Puterro Reputație: 65 Postat Aprilie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27 Am fost Duminica trecută la ea pentru a 3 oară, deoarece e o dulce, primitore, comunicativa și are un stil aparte te primește în haine de casă, are o cățelușe care vine pe la picioare și te încântă. Punctul ei forte e că atunci când se dezbracă te orbește cu frumusețea ei. În privința sexului e divin! Ce mai o iubesc. 2 2 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4312 Postat Aprilie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27 Și cum o contactam, telepatic? Catelusa ce rasa este? 😄 3 Link spre comentariu
Puterro Reputație: 65 Postat Aprilie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 28 Acum 4 ore, gicacontra2012 a spus: Și cum o contactam, telepatic? Catelusa ce rasa este? 😄 Trebuie să le încerci pe toate din zonă, nu ți-am spus că o iubesc, eu voiam să o țin pentru mine dar știi cum e cu fetele ele pot să le fie fidele la primi 100. Îți mai dau un indiciu Burebista. 3 Link spre comentariu
Puterro Reputație: 65 Postat Aprilie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 28 Acum 5 ore, gicacontra2012 a spus: Și cum o contactam, telepatic? Catelusa ce rasa este? 😄 Bișon are 2,5 kg (băi băiatule să nu i-o furi). 1 3 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4312 Postat Aprilie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 28 Colegu Puterro, vezi ca nu ai trecut numărul de telefon al fetei, și fără număr de telefon, tot ce ai scris e inutil. Link spre comentariu
Puterro Reputație: 65 Postat Aprilie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 28 Acum 2 minute, gicacontra2012 a spus: Colegu Puterro, vezi ca nu ai trecut numărul de telefon al fetei, și fără număr de telefon, tot ce ai scris e inutil. Sânt nou și nu știu cum să fac, dar iam dat un sms și iam spus să vadă topicul și să decidă ce face, pune poze și ce face împreună cu lista de prețuri este alegerea ei, deja e pe un site de matrimoniale de renume. 3 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4312 Postat Aprilie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 28 Trebuie sa scri aici numărul ei de telefon și ce preturi și servicii are și de restul ne ocupam noi. Link spre comentariu
Puterro Reputație: 65 Postat Aprilie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 28 Acum 25 minute, gicacontra2012 a spus: Trebuie sa scri aici numărul ei de telefon și ce preturi și servicii are și de restul ne ocupam noi. Îmi pare rău atât pot să fac. 1 4 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4312 Postat Aprilie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 28 Fără numărul ei de telefon, tot ce ai scris e inutil și degeaba. Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1265 Postat Aprilie 28 Partajează Postat Aprilie 28 Tease 🤣 1 Link spre comentariu
Puterro Reputație: 65 Postat Aprilie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 28 Am fost blocat 2 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6537 Postat Aprilie 28 Partajează Postat Aprilie 28 Acum 3 minute, Puterro a spus: Am fost blocat Salut. Pune si tu numarul ei, poate ii dam si noi sub coada. Link spre comentariu
Puterro Reputație: 65 Postat Aprilie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 28 Acum 5 minute, reptilozaurusrex a spus: Salut. Pune si tu numarul ei, poate ii dam si noi sub coada. Te înțeleg că vrei să dai și tu la ceva bun pe 100 de lei dar eu am un avertisment că nu pot să plătesc că nu am bitcoin așa că așteaptă. Acum 6 minute, reptilozaurusrex a spus: Salut. Pune si tu numarul ei, poate ii dam si noi sub coada. 2 Link spre comentariu
Puterro Reputație: 65 Postat Aprilie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 28 Acum 53 minute, Puterro a spus: Te înțeleg că vrei să dai și tu la ceva bun pe 100 de lei dar eu am un avertisment că nu pot să plătesc că nu am bitcoin așa că așteaptă. Iam pus numaru Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4049 Postat Aprilie 28 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Aprilie 28 Ai pus, numarul si haaaap, l a halit, bichonul... Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1265 Postat Aprilie 28 Partajează Postat Aprilie 28 Cel mai ciudat post pe care mi s-a dat sa îl vad pana acum :))) Link spre comentariu
_piticu_ Reputație: 592 Postat Aprilie 28 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 28 pe o scară de la 1 la 10 a analfabetismului funcțional, avem aici detectat un 12 Link spre comentariu
samoarapisicile Reputație: 32 Postat Aprilie 29 Oras:in pat cu sotia ta Oras:in pat cu sotia ta Partajează Postat Aprilie 29 On 4/27/2024 at 9:43 PM, Puterro said: are o cățelușe care vine pe la picioare și te încântă Măăă tu i-ai futut cățaua? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum