Sari la conținut

Simona ‪‬🌺🌺Bdsm❤️Accept Și Cuplu❤️

Postări Recomandate

• Oras:Temeswar-ul de altadata, oras de flori si oameni de calitate
  • Oras:Temeswar-ul de altadata, oras de flori si oameni de calitate
Postat
1 oră în urmă, Simona01 a spus:

Locația va fii la Liviu  Rebreanu 181! 
Voi fii disponibilă după ora 14:30 😍

Programarile se fac doar pe wtsp 📞

Super! 

Lui Cozonac ii place pe Rebreanu. Se simte ca acasă 😉😊🙃 (cred că în curând își cumpără apartament acolo doar să fie primul la prospături) 😈😁

Și cum el ie etalon pentru Timișoara, frumosul oraș de pe malul (care mal nu știu) Begai, dacă el zice că Rebreanu e okay, acolo meri. 

P. S. Pentru ăștia cu zona Nord, Mall, Aradului... Vă zic un călduros "alupigus"... Plm cu rahatul ăla de zonă, ce, alta nu e bună că sunteți voi comozi? Noroc cu Mall-ul că altfel reperul era cimitirul... Care oricum e reper că acolo sunt îngropate niște... Dorințe!!! 

• Minus 1
  • Simona01 a schimbat titlul în ‪0758643639‬ Simona 🥰 🌺❤️Deep Blowjob
  • Telefon: 0742829495
  • Oras:Pitesti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💋💋🌺

IMG_4921.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hei dragilor ! azi sunt disponibila până la 02:00
 Programări pe wtsp 💋📞

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💋💣

IMG_4894.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 6
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Deci văzând pozele domniței am decis să îi fac o vizită..

Programare făcută cu câteva ore înainte și la timpul potrivit m-am prezentat la ușă..

Îmi deschide o frumusețe echipată cred ca în poze și pe tocuri parcă arătând mai bine ca în poze și mă poftit înăuntru ..

După un pic de socializare m-am cerut la baie și de-acolo ea mă aștepta în living unde ne putem desfăsura din cauză că în dormitor avea lucrurile..eu optând pentru o finalizare cu URO. 

Sincer livingul cu coltarul foarte mare era ceva nou pentru mine dar mi-am zis ,de ce nu..

M-am întins pe canapea și.ea trecu peste mine cu gumița în gură care o trase peste junior--(ma intrebat dacă vreau protejat sau nu dar nu a înțeles că vreau ON dar am lăsat după ea )

A inceput încet cu sărutări și a coborât în jos trecând la el dar eu voiam.mai mult și am cerut 69 dar nu prea voia zicând că numa ce ia trecut treaba..

Am lăsat-o așa preț de câteva minute și văzând că ăla micu nu dădea semne de viață a decis până la urmă să treacă în 69...

Și aici sa întâmplat minunea..

Avea o pasarică așa faină, mică ,curată și foarte gustoasă , (pe naiba a avut ciclu,probabil nu îi place să fie linsă) de juniorul meu a luat poziția de drepți..cea mai tare fază în 69 și nouă pentru mine că sa lăsat toată peste mine și cum ii simțeam corpul lipit de al meu era aproape să termin..

Simțint asta sa ridicat sa pus pe spate și eu peste ea și dăi la pompat în timp ce mă trăgea peste ea ,foarte sexi era în poziția aia și frumoasă..

Am dat așa preț de câteva minute și am finalizat..uitând și de URO ce îl plătisem. 

Per total o fată foarte frumușică, destul de glumeață ,de destinzi imediat în prezența ei ,știe să se facă plăcută..

Decartat la început 250 de trandafiri ..

Locația e destul de bună pe Rebreanu 181 că ai loc unde să și parchezi..

• Like 12
Postat

1,60 înălțime, bruneta parul lung. Sâni naturali, fundulet frumos, păsărica cu labi frumoase proeminente. Programare what's up. Am urcat, la ușa am făcut cunostiinta. Am stat de vorba câteva minute. Am mers ulterior în camera de actiune. Mi-a precizat ca face ON doar la cei epilati. Mi-a pus un prezervativ rosu. La oral am întrebat dacă pot dicta eu ritmul (face fuck) cu acordul ei. Am pus-o pe spate în locul meu sărutând, sugand, lingand sânii și sfarcurile. După am continuat cu limbi la păsărica. După am trecut la,normal, misionar După indicațiile ei am penetrato din prima. În timpul asta ma întrebat dacă este totul OK. După aceea am schimbat în LOT. Fata se misca energic nu trebuie neapărat contre. În timp ce ma calarea am început sa-i sug sânii. Am trecut din nou la,păsărica si-am observat ca să excitat foarte tare in timp ce sugeam. Nu m-am putut termina, dar nu din vina ei, ea si-a dat toată silința, eram stresat puțin de la job. Ne-am despărțit amiabil. Întâlnirea a fost 30 de minute, cadoul a constat în 200 ron, lăsați la începutul întâlnirii.

Aspect fizic nota 9-in schimb la fata are 10, o frumusețe autohtona.

Atitudine și comportament foarte bune dar scad un punct ca nu conferă FK.

OP-nota 9

NP-nota 10

Igiena-nota 10

În concluzie e de vizitat e o fata fără fițe și figuri cu bun simt. Purtati-va frumos cu ea și veți primi același tratament din partea ei. Simona îți mulțumesc pentru clipele petrecute în compania ta. Pana la următoarea vizita îți doresc toate cele bune și sa ai grija de tine.😘😘

• Like 7
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, supervisor a spus:

1,60 înălțime, bruneta parul lung. Sâni naturali, fundulet frumos, păsărica cu labi frumoase proeminente. Programare what's up. Am urcat, la ușa am făcut cunostiinta. Am stat de vorba câteva minute. Am mers ulterior în camera de actiune. Mi-a precizat ca face ON doar la cei epilati. Mi-a pus un prezervativ rosu. La oral am întrebat dacă pot dicta eu ritmul (face fuck) cu acordul ei. Am pus-o pe spate în locul meu sărutând, sugand, lingand sânii și sfarcurile. După am continuat cu limbi la păsărica. După am trecut la,normal, misionar După indicațiile ei am penetrato din prima. În timpul asta ma întrebat dacă este totul OK. După aceea am schimbat în LOT. Fata se misca energic nu trebuie neapărat contre. În timp ce ma calarea am început sa-i sug sânii. Am trecut din nou la,păsărica si-am observat ca să excitat foarte tare in timp ce sugeam. Nu m-am putut termina, dar nu din vina ei, ea si-a dat toată silința, eram stresat puțin de la job. Ne-am despărțit amiabil. Întâlnirea a fost 30 de minute, cadoul a constat în 200 ron, lăsați la începutul întâlnirii.

Aspect fizic nota 9-in schimb la fata are 10, o frumusețe autohtona.

Atitudine și comportament foarte bune dar scad un punct ca nu conferă FK.

OP-nota 9

NP-nota 10

Igiena-nota 10

În concluzie e de vizitat e o fata fără fițe și figuri cu bun simt. Purtati-va frumos cu ea și veți primi același tratament din partea ei. Simona îți mulțumesc pentru clipele petrecute în compania ta. Pana la următoarea vizita îți doresc toate cele bune și sa ai grija de tine.😘😘

Îți mulțumesc frumos , și te mai aștept 💋💋

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, mister.z a spus:

Deci văzând pozele domniței am decis să îi fac o vizită..

Programare făcută cu câteva ore înainte și la timpul potrivit m-am prezentat la ușă..

Îmi deschide o frumusețe echipată cred ca în poze și pe tocuri parcă arătând mai bine ca în poze și mă poftit înăuntru ..

După un pic de socializare m-am cerut la baie și de-acolo ea mă aștepta în living unde ne putem desfăsura din cauză că în dormitor avea lucrurile..eu optând pentru o finalizare cu URO. 

Sincer livingul cu coltarul foarte mare era ceva nou pentru mine dar mi-am zis ,de ce nu..

M-am întins pe canapea și.ea trecu peste mine cu gumița în gură care o trase peste junior--(ma intrebat dacă vreau protejat sau nu dar nu a înțeles că vreau ON dar am lăsat după ea )

A inceput încet cu sărutări și a coborât în jos trecând la el dar eu voiam.mai mult și am cerut 69 dar nu prea voia zicând că numa ce ia trecut treaba..

Am lăsat-o așa preț de câteva minute și văzând că ăla micu nu dădea semne de viață a decis până la urmă să treacă în 69...

Și aici sa întâmplat minunea..

Avea o pasarică așa faină, mică ,curată și foarte gustoasă , (pe naiba a avut ciclu,probabil nu îi place să fie linsă) de juniorul meu a luat poziția de drepți..cea mai tare fază în 69 și nouă pentru mine că sa lăsat toată peste mine și cum ii simțeam corpul lipit de al meu era aproape să termin..

Simțint asta sa ridicat sa pus pe spate și eu peste ea și dăi la pompat în timp ce mă trăgea peste ea ,foarte sexi era în poziția aia și frumoasă..

Am dat așa preț de câteva minute și am finalizat..uitând și de URO ce îl plătisem. 

Per total o fată foarte frumușică, destul de glumeață ,de destinzi imediat în prezența ei ,știe să se facă plăcută..

Decartat la început 250 de trandafiri ..

Locația e destul de bună pe Rebreanu 181 că ai loc unde să și parchezi..

Mulțumesc frumos pentru vizită 💋💋 chiar nu am înțeles când ai spus o n nu a fost cu intenție 💋💋 mă revanșez 

• Membru Premium
  • Oras:Ar
Postat

La recenziile de mai sus, jumătate din like-uri vin din Arad, ca la Eurovision 😅. Poate, poate...

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hei neața  ! azi sunt disponibila începând cu 10:30  până la 01:00 ❤️
 Programări pe wtsp 💋📞

IMG_4940.jpeg

• Inimioara 10
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vă rog să faceți programările din timp ca să puteți obține ora pe care o doriți 💋💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Câteva locuri libere la birou astăzi 💋🤪

• Oras:Timisoara
Postat

Am vizitat pe domnișoara, este într-adevăr foarte frumoasa sâni naturali ochi negri, așa mai micuța dar e super.Cu mine a fost foarte grăbită sa mai și ridicat din pat cam la jumătatea acțiunii să vadă cât mai avem dar in fine mie îmi place cum arata că e simpaticuta și cred că voi mai veni.

• Like 3
  • Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, germanu a spus:

Am vizitat pe domnișoara, este într-adevăr foarte frumoasa sâni naturali ochi negri, așa mai micuța dar e super.Cu mine a fost foarte grăbită sa mai și ridicat din pat cam la jumătatea acțiunii să vadă cât mai avem dar in fine mie îmi place cum arata că e simpaticuta și cred că voi mai veni.

Bună seara , îți mulțumesc pentru vizită 💋 Ai avut programare la 18:00 pt 30 min , la 18:32ai ieșit din casă . Grăbită înseamnă să te scot afară în 10 minute bănuiesc ! Dar e ok apreciez ! 

• Haha 1
Postat
Acum 6 minute, Simona01 a spus:

Bună seara , îți mulțumesc pentru vizită 💋 Ai avut programare la 18:00 pt 30 min , la 18:03 ai ieșit din casă . Grăbită înseamnă să te scot afară în 10 minute bănuiesc ! Dar e ok apreciez ! 

Poate 18.30 nu 18.03......ca nu e superman😅

• Like 2
  • Haha 1
  • Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 14 minute, hunterwhore a spus:

Ăsta da fast-fuck!:))))))

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, haloowen a spus:

Ăsta da fast-fuck!:))))))

A făcut și 2 dușuri in timpul ăsta🙃😆.

• Haha 2
Postat
Acum 40 minute, Simona01 a spus:

Bună seara , îți mulțumesc pentru vizită 💋 Ai avut programare la 18:00 pt 30 min , la 18:03 ai ieșit din casă . Grăbită înseamnă să te scot afară în 10 minute bănuiesc ! Dar e ok apreciez ! 

Hai Simona, rectifica ora, ca ai gresit aci...din recenzia omului se vede ca a avut ceva timp la dispozitie.

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, hunterwhore a spus:

Scuze da 18:32 :))

• Mersi 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

O bomboana de fata, simpatica si funny, micuta de statura, dar compenseaza cu alte capabilitati. Nu m-am simtit grabit, ON a fost destul de scurt, dar am oferit eu pentru mai mult timp. O sa mai revin sa incercam mai multe pozitii. Pentru prima oara am capitulat la doggy.  

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, reddog a spus:

O bomboana de fata, simpatica si funny, micuta de statura, dar compenseaza cu alte capabilitati. Nu m-am simtit grabit, ON a fost destul de scurt, dar am oferit eu pentru mai mult timp. O sa mai revin sa incercam mai multe pozitii. Pentru prima oara am capitulat la doggy.  

💋 Mulțumesc pentru vizită ! 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Neața bună 💋 disponibilă 13:00 23:00 

📞🏡❤️ Liviu Rebreanu 181

IMG_4128.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 7
Postat
Acum 15 ore, germanu a spus:

Salut tuturor,

Am vizitat-o și eu ieri pe Simona. 

Programarea era de la 18:30 la 19:30. În drum spre locul cu pricina am fost rugat sa vin la 18:35 cu scuzele de rigoare. Nu a fost problema, nu m-a deranjat, am întrat pana la lidl după tigari și un suc și la ora stabilita m-am prezentat în fata blocului. Am mai așteptat câteva minute... era la baie făcea dus...nici un fel de problema pt mine, ba chiar am apreciat acest lucru.

Am urcat, plătit amenda, făcut treaba, stat puțin la taclale, plecat. Nu mi s-a părut nimic neok, casa ok, baie cu cele necesare, părea curat...cred ca mai multa mizerie am făcut eu lasandu-mi hainele aruncate ba prin baie, ba pe jos, ba pe scaun...etc, întrebat dacă doresc sa beau apa/suc, 🤣🤣🤣, tipa ok...

Legat de graba...nu stiu ce sa zic..mie nu mi s-a părut ca ar avea intenție sa ma grăbească. Deci din punctul meu de vedere asta nu a fost problema.

Succes în continuare tuturor și bafta la futut. 😁

• Like 2
  • Inimioara 2
Postat
Acum 18 minute, adrian1805 a spus:

Salut tuturor,

Programarea era de la 18:30 la 19:30. În drum spre locul cu pricina am fost rugat sa vin la 18:35 cu scuzele de rigoare. Nu a fost problema, nu m-a deranjat, am întrat pana la lidl după tigari și un suc și la ora stabilita m-am prezentat în fata blocului. Am mai așteptat câteva minute... era la baie făcea dus...nici un fel de problema pt mine, ba chiar am apreciat acest lucru.

Am urcat, plătit amenda, făcut treaba, stat puțin la taclale, plecat. Nu mi s-a părut nimic neok, casa ok, baie cu cele necesare, părea curat...cred ca mai multa mizerie am făcut eu lasandu-mi hainele aruncate ba prin baie, ba pe jos, ba pe scaun...etc, întrebat dacă doresc sa beau apa/suc, 🤣🤣🤣, tipa ok...

Legat de graba...nu stiu ce sa zic..mie nu mi s-a părut ca ar avea intenție sa ma grăbească. Deci din punctul meu de vedere asta nu a fost problema.

Și sa dau și note:

On: 9

Np: 8.5

Igiena: 10

• Inimioara 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 24 minute, adrian1805 a spus:

Salut tuturor,

Mulțumesc pentru vizită 💋💋 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...