Sari la conținut

INDISPONIBILA

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Numele meu este Lori am 27 de ani , 68 kg ...1.64 inaltime , si am decis sa va fac o vizita 😊

O sa va fac o mica descriere despre mine :
Sunt o femeie căruia ii place viata, ador ceea ce fac iar momentele petrecute alaturi de mine sunt si vor fi cu implicare de fiecare data !

Asa cum scriam mai sus : am 70 de kg ( deci sunt cu forme ) asa ca ma adresez acelor domni care pun accent pe o companie placuta si de calitate.
Gusturile nu se discuta si stiu ca nu voi putea fi chiar pe placul tuturor 

Atata timp cat ne respectam amândoi ca si oameni in primul rand , întâlnirea va fi una de succes va asigur acest lucru !

Acestea fiind spuse vreau sa va vorbesc despre serviciile mele , cadoul meu si ceea ce ofer :

💖Cadou :

💝o finalizare 150 

💝O ora 300

Servici 

❤️ sex oral protejat/neprotejat ( in funcție de igiena )
❤️ sex normal doar protejat
❤️ sex intre sani
❤️ finalizare corporala 
❤️ diferite poziti + 69 
❤️ saruturi corporale 
❤️ masaj de relaxare 

Servici extra :
❤️ Uro 50 ron 
❤️ Dominare soft 50 ron 

Locație: Dimitrie Cantemir

️ Nu fac finalizare faciala , orala sau anal !

IMG-20240414-WA0020.jpg

IMG-20240414-WA0019.jpg

IMG-20240414-WA0018.jpg

IMG-20240414-WA0017.jpg

IMG-20240414-WA0016.jpg

IMG-20240414-WA0015.jpg

IMG-20240414-WA0014.jpg

IMG-20240414-WA0013.jpg

IMG-20240414-WA0012.jpg

• Like 1
  • Inimioara 4
  • Lory105 a schimbat titlul în INDISPONIBILA
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna !Am inteles ca vrei extra si extra, dar care sunt tarifele practicate pentru serviciile oferite.

Postat
Chiar acum, Barista a spus:

Buna !Am inteles ca vrei extra si extra, dar care sunt tarifele practicate pentru serviciile oferite.

Bună, 150 finalizarea și 300 ora . Am editat acuma și mai sus 🤗

• Like 1
Postat
Acum 8 minute, leonard68 a spus:

Bună.... unde ar trebui să ajungem/venim?

Bună,  locația este pe Dimitrie Cantemir 

Postat

Am fost la fata și a fost bine. E o femeie cu forme, frumușică și cu un fond de nota 10( nu pare de 27 pare mai tânără) . Foarte pe scurt locația ok bd Cantemir, aspect fizic pentru mine 9, pentru ca îmi plac femeile cu forme, igiena bună, oral 8 e bun, nu se grabeste, deep priviri joc cu limba, normal 9 pentru ca se mișca bine și pe la spate fundul se vede superb. Cadou 150 lei o finalizare cu oral neprotejat si fără graba. E clar de vizitat pentru cei care prefera femeile cu forme, primele poze sunt artistice, ultimile sunt reale, are forme deci nu e pentru cei cu slim. 

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat
La 17.04.2024 la 11:08, gicacontra2012 a spus:

Am fost la fata și a fost bine. E o femeie cu forme, frumușică și cu un fond de nota 10( nu pare de 27 pare mai tânără) . Foarte pe scurt locația ok bd Cantemir, aspect fizic pentru mine 9, pentru ca îmi plac femeile cu forme, igiena bună, oral 8 e bun, nu se grabeste, deep priviri joc cu limba, normal 9 pentru ca se mișca bine și pe la spate fundul se vede superb. Cadou 150 lei o finalizare cu oral neprotejat si fără graba. E clar de vizitat pentru cei care prefera femeile cu forme, primele poze sunt artistice, ultimile sunt reale, are forme deci nu e pentru cei cu slim. 

Bună ma bucur ca teai simțit bune alături e mine te aștept data viitoare cu placere 😘😘😘

• Inimioara 1
Postat

Bună disponibila pana la ora 01.00 va aștept 😘😘🥰

received_1755936771446128.jpeg

• Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...