Sari la conținut

Alexia 0742919802

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, Justin1986 a spus:

Nu am înțeles câți bani costă. Daca nu vrea doamna să ne spună, poate spune un coleg că de aceea e la testate !

Dragule îmi poți lăsa un mesaj nu am înțeles niciodată de ce trebuie sa se scrie preturi și detaliile siropoase din timpul programării public... 

• Oras:București
Postat
La 30.08.2024 la 14:54, Alexia199 a spus:

Mai bine sa nu.. Sa rămâna secret cine ești... Editez sa se schimbe numărul nou

Mai bine sa nu te vizitez?

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, Dallor91 a spus:

Mai bine sa nu te vizitez?

Ma. Poți vizita.. Mai fac greșeli aici la. Topic!! 

Vizitator
Postat

Bună ma găsiți disponibila pana la 21,detalii în privat de mâine voi posta ma multe și aici 

• Membru Premium
  • Oras:Nassau
  • Oras:Nassau
Postat
On 9/3/2024 at 12:55 PM, Alexia199 said:

Dragule îmi poți lăsa un mesaj nu am înțeles niciodată de ce trebuie sa se scrie preturi și detaliile siropoase din timpul programării public... 

Preturile se scriu ca să știe lumea la ce costuri sa se aștepte, preferi sa te întrebe fiecare în privat de 50 ori pe zi care sunt tarifele?

"May you live in interesting times."

🗿  https://youtu.be/d6caXS8394A  🗿

Vizitator
Postat

Bună disponibila și azi pentru mai multe detalii va aștept în privat! 

Postat
On 3/15/2024 at 8:02 PM, Alexia199 said:

Buna dragilor..

.pe forum se poate scrie" n" detalii asta nu înseamnă că calitatea este mai buna .. sau mai proasta..și nu nu ma rușinez doar ca ar fii prea rece si sec totul pe forum..într un mesaj în privat putem.interactiona altfel..ne putem cunoaște mai bine..!putem discuta despre orice doriti..iar recenziile vor aparea cu siguranta ..nu îmi fac griji și garantat nu va vor dezamăgit opiniile celorlați 

Hai sa-mi bag pula, omul a intrebat de niste servicii. Raspunsul e simplu, le oferi sau nu !

• Oras:Vreau sa salvez lumea de curvele proaste
  • Oras:Vreau sa salvez lumea de curvele proaste
Postat

Vrea sa le faca pret la fiecare in parte.. de astea discutii pe whatsapp

Vizitator
Postat
Acum 1 oră, Cameliu98 a spus:

Vrea sa le faca pret la fiecare in parte.. de astea discutii pe whatsapp

400 1h cu masaj și o finalizare, 350 1h  2 finalizări fără masaj... Mulțumiți???????? 

Postat
2 hours ago, Alexia199 said:

400 1h cu masaj și o finalizare, 350 1h  2 finalizări fără masaj... Mulțumiți???????? 

Si ce te agiti asa de parca ne-ai facut un mare serviciu ???????? Nu uita ca noi iti bagam bani in buzunar nu invers.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
2 hours ago, Alexia199 said:

Da. Renunt la masaj...

😀

Vizitator
Postat
Acum 54 minute, terenteapasa a spus:

Si ce te agiti asa de parca ne-ai facut un mare serviciu ???????? Nu uita ca noi iti bagam bani in buzunar nu invers.

Imi bagi bani în buzunar pentru plăcerea ta nu pe ochi frumoși.. Și nu ma agit.. Doar ca băieții care vizitează nu umple topicul de mesaje și întrebări... Ca idee.. Prea insistați pe niște chestii când este simplu cauta ma scrie mi eu îți răspund. Abia asa îți dai seama dacă rezonezi cu mine și eu cu tine în privat nu pe topic

Vizitator
Postat

1.1h 400 RON masaj de relaxare,body to body ,O și N 1 finalizare

2.350 RON body to body(erotic)O și N 2 finalizări

Extra 😮 nep 50 RON
          :finalizare orala/faciala la alegere 100 RON
   :Cunni,anulingus(pasiv),pupici, strepteas,atingeri senzuale,îmi respect timpul ,posibilitate dus înainte/după

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, ASSBLASTER69 a spus:

Am conversat ceva mai devreme pe wats și mi-a dat aceleași scoruri și servicii. Apreciez consecvența!

dacă nu am vrut sa pun aici aceste informații nu înseamă ca as da scoruri diferite ca nu întreb pe nimeni câți bani are în cont sau cer poze sa le vad fața ca să îmi dau seama dacă cer mai mult sau mai puțin .. Eu răspund cât de repede pot la mesaje și în privat îmi dau și seama oarecum de om, am. Conversat cu un domn 30 min... Si nu m a convins ca ar fii o programare fiabila.. De acea prefer privatul.. Eu îmi fac programările în asa fel încât sa am timp și de confirmări și de răspuns la telefon cât mai repede posibil.. Nu lucrez pe banda rulanta ceea ce îmi permite sa ma ocup de vorbit 

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, ASSBLASTER69 a spus:

Da. Renunt la masaj...

😀

Iar preturile sunt puțin mai mari poate tocmai pentru ca prefer 4 programari de calitate pentru ambele părți decât 8 pe graba 

Postat
On 9/15/2024 at 4:05 PM, Alexia199 said:

Imi bagi bani în buzunar pentru plăcerea ta nu pe ochi frumoși.. Și nu ma agit.. Doar ca băieții care vizitează nu umple topicul de mesaje și întrebări... Ca idee.. Prea insistați pe niște chestii când este simplu cauta ma scrie mi eu îți răspund. Abia asa îți dai seama dacă rezonezi cu mine și eu cu tine în privat nu pe topic

Nu am nevoie sa rezonez cu tine ca nu te iau de nevasta. Vin sa te fut sa platesc si sa plec. E mult mai usor pentru toata lumea sa se stie din start ce servicii oferi si la ce preturi si cine vrea sa  incerce te contacteaza. Ma indoiesc ca ai putea schimba ceva in privat daca cuiva nu ii convin preturile sau serviciile tale. 

Spor

Vizitator
Postat
Acum 18 ore, terenteapasa a spus:

Nu am nevoie sa rezonez cu tine ca nu te iau de nevasta. Vin sa te fut sa platesc si sa plec. E mult mai usor pentru toata lumea sa se stie din start ce servicii oferi si la ce preturi si cine vrea sa  incerce te contacteaza. Ma indoiesc ca ai putea schimba ceva in privat daca cuiva nu ii convin preturile sau serviciile tale. 

Spor

EU am nevoie sa rezonez ca de.. Nu pot altfel cu un om pe care nu l simt ok, eu am nevoie sa vad felul în care mi se scrie mi se vorbește, unu care îmi scrie cât costa sa te fut nu va fii primit niciodată de mine l! Și chiar dacă sunt afișate detaliile toți intreeaba din nou ca idee...

Postat
La 15.09.2024 la 16:09, Alexia199 a spus:

1.1h 400 RON masaj de relaxare,body to body ,O și N 1 finalizare

2.350 RON body to body(erotic)O și N 2 finalizări

Extra 😮 nep 50 RON
          :finalizare orala/faciala la alegere 100 RON
   :Cunni,anulingus(pasiv),pupici, strepteas,atingeri senzuale,îmi respect timpul ,posibilitate dus înainte/după

La punctul 2 , am inteles 2.350 roni si mi se parea putin 100 extra pt finalizare faciala 🤣🤣 

• Haha 1
Vizitator
Postat
Acum 3 ore, alinwt a spus:

La punctul 2 , am inteles 2.350 roni si mi se parea putin 100 extra pt finalizare faciala 🤣🤣 

Da da am mai pățit o sa modific în timp când repostez din nou.. Era bine 2.350 RON 🤣🤣🤣🤣🤣

Postat
4 hours ago, Alexia199 said:

EU am nevoie sa rezonez ca de.. Nu pot altfel cu un om pe care nu l simt ok, eu am nevoie sa vad felul în care mi se scrie mi se vorbește, unu care îmi scrie cât costa sa te fut nu va fii primit niciodată de mine l! Și chiar dacă sunt afișate detaliile toți intreeaba din nou ca idee...

Tu iti vinzi pasarica unor straini si spui ca te deranjeaza daca te intreaba cineva cat costa sa te futa ? Hai ca e bine :)))

Eu am inteles ce vrei tu sa spui, problema fiind ca nu ai stiut sa te exprimi cum trebuie. 

Sanatate.

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, terenteapasa a spus:

Tu iti vinzi pasarica unor straini si spui ca te deranjeaza daca te intreaba cineva cat costa sa te futa ? Hai ca e bine :)))

Eu am inteles ce vrei tu sa spui, problema fiind ca nu ai stiut sa te exprimi cum trebuie. 

Sanatate.

Sănătate și ție, ma refeream.La felul de a ma aborda 

Postat
La 15.09.2024 la 12:53, Alexia199 a spus:

Bună Alexia199.

Interesantă oferta și tot odată pozele ( de pe prima pagină )

La 19.09.2024 la 8:44, Alexia199 a spus:

Referitor la acest lucru, poți să crezi un mesaj automat pe WhatsApp în care să apară serviciile și prețurile tale.

După aceea poți să vezi felul de a scrie și decizi ce să faci mai departe.

Să ai o seară bună.

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, de_ce_nu_da a spus:

Bună Alexia199.

Interesantă oferta și tot odată pozele ( de pe prima pagină )

Referitor la acest lucru, poți să crezi un mesaj automat pe WhatsApp în care să apară serviciile și prețurile tale.

După aceea poți să vezi felul de a scrie și decizi ce să faci mai departe.

Să ai o seară bună.

Poi am un mesaj creat de aceea am zis în privat, oricum degeaba este postat toți cer în privat detaliile din nou și dacă afișez și dacă nu!.. Dar nu i problema învăț și eu mersul aici, ma adaptez le am. Postat le voi reposta, încerc pe viitor sa fim toți bine și voi mulțumiți și eu... Seara buna

Vizitator
Postat

Bună dimineata câteva zile nu am fost la birou,azi sunt disponibila începând cu ora 12

250 ron 30 minute(o finalizare)

400 1h(2 finalizari)

Mai multe detalii în privat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...