beckaRebe Reputație: 915 Postat Martie 28 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Martie 28 Acum 22 ore, Flx01 a spus: Salut Aseară am "furat"vreo trei ore (putin, prea puțin) din timpul Becka-i, nu am reusit mai mult🙈🤦♂️ Merg la Becka pentru momente (care sunt prea puține de fiecare data), nu pt o o simpla descarcare Nu stiu cum a reusit sa devina speciala (stiu dar nu spun🙈), Timpul petrecut alaturi de ea trece repede, mult prea repede. Este o zapacita, dar face parte din farmecul ei, Este si capricioasă, desii se straduieste sa ascunda asta🙈 Fisa tehnica nu am sa o scriu, ar fi prea subiectiva. Pot sa zic ca eu ma simt bine, foarte bine, in compania ei, din toate punctele de vedere, chiar daca uneori ma enervează rău 🙈🤦♂️ Te tzuc de nu te vezi specialo😘🤗😘🤗😘🤗 Ps Aseara nu am primit imbrațisarea de final🙆♂️😡 Te pupacesc de nu te vezi !!!!😘 1 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Martie 28 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Martie 28 Buna dimineata, dragi Timisoreni cu parere de rau va anunt ca vizita mea la voi se va termina mai devreme decat mi-as fi dorit din cauza unor probleme cu locatia. Incepant cu ora 12 nu voi mai fi dispo la voi. Va pupacesc de nu va vedeti 😘 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Septembrie 20 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 20 Așteptarea a luat sfârșit, dulceata a venit in oraș. Disponibila până la 21. Va pup de nu va vedeți😘😘😘 1 9 Link spre comentariu
futacios13 Reputație: 118 Postat Septembrie 20 Partajează Postat Septembrie 20 @beckaRebe locatia unde o ai? Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Septembrie 20 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 20 Acum 27 minute, futacios13 a spus: @beckaRebe locatia unde o ai? XCity Towers 😘 Link spre comentariu
costy7 Reputație: 1458 Postat Septembrie 20 Partajează Postat Septembrie 20 De dimineață ,pe bulevard ,cand soarele nici măcar nu a răsărit ,treceau băieții alb violetii sa se apuce de drojdit Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6235 Postat Septembrie 20 Partajează Postat Septembrie 20 Cea mai importantă întrebare...până când stai? 🤣 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Septembrie 21 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 21 Acum 12 ore, altmarz a spus: Cea mai importantă întrebare...până când stai? 🤣 Până luni sigur, restul depinde de voi... Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6235 Postat Septembrie 21 Partajează Postat Septembrie 21 2 hours ago, beckaRebe said: Până luni sigur, restul depinde de voi... Îmi mănânci zilele și sufletul femeie 🤣 1 Link spre comentariu
GlenQuagmire Reputație: 48 Postat Septembrie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 21 M-am prezentat și eu azi, programat, la Rebeca, cu tricoul și fularul la mine. Dupa ce am sunat de vreo 3 ori la numărul greșit la interfon, mi-a dat numărul bun și am urcat la ea. M-a servit cu o apă, am făcut niște poze și am mers la duș. Am început cu niște săruturi, după care a trecut ea la un oral lent, cum am cerut, și cu foarte multă salivă, foarte plăcut. I-am făcut și eu un oral, am scos câteva gemete de la ea, după care mi-a pus prezervativul cu gura și am început cu misionar, plin de săruturi, poziție pe care am prelungit-o până la prima finalizare. Am mers la duș, am luat o pauză în care am discutat diverse chestii, și am trecut din nou în dormitor, unde mi-a făcut un masaj. Am trecut și la runda a 2-a, fără mari speranțe, deoarece nu prea reușesc 2 finalizări într-o oră. A început cu un oral, la fel de frumos, lent, și cu foarte multă salivă, după care mi-a pus din nou prezervativul cu gura, și am trecut la dogit. Se mișcă bine, da contre, m-a și tras in ea de câteva ori, din nou câteva gemete. După aceea am rugat-o să vină ea deasupra, unde alteram controlul, ba eu, ba ea, cu sărut tot timpul. Am trecut din nou la misionar, unde am reușit să finalizez la timp, deoarece după vreo 2 minute i-a ajuns și mâncarea. Am făcut un nou duș, i-am mai făcut câteva poze și am plecat, să o las să mănânce liniștită. 😂 Toata acțiunea a durat cam 50 de minute, nu am văzut-o grăbită, a fost preocupată să mă simt bine, mi-a plăcut, cu siguranță o să revin la ea. 6 1 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Septembrie 21 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 21 Dacă tot am primit echipament, zic hai să vă încânt și pe voi. Disponibilă. Hai POLI! 2 1 9 Link spre comentariu
disney02 Reputație: 480 Postat Septembrie 21 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 21 1 oră în urmă, beckaRebe a spus: Dacă tot am primit echipament, zic hai să vă încânt și pe voi. Disponibilă. Hai POLI! Ce simpatica ești! Avem și în Oradea o echipa de fotbal... 1 Link spre comentariu
Ioan4141 Reputație: 1733 Postat Septembrie 21 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Septembrie 21 1 oră în urmă, beckaRebe a spus: Dacă tot am primit echipament, zic hai să vă încânt și pe voi. Disponibilă. Hai POLI! Nu le am eu cu fotbalul prea mult, dar la așa "fundași" mi se face poftă să văd și "înaintașii" fără echipament....în talentul gol adică. Rebeca, mă corupi...mă transformi în microbist. 2 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3703 Postat Septembrie 21 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Septembrie 21 Acum 2 ore, beckaRebe a spus: Dacă tot am primit echipament, zic hai să vă încânt și pe voi. Disponibilă. Hai POLI! Stau și mă gândesc... Ce-o fi în sufletul lui @unsuflet? Atâtea etape să joci săptămână de săptămână acasă și cu ocazia primei deplasări să asiști la Cea mai Mare trădare posibilă 🥲 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 21 Partajează Postat Septembrie 21 @Cozonac77: Ni se rupe ce e in sufletul lui @unsuflet In pantalonii nostrii de Timisoareni e bucurie mare si ne excita mai tare cand vedem asa ceva Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Septembrie 21 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 21 1 oră în urmă, Cozonac77 a spus: Stau și mă gândesc... Ce-o fi în sufletul lui @unsuflet? Atâtea etape să joci săptămână de săptămână acasă și cu ocazia primei deplasări să asiști la Cea mai Mare trădare posibilă 🥲 "Îmi place entuziasmul vostru!” ❤️😘 1 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Septembrie 21 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 21 Acum 20 minute, NewShadow a spus: @Cozonac77: Ni se rupe ce e in sufletul lui @unsuflet In pantalonii nostrii de Timisoareni e bucurie mare si ne excita mai tare cand vedem asa ceva Voi sunteți adevărați gentlemeni ai bucuriei, și e o plăcere să sărbătorim împreună aceste momente speciale! Eu țin cu Poli când sunt la Tm și cu Uta când sunt la Arad 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6235 Postat Septembrie 21 Partajează Postat Septembrie 21 In loc sa stai si sa raspunzi la baietii astia pe forum, puteai sa raspunzi pe whatsapp 🥺 Daca ma face cineva fraier, cateodata chiar sunt...aveti dreptate 3 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Septembrie 21 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 21 Acum 6 minute, altmarz a spus: In loc sa stai si sa raspunzi la baietii astia pe forum, puteai sa raspunzi pe whatsapp 🥺 Daca ma face cineva fraier, cateodata chiar sunt...aveti dreptate Te-am nimerit? De focul tau am răspuns la toată lista acum!!! Aveam doar 4 mesaje nerăspunse care ești? 1 Link spre comentariu
GlenQuagmire Reputație: 48 Postat Septembrie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 21 4 hours ago, beckaRebe said: Dacă tot am primit echipament, zic hai să vă încânt și pe voi. Disponibilă. Hai POLI! Du-ne spre glorie, Și spre victorie.. 💜 1 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1834 Postat Septembrie 21 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Septembrie 21 Acum 3 ore, Cozonac77 a spus: Stau și mă gândesc... Ce-o fi în sufletul lui @unsuflet? Atâtea etape să joci săptămână de săptămână acasă și cu ocazia primei deplasări să asiști la Cea mai Mare trădare posibilă 🥲 Acum 2 ore, NewShadow a spus: @Cozonac77: Ni se rupe ce e in sufletul lui @unsuflet In pantalonii nostrii de Timisoareni e bucurie mare si ne excita mai tare cand vedem asa ceva Nici nu citesc ce scrie aici, să nu mă "inervez"😅. Dar vine ea acasă, vai-și-amar o fi de curulețul ei, o sancționez pt fiecare gol luat🤣🤣🤣. Să vă distrați, dar să nu mă mai citați că imi crește... doar tensiunea🙃😄! 4 1 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Septembrie 21 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 21 Toate ca toate până la al meu funduleț 😂😂!!! Nu e voie acolo 🙈🙈🤷♀️ 1 3 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6235 Postat Septembrie 21 Partajează Postat Septembrie 21 3 minutes ago, unsuflet said: Nici nu citesc ce scrie aici, să nu mă "inervez"😅. Dar vine ea acasă, vai-și-amar o fi de curulețul ei, o sancționez pt fiecare gol luat🤣🤣🤣. Să vă distrați, dar să nu mă mai citați că imi crește... doar tensiunea🙃😄! A zis ca ii place prea mult culoarea violet, si cum o prinde, si ca ramane definitiv aici 🤣 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1834 Postat Septembrie 21 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Septembrie 21 Acum 10 minute, altmarz a spus: A zis ca ii place prea mult culoarea violet, si cum o prinde, si ca ramane definitiv aici 🤣 Nu mă fă să râd că am buza crâpată...roșu e favoritul femeilor. Edit. Cred că nu stau bine intre poliști😅 1 Link spre comentariu
bulibasha Reputație: 154 Postat Septembrie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 21 Salutare la toata lumea. Venind din vacanta,pentru a putea intra din nou in filmul de zi cu zi,simteam nevoia de o mica relaxare iar pentru asta am intrat pe minunatul forum,bineinteles. Aici am dat cu ochii de anuntul Rebecai,care m-a acaparat imediat,prin modul in care s-a prezentat,prin modul de comunicare cu membri de aici si bineinteles cu frumusetea ei,atat cat am priceput din foto iar restul a fost imaginatie. Mi-am facut o imagine de ansamblu si mi-am zis ca trebuie sa ne cunoastem. Am luat legatura pe whattapp si am stabilit sa ne vedem la ora convenita,in locatia bine-cunoscuta de unii,nu si pentru mine,pana astazi 😀...In fine am plecat spre blocurile X din cateva indicatii am gasit intrarea,locurile de parcare nu sunt o problema ba din contra. Urc sus,iar dupa ce intru in apartamentul cu pricina,am dat de o fata superba cu ochi verzi,pe care daca-i privesti prea mult esti pierdut😍 Am facut cunostinta,am fost servit cu o apa,baia cu de toate,prosoape si toate cele necesare pentru a te simti ca acasa,totul aranjat curat si foarte primitor. Dupa un refresh la baie,pentru ca mereu plec de acasa dusat si pregatit,am mers in dormitor,actiunea,a inceput destul de "bland" pupici destul de subtili,nu am insistat pe Fk fiind prima intalnire,din principiu si preferinte proprii genul asta de serviciu nu-l fortez si nu-l platesc extra niciodata(de specificat ca nu am lipsuri alte probleme😁). Revenind la rezumatul actiunii rebe a continuat cu un oral facut usor foarte placut,umed si excitant,dupa care am convenit sa trecem la un 69 foarte fain,igiena de nota 10 bineinteles. Dupa toate astea am trecut "intr-o dunga" nu stiu daca i-am creeat prea mare palcere dar sigur i-am starnit hohote de ras 😀 cu ocazia asta,cred ca si-a dat seama si cine scrie aceste randuri... Da Rebe eu sunt. 😄. Am mai schimbat inca o pozitie si cam ala am fost😋 dupa care am mers la baie si am continuat cu un masaj executat perfect de Rebe(jumatate din pret l-as da doar pentru masaj😍 din cauza asta Rebe are cele mai corecte preturi) cu ulei si toate cele,timp in care am avut tot felul de discutii care mi-a dat de inteles ca este o fata bine "infipta" in realitate si o adevarata dama de companie in adevaratul sens al cuvantului. Serviciul ei i-a fost intors cand am aflat ca i-i place de asemenea masajul sa-i fie facut. Per total o experienta pe care vreau sa o repet cat de curand daca v-a mai ramane pe la noi si sper sa o faca,altfel fac naveta la Arad 😄. Te pup Rebe,am fost incantat de cunostinta,iar la restul spor in toate😘 6 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum