Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6 Postat Aprilie 6 Bună simpaticilor! Ma găsiți în sector 3 Disponibila pana la ora 20h Va aștept în privat pentru mai multe detalii!!!
romulus2016 Reputație: 0 Postat Aprilie 7 Postat Aprilie 7 Bună, săptămână viitoare cum ai programul?
pm2024 Reputație: 2 Postat Aprilie 8 Oras:Osaka Oras:Osaka Postat Aprilie 8 Yesterday evening i had the pleasure to be the guest of Alexia. She is a stunning girl and gives excellent service. For business i travel a lot and had different massage services around the world, she is TOP, 10 out of 10 ! I am still dreaming of her and will come back to her on my next trip to Romania, ! She is what a real Gentleman needs ! Alexia i send You a Kiss.
bolox Reputație: 10 Postat Aprilie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8 Salutare, Revizitat azi domnisoara,implicata 100% pe tot parcursul intalnirii,atenta cu tine sa te simti bine....fiti domni si e ce trebuie femeia Aaa si calitatea masajului este in crestere..... Imi mentin parerea de la prima intalnire(pentru mine e de 10) Te pup Alexia si ne vedem ......luna viitoare sa incercam varianta cealalta .....de intensitate mai mare!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9 Postat Aprilie 9 Bună dragilor Dacă doriți un moment de relaxare va aștept în privat pentru mai multe detalii!!!
dobrix Reputație: 1182 Postat Aprilie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9 Salut, Am fost și eu la alexia de 2x chiar.... Locație: 9 f curat, intim, singura in locație. Scad pt zona Aspect: 8 are costumații, pe tocuri chiar îi sta bine....fund ok tate ok drăguța și la fața.... On: 8 pt că îmi place că îl face umed , acorda atenție la biluțe și pe și masează....se mai simt puțin dinții și nu face Deep Np: 8 se mișcă bine deasupra dar parca la una dintre finalizări am simțit că parcă voia sa termin mai repede Medie recomandare: 8.25 cu 350 ora parca....era sa uit ..mi a făcut și masaj ok deși nu am fost niciodată la ceva mai profi ... comparat cu ce am primit eu până acum mai ok...acorda atenție și la tălpi , picioare etc ...a zis că face și mai bine dar că atunci nu prea a avut starea necesara....eu o recomand Bafta
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11 Postat Aprilie 11 Bună dimineața dragilor Ma găsiți în sector 3 Dacă doriți un masaj de relaxare plus alte fantezii va aștept în privat pentru o programare Disponibila pana la 20h
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11 Postat Aprilie 11 La 10.04.2024 la 0:07, dobrix a spus: Salut, Am fost și eu la alexia de 2x chiar.... Locație: 9 f curat, intim, singura in locație. Scad pt zona Aspect: 8 are costumații, pe tocuri chiar îi sta bine....fund ok tate ok drăguța și la fața.... On: 8 pt că îmi place că îl face umed , acorda atenție la biluțe și pe și masează....se mai simt puțin dinții și nu face Deep Np: 8 se mișcă bine deasupra dar parca la una dintre finalizări am simțit că parcă voia sa termin mai repede Medie recomandare: 8.25 cu 350 ora parca....era sa uit ..mi a făcut și masaj ok deși nu am fost niciodată la ceva mai profi ... comparat cu ce am primit eu până acum mai ok...acorda atenție și la tălpi , picioare etc ...a zis că face și mai bine dar că atunci nu prea a avut starea necesara....eu o recomand Bafta Mulțumesc frumos pentru recenzie..și scuze pentru dinți nu a fost cu intenție.. te mai aștept cu mare drag!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11 Postat Aprilie 11 La 08.04.2024 la 7:48, pm2024 a spus: Yesterday evening i had the pleasure to be the guest of Alexia. She is a stunning girl and gives excellent service. For business i travel a lot and had different massage services around the world, she is TOP, 10 out of 10 ! I am still dreaming of her and will come back to her on my next trip to Romania, ! She is what a real Gentleman needs ! Alexia i send You a Kiss. Thanks ..see you next time
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11 Postat Aprilie 11 La 29.03.2024 la 12:22, cft a spus: Am vizitat-o acum cca. 2 saptamani si nu pot avea decat vorbe frumoase la adresa ei. Masaj 8/10 cu intentii foarte bune, oral decent, normal 8/10 cu mici restrictii, dar de bun simt. S-a lasat cu revers in ceea ce priveste masajul, dar l-am facut cu drag. Corp de nota 10, atitudine nota 20. Merita vizitata si mai ales, respectata. masajele plus N si O o ora (nu s-a stat cu ochii pe ceas) 350 ron Merci A! Mulțumesc Frumos pentru recenzie
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12 Postat Aprilie 12 Bună ziua dragii mei Ma găsiți în sector 3 pallady disponibila pana la 21h azi
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14 Postat Aprilie 14 Bună dimineața simpaticilor Va aștept cu drag la un masaj de relaxare pentru mai multe detalii aștept mesajele voastre în privat 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14 Postat Aprilie 14 Simpaticilor mâine nu sunt la birou!dar dacă doriți programări pentru marți va aștept în privat
pm2024 Reputație: 2 Postat Aprilie 14 Oras:Osaka Oras:Osaka Postat Aprilie 14 Today, second visit to Alexia199. The magic starts when she opens the door and You see the elegant and sensual Lady. Her appearance makes me feel happy and smile. in this first three seconds i felt in love with her for 2 hours. Only staying with her is a privilege for me. Her touch is electrical and cause me shivering. I had to concentrate to not loose my mind. She touches You not only physically but her gentle eyes give also peace and deep feelings. If i could afford and life would permit i would book her for at minimum one month and take her with me on my travels, or maybee longer..... ( You know Alexia how this is meant) Its not possible, but dreaming is not prohibited 😉, and nobody knows what the future will bring. Whoever will conquer her heart will hold a pure and strong Diamond in his arms. I will come back to Bukarest and will write You for sure. A respectful Kiss wherever You like and permit me to kiss you. Sincerely Yours Peter
Membru Premium 71laciport Reputație: 4083 Postat Aprilie 15 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Postat Aprilie 15 How touching! https://ibb.co/xFL9kQ Or better said, Stick to the story and fcuk me
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16 Postat Aprilie 16 Bună dimineața simpaticilor azi sunt disponibila pana la ora 19h Va aștept în privat pentru a ne cunoaște mai bine
cristi977010 Reputație: 68 Postat Aprilie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16 Acum 3 ore, Alexia199 a spus: Bună dimineața simpaticilor azi sunt disponibila pana la ora 19h Va aștept în privat pentru a ne cunoaște mai bine si mai jos ? 😎
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16 Postat Aprilie 16 Acum 15 minute, cristi977010 a spus: si mai jos ? 😎 Maine😜😋
cristi977010 Reputație: 68 Postat Aprilie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16 Acum 23 minute, Alexia199 a spus: Maine😜😋 Hai ca-i bine si maine 👏👏
bolox Reputație: 10 Postat Aprilie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16 Acum 5 ore, Alexia199 a spus: Bună dimineața simpaticilor azi sunt disponibila pana la ora 19h Va aștept în privat pentru a ne cunoaște mai bine Frumos .....lantisorul de la gat😉 Te pup!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16 Postat Aprilie 16 Acum 8 minute, bolox a spus: Frumos .....lantisorul de la gat😉 Te pup! Mulțumesc te pup și eu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17 Postat Aprilie 17 Bună dimineața simpaticilor Lunea și miercurea nu ma găsiți la birou ,în aceste 2 zile am cursurile de masaj și am.nevoie sa fiu concentrata și odihnita Însă dacă doriți programări pentru mâine când pot pe parcursul zilei va răspund cu mare drag O zi cât mai frumoasa va doresc!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum