Caluu Reputație: -44 Postat Iulie 8, 2024 Oras:Pussyland Oras:Pussyland Postat Iulie 8, 2024 N-am nimic cu nimeni doar că uni sunt cu pluta primesc minusuri la postări nu mă deranjează deloc dar să-mi dai mesaj în privat și să mă înjuri neavând nici o conversație cu tine și nici pe topicul unei fete ceva @angelmro prietene ești cu capul.. înțeleg că poate stai în limbă după vreo fată de pe forum dar calmează-te “ma frend “ 1
costy03 Reputație: -40 Postat Iulie 8, 2024 Oras:la munte Oras:la munte Postat Iulie 8, 2024 Acum 41 minute, Caluu a spus: N-am nimic cu nimeni doar că uni sunt cu pluta primesc minusuri la postări nu mă deranjează deloc dar să-mi dai mesaj în privat și să mă înjuri neavând nici o conversație cu tine și nici pe topicul unei fete ceva @angelmro prietene ești cu capul.. înțeleg că poate stai în limbă după vreo fată de pe forum dar calmează-te “ma frend “ Este chiar retard....nu face nimic altceva, nu scrie recenzii diar sta si minusează orice....pe mine tot el si inca un labar din Brașov m-au adus la -40. De asta din Brașov a scapat forumul ca l.a banat, dar nu stiu cu ciobanu asta de ce nu fac adminii nimic??? 1 1
Caluu Reputație: -44 Postat Iulie 8, 2024 Oras:Pussyland Oras:Pussyland Autor Postat Iulie 8, 2024 Acum 49 minute, costy03 a spus: Este chiar retard....nu face nimic altceva, nu scrie recenzii diar sta si minusează orice....pe mine tot el si inca un labar din Brașov m-au adus la -40. De asta din Brașov a scapat forumul ca l.a banat, dar nu stiu cu ciobanu asta de ce nu fac adminii nimic??? Nu ma interesează minusurile deloc dar îmi tot dă mesaje aiurea, mai devreme m-a înjurat de morți și ca le bagă pula în toți și eu i-am răspuns i-ai pe toți de pl și dai afară ,a făcut spume 😂😂 1 1
Membru Premium angelmro Reputație: 5249 Postat Iulie 8, 2024 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Iulie 8, 2024 13 minutes ago, Caluu said: Nu ma interesează minusurile deloc dar îmi tot dă mesaje aiurea, mai devreme m-a înjurat de morți și ca le bagă pula în toți și eu i-am răspuns i-ai pe toți de pl și dai afară ,a făcut spume 😂😂 Tu esti prost sau te faci? De ce minti ca tiam dat mesaj? Unde tiam dat mesaj? Arata dovezi. Team minusat din cauza postarilor fara rost pe care le faci pe topicele fetelor. Costica la fel face ca tine. Voi 2 sunteti asistati sociali, aveti degeaba cont pe forum, nu contribuiti cu nimic ajutator. Vezi ca atunci cand ai facut contul ai fost de acord cu niste reguli. Respectale. 2
costy03 Reputație: -40 Postat Iulie 8, 2024 Oras:la munte Oras:la munte Postat Iulie 8, 2024 Acum 46 minute, angelmro a spus: Tu esti prost sau te faci? De ce minti ca tiam dat mesaj? Unde tiam dat mesaj? Arata dovezi. Team minusat din cauza postarilor fara rost pe care le faci pe topicele fetelor. Costica la fel face ca tine. Voi 2 sunteti asistati sociali, aveti degeaba cont pe forum, nu contribuiti cu nimic ajutator. Vezi ca atunci cand ai facut contul ai fost de acord cu niste reguli. Respectale. Parazitule, tu cu ce contribui pe forum? Arata dovezi, inafara de minusat 1
Membru Premium angelmro Reputație: 5249 Postat Iulie 8, 2024 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Iulie 8, 2024 On 7/6/2024 at 6:51 PM, angelmro said: cum duminica este ziua mea, am zis sa imi fac un cadou frumos. iam scris pe whats up de joi pentru o programare pentru vineri. a raspuns destul de rapid si am facut, la fel de rapid o programare de o ora. vineri am confirmat programarea cu o ora inainte si la ora programata am fost la ea. locatia, cum a scris si ea, avantgarden, nu cred ca mai are rost sa scriu despre apartamentele de aici. ca prim impact cand am vazuto, miau atras atentia ochii ei, albastrii. am facut cunostinta si am fost servit cu o apa, in bucatarie, unde am stat vreo cateva minute la un scurt dialog, sa ne cunoastem mai bine, am aflat ca este din iasi, moldoveanca focoasa. al doilea lucru ce mia atras atentia a fost fundul ei, cand sa intors sa mearga in bucatarie, era imbracata intro rochie scurta, de iam putut admira fundul frumos. dupa cateva minute de povesti, am primit un prosop si am facut un mic dus. baie curata, dotata cu tot ce trebuie. ea ma asteptat in camera. actiunea am inceputo cu un FK destul de bun, intretinut, la marginea patului. mam delectat destul de mult de limba si buzele ei, dulci. incet a coborat la junior, in picioare, langa pat. am primit un ON destul de bun, a inceput cu vecinii si incet a luat si juniorul in gurita. a fost deep, a fost lins, ce mai de toate, un oral facut cum trebuie. am cerut 69, neam intins in pat si am finalizat CIM, in 69. nu sa grabit sa fuga la baie, a mai stat putin pana a scurs tot ce a iesit. eu am stat intins in pat sa imi revin putin. a venit si ea langa mine si am mai stat la povesti. am mai mers la un scurt dus si plecat am fost. de colega, am vazuto si pe ea. cand am ajuns ea dormea, dar sa trezit pana la urma. frumusica si ea. diana eu te pup si iti multumesc pentru ieri. sper sa revii mai des la noi in sibiu, avem nevoie de fete ca tine. 22 hours ago, sweetkati said: Mulțumesc pentru vizită și recenzie, te mai aștept cu mare drag 🥰 La mulți aaaaani!🥳 uite aici si ia lectii. 1
Caluu Reputație: -44 Postat Iulie 8, 2024 Oras:Pussyland Oras:Pussyland Autor Postat Iulie 8, 2024 1 oră în urmă, angelmro a spus: Tu esti prost sau te faci? De ce minti ca tiam dat mesaj? Unde tiam dat mesaj? Arata dovezi. Team minusat din cauza postarilor fara rost pe care le faci pe topicele fetelor. Costica la fel face ca tine. Voi 2 sunteti asistati sociali, aveti degeaba cont pe forum, nu contribuiti cu nimic ajutator. Vezi ca atunci cand ai facut contul ai fost de acord cu niste reguli. Respectale. “Ți-am “ “ți-am “ “te-am “ eu am doar recenzii și atât , termină cu mesajele stupide și fii băiat la locul tău cumetre, ar trebui să se facă un topic special pentru ăștia ca tine plictisiți de viața 1
oldyboy Reputație: -9 Postat Iulie 8, 2024 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Iulie 8, 2024 41 minutes ago, Caluu said: “Ți-am “ “ți-am “ “te-am “ eu am doar recenzii și atât , termină cu mesajele stupide și fii băiat la locul tău cumetre, ar trebui să se facă un topic special pentru ăștia ca tine plictisiți de viața 👍
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2024 Postat Iulie 8, 2024 Interesant topic. Nu ca nu ar avea sens, dar fiind deschis pe DG Brasov de catre un bucurestean care se cearta cu un sibian, mi se pare putin ciudat...🤣🤣🤣
Membru Premium angelmro Reputație: 5249 Postat Iulie 8, 2024 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Iulie 8, 2024 2 hours ago, Caluu said: “Ți-am “ “ți-am “ “te-am “ eu am doar recenzii și atât , termină cu mesajele stupide și fii băiat la locul tău cumetre, ar trebui să se facă un topic special pentru ăștia ca tine plictisiți de viața fratica nu am timp asa mult ca tine sa stau pe site. scriu repede. fa recenzii, fa postari utile si pentru altii, nu doar utile pentru tine.
Membru Premium angelmro Reputație: 5249 Postat Iulie 8, 2024 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Iulie 8, 2024 1 hour ago, duhovnicul said: Interesant topic. Nu ca nu ar avea sens, dar fiind deschis pe DG Brasov de catre un bucurestean care se cearta cu un sibian, mi se pare putin ciudat...🤣🤣🤣 imi place cum nu au de ce sa se lege si se leaga de gramatica mea. toti asistatii sociali fac la fel, zici ca sunt unul si acelasi. nu este primul ca imi spune chestia asta. @cleopatra01 @pisicuts sau @Criticul ne ajutati putin? cine are dreptate aici? cine este asistat social? va rog interveniti si voi. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2024 Postat Iulie 8, 2024 50 minutes ago, cleopatra01 said: @cleopatra01, esti pe modul robot? Raspunsul tau imi da senzatia ca @angelmro a sunat la un hotline…😂
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Iulie 8, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 8, 2024 Acum 2 ore, cleopatra01 a spus: No, nici la DG nu mai avem voie sa ne înjuram? Când înjuram pe topicele fetelor, ne trimiteati pe DG... acu și de aici ne dați eject...trec pe whatsapp, sper sa nu ne interziceti și acolo ca îmi dau doua palme direct🤣🤣🤣🤣 4
caineleDDB Reputație: 4750 Postat Iulie 9, 2024 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Iulie 9, 2024 Acum 11 ore, duhovnicul a spus: @cleopatra01, esti pe modul robot? Raspunsul tau imi da senzatia ca @angelmro a sunat la un hotline…😂 Mai degraba la Electrica furnizare. 1
Caluu Reputație: -44 Postat Iulie 9, 2024 Oras:Pussyland Oras:Pussyland Autor Postat Iulie 9, 2024 Acum 17 ore, duhovnicul a spus: Interesant topic. Nu ca nu ar avea sens, dar fiind deschis pe DG Brasov de catre un bucurestean care se cearta cu un sibian, mi se pare putin ciudat...🤣🤣🤣 Brașovean * cu ghertoi din Sibiu 1 2
Caluu Reputație: -44 Postat Iulie 9, 2024 Oras:Pussyland Oras:Pussyland Autor Postat Iulie 9, 2024 Acum 22 ore, angelmro a spus: imi place cum nu au de ce sa se lege si se leaga de gramatica mea. toti asistatii sociali fac la fel, zici ca sunt unul si acelasi. nu este primul ca imi spune chestia asta. @cleopatra01 @pisicuts sau @Criticul ne ajutati putin? cine are dreptate aici? cine este asistat social? va rog interveniti si voi. Singurul asistat ești tu fata mea , n am intrat pe forum de câteva ore și alte înjurături 😂😂 degeaba ai o vârstă poți să te ștergi cu ea la cur moșule 1
Paul09 Reputație: -84 Postat Iulie 10, 2024 Telefon: 0740941107 Oras:Arad Telefon: 0740941107 Oras:Arad Postat Iulie 10, 2024 La 08.07.2024 la 18:01, angelmro a spus: imi place cum nu au de ce sa se lege si se leaga de gramatica mea. toti asistatii sociali fac la fel, zici ca sunt unul si acelasi. nu este primul ca imi spune chestia asta. @cleopatra01 @pisicuts sau @Criticul ne ajutati putin? cine are dreptate aici? cine este asistat social? va rog interveniti si voi. 😂😂😂😂😂 1
Caluu Reputație: -44 Postat Iulie 13, 2024 Oras:Pussyland Oras:Pussyland Autor Postat Iulie 13, 2024 @angelmroesti cu capul fata mea 😘😘 1
Membru Premium angelmro Reputație: 5249 Postat Iulie 13, 2024 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Iulie 13, 2024 47 minutes ago, Caluu said: @angelmroesti cu capul fata mea 😘😘 o da si inca cum.
caineleDDB Reputație: 4750 Postat Iulie 16, 2024 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Iulie 16, 2024 La 13.07.2024 la 16:02, angelmro a spus: o da si inca cum. A schimbat orașul, de obicei troleaza pe la Ploiești. aseara a cacat o recenzie inventata ca n-avea ce face. 1
Caluu Reputație: -44 Postat Iulie 16, 2024 Oras:Pussyland Oras:Pussyland Autor Postat Iulie 16, 2024 Acum 57 minute, caineleDDB a spus: A schimbat orașul, de obicei troleaza pe la Ploiești. aseara a cacat o recenzie inventata ca n-avea ce face. Ești supărat pe hashtag,stai liniștit e cu intenție faptul ca ma duc mai des la femei decât tine n-ar trebui sa te supere invidiosule❤️ 1
Membru Premium angelmro Reputație: 5249 Postat Iulie 16, 2024 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Iulie 16, 2024 7 hours ago, caineleDDB said: A schimbat orașul, de obicei troleaza pe la Ploiești. aseara a cacat o recenzie inventata ca n-avea ce face. doar de atat este in stare. pacat ca este lasat in pace de admini. din cate stiam recenziile false sunt recompensate cu o dunga, dar se pare ca se fac si exceptii. 1 1
caineleDDB Reputație: 4750 Postat Iulie 16, 2024 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Iulie 16, 2024 Acum 21 minute, angelmro a spus: doar de atat este in stare. pacat ca este lasat in pace de admini. din cate stiam recenziile false sunt recompensate cu o dunga, dar se pare ca se fac si exceptii. Stai cuminte ca mai are 3 conturi pregatite. Ramane fara ăsta, scoate altul. 2
caineleDDB Reputație: 4750 Postat Iulie 19, 2024 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Iulie 19, 2024 La 16.07.2024 la 9:00, Caluu a spus: Ești supărat pe hashtag,stai liniștit e cu intenție faptul ca ma duc mai des la femei decât tine n-ar trebui sa te supere invidiosule❤️ Nu mai vorbesti cu noi? Hai, ma, ca promitem ca nu mai râdem de tine. stai sa pun si emoticoanele care iti plac... 😶🌫️😶🌫️🥲🥲🫣🫣🥹🥹 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum