LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iunie 7 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 7 Bună! Numele meu este Larisa. Am 28 de ani, 1.65, 50 kg , ochi căprui (fura inima oricui)💗💦 Astăzi am ajuns în București. Ma veți găsi în centrul Bucureștiului (voi posta zona în seara aceasta ) Serviciile mele sunt: 💋sex oral(protejat/neprotejat) 💋sex normal(doar protejat) 💋masaj de relaxare si erotic 💋diverse poziții 💋dans 💋fantezii 💋uro este extra 💋foot fetish 300 finalizarea 500 ora 💗💗💗💗 Mai multe detalii pe whatsapp 0793461202 Va pupa Larisa💦🤗 10 Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1263 Postat Iunie 7 Partajează Postat Iunie 7 Bună și bine ai venit pe forum. CIM se poate? ON neprotejat Link spre comentariu
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iunie 7 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 7 24 minutes ago, Daniro1985 said: Bună și bine ai venit pe forum. CIM se poate? ON neprotejat Bună! Cim nu fac. Scrie mi pe whatsapp și discutam 💋 Link spre comentariu
delusione Reputație: -299 Postat Iunie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7 No cim, no fk.. mna super .. 1 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4312 Postat Iunie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7 Larisa, dacă și oralul este numai protejat, ne tai tot elanul. 🙂 1 1 Link spre comentariu
FerbBenz777 Reputație: 5 Postat Iunie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7 Acum 2 ore, LarisaSexy a spus: Bună! Numele meu este Larisa. Am 28 de ani, 1.65, 50 kg , ochi căprui (fura inima oricui)💗💦 Astăzi am ajuns în București. Ma veți găsi în centrul Bucureștiului (voi posta zona în seara aceasta ) Serviciile mele sunt: 💋sex oral 💋sex normal 💋masaj de relaxare si erotic 💋diverse poziții 💋dans 💋fantezii prețul este 200 finalizarea 400 ora 💗💗💗💗 Mai multe detalii pe whatsapp 0793461202 Va pupa Larisa💦🤗 Hot 🔥 🔥 🔥 Link spre comentariu
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iunie 7 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 7 8 hours ago, Daniro1985 said: Bună și bine ai venit pe forum. CIM se poate? ON neprotejat Bună nu Link spre comentariu
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iunie 7 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 7 8 hours ago, gicacontra2012 said: Larisa, dacă și oralul este numai protejat, ne tai tot elanul. 🙂 Îmi pare rău dar nu fac oral fără mai caută te pup😘😘 1 Link spre comentariu
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iunie 7 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 7 8 hours ago, delusione said: No cim, no fk.. mna super .. Nu pot sa te ajut scrie foarte clar la detalii ce fac te pup cauta alta fata care face te pup 😘😘 1 1 Link spre comentariu
Stefanelu Reputație: 558 Postat Iunie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8 Bine ai venit Larisa, sanii sunt naturali sau siliconati? ❤️ 1 Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1263 Postat Iunie 8 Partajează Postat Iunie 8 Acum 7 ore, LarisaSexy a spus: Nu pot sa te ajut scrie foarte clar la detalii ce fac te pup cauta alta fata care face te pup 😘😘 E o idee bună 😂 2 Link spre comentariu
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iunie 8 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 8 16 hours ago, Stefanelu said: Bine ai venit Larisa, sanii sunt naturali sau siliconati? ❤️ Silicoane Link spre comentariu
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iunie 8 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 8 16 hours ago, Stefanelu said: Bine ai venit Larisa, sanii sunt naturali sau siliconati? ❤️ Mulțumesc💋❤️ Link spre comentariu
only-me Reputație: 17092 Postat Iunie 9 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Iunie 9 On 6/7/2024 at 3:24 PM, LarisaSexy said: Bună! Numele meu este Larisa. Am 28 de ani, 1.65, 50 kg , ochi căprui (fura inima oricui)💗💦 Astăzi am ajuns în București. Ma veți găsi în centrul Bucureștiului (voi posta zona în seara aceasta ) Serviciile mele sunt: 💋sex oral 💋sex normal 💋masaj de relaxare si erotic 💋diverse poziții 💋dans 💋fantezii prețul este 200 finalizarea 400 ora 💗💗💗💗 Mai multe detalii pe whatsapp 0793461202 Va pupa Larisa💦🤗 Bine ai venit bby!!🤗🤗 Pana la urma...locatia in ce zona este?? Care este programul de lucru?? Poti rasp aici nu numai pe wapp...sunt info care cred ca sunt necesare pt toti...nu numai pt mine!! Pup you si mult succes!!! Link spre comentariu
trumtram Reputație: 402 Postat Iunie 9 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Iunie 9 Deci, nici FK, nici Anal, nici ON, nici CIM - proxeneții devin lacomi 1 2 Link spre comentariu
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iunie 9 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 9 6 hours ago, only-me said: Bine ai venit bby!!🤗🤗 Pana la urma...locatia in ce zona este?? Care este programul de lucru?? Poti rasp aici nu numai pe wapp...sunt info care cred ca sunt necesare pt toti...nu numai pt mine!! Pup you si mult succes!!! Piața romană nr 9 1 Link spre comentariu
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iunie 9 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 9 Te aștept la mine pupici cu sclipici❤️💋😘😍❤️💋 Link spre comentariu
wurdulak Reputație: 4458 Postat Iunie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9 S-ar putea sa vrei sa adaugi niste detalii… despre tine, cadou🎁 , etc. Link spre comentariu
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iunie 9 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 9 Acum 12 minute, wurdulak a spus: S-ar putea sa vrei sa adaugi niste detalii… despre tine, cadou🎁 , etc. 1 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16278 Postat Iunie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9 Acum 4 ore, LarisaSexy a spus: Piața romană nr 9 Așa că vino sus dacă plouă 🤗 2 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11851 Postat Iunie 9 Partajează Postat Iunie 9 38 minutes ago, witcher said: Așa că vino sus dacă plouă 🤗 Iar cui nu-i convine să ne pupe la... ooo ooo...cine e cu noi strigă 👈👈👈! 2 Link spre comentariu
Super Premium ZombiuShogun Reputație: 1028 Postat Iunie 11 Oras:buca-le Oras:buca-le Super Premium Partajează Postat Iunie 11 Walker, politistul texan in actiune 🚨! Cand dispeceratul mi-a transmis despre Larisa, o noua sirena care si-a facut aparitia pe scena, am decis sa ma ocup personal de cazul ei. Intalnirea am stabilit-o pe WA, unde mi-a raspuns prompt si concis, fara ocolisuri. In mai putin de o ora eram la locatia ei, strategic amplasata langa rondul Piata Romana, la doar cativa pasi de metrou. Parcarea e ceva mai problematica, dar norocul mi-a suras si am gasit un loc langa Sheraton. Totusi, sunt convins ca se pot gasi locuri libere pe Alexandru Lahovari. Cobor din trasura si imediat ma suna sa ma anunte ca ma asteapta jos, deoarece cladirea nu e echipata cu interfon. Inainte sa intru in bloc, zaresc prin geam o silueta de fetiscana minuscula si ma indoiesc ca e Larisa. Credeam ca ea nu coborase inca. In realitate, era chiar ea si se amuzase pe seama mea ca nu o recunoscusem. Luam liftul impreuna si intram in garsoniera, care e spatioasa, moderna si plina de lumina naturala. Larisa era imbracata intr-o tinuta estivala care ii scotea in evidenta formele: un sutien negru de sport care ii acoperea sanii proeminenti si o pereche de blugi foarte scurti si stramti care se mulau perfect pe fundui ei atragator, bun de palmuit. Statura ei e mica, spre miniona, are un corp slim, fara surplus de grasime, dar nici nu pot spune ca e fit. Chipul ei nu e cine stie ce, insa parul brunet si lung, care ii cadea pe umeri, o facea sa para mai atragatoare. Cel mai mult aspectul trupului o ajuta. E olteanca si se vede, fiind sociabila, vorbareata, nu e profi, mai mult se comporta ca o prietena de gasca, fiind destul de haioasa ca sa ma binedispuna. E ospitaliera, oferindu-mi un pahar cu apa si facandu-ma sa ma simt ca acasa. Are experienta de lucru intr-o tara occidentala anglofona, deci vorbeste in engleza cu usurinta pentru cei interesati, si e prima data cand lucreaza la noi. Ma indrept spre baie pentru a ma racori, aceasta fiind echipata cu tot ce era necesar: o varietate de geluri de dus, inclusiv unul intim si apa de gura. Cu toate acestea, erau 2 mici lipsuri: nu era covor in fata cabinei, iar prosopul, desi curat, nu era complet uscat. In plus, am zarit un mic "oaspete neinvitat" pe podea. In dormitor, nu zabovim si trecem direct la chestiune. O las sa-si scoata sutienul, si sunt intampinat de sanii ei siliconati, perfect rotunzi, mari si bine proportionati in raport cu silueta ei gingasa. Nici moi, dar nici tari. "Perfectly balanced, as all things should be", ma gandeam. Ajung la erectie maxima doar atingandu-i putin. Eram si "statut" de cateva zile, ce-i drept. Oralul il ofera doar cu protectie. O las sa mi-o suga pentru cateva momente, dar experienta nu e deloc spectaculoasa. O prinde bine cu mana si o introduce doar cativa centimetri in gura, fara sa schimbe ritmul sau sa adauge vreun element de pasiune. Oricum, o aveam deja lemn, asa ca nu mai era nevoie de nicio stimulare suplimentara. Deasupra nu poate sa vina, zice ca ii e frica sa nu o doara. Asadar, preiau eu stafeta, sa-mi fac datoria de barbat. Vin eu deasupra in schimb, dar nu inainte sa mi-o manjeasca cu vaselina. O penetrez cu grija, pana cand stramtoarea ei se acomodeaza cu noul musafir venos, in timp ce o imbratisez tandru si o sarut pe gat si lobul urechilor. La sani imi e cam greu sa ajung din cauza diferentei de inaltime dintre noi, asa ca ma las pe ei, turtindu-i cu trupul meu. Are o oglinda langa pat, care reflecta imaginea noastra intr-un mod provocator, in special sanii ei intinsi, comprimati sub greutatea mea. Ma trage usor spre ea, ajutandu-ma sa o penetrez mai adanc. Apoi, o cer capra. Initial ma tine de madular la prima intrare, si pe urma i-o indes pe toata. O tin ferm de funduletul ei tare iar cand imi dau drumul, o las pe ea sa se miste, tragand-o si spre mine cand mai apuc. Senzatia devine si mai intensa cand imi spune ca simte cum se umfla varful prezervativului in ea, si modul cum isi contracta muschii in jurul meu. Dupa dus, mai stam de vorba in sufragerie in vreme ce ma adap si imi pun straiele pe mine. Larisa nu ma grabeste, nu se uita la ceas, imi tine de urat. In timpul conversatiei, aflu ca de fapt o prietena, care si ea activeaza pe forum, se ocupa cu administrarea contului ei. Mai spune ca username-ul colegei contine ceva cu "Claudia" si "Q", dar nu isi aminteste exact. Colegi, daca stiti la cine se refera, sa dati un semn, pentru ca din pozele pe care mi le-a aratat cu Claudia, as fi interesat sa am un "contact" si cu ea, hehe. In general, a fost o intalnire cu succes, mai putin la NP, dar nu le poti avea pe toate. Practic, o vedeam ca acea prietena din copilarie care, chiar daca nu era cea mai frumoasa fata din cartier, iti e mereu draga, si o vizitezi periodic pentru a depana amintiri, si evident pentru a savura un sex ocazional fara obligatii. 200 costul anchetei, acceptabil, daca il compari cu cel al unei relatii normale. 1f. Calificative (FB = Foarte bine, -FB = Aproape foarte bine, B = Bine, -B = Binisor, S = Suficient, -S = Slabut, I = Insuficient) Contact FB (++programare din scurt pe WA) Locatie B (++Rond Piata Romana la 2 pasi de metrou; -parcari, -fara covor langa dus, -un mic carcalac nepoftit in baie, -prosop curat dar nu prea uscat, +oglinda mare amplasata excelent in dormitor, +curat) Duduia B (++tate misto augmentate, perfecte pentu supt si atins; +olteanca bruneta cu par lung-mediu matasos, uratica, dar prietenoasa, de gasca si ospitaliera; miniona subtirica fara piele lasata, dar netonifiata; experienta in afara; fara GFE, mai mult FWB) OP S (-banal cu o singura viteza; -face doar OP) NP -B (--fara LOT, in functie de dimensiune; -cam mult lubrifiant; -a fost pe modul silent; +k!zda frumoasa si ingusta, se simte bine cand o bagi; implicare relativ satisfacatoare) Nota: aceste evaluari sunt personale si pot sa nu reflecte realitatea obiectiva. Tratati-le cu rezerva! 8 1 Link spre comentariu
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iunie 16 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 16 La 11.06.2024 la 12:56, ZombiuShogun a spus: Walker, politistul texan in actiune 🚨! Cand dispeceratul mi-a transmis despre Larisa, o noua sirena care si-a facut aparitia pe scena, am decis sa ma ocup personal de cazul ei. Intalnirea am stabilit-o pe WA, unde mi-a raspuns prompt si concis, fara ocolisuri. In mai putin de o ora eram la locatia ei, strategic amplasata langa rondul Piata Romana, la doar cativa pasi de metrou. Parcarea e ceva mai problematica, dar norocul mi-a suras si am gasit un loc langa Sheraton. Totusi, sunt convins ca se pot gasi locuri libere pe Alexandru Lahovari. Cobor din trasura si imediat ma suna sa ma anunte ca ma asteapta jos, deoarece cladirea nu e echipata cu interfon. Inainte sa intru in bloc, zaresc prin geam o silueta de fetiscana minuscula si ma indoiesc ca e Larisa. Credeam ca ea nu coborase inca. In realitate, era chiar ea si se amuzase pe seama mea ca nu o recunoscusem. Luam liftul impreuna si intram in garsoniera, care e spatioasa, moderna si plina de lumina naturala. Larisa era imbracata intr-o tinuta estivala care ii scotea in evidenta formele: un sutien negru de sport care ii acoperea sanii proeminenti si o pereche de blugi foarte scurti si stramti care se mulau perfect pe fundui ei atragator, bun de palmuit. Statura ei e mica, spre miniona, are un corp slim, fara surplus de grasime, dar nici nu pot spune ca e fit. Chipul ei nu e cine stie ce, insa parul brunet si lung, care ii cadea pe umeri, o facea sa para mai atragatoare. Cel mai mult aspectul trupului o ajuta. E olteanca si se vede, fiind sociabila, vorbareata, nu e profi, mai mult se comporta ca o prietena de gasca, fiind destul de haioasa ca sa ma binedispuna. E ospitaliera, oferindu-mi un pahar cu apa si facandu-ma sa ma simt ca acasa. Are experienta de lucru intr-o tara occidentala anglofona, deci vorbeste in engleza cu usurinta pentru cei interesati, si e prima data cand lucreaza la noi. Ma indrept spre baie pentru a ma racori, aceasta fiind echipata cu tot ce era necesar: o varietate de geluri de dus, inclusiv unul intim si apa de gura. Cu toate acestea, erau 2 mici lipsuri: nu era covor in fata cabinei, iar prosopul, desi curat, nu era complet uscat. In plus, am zarit un mic "oaspete neinvitat" pe podea. In dormitor, nu zabovim si trecem direct la chestiune. O las sa-si scoata sutienul, si sunt intampinat de sanii ei siliconati, perfect rotunzi, mari si bine proportionati in raport cu silueta ei gingasa. Nici moi, dar nici tari. "Perfectly balanced, as all things should be", ma gandeam. Ajung la erectie maxima doar atingandu-i putin. Eram si "statut" de cateva zile, ce-i drept. Oralul il ofera doar cu protectie. O las sa mi-o suga pentru cateva momente, dar experienta nu e deloc spectaculoasa. O prinde bine cu mana si o introduce doar cativa centimetri in gura, fara sa schimbe ritmul sau sa adauge vreun element de pasiune. Oricum, o aveam deja lemn, asa ca nu mai era nevoie de nicio stimulare suplimentara. Deasupra nu poate sa vina, zice ca ii e frica sa nu o doara. Asadar, preiau eu stafeta, sa-mi fac datoria de barbat. Vin eu deasupra in schimb, dar nu inainte sa mi-o manjeasca cu vaselina. O penetrez cu grija, pana cand stramtoarea ei se acomodeaza cu noul musafir venos, in timp ce o imbratisez tandru si o sarut pe gat si lobul urechilor. La sani imi e cam greu sa ajung din cauza diferentei de inaltime dintre noi, asa ca ma las pe ei, turtindu-i cu trupul meu. Are o oglinda langa pat, care reflecta imaginea noastra intr-un mod provocator, in special sanii ei intinsi, comprimati sub greutatea mea. Ma trage usor spre ea, ajutandu-ma sa o penetrez mai adanc. Apoi, o cer capra. Initial ma tine de madular la prima intrare, si pe urma i-o indes pe toata. O tin ferm de funduletul ei tare iar cand imi dau drumul, o las pe ea sa se miste, tragand-o si spre mine cand mai apuc. Senzatia devine si mai intensa cand imi spune ca simte cum se umfla varful prezervativului in ea, si modul cum isi contracta muschii in jurul meu. Dupa dus, mai stam de vorba in sufragerie in vreme ce ma adap si imi pun straiele pe mine. Larisa nu ma grabeste, nu se uita la ceas, imi tine de urat. In timpul conversatiei, aflu ca de fapt o prietena, care si ea activeaza pe forum, se ocupa cu administrarea contului ei. Mai spune ca username-ul colegei contine ceva cu "Claudia" si "Q", dar nu isi aminteste exact. Colegi, daca stiti la cine se refera, sa dati un semn, pentru ca din pozele pe care mi le-a aratat cu Claudia, as fi interesat sa am un "contact" si cu ea, hehe. In general, a fost o intalnire cu succes, mai putin la NP, dar nu le poti avea pe toate. Practic, o vedeam ca acea prietena din copilarie care, chiar daca nu era cea mai frumoasa fata din cartier, iti e mereu draga, si o vizitezi periodic pentru a depana amintiri, si evident pentru a savura un sex ocazional fara obligatii. 200 costul anchetei, acceptabil, daca il compari cu cel al unei relatii normale. 1f. Calificative (FB = Foarte bine, -FB = Aproape foarte bine, B = Bine, -B = Binisor, S = Suficient, -S = Slabut, I = Insuficient) Contact FB (++programare din scurt pe WA) Locatie B (++Rond Piata Romana la 2 pasi de metrou; -parcari, -fara covor langa dus, -un mic carcalac nepoftit in baie, -prosop curat dar nu prea uscat, +oglinda mare amplasata excelent in dormitor, +curat) Duduia B (++tate misto augmentate, perfecte pentu supt si atins; +olteanca bruneta cu par lung-mediu matasos, uratica, dar prietenoasa, de gasca si ospitaliera; miniona subtirica fara piele lasata, dar netonifiata; experienta in afara; fara GFE, mai mult FWB) OP S (-banal cu o singura viteza; -face doar OP) NP -B (--fara LOT, in functie de dimensiune; -cam mult lubrifiant; -a fost pe modul silent; +k!zda frumoasa si ingusta, se simte bine cand o bagi; implicare relativ satisfacatoare) Nota: aceste evaluari sunt personale si pot sa nu reflecte realitatea obiectiva. Tratati-le cu rezerva! Mulțumesc de comentariu și știu cine ești nici tu nu ești vre un frumușel da mulțumesc apreciez pt mine sunt o divină părerile sunt imparțiale te pup nu pot fi perfectă pt toată lumea 🥰😍😘😘 1 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1928 Postat Iunie 16 Partajează Postat Iunie 16 On 6/11/2024 at 12:56 PM, ZombiuShogun said: Walker, politistul texan in actiune 🚨! Cand dispeceratul mi-a transmis despre Larisa, o noua sirena care si-a facut aparitia pe scena, am decis sa ma ocup personal de cazul ei. Intalnirea am stabilit-o pe WA, unde mi-a raspuns prompt si concis, fara ocolisuri. In mai putin de o ora eram la locatia ei, strategic amplasata langa rondul Piata Romana, la doar cativa pasi de metrou. Parcarea e ceva mai problematica, dar norocul mi-a suras si am gasit un loc langa Sheraton. Totusi, sunt convins ca se pot gasi locuri libere pe Alexandru Lahovari. Cobor din trasura si imediat ma suna sa ma anunte ca ma asteapta jos, deoarece cladirea nu e echipata cu interfon. Inainte sa intru in bloc, zaresc prin geam o silueta de fetiscana minuscula si ma indoiesc ca e Larisa. Credeam ca ea nu coborase inca. In realitate, era chiar ea si se amuzase pe seama mea ca nu o recunoscusem. Luam liftul impreuna si intram in garsoniera, care e spatioasa, moderna si plina de lumina naturala. Larisa era imbracata intr-o tinuta estivala care ii scotea in evidenta formele: un sutien negru de sport care ii acoperea sanii proeminenti si o pereche de blugi foarte scurti si stramti care se mulau perfect pe fundui ei atragator, bun de palmuit. Statura ei e mica, spre miniona, are un corp slim, fara surplus de grasime, dar nici nu pot spune ca e fit. Chipul ei nu e cine stie ce, insa parul brunet si lung, care ii cadea pe umeri, o facea sa para mai atragatoare. Cel mai mult aspectul trupului o ajuta. E olteanca si se vede, fiind sociabila, vorbareata, nu e profi, mai mult se comporta ca o prietena de gasca, fiind destul de haioasa ca sa ma binedispuna. E ospitaliera, oferindu-mi un pahar cu apa si facandu-ma sa ma simt ca acasa. Are experienta de lucru intr-o tara occidentala anglofona, deci vorbeste in engleza cu usurinta pentru cei interesati, si e prima data cand lucreaza la noi. Ma indrept spre baie pentru a ma racori, aceasta fiind echipata cu tot ce era necesar: o varietate de geluri de dus, inclusiv unul intim si apa de gura. Cu toate acestea, erau 2 mici lipsuri: nu era covor in fata cabinei, iar prosopul, desi curat, nu era complet uscat. In plus, am zarit un mic "oaspete neinvitat" pe podea. In dormitor, nu zabovim si trecem direct la chestiune. O las sa-si scoata sutienul, si sunt intampinat de sanii ei siliconati, perfect rotunzi, mari si bine proportionati in raport cu silueta ei gingasa. Nici moi, dar nici tari. "Perfectly balanced, as all things should be", ma gandeam. Ajung la erectie maxima doar atingandu-i putin. Eram si "statut" de cateva zile, ce-i drept. Oralul il ofera doar cu protectie. O las sa mi-o suga pentru cateva momente, dar experienta nu e deloc spectaculoasa. O prinde bine cu mana si o introduce doar cativa centimetri in gura, fara sa schimbe ritmul sau sa adauge vreun element de pasiune. Oricum, o aveam deja lemn, asa ca nu mai era nevoie de nicio stimulare suplimentara. Deasupra nu poate sa vina, zice ca ii e frica sa nu o doara. Asadar, preiau eu stafeta, sa-mi fac datoria de barbat. Vin eu deasupra in schimb, dar nu inainte sa mi-o manjeasca cu vaselina. O penetrez cu grija, pana cand stramtoarea ei se acomodeaza cu noul musafir venos, in timp ce o imbratisez tandru si o sarut pe gat si lobul urechilor. La sani imi e cam greu sa ajung din cauza diferentei de inaltime dintre noi, asa ca ma las pe ei, turtindu-i cu trupul meu. Are o oglinda langa pat, care reflecta imaginea noastra intr-un mod provocator, in special sanii ei intinsi, comprimati sub greutatea mea. Ma trage usor spre ea, ajutandu-ma sa o penetrez mai adanc. Apoi, o cer capra. Initial ma tine de madular la prima intrare, si pe urma i-o indes pe toata. O tin ferm de funduletul ei tare iar cand imi dau drumul, o las pe ea sa se miste, tragand-o si spre mine cand mai apuc. Senzatia devine si mai intensa cand imi spune ca simte cum se umfla varful prezervativului in ea, si modul cum isi contracta muschii in jurul meu. Dupa dus, mai stam de vorba in sufragerie in vreme ce ma adap si imi pun straiele pe mine. Larisa nu ma grabeste, nu se uita la ceas, imi tine de urat. In timpul conversatiei, aflu ca de fapt o prietena, care si ea activeaza pe forum, se ocupa cu administrarea contului ei. Mai spune ca username-ul colegei contine ceva cu "Claudia" si "Q", dar nu isi aminteste exact. Colegi, daca stiti la cine se refera, sa dati un semn, pentru ca din pozele pe care mi le-a aratat cu Claudia, as fi interesat sa am un "contact" si cu ea, hehe. In general, a fost o intalnire cu succes, mai putin la NP, dar nu le poti avea pe toate. Practic, o vedeam ca acea prietena din copilarie care, chiar daca nu era cea mai frumoasa fata din cartier, iti e mereu draga, si o vizitezi periodic pentru a depana amintiri, si evident pentru a savura un sex ocazional fara obligatii. 200 costul anchetei, acceptabil, daca il compari cu cel al unei relatii normale. 1f. Calificative (FB = Foarte bine, -FB = Aproape foarte bine, B = Bine, -B = Binisor, S = Suficient, -S = Slabut, I = Insuficient) Contact FB (++programare din scurt pe WA) Locatie B (++Rond Piata Romana la 2 pasi de metrou; -parcari, -fara covor langa dus, -un mic carcalac nepoftit in baie, -prosop curat dar nu prea uscat, +oglinda mare amplasata excelent in dormitor, +curat) Duduia B (++tate misto augmentate, perfecte pentu supt si atins; +olteanca bruneta cu par lung-mediu matasos, uratica, dar prietenoasa, de gasca si ospitaliera; miniona subtirica fara piele lasata, dar netonifiata; experienta in afara; fara GFE, mai mult FWB) OP S (-banal cu o singura viteza; -face doar OP) NP -B (--fara LOT, in functie de dimensiune; -cam mult lubrifiant; -a fost pe modul silent; +k!zda frumoasa si ingusta, se simte bine cand o bagi; implicare relativ satisfacatoare) Nota: aceste evaluari sunt personale si pot sa nu reflecte realitatea obiectiva. Tratati-le cu rezerva! Multumim pentru recenzie colegu’. Foarte utile informațiile legate de oralul doar protejat si faptul ca nu face LOT. Colega de care s-a menționat cred ca este ea: https://nimfomane.com/forum/profile/397988-claudiaaq/ 1 Link spre comentariu
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iunie 16 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 16 Acum 17 minute, JeanVal a spus: Multumim pentru recenzie colegu’. Foarte utile informațiile legate de oralul doar protejat si faptul ca nu face LOT. Colega de care s-a menționat cred ca este ea: https://nimfomane.com/forum/profile/397988-claudiaaq/ Ba da Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum