Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31 Postat Mai 31 Bună dimineața dragilor...azi nu sunt în București .
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4 Postat Iunie 4 Bună dimineața dragilor,azi sunt disponibila pana la 19h pentru mai multe detalii va aștept în privat!programările se fac din timp !
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7 Postat Iunie 7 Bună dragilor o perioada eu nu voi fii în București
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5 Postat August 5 Bună dragilor m am.intors în București,voi fii din nou activa începând de mâine!cei care ma cunoaște ți deja am schimbat telefonul și numai am numerele voastre
Frenchy84 Reputație: 63 Postat August 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 5 Bine ai revenit Alex ! Quel plaisir de te revoir
bolox Reputație: 10 Postat August 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 5 Bine ai revenit! Locatia este aceeasi?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5 Postat August 5 La 05.08.2024 la 17:28, bolox a spus: Bine ai revenit! Locatia este aceeasi? Bunaaaa daa
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5 Postat August 5 La 05.08.2024 la 16:51, Frenchy84 a spus: Bine ai revenit Alex ! Quel plaisir de te revoir Ohhh merci une plaisir aussi
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6 Postat August 6 Bună dimineata ,dacă doriți un masaj de relaxare urmat de un body to body senzual va aștept cu mare drag în vizita! Ma găsiți în sector 3 mai multe detalii în privat!
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7 Postat August 7 Bună dimineata simpaticilor,va aștept cu mare drag pentru a va petrece împreună câteva momente frumoase,pline d e relaxare!! Dacă cauți o fata naturala ,îngrijită,mereu cu zâmbetul pe buze doar lasă mi un mesaj în privat pentru a ne cunoaște mai bine!
Vizitator Reputație: 0 Postat August 7 Postat August 7 dacă cautati senzatii tari si putin răsfăț cu un masaj la 4 mâini am o prietena la câțiva pași distanță!😘
chris c Reputație: 22 Postat August 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7 Acum 6 ore, Alexia199 a spus: Sunt singura în locație,dar dacă cautati senzatii tari si putin răsfăț cu un masaj la 4 mâini am o prietena la câțiva pași distanță!😘 Hmmmm, suna cam interesant, ne arati si cum arata prietena din apropiere? 1
costyyk Reputație: 29 Postat August 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8 Acum 22 ore, Alexia199 a spus: Sunt singura în locație,dar dacă cautati senzatii tari si putin răsfăț cu un masaj la 4 mâini am o prietena la câțiva pași distanță!😘 Interesat!!
daw1cked Reputație: 218 Postat August 8 Oras:Ro Oras:Ro Postat August 8 On 8/7/2024 at 11:06 AM, Alexia199 said: Sunt singura în locație,dar dacă cautati senzatii tari si putin răsfăț cu un masaj la 4 mâini am o prietena la câțiva pași distanță!😘 Alexa, nu ne-ai transmis cel mai important detaliu, noul numar de telefon!
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9 Postat August 9 La 08.08.2024 la 13:36, daw1cked a spus: Alexa, nu ne-ai transmis cel mai important detaliu, noul numar de telefon D acum îți va apărea cel nou eu îmi editez postările ca să apară noul număr peste tot
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9 Postat August 9 La 08.08.2024 la 9:58, costyyk a spus: Interesat!! Te așteptăm când ești pregatit
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9 Postat August 9 La 07.08.2024 la 17:37, chris c a spus: Hmmmm, suna cam interesant, ne arati si cum arata prietena din apropiere? Când dorești sa o vezi și pe ea scrie mi în privat
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9 Postat August 9 Bună dimineața simpaticilor!disponibila pentru mai multe detalii va aștept în privat!😘
Vizitator Reputație: 0 Postat August 13 Postat August 13 Bună dimineata !disponibila si azi pentru a va rasfata cu un masaj Pentru mai multe detalii asa cum v am.obisnuit deja va aștept în privat Ma găsiți în sector 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15 Postat August 15 Bună dimineata !🤩 Va aștept la o cafea si un masaj pentru a uita de stresul zilnic Pupici cu sclipici
bolox Reputație: 10 Postat August 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15 Acum 11 ore, Alexia199 a spus: Bună dimineata !🤩 Va aștept la o cafea si un masaj pentru a uita de stresul zilnic Pupici cu sclipici Pentru masaj la 4 mâini cu prietena mea programarea se face cu 3h înainte 💪
cocsat Reputație: 133 Postat August 16 Oras:București Oras:București Postat August 16 23 hours ago, Alexia199 said: Bună dimineata !🤩 Va aștept la o cafea si un masaj pentru a uita de stresul zilnic Pupici cu sclipici Pentru masaj la 4 mâini cu prietena mea programarea se face cu 3h înainte Daa cine-i prietena ta? Si masajul “quatromano” ce mai include ? În timpul masajului interacționați între voi ? Îți tare mulțumesc!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum