Sari la conținut

Alexia 0742919802

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

buna dimineața 

Vizitator
Postat

Bună simpaticilor!

Ma găsiți în sector 3 

Disponibila pana la ora 20h

Va aștept în privat pentru mai multe detalii!!!

• Oras:Osaka
Postat

Yesterday evening i had  the pleasure to be the guest of Alexia.    She is a stunning girl and gives excellent service.      For business i travel a lot and had different massage services around the world, she is TOP, 10 out of 10 !   I am still dreaming of her and will come back to her on my next trip to Romania, !  She is what a real Gentleman needs !   Alexia i send You a Kiss.

Vizitator
Postat

Bună dimineața!

Azi sunt disponibila!😍

Reputație: 10
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare,

Revizitat azi domnisoara,implicata 100% pe tot parcursul intalnirii,atenta cu tine sa te simti bine....fiti domni si e ce trebuie femeia

Aaa si calitatea masajului este in crestere.....

Imi mentin parerea de la prima intalnire(pentru mine e de 10)

Te pup Alexia si ne vedem ......luna viitoare sa incercam varianta cealalta .....de intensitate mai mare!

Vizitator
Postat

Bună dragilor 

Dacă doriți un moment de relaxare va aștept în privat pentru mai multe detalii!!!

Reputație: 1182
Postat

Salut,

Am fost și eu la alexia de 2x chiar....

Locație: 9 f curat, intim, singura in locație. Scad pt zona

Aspect: 8 are costumații, pe tocuri chiar îi sta bine....fund ok tate ok drăguța și la fața....

On: 8 pt că îmi place că îl face umed , acorda atenție la biluțe și pe și masează....se mai simt puțin dinții și nu face Deep 

Np: 8 se mișcă bine deasupra dar parca la una dintre finalizări am simțit că parcă voia sa termin mai repede

Medie recomandare: 8.25 cu 350 ora parca....era sa uit ..mi a făcut și masaj ok deși nu am fost niciodată la ceva mai profi ... comparat cu ce am primit eu până acum mai ok...acorda atenție și la tălpi , picioare etc ...a zis că face și mai bine dar că atunci nu prea a avut starea necesara....eu o recomand 

Bafta

Vizitator
Postat

Bună dimineața dragilor 

Ma găsiți în sector 3 

Dacă doriți un masaj de relaxare plus alte fantezii va aștept în privat pentru o programare

Disponibila pana la 20h

Vizitator
Postat
La 10.04.2024 la 0:07, dobrix a spus:

Salut,

Am fost și eu la alexia de 2x chiar....

Locație: 9 f curat, intim, singura in locație. Scad pt zona

Aspect: 8 are costumații, pe tocuri chiar îi sta bine....fund ok tate ok drăguța și la fața....

On: 8 pt că îmi place că îl face umed , acorda atenție la biluțe și pe și masează....se mai simt puțin dinții și nu face Deep 

Np: 8 se mișcă bine deasupra dar parca la una dintre finalizări am simțit că parcă voia sa termin mai repede

Medie recomandare: 8.25 cu 350 ora parca....era sa uit ..mi a făcut și masaj ok deși nu am fost niciodată la ceva mai profi ... comparat cu ce am primit eu până acum mai ok...acorda atenție și la tălpi , picioare etc ...a zis că face și mai bine dar că atunci nu prea a avut starea necesara....eu o recomand 

Bafta

Mulțumesc frumos pentru recenzie..și scuze pentru dinți nu a fost cu intenție.. te mai aștept cu mare drag!!!

Vizitator
Postat
La 08.04.2024 la 7:48, pm2024 a spus:

Yesterday evening i had  the pleasure to be the guest of Alexia.    She is a stunning girl and gives excellent service.      For business i travel a lot and had different massage services around the world, she is TOP, 10 out of 10 !   I am still dreaming of her and will come back to her on my next trip to Romania, !  She is what a real Gentleman needs !   Alexia i send You a Kiss.

Thanks ..see you next time

Vizitator
Postat
La 29.03.2024 la 12:22, cft a spus:

Am vizitat-o acum cca. 2 saptamani si nu pot avea decat vorbe frumoase la adresa ei.

Masaj 8/10 cu intentii foarte bune, oral decent, normal 8/10 cu mici restrictii, dar de bun simt.

S-a lasat cu revers in ceea ce priveste masajul, dar l-am facut cu drag. Corp de nota 10, atitudine nota 20.

Merita vizitata si mai ales, respectata. masajele plus N si O o ora (nu s-a stat cu ochii pe ceas) 350 ron

Merci A!

Mulțumesc Frumos pentru recenzie

Vizitator
Postat

Bună ziua dragii mei 

Ma găsiți în sector 3 pallady  disponibila pana la 21h azi

Vizitator
Postat

🫠

Vizitator
Postat

Bună dimineața simpaticilor

Va aștept cu drag la un masaj de relaxare pentru mai multe detalii aștept mesajele voastre în privat 

😘

Vizitator
Postat

Simpaticilor mâine nu sunt la birou!dar dacă doriți programări pentru marți va aștept în privat

Postat

Today, second visit to Alexia199.

The magic starts when she opens the door and You see the elegant and sensual Lady. Her appearance makes me feel happy and smile. in this first three seconds i felt in love with her for 2 hours.  

Only staying with her is a privilege for me.

Her touch is electrical and cause me shivering. I had to concentrate to not loose my mind.

She touches You not only physically but her gentle eyes give also peace and deep feelings. 

If i could afford and life would permit i would book her for at minimum one month and take her with me on my travels, or maybee longer.....  ( You know Alexia how this is meant)

Its not possible,

but dreaming is not prohibited 😉, and nobody knows what the future will bring.

Whoever will conquer her heart will hold a pure and strong Diamond in his arms.

I will come back to Bukarest and will write You for sure.

A respectful Kiss wherever You like and permit me to kiss you.

Sincerely Yours

Peter

• Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

How touching!

https://ibb.co/xFL9kQ

Or better said,

Stick to the story and fcuk me

Vizitator
Postat

Bună dimineața simpaticilor azi sunt disponibila pana la ora 19h

Va aștept în privat pentru a ne cunoaște mai bine

IMG_20240414_175023.jpg

Postat
Acum 3 ore, Alexia199 a spus:

IMG_20240414_175023.jpg

si mai jos ? 😎

Vizitator
Postat
Acum 15 minute, cristi977010 a spus:

si mai jos ? 😎

Maine😜😋

Reputație: 10
Postat
Acum 5 ore, Alexia199 a spus:

IMG_20240414_175023.jpg

Frumos .....lantisorul de la gat😉

Te pup!

Vizitator
Postat
Acum 8 minute, bolox a spus:

Frumos .....lantisorul de la gat😉

Te pup!

Mulțumesc  te pup și eu

Vizitator
Postat

Bună dimineața simpaticilor

Lunea și miercurea nu ma găsiți la birou ,în aceste 2 zile am cursurile de masaj și am.nevoie sa fiu concentrata și odihnita 

Însă dacă doriți programări pentru mâine când pot pe parcursul zilei va răspund cu mare drag

O zi cât mai frumoasa va doresc!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...