daniel2012 Reputație: 576 Postat Noiembrie 5 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Noiembrie 5 22 hours ago, tudorx said: Bună seara tuturor! Am trecut și eu astăzi pe la Oana pentru o oră. Ce pot să zic, naspa rău de tot. Ea e urata, nu e bună deloc, se poartă urat cu tine, nu glumește, nu e super energică și extrovertită, e rău. Nici nu te invită la duș, nu e igiena deloc bună, nu miroase peste tot a parfum…pfiuuu. Și după, rău de tot. Face un sex oral din ăla naspa in care o ia pe toată, o bate pe limba, te privește urat in ochi, te linge la bijuterii cu o limbă caldă și plină de salivă de ți se face și rău. Scoteam sunete îndurerate de la această tortură și nu se oprea. Atât de rea e cu tine. Și după toate astea, cat timp tu te zbați în toată această plăcere, scoate un prezervativ și începe să ți-o tragă de nu mai știi de tine. Chinuiala mare. Te pune in toate pozițiile, te îndeamnă să îi dai in voie, iar după asta te și invită la sex anal (dacă ești băiat bun și achiți taxa înainte, desigur). Și la sex anal e super rău, te lasă să dai in voie, te îndeamnă, e strâmtă, pfiuuu, alt chin. Iar după toate astea, iarăși te chinuie la oral până fură din tine toată seva, ba chiar mai mult, mai și continuă oralul ceva timp bun după. O tortură rea de tot, nu am ce zice…. Eh, și după toată asta, dacă nu mai poți a doua finalizare, îți face masaj. Iarăși chinuiala, ulei, relaxare, rău de tot. Acum, lăsând gluma la o parte (gluma începută cu ea ca mă tot întreba dacă e bine și îi spuneam ca eu gem de durere), e super misto. E o tipă energică, glumeață, expresivă, iar la servicii e top. Igiena impecabilă, totul curat, uscat (în afară de ea, ea e udă :)))) și pregătit pentru a te pune la punct înainte de acțiune. E de recomandat cu siguranță, eu o să revin! Multumesc, Oana și spor! Chiar "rea" domnisoara, din ce ai povestit tu. Ar trebui "trasa la raspundere" de multi dintre noi, pana se "cuminteste". Link spre comentariu
OanaHot69 Reputație: 115 Postat Noiembrie 6 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Noiembrie 6 Disponibilă ,astăzi ! 😘😘😘 Link spre comentariu
coco.s Reputație: 1 Postat Noiembrie 6 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 6 La 30.10.2024 la 11:58, OanaHot69 a spus: Disponibilă, până la 18 00 cel tarziu. 🤗. O femeie cu un corp superb 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum