Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 16, 2024 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 16, 2024 Numele meu este Lori am 27 de ani , 68 kg ...1.64 inaltime , si am decis sa va fac o vizita 😊 O sa va fac o mica descriere despre mine : Sunt o femeie căruia ii place viata, ador ceea ce fac iar momentele petrecute alaturi de mine sunt si vor fi cu implicare de fiecare data ! Asa cum scriam mai sus : am 70 de kg ( deci sunt cu forme ) asa ca ma adresez acelor domni care pun accent pe o companie placuta si de calitate. Gusturile nu se discuta si stiu ca nu voi putea fi chiar pe placul tuturor Atata timp cat ne respectam amândoi ca si oameni in primul rand , întâlnirea va fi una de succes va asigur acest lucru ! Acestea fiind spuse vreau sa va vorbesc despre serviciile mele , cadoul meu si ceea ce ofer : 💖Cadou : 💝o finalizare 150 💝O ora 300 Servici ❤️ sex oral protejat/neprotejat ( in funcție de igiena ) ❤️ sex normal doar protejat ❤️ sex intre sani ❤️ finalizare corporala ❤️ diferite poziti + 69 ❤️ saruturi corporale ❤️ masaj de relaxare Servici extra : ❤️ Uro 50 ron ❤️ Dominare soft 50 ron Locație: Dimitrie Cantemir ❌❗️ Nu fac finalizare faciala , orala sau anal ! 1 4
Barista Reputație: 130 Postat Aprilie 16, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2024 Buna !Am inteles ca vrei extra si extra, dar care sunt tarifele practicate pentru serviciile oferite.
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 16, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 16, 2024 Chiar acum, Barista a spus: Buna !Am inteles ca vrei extra si extra, dar care sunt tarifele practicate pentru serviciile oferite. Bună, 150 finalizarea și 300 ora . Am editat acuma și mai sus 🤗 1
leonard68 Reputație: 86 Postat Aprilie 16, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 16, 2024 Bună.... unde ar trebui să ajungem/venim?
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 16, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 16, 2024 Acum 8 minute, leonard68 a spus: Bună.... unde ar trebui să ajungem/venim? Bună, locația este pe Dimitrie Cantemir
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 17, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 17, 2024 Disponibila pana la ora 00.00 1
gicacontra2012 Reputație: 4435 Postat Aprilie 17, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2024 Am fost la fata și a fost bine. E o femeie cu forme, frumușică și cu un fond de nota 10( nu pare de 27 pare mai tânără) . Foarte pe scurt locația ok bd Cantemir, aspect fizic pentru mine 9, pentru ca îmi plac femeile cu forme, igiena bună, oral 8 e bun, nu se grabeste, deep priviri joc cu limba, normal 9 pentru ca se mișca bine și pe la spate fundul se vede superb. Cadou 150 lei o finalizare cu oral neprotejat si fără graba. E clar de vizitat pentru cei care prefera femeile cu forme, primele poze sunt artistice, ultimile sunt reale, are forme deci nu e pentru cei cu slim. 3 1
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 18, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 18, 2024 La 17.04.2024 la 11:08, gicacontra2012 a spus: Am fost la fata și a fost bine. E o femeie cu forme, frumușică și cu un fond de nota 10( nu pare de 27 pare mai tânără) . Foarte pe scurt locația ok bd Cantemir, aspect fizic pentru mine 9, pentru ca îmi plac femeile cu forme, igiena bună, oral 8 e bun, nu se grabeste, deep priviri joc cu limba, normal 9 pentru ca se mișca bine și pe la spate fundul se vede superb. Cadou 150 lei o finalizare cu oral neprotejat si fără graba. E clar de vizitat pentru cei care prefera femeile cu forme, primele poze sunt artistice, ultimile sunt reale, are forme deci nu e pentru cei cu slim. Bună ma bucur ca teai simțit bune alături e mine te aștept data viitoare cu placere 😘😘😘 1
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 18, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 18, 2024 Bună disponibila pana la ora 01.00 va aștept 😘😘🥰 2
gicacontra2012 Reputație: 4435 Postat Aprilie 18, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2024 Lory, poti sa ne spui și cine e colega ta ? 🙂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum