JeanVal Reputație: 1789 Postat August 22 Partajează Postat August 22 10 minutes ago, Cumintzelul said: Țăran Antropolog Link spre comentariu
Cumintzelul Reputație: 210 Postat August 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 22 22 minutes ago, JeanVal said: Antropolog Ogor Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 22 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 22 Acum 8 minute, Cumintzelul a spus: Ogor Oripilat Link spre comentariu
zmeuninja Reputație: 36 Postat August 22 Oras:Gotham City Oras:Gotham City Partajează Postat August 22 Acum 21 minute, th3und3ad a spus: Oripilat Atentat Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 22 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 22 Acum 4 minute, zmeuninja a spus: Atentat Atunci Link spre comentariu
Cumintzelul Reputație: 210 Postat August 22 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 22 5 minutes ago, zmeuninja said: Atentat Ateneu Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 22 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 22 Acum 1 minut, Cumintzelul a spus: Ateneu Am omis pe șiniva. 😜 Link spre comentariu
zmeuninja Reputație: 36 Postat August 22 Oras:Gotham City Oras:Gotham City Partajează Postat August 22 Acum 3 minute, th3und3ad a spus: Am omis pe șiniva. 😜 #cine #eucalipt Joac'o p'asta:)) Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 22 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 22 Acum 12 minute, th3und3ad a spus: Atunci Acum 12 minute, Cumintzelul a spus: Ateneu Acum 6 minute, zmeuninja a spus: #cine #eucalipt Joac'o p'asta:)) A dat citare la comm-ul tau, ca nu l-a vazut pe al meu. 😁 Link spre comentariu
zmeuninja Reputație: 36 Postat August 22 Oras:Gotham City Oras:Gotham City Partajează Postat August 22 Acum 11 minute, th3und3ad a spus: A dat citare la comm-ul tau, ca nu l-a vazut pe al meu. 😁 Îmi cer eu scuze eu pt el 1 Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 22 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 22 Acum 26 minute, zmeuninja a spus: #cine #eucalipt Joac'o p'asta:)) Pterodactil. 😜😅😅 Joac'o tu pe asta. 😂😂 Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4504 Postat August 22 Partajează Postat August 22 ilegal 1 Link spre comentariu
zmeuninja Reputație: 36 Postat August 22 Oras:Gotham City Oras:Gotham City Partajează Postat August 22 Acum 2 minute, th3und3ad a spus: Pterodactil. 😜😅😅 Joac'o tu pe asta. 😂😂 iLuminat Link spre comentariu
lucasman Reputație: 1171 Postat August 22 Oras:Hunedoara-Deva Oras:Hunedoara-Deva Partajează Postat August 22 Acum 8 minute, hunterwhore a spus: ilegal Era să scriu Alibec 😀😀😀 Albină Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4504 Postat August 22 Partajează Postat August 22 Acum 7 minute, lucasman a spus: Era să scriu Alibec 😀😀😀 Albină 😄 naframa 1 Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 22 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 22 Chiar acum, hunterwhore a spus: 😄 naframa Măciucă Link spre comentariu
zmeuninja Reputație: 36 Postat August 22 Oras:Gotham City Oras:Gotham City Partajează Postat August 22 Acum 3 minute, lucasman a spus: Era să scriu Alibec 😀😀😀 Albină Năzbâtie :))) Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4504 Postat August 22 Partajează Postat August 22 Acum 5 minute, th3und3ad a spus: Măciucă camila 1 Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 22 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 22 Chiar acum, hunterwhore a spus: camila Lămâie Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4504 Postat August 22 Partajează Postat August 22 Acum 6 minute, th3und3ad a spus: Lămâie iesle 1 Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 22 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 22 Chiar acum, hunterwhore a spus: iesle Lebădă Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4504 Postat August 22 Partajează Postat August 22 Acum 7 minute, th3und3ad a spus: Lebădă dadaca 1 Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat August 22 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat August 22 Acum 27 minute, hunterwhore a spus: dadaca Cărți Link spre comentariu
lucasman Reputație: 1171 Postat August 22 Oras:Hunedoara-Deva Oras:Hunedoara-Deva Partajează Postat August 22 Acum 13 minute, th3und3ad a spus: Cărți Țipar Link spre comentariu
emiluc Reputație: 162 Postat August 22 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 22 Acum 23 minute, lucasman a spus: Țipar Aritmetica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum