Sari la conținut

in pragrul unui nou razoi rece?

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Conform wiki,la recensiunea din 2001 au iesit 78% ucrainieni,urmati de rusi cu 17% si pe urma restul;RO,conform aceeasi surse,are 89% romani,urmata de maghiari cu 6,5% si restul,asta pe cifre,Dar hai ca divagam :)

Eu nu sunt asa sigur pe cifre... haladuind prin tara am constatat ca sunt mai multi tigani decat unguri. Dar unii nu vor sa o recunoasca si se declara romani. Este stiut cat de bine poate minti o statistica.

• Like 1
  • Oras:a place between here and there
Postat

Eu as spune ca de fapt multi romani au devenit tigani ;)

• Like 1
Postat

Ceea ce a spus Clontosul este foarte la obiect. Eu as mai lua in considerare si influenta Germaniei in toata ecuatia asta. Din doua motive. Germania nu a renuntat niciodata la o pozitie dominanta. Al doilea motiv ar fi studiile lui Putin in Germania. Lucrul acesta poate genera surprize.

Postat

Picon,termenul folosit e corect,daca la asta te refereai ;)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pai d'aia am pus ghilimele . Din cate stiu, ulterior a fost seful KGB-lui pe Jermanica.

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

mai baieti Germania intotdeauna va juca dupa cum ii canta Rusia ... dintre toate tarile uniuni Germania depinde cel mai mult e gazul rusesc ... asa ca nu va fi niciodata de acord cu nici un embargou ... asa ca pozitia ei va fi clar ca si pana acum contrara celorlalte mari tari europene Anglia si Franta .. care depind mult prea putin de gazul rusesc .. ei marjand in general pe energia electrica 

P.S.

corecteaza cineva greselile din titlu ?? adica literele in plus si cele mancate??

Postat

Tastez de pe tel,asa ca nu pot link cu harta dependentei tarilor de gazul rusesc si in ce procentaj,Germania nu e chiar atat de dependenta,Dar are afaceri groase la rusi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...