Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13 Partajează Postat Mai 13 Acum 9 ore, TNsculat a spus: Salut la toată lumea, am decis să-mi fac și eu cont după foarte mult timp în care am stat doar în umbră și mă orientam după ce ziceați voi ca să fac să-mi fie bine🤣 Am ieșit nu de mult de la donșoara după vreo 2-3 zile de încercări nereușite și până la urmă s-a întâmplat să ne și întâlnim. Despre ea după cum se vede din poze arată foarte bine, iar la față îi chiar foarte, dar foarte frumoasă (din punctul meu de vedere🤷) și tot timpul cu zâmbetul până la urechi🤣 Despre ceea ce s-a întâmplat nu aș vrea să detaliez, dar ideea îi că m-am simțit extrem de bine în ora în care am stat cu ea și cu toate că nu aș vrea să o împart cu nimeni, o recomand cu încredere 🫡 P. S. : Din ce v-am citit vouă recenziile știu că mulți de aici sunteți într-o disperare după FK ( ca și mine de altfel🤣) așa că folosiți cu încredere de acasă pasta cu periuța, ața dentară și apa de gură, aranjați-vă puțin și de acolo vă descurcați și singuri, bine-nteles, dacă există "chimie" între voi. Te pupăcesc Yasmiina😘🤗 Buna dragule, multumesc frumos de recenzia pozitiva din partea ta, dar acest serviciu French Kiss nu imi aduc aminte sa l fi trecut in lista mea de servicii asa ca te as ruga sa nu mai duci lumea in eroare te pup 😘😘 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33777 Postat Mai 13 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Mai 13 Acum 13 minute, Yasmiina a spus: Buna dragule, multumesc frumos de recenzia pozitiva din partea ta, dar acest serviciu French Kiss nu imi aduc aminte sa l fi trecut in lista mea de servicii asa ca te as ruga sa nu mai duci lumea in eroare te pup 😘😘 Chiar dacă nu îl ai trecut în meniu, poate cineva a avut / va avea parte de el 😁😂 Acum sa vezi explicații 🤣🤣 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13 Partajează Postat Mai 13 Acum 5 minute, 22leon a spus: Chiar dacă nu îl ai trecut în meniu, poate cineva a avut / va avea parte de el 😁😂 Acum sa vezi explicații 🤣🤣 Daca nu e trecut, sigur nu a avut parte nimeni de serviciul respectiv 🙈😅 Link spre comentariu
Dominic23 Reputație: 28 Postat Mai 13 Partajează Postat Mai 13 Salut fratiilor. Curios de fire si avand chef de ceva proaspat am fost la domnisoara Yasmina. Programarea a fost facuta pe wp. Am avut si o premiera, am fost pe Rebreanu dar nu locatiile celebre si ceva nou :))). Domnisoara mi s-a parut timorata, poate ca nu am fost pe aceeasi "frecventa" cine stie. Dupa ce am facut dusul de rigoare am mers spre camera de lucru sa zic asa si domnisoara a inceput cu un on in pat, fara atentie la zona adiacenta si destul de soft si prealocuri se ajusta si cu mana, fiind un fan al acestui serviciu, am vazut niste note prea mari pe aici, doar zic. Foarte placut ca este onglinda in care poti sa o admiri din alte unghiuri. La normal protejat am schimbat 2 pozitii, doggy si misionar, geme frumos dar prea tare :))) . As putea spune ca a fost o experienta buna dar nu extraordinara. De revenit cred ca as mai merge, poate data viitoare o sa fie mai dezinvolta. ON: 5 NP: 9 Amenda a fost 150 + 50 CIM Timp petrecut : aprox 25-30 min 2 1 1 Link spre comentariu
Toma1 Reputație: 13 Postat Mai 13 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 13 Bună, Poze de la Timișoara nu vrei să pui? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13 Partajează Postat Mai 13 Acum 19 minute, Toma1 a spus: Bună, Poze de la Timișoara nu vrei să pui? Buna, o sa pun si de la Timisoara poze am ajuns doar de cateva zile si am avut programul super incarcat😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 Bunaaa💝 Astept cu drag programarile voastre pe whatsapp💌, va pup si va imbratisez 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15 Partajează Postat Mai 15 Buna dragilor, va astept cu programarile 💌 sa aveti o zi minunataaaa❤️❤️ Link spre comentariu
coco.s Reputație: 2 Postat Mai 15 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 15 Acum 18 ore, Yasmiina a spus: Bunaaa💝 Astept cu drag programarile voastre pe whatsapp💌, va pup si va imbratisez 💋 O fată foarte frumoasă și super sexy cum rar întâlnești plus că are un mare caracter,te pup 😘 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15 Partajează Postat Mai 15 Acum 46 minute, coco.s a spus: O fată foarte frumoasă și super sexy cum rar întâlnești plus că are un mare caracter,te pup 😘 te pup si eu❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 Incepand cu ora 16:00 sunt locuri libere, astept mesajele voastre pe whatsapp💌💋 Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1170 Postat Mai 16 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat Mai 16 La 10.05.2024 la 21:03, costy7 a spus: Nu răspunzi la SMS ,eu îți scriu atât de des Mesajul tau imi da vibe-uri din melodia celor de la O-zone - Dragostea Din Tei. 😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17 Partajează Postat Mai 17 Buna dimineata, de la orele 13:00 sunt disponibila pentru programarile voastre ❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18 Partajează Postat Mai 18 Buna dimineațaa matinalii mei , astept programarile voastre si totodata pe voi pana la ora 00:00 inclusiv 😘😘 Link spre comentariu
renegate08 Reputație: 9 Postat Mai 18 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 18 Buna dimineața!In ce zona ? Link spre comentariu
Rares777 Reputație: 25 Postat Mai 18 Partajează Postat Mai 18 Ce savarina frumoasa ai 😜 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18 Partajează Postat Mai 18 1 oră în urmă, renegate08 a spus: Buna dimineața!In ce zona ? Buna Renegate, in zona Liviu Rebreanu 😘 Link spre comentariu
bikerboy1980 Reputație: 946 Postat Mai 18 Oras:nicaieri si pretutindeni Oras:nicaieri si pretutindeni Partajează Postat Mai 18 Cam ai telefon închis și pe WA nimic..... Link spre comentariu
coco.s Reputație: 2 Postat Mai 18 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 18 Acum 4 ore, Yasmiina a spus: Buna dimineațaa matinalii mei , astept programarile voastre si totodata pe voi pana la ora 00:00 inclusiv 😘😘 Superbă 2 Link spre comentariu
stilstil Reputație: 5 Postat Mai 19 Partajează Postat Mai 19 Salut , am vizitat-o ieri pe Yasmina programare făcută pe whatsapp ! Ce pot spune arată foarte bine , o prezență veselă și atrăgătoare ! Am optat pentru o oră să nu ne grăbim ! Stat la o țigară pentru a ne cunoaște mai bine și trecut la acțiune 🔥 on 10 executat cum trebuie np 10 se mișcă bine igiena 10 fresh parfumată aspect 10 tinerică simpatică cur fain 🔝 gfe 10 de revenit cu siguranță 💯 per total o recomand ! Te pup Yas 👁️🗨️🔵 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20 Partajează Postat Mai 20 La 19.05.2024 la 15:34, stilstil a spus: Salut , am vizitat-o ieri pe Yasmina programare făcută pe whatsapp ! Ce pot spune arată foarte bine , o prezență veselă și atrăgătoare ! Am optat pentru o oră să nu ne grăbim ! Stat la o țigară pentru a ne cunoaște mai bine și trecut la acțiune 🔥 on 10 executat cum trebuie np 10 se mișcă bine igiena 10 fresh parfumată aspect 10 tinerică simpatică cur fain 🔝 gfe 10 de revenit cu siguranță 💯 per total o recomand ! Te pup Yas 👁️🗨️🔵 Te pup dulce si te astept in continuare la mine💝 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20 Partajează Postat Mai 20 Dragilor astept programarile voastre, va pup si va imbratisez🩷 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21 Partajează Postat Mai 21 Buna dimineata, astept programarile voastreeee ❤️❤️ Link spre comentariu
sange_latin Reputație: 784 Postat Mai 21 Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 21 Manat de curiozitate am trecut și eu le la Yasmina.Am nimerit bine pot spune că este tinara și frumoasă exact pe gustul meu. Fața bruneta cu pielea frumos bronzată și foarte bine proporționat, la prima vedere sânii nu par că există dar mai apoi când se fac șinei văzuți îți vine să-i mănânci, mici și țuguiate aferent unei puștoaice. Să jurizam acțiunea : La oral nimic spectaculos pot spune că e chiar banal facut nu are experiență. La normal se vede că nu-i place că e tare timorată și da senzația ca e hai sper sa termini reprde. Dar pot spune că geme tare cel puțin cu mine așa a făcut, posibil că nu i-am fost pe plac...... Serviciile nu sunt rele dar e nevoie de îmbunătățire. Merită vizitată că este tânără și frumoasă cu un posterior splendid, mai ales sa o pui capră și să-i dai. Profitați de ocazie că nu cred că va activa mult. 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21 Partajează Postat Mai 21 Acum 5 ore, sange_latin a spus: Manat de curiozitate am trecut și eu le la Yasmina.Am nimerit bine pot spune că este tinara și frumoasă exact pe gustul meu. Fața bruneta cu pielea frumos bronzată și foarte bine proporționat, la prima vedere sânii nu par că există dar mai apoi când se fac șinei văzuți îți vine să-i mănânci, mici și țuguiate aferent unei puștoaice. Să jurizam acțiunea : La oral nimic spectaculos pot spune că e chiar banal facut nu are experiență. La normal se vede că nu-i place că e tare timorată și da senzația ca e hai sper sa termini reprde. Dar pot spune că geme tare cel puțin cu mine așa a făcut, posibil că nu i-am fost pe plac...... Serviciile nu sunt rele dar e nevoie de îmbunătățire. Merită vizitată că este tânără și frumoasă cu un posterior splendid, mai ales sa o pui capră și să-i dai. Profitați de ocazie că nu cred că va activa mult. Multumesc frumos de recenzie, dar esti singurul pe care il aud ca imi spune ca ma grabesc si daca o femeie geme cu tine in pat iti da impresia ca nu ii place de tine? Eu stiam ca e invers. Incerc pe cat pot eu posibil si ma straduiesc foarte mult sa multumesc pe toata lumea, sper ca data viitoare sa iti schimbi parerea E parerea ta si e bine venita te pup si te mai astept pe la mine, cat despre cat voi activa iar simturile tale s-au inselat, voi mai activa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum