copou. 

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Super Premium
43 minutes ago, max.ce.te. said:

Până iti dã ea un biscuit ..  da.mi mie un PM .. sa te scot la o limonadā prin Copou. 

Salut, nu poti primi mesaje, nu stiu de ce. Da-mi tu un PM macar sa iti spun ceva ca pregatisem un text pentru tine. Scuze de off topic.

  • Minus 1

:138x

Link spre comentariu
Reputație: 345

Salutare, am re-vizitat pe Alessia, dupa parerea mea e top 5 ca aspect pe piata curenta, merita vizitata cel putin odata, pt palmares, pare de 20-21 ani cat zice ca are iar daca ai noroc si o prinzi aranjata / machiata, e de top.

Ca servicii, dupa cum s-a mai zis fata e softcore, nu e pt sex sportiv / porno, ceea ce e OK daca stii la ce sa te astepti, insa daca te cunoaste, mi sa parut mai deschisa la suggestii, permisiva, nu te grabeste si e mai vorbareata, inteleg de ce a prins drag de ea @lucianpbt.

Raman la parerea ca oralul e punctul ei slab, asta si in comparatie cu alte escrote, normalul e OK, in general nu geme fals, asta fiind dus si intors, si se pare ca prefera misionarul, per total mi sa parut ca se comporta in pat ca o civila.

200 RON, cred ca am stat vro 40 min, fiind intr-o faza mai proasta 

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Super Premium
4 minutes ago, konn223 said:

Salutare, am re-vizitat pe Alessia, dupa parerea mea e top 5 ca aspect pe piata curenta, merita vizitata cel putin odata, pt palmares, pare de 20-21 ani cat zice ca are iar daca ai noroc si o prinzi aranjata / machiata, e de top.

Ca servicii, dupa cum s-a mai zis fata e softcore, nu e pt sex sportiv / porno, ceea ce e OK daca stii la ce sa te astepti, insa daca te cunoaste, mi sa parut mai deschisa la suggestii, permisiva, nu te grabeste si e mai vorbareata, inteleg de ce a prins drag de ea @lucianpbt.

Raman la parerea ca oralul e punctul ei slab, asta si in comparatie cu alte escrote, normalul e OK, in general nu geme fals, asta fiind dus si intors, si se pare ca prefera misionarul, per total mi sa parut ca se comporta in pat ca o civila.

200 RON, cred ca am stat vro 40 min, fiind intr-o faza mai proasta 

De as fi fost numai eu care am prins drag dar suntem multi.

  • Like 1

:138x

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Am fost astăzi și a 3-a oara la Alesia. 

Programare de moment. Totul a decurs ca la carte. Își desfășoară activitatea în același loc pe strada Alexandru Cutieru. Casa e curata, aerisita, patul e mare, la baie găsești tot ce ai nevoie. Are și aer condiționat. 

Ea e joviala de fel dar astăzi era la maxim. M-a binedispus enorm, într-o zi de primăvară senina și călduroasă. 

Oralul puțin îmbunătățit fata de data trecuta. Se simte în bine ca citește comentariile 😁 E la fel de frumușică cu cu ochii pătrunzători de verzi și sani de colecție. Tot asa, cere soft și nu sta deasupra.

Rămâne nota 8 per general. 

Din ce am discutat cu ea e nu o sa mai lucreze în weekend o perioada, doar în cursul săptămânii. 

Spor băieți! 

  • Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Noroace!

Rar mă întorc la escorte, dar fata asta chiar merită de făcut abonament.

La mine a fost a 3-a vizita, nu mai fusesem de vreo lună și ceva, deja mi-era dor. Am găsit-o la fel de frumoasă, prietenoasă, chiar dacă mi-a zis că nu e in formă azi și a luat doar 2 programări care îi plac. Asta e de apreciat. Decât să lucreze pe bandă și să o facă prost, mai bine așa. Norocul meu că m-am numărat printre ăia 2 :D

Locația în Exigent Plaza, totul curat. Fata este super îngrijită și e o plăcere să te joci cu ea.

Am făcut de toate, nu vă povestesc totul vouă aici :))
 

O recomand pentru că îmi doresc să rămână în peisaj cât mai mult timp. Sper să aibă parte de clienți civilizați și să mă întorc și eu de multe ori la ea.

Halat 200 fin. Pentru mine de 10 pe linie, nu am nimic de reproșat. Dar na, fiecare are trăirile și plăcerile lui.

Baftă!

 

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
La 01.04.2024 la 22:54, psyko527 a spus:

Rar mă întorc la escorte, dar fata asta chiar merită de făcut abonament.

La mine a fost a 3-a vizita, 

La 01.04.2024 la 22:54, psyko527 a spus:

Am făcut de toate, nu vă povestesc totul vouă aici :))
 

O recomand pentru că îmi doresc să rămână în peisaj cât mai mult timp.

La 01.04.2024 la 22:54, psyko527 a spus:

Halat 200 fin. Pentru mine de 10 pe linie, nu am nimic de reproșat.

Psyko ... ma faci gelos ... stiu ca e de facut abonament la fată, dar poate ne explici totusi ce "cu de toate" ai avut la 200/fin ... stiind ca a introdus extra 50lei la ON, nu se pupă pe buze si alte limitări ... Nu de alta dar data viitoare sa stiu sa imi iau abonament cu 3 fin / zi ... una dimineata la cafea ..  una la pranz ca aperitiv  si una ca somnifer inainte de culcare. 

Daca ati facut schimb de .. cadouri ... nu cred ca e ok sa ni te lauzi pe aici... e doar treaba voastra. 

  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...