Andra095 Reputație: 4494 Postat Februarie 12 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Februarie 12 ❤️🥰 1 6
Andra095 Reputație: 4494 Postat Februarie 12 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Februarie 12 1 7
Rotunjor Reputație: 27 Postat Februarie 12 Postat Februarie 12 Am vizitat-o de 4-5 ori pe Andra, ar fi momentul sa las si o recenzie 1.Locatia - singura in locatie, Dimitrie Cantemir (pe langa shaormeria Dristor). Curat, prosoape curate, gel de dus, apa de gura, totul OK. 2.Modalitatea de contact - WhatsApp, numarul din titlu. Raspunde repede, clar, totul OK. 3.Detalii despre intalnirea efectiva - Andra e o miniona frumusica si naturala. Mi-a placut mult de ea atat ca aspect, cat si ca persoana. Desi are o atitudine copilaroasa si jucausa, are capul pe umeri si picioarele pe pamant. E una din putinele fete din Bucuresti care inca e constienta ca 3 sferturi din romani muncesc o zi intreaga pe mai putin de 200 lei, asa ca depune efort si nu-si bate joc de timpul si banii tai. E si actrita buna, mai-mai ca ma facea sa cred ca vrea sa ma agate ea pe mine si sa ma duca-n dormitor dupa ce mi-a bagat pe gat o bomboana Rafaello. Din pacate in dormitor nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Nu face nimic gresit, nimic deranjant, pur si simplu lipsa de compatibilitate. Dar nu s-a lasat niciodata pana nu m-a rezolvat, desi intr-una din vizite cred ca a tras de mine vreo 30 minute pana m-a dat gata... 4.Programul de lucru - afisat zilnic aici (exemplar) 5.Note acordate pentru serviciile de care ati beneficiat, locatie, atitudine, etc - notele sunt foarte subiective, si tin mai degraba de lipsa compatibiltatii. ON 6/10 - incredibil de soft, uneori aproape nu simteam nimic. Pro: nici o urma de dintisori si la "decuplare" aplica o "ventuza" care se simte foarte misto. NP 7/10 - se implica, diverse pozitii, nu oboseste usor. Ca mentiune: cred ca face exercitii tip Kegel, fiindca poate sa te prinda ca-n menghina, se simte interesant. AP n-am incercat, slabe sanse sa ma incadrez ca dimensiuni (dar nici n-am intrebat). 6.Tarifare - 300 ora In concluzie, e singura fata din domeniu de care imi pare rau ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda in dormitor. Si chiar daca nu e tocmai ce trebuie, tot as mai reveni din cand in cand la ea. Chiar va recomand sa o vizitati. S-ar putea sa vreti sa vreti sa va faceti abonament! 5 2
Andra095 Reputație: 4494 Postat Februarie 13 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Februarie 13 Acum 7 ore, Rotunjor a spus: Am vizitat-o de 4-5 ori pe Andra, ar fi momentul sa las si o recenzie 1.Locatia - singura in locatie, Dimitrie Cantemir (pe langa shaormeria Dristor). Curat, prosoape curate, gel de dus, apa de gura, totul OK. 2.Modalitatea de contact - WhatsApp, numarul din titlu. Raspunde repede, clar, totul OK. 3.Detalii despre intalnirea efectiva - Andra e o miniona frumusica si naturala. Mi-a placut mult de ea atat ca aspect, cat si ca persoana. Desi are o atitudine copilaroasa si jucausa, are capul pe umeri si picioarele pe pamant. E una din putinele fete din Bucuresti care inca e constienta ca 3 sferturi din romani muncesc o zi intreaga pe mai putin de 200 lei, asa ca depune efort si nu-si bate joc de timpul si banii tai. E si actrita buna, mai-mai ca ma facea sa cred ca vrea sa ma agate ea pe mine si sa ma duca-n dormitor dupa ce mi-a bagat pe gat o bomboana Rafaello. Din pacate in dormitor nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Nu face nimic gresit, nimic deranjant, pur si simplu lipsa de compatibilitate. Dar nu s-a lasat niciodata pana nu m-a rezolvat, desi intr-una din vizite cred ca a tras de mine vreo 30 minute pana m-a dat gata... 4.Programul de lucru - afisat zilnic aici (exemplar) 5.Note acordate pentru serviciile de care ati beneficiat, locatie, atitudine, etc - notele sunt foarte subiective, si tin mai degraba de lipsa compatibiltatii. ON 6/10 - incredibil de soft, uneori aproape nu simteam nimic. Pro: nici o urma de dintisori si la "decuplare" aplica o "ventuza" care se simte foarte misto. NP 7/10 - se implica, diverse pozitii, nu oboseste usor. Ca mentiune: cred ca face exercitii tip Kegel, fiindca poate sa te prinda ca-n menghina, se simte interesant. AP n-am incercat, slabe sanse sa ma incadrez ca dimensiuni (dar nici n-am intrebat). 6.Tarifare - 300 ora In concluzie, e singura fata din domeniu de care imi pare rau ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda in dormitor. Si chiar daca nu e tocmai ce trebuie, tot as mai reveni din cand in cand la ea. Chiar va recomand sa o vizitati. S-ar putea sa vreti sa vreti sa va faceti abonament! Îți mulțumesc frumos pentru vizite și recenzie 🥰💋🤗 partea cu dormitorul o înțeleg , și sunt conștientă ca mai am de “lucrat/invatat” și ca nu toată lumea e mulțumită 🥰 dar aici tine și de comunicare… dacă nu mi se spune cum să fac , nu am de unde să știu🥺 sunt unii care preferă mai slow/soft, sunt unii care preferă mai hard/sustinut 🤷♀️💋 De acum as dori sa mi se comunice de la început cum dorește fiecare sa decurgă acțiunea, per fiecare serviciu în parte 🙏 te pupic și te mai aștept cu drag 🥰💋
Andra095 Reputație: 4494 Postat Februarie 13 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Februarie 13 Bună dimineața 💋❤️🥰 Disponibila pentru programări ❤️
Andra095 Reputație: 4494 Postat Februarie 13 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Februarie 13 ❤️ 2 5
Andra095 Reputație: 4494 Postat Februarie 13 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Februarie 13 🌸16:30-19:00 🌸20:00 🌸22:00
Alecksss Reputație: 34 Postat Februarie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13 Revizitat Andra 🙃 aceasi locatie cu tot ce trebuie cum am mai zis ....un dush de improspatare, am inceput prin a o rasfata pe Lola" urmat de o partida de lupte care pe care lasat-o pe ea ca deobocei sa munceasca mai mult venind deasupra, ea fiind ca intodeauna plina de energie ( eu ca deobicei victima, lepra mica 😇 ) ... urmat de un oral efectuat super ok ( spunandu-i ce si cum sa faca ca sa nu o obosesc prea tare) urmata de o descarcare bine meritata ... un mare plus de mie unul mi-a placut este ca a mai stat si dupe golire, de a mai aplicat ceva miscari si nu a fugit imediat la toaleta pentru improstare si dush Dtd undeva la 55/60 de min cred ... nu ma uit niciodata la ceas chiar daca este la locul lui pe mana doar intreb cum stam sa stiu care-i treaba daca mai avem timp de o tigare ( azi doar 1 nr ca nu mai duceam clar si depaseam timpul alocat preferand o socializare la tigare ) Pentru mine clar de revenit ori de cate ori este posibil, este super ok Andra daca exista comunicare cat si bun simt ... niciodata nu am fost grabit sau sa simt asa ceva din partea ei pe aceasta tema Te 😘 Andra si ai grija de tine sa nu racesti umbland in ciuda 🍌 pe bacon 2 1
Andra095 Reputație: 4494 Postat Februarie 13 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Februarie 13 1 oră în urmă, Alecksss a spus: Revizitat Andra 🙃 aceasi locatie cu tot ce trebuie cum am mai zis ....un dush de improspatare, am inceput prin a o rasfata pe Lola" urmat de o partida de lupte care pe care lasat-o pe ea ca deobocei sa munceasca mai mult venind deasupra, ea fiind ca intodeauna plina de energie ( eu ca deobicei victima, lepra mica 😇 ) ... urmat de un oral efectuat super ok ( spunandu-i ce si cum sa faca ca sa nu o obosesc prea tare) urmata de o descarcare bine meritata ... un mare plus de mie unul mi-a placut este ca a mai stat si dupe golire, de a mai aplicat ceva miscari si nu a fugit imediat la toaleta pentru improstare si dush Dtd undeva la 55/60 de min cred ... nu ma uit niciodata la ceas chiar daca este la locul lui pe mana doar intreb cum stam sa stiu care-i treaba daca mai avem timp de o tigare ( azi doar 1 nr ca nu mai duceam clar si depaseam timpul alocat preferand o socializare la tigare ) Pentru mine clar de revenit ori de cate ori este posibil, este super ok Andra daca exista comunicare cat si bun simt ... niciodata nu am fost grabit sau sa simt asa ceva din partea ei pe aceasta tema Te 😘 Andra si ai grija de tine sa nu racesti umbland in ciuda 🍌 pe bacon Te pupacesc și te mai aștept cu drag oricând dorești 🥰🤗💋💋
Andra095 Reputație: 4494 Postat Februarie 13 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Februarie 13 1 7
71laciport Reputație: 4340 Postat Februarie 13 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Februarie 13 6 hours ago, Andra095 said: Moammaa, am trait s o vad si p asta" sa vad inima pe gaura cu rului. (Colonoscopie 4D) Daca pe crapatura de jos se vede esofagul este endoscopie 4K fara timp de asteptare, cost sau bilet trimitere . Pup pisi 1 1
unuloarecare2 Reputație: 449 Postat Februarie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13 Mergea mai bine poza în format original fără adaosul de "inimă"/ 😉 1
71laciport Reputație: 4340 Postat Februarie 13 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Februarie 13 Inima pe langa viata reprezinta, dragoste, maine de "valentine s day" acea gaura are nevoi de dragoste, multa dragoste...,"anal" o(r)gie de dinainte de somn. Nighty night sleep tight don t let the bad bugs bite@ 1
Andra095 Reputație: 4494 Postat Februarie 13 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Februarie 13 Acum 55 minute, 71laciport a spus: Moammaa, am trait s o vad si p asta" sa vad inima pe gaura cu rului. (Colonoscopie 4D) Daca pe crapatura de jos se vede esofagul este endoscopie 4K fara timp de asteptare, cost sau bilet trimitere . Pup pisi Apucasem să fac poză fără “dop”🤣🥰și cum “dopul” e în formă de inimă, am zis ca o să compenseze 🤭💋🥰 kisses
Andra095 Reputație: 4494 Postat Februarie 14 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Februarie 14 Bună dimii ❤️💋 Disponibila pentru programări 💋🥰
daniel2012 Reputație: 629 Postat Februarie 14 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 14 10 hours ago, Andra095 said: Apucasem să fac poză fără “dop”🤣🥰și cum “dopul” e în formă de inimă, am zis ca o să compenseze 🤭💋🥰 kisses Iti sta bine. Sa mai faci! Pup.
Andra095 Reputație: 4494 Postat Februarie 14 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Februarie 14 Locuri libere Astăzi : 🌸19:00-23:00 3 8
Andra095 Reputație: 4494 Postat Februarie 14 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Februarie 14 Astăzi mai am liber intervalul : 🌸20:00-23:00 maine : 🌸13:00 🌸15:00 🌸18:00-23:00
Andra095 Reputație: 4494 Postat Februarie 14 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Februarie 14 ❤️ 4 7
Andra095 Reputație: 4494 Postat Februarie 15 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Februarie 15 Bună dimi ❤️💋🥰 Disponibila pentru programări ❤️
Andra095 Reputație: 4494 Postat Februarie 15 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Februarie 15 Astăzi : 🌸19:00-22:00 maine : 🌸09:00-23:00 1 6
71laciport Reputație: 4340 Postat Februarie 15 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Februarie 15 20 hours ago, Andra095 said: ❤️ "BUNICAAAA"...ce tocuri lungi ai, sper sa nu faci cine stie ce, prostii cu ele. 1
Andra095 Reputație: 4494 Postat Februarie 15 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Februarie 15 Acum 38 minute, 71laciport a spus: "BUNICAAAA"...ce tocuri lungi ai, sper sa nu faci cine stie ce, prostii cu ele. Am niște idei🤣🤭😈 1
Andra095 Reputație: 4494 Postat Februarie 15 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Februarie 15 Astăzi nu mai am locuri libere ❤️🥰 Va aștept cu programări pentru mâine 🥰💋 pupicei și weekend minunat să aveți ❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum