Sari la conținut

Annita 🫶🐆 0725060383

Postări Recomandate

Reputație: 117
  • Oras:Oradea

Eu sunt Annita, am 23 de ani , sunt brunetă, 158cm și 50kg❤️ . Sunt nouă în orașul tău și abia aștept să îți ofer momente de plăcere și relaxare🥰🥰. Sunt o fată senzuală și dornică să te răsfăț cum meriți🙂↔️❤️. Fac totul cu pasiune si nu vei simtii discomfort sau graba. 🥰 Fiecare întâlnire cu mine va fi specială și de neuitat.🥰❤️

Sunt foarte curată, discretă și puțin nebunatică. 😋😋Dacă te-am intrigat și ți-au plăcut pozele mele, te invit să mă contactezi. Îți promit că vei dori să ne revedem!

Te rog să mă contactezi doar dacă ești într-o stare potrivită și fără accesorii neobișnuite. Nu răspund la numere private.

Te aștept pe WhatsApp pentru detalii și programări!

Cu drag,

Annita! 

Servicii: 

Totul protejat, sex, oral, 💦massaj, 69 saruturi pe corp, 💋face sitting, cullingus, 😛jocuri cu degetele! 

O finalizare 200de lei 🥰🥰🥰

O ora 400 de lei 🥰🥰🥰

Anal extra 100 in functie de marime  🥰🥰🥰

Squirtin💦 Bdsm golden shower💦, kaviar. 
Nu ofer servicii neprotejate! 
Şi pentru cei care vor mai multă acțiune putem face un trio cu colega mea🥵🥵, @Almaa

D72ADC8D-7D18-421B-BE19-0FBD9203AFF0.jpeg

IMG_7703.jpeg

IMG_7704.jpeg

64202559-F226-4D2E-8AE2-5B85CFC97E8E.jpeg

325D8170-1891-46A0-A2BF-CA034F9210AC.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:România ❤
  • Oras:România ❤
Acum 45 minute, Annita a spus:

Buna , sunt Annita am 22de ani, înălțimea de 158cm și 49 kg par saten sunt nouă în orașul tău. Sunt o fată  senzuală și dornică să te răsfăț... Îți ofer atingeri suave, pasionale..care te vor face să revii din nou si din nou. Sunt o fata frumoasă, educată, extrem de curată, discretă nebunatică...dacă ți-am stârnit curiozitatea și îți plac fotografiile mele, mă poți  contacta pentru a stabili o întalnire pe care nu o vei regreta!
Nu accept in stare de ebrietate,cu bile sau alte accesorii.
Nu raspund la nr private

Pentru progrmari si restu detaliilor va astept cu drag pe whats app

O finalizare 250 de lei 🥰🥰🥰

O ora 450 de lei 🥰🥰🥰

Anal 100 extra. 🥰🥰🥰

Squirtin, Bdsm, golden shower, kaviar. 
Nu ofer servicii neprotejate! 

F28E0D53-DB21-4169-ACDB-09213541CA7D.jpeg

B403BF18-1659-482D-8845-A322CCEB5238.jpeg

AC22DAEF-2F26-48EA-A81D-E7BC09531B53.jpeg

Bun venit pe Forum! Dragă  @Annita să ai spor la clienți! 😘🐼

Link spre comentariu
Reputație: 403

Deci dacă am înțeles eu bine: 250 finalizarea și 450 ora, ce include doar NP și oralul protejat? Fără niciun alt serviciu? 
E corect ca e prost cine dă nu cine cere. Dar după părerea mea, trebuie să mai avem și bun simț când cerem, totuși. 
Pe lângă toate astea, domnișoara mai e și nouă pe forum, nerecenzata, necunoscută (încă) de marea majoritate dintre noi. 
Dacă deranjez pe cineva, îmi pare rău, nu am vorbim și nu am contestat niciodată prețurile, dar acum chiar simt ca suntem luați la mișto. 

• Like 7
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
13 minutes ago, Eren. said:

Pe lângă toate astea, domnișoara mai e și nouă pe forum, nerecenzata,

Dupa meniuri e clar școlita prin vestul civilizat 😂

• Like 1
  • Haha 1
tpc-cr.jpg

Link spre comentariu
Reputație: 335

Bine zic colegii 🥲 Foarte scump! pentru servicii standard si zero extra! cred ca si sarut zero.

Nu stiu cat vei sta aici Anita, dar sa nu ai astepari financiare mari precum in alte locatii mai bogate avute... 

(->> mai scade un 50lei macar impreuna cu un ON, ca sa fie mai echilibrat!!!!!) 🙏🏻 ...Pe urma, cine crede si simte sa lase mai mult, va fi doar meritul tau. 🫶🏻

• Like 3
Link spre comentariu
Acum 14 ore, Eren. a spus:

Deci dacă am înțeles eu bine: 250 finalizarea și 450 ora, ce include doar NP și oralul protejat? Fără niciun alt serviciu? 
E corect ca e prost cine dă nu cine cere. Dar după părerea mea, trebuie să mai avem și bun simț când cerem, totuși. 
Pe lângă toate astea, domnișoara mai e și nouă pe forum, nerecenzata, necunoscută (încă) de marea majoritate dintre noi. 
Dacă deranjez pe cineva, îmi pare rău, nu am vorbim și nu am contestat niciodată prețurile, dar acum chiar simt ca suntem luați la mișto. 

Stai liniștit, în curând vom plăti și pentru un prosop curat sau pentru timpul petrecut lângă o țigară/apă. (5min) De acea e bine de evitat generația Tiktok 😉 Ele nu accepta ON deși ești curat ca farmacia și motive peste motive. De multe ori mă întreb cine ii clientul eu sau ea ? 

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 117
Acum 19 ore, ursuletulpanda a spus:

Bun venit pe Forum! Dragă  @Annita să ai spor la clienți! 😘🐼

Hey bună și bine te am gasit  🤗te pup și sper să ne cunoaștem curând 😘😘😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 335

Am vorbit mai inainte cu ea la telefon, din pacate se confirma cele descrise mai sus 🥲 350 lei o fin cu anal... (totul prot.) >> world record in Oradea! nu tin minte sa fii vazutt in era noastra moderna.

Tipa insa e ok, m'as fi dus, dar sincer cred ca are pe cineva care o suporta financiar in timpul ei liber, ca altfel nu ar pune asa preturi peste orice masura. Dar bravo ei oricum, la fel ar face si altele.

I'am zis succes si atat. 👍🏻

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 16 ore, Eren. a spus:

ca principiu sunt in asentimentul tau, poti sa ceri astfel de preturi daca indeplinesti 3 conditii: arati beton, iti faci treaba "ca la carte" si ai demonstrat asta (adica a fost lumea la tine si a confirmat) daca ele cred ca vin in loc nou si noi vom pica pe spate automat cred ca se insala, ma repet pretul se regleaza cerere/oferta foarte probabil o vor suna in disperare carcotasii care doar suna fara sa si mearga apoi dama se va plange ca suntem neseriosi si un oras de kkt... eu ii doresc sa nu fie asa, mai gresesc si eu, e nevoie de calitate in oras si cat mai multe atat mai bine (pt noi)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
13 minutes ago, thesebi said:

Am vorbit mai inainte cu ea la telefon, din pacate se confirma cele descrise mai sus 🥲 350 lei o fin cu anal... (totul prot.) >> world record in Oradea! nu tin minte sa fii vazutt in era noastra moderna.

Tipa insa e ok, m'as fi dus, dar sincer cred ca are pe cineva care o suporta financiar in timpul ei liber, ca altfel nu ar pune asa preturi peste orice masura. Dar bravo ei oricum, la fel ar face si altele.

Perfect de acord,

Nu se justifică tarifele/finalizare (părerea mea)

Fraieri o să fie…

Link spre comentariu
Acum 17 minute, Vasile98765 a spus:

Perfect de acord,

Nu se justifică tarifele/finalizare (părerea mea)

Fraieri o să fie…

cum am spus si mai sus, pretul e mare dar nu rezolvam nimic aici daca comentam de pret, doar vom parea "milogi" foarte probabil si cei care ar dori sa mearga vor reactiona ca si Sebi, ii vor ura succes si vor cauta pe altcineva... iar daca dama nu va avea decat 1-2 clienti pe zi practic va iesi in pierdere, chiria transportul si alte cheltuieli costa, fiecare isi face strategia cum vrea

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 12 minute, discret74 a spus:

cum am spus si mai sus, pretul e mare dar nu rezolvam nimic aici daca comentam de pret, doar vom parea "milogi" foarte probabil si cei care ar dori sa mearga vor reactiona ca si Sebi, ii vor ura succes si vor cauta pe altcineva... iar daca dama nu va avea decat 1-2 clienti pe zi practic va iesi in pierdere, chiria transportul si alte cheltuieli costa, fiecare isi face strategia cum vrea

@discret74 vezi și tu că acest anunț nu e un meniu detaliat . E pur și simplu o prezentare copy/paste  de pe publi24 . Nu văd să scrie CIM GFE FK etc..... doar anal extra. Deci și dacă mă duc poate mă trezesc că ea nu face asta nu face aia.... plus poate am de platit extra pentru lift, șervețele, gel de duș , apă..🤣

Hai că dau Paste la Meniu. Aaa scuze prezentare 🤣🤣🤣😅

Buna , sunt Annita am 22de ani, înălțimea de 158cm și 49 kg par saten sunt nouă în orașul tău. Sunt o fată  senzuală și dornică să te răsfăț... Îți ofer atingeri suave, pasionale..care te vor face să revii din nou si din nou. Sunt o fata frumoasă, educată, extrem de curată, discretă nebunatică...dacă ți-am stârnit curiozitatea și îți plac fotografiile mele, mă poți  contacta pentru a stabili o întalnire pe care nu o vei regreta!
Nu raspund la nr private

O finalizare 250 de lei 🥰🥰🥰

O ora 450 de lei 🥰🥰🥰

Anal 100 extra. 🥰🥰🥰

Link spre comentariu
  • Oras:Tomorrowland
  • Oras:Tomorrowland
Acum 3 ore, amundi a spus:

O săptămână ciudata asta...

Mai cerea o cineva cu apucaturi de pestioaica 1000 zilele astea, că sa o futi prietena la ea acasa

Căldura este de vină!😅

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Acum 5 ore, amundi a spus:

Mai cerea o cineva cu apucaturi de pestioaica 1000 zilele astea, că sa o futi prietena la ea acasa

Cea intitulată  inițial "balan " , periodic a venit cu diverse tertipuri , probabil în scop de a atrage atenția asupra ei .O fi o strălucită  absolventa de marketing .

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 436
  • Oras:-
  • Oras:-
Acum 6 ore, amundi a spus:

Pacat ca a sters postarea si nu s-a ajuns nicaieri, ca eu totusi am vrut sa vad cum arata civila :))

Link spre comentariu
Reputație: 478
Acum 9 ore, thesebi a spus:

La 1,58 mă tem că o pierd în pat!

Femeile frumoase sunt femeile înalte...

Eu spun pas din păcate!

Link spre comentariu
Reputație: 478
Acum 9 ore, morganleefay a spus:

@discret74 vezi și tu că acest anunț nu e un meniu detaliat . E pur și simplu o prezentare copy/paste  de pe publi24 . Nu văd să scrie CIM GFE FK etc..... doar anal extra. Deci și dacă mă duc poate mă trezesc că ea nu face asta nu face aia.... plus poate am de platit extra pentru lift, șervețele, gel de duș , apă..🤣

Hai că dau Paste la Meniu. Aaa scuze prezentare 🤣🤣🤣😅

Nu raspund la nr private

O finalizare 250 de lei 🥰🥰🥰

O ora 450 de lei 🥰🥰🥰

Anal 100 extra. 🥰🥰🥰

😂😂😂

Sincer? Mareeee e gradina ta Doamne!

Am fost săptămâna trecută la cineva de pe publi...totul a decurs normal,pana am întrat! Femeia,29 de ani,frumoasa,corp superb,toate bune,dar când m-am cerut la dus a zis ca nu se poate!

Am rămas consternat și am făcut cale intoarsa!

Deci nu ma mai mira nimic!

Scuze de offtopic!

Va doresc succes!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...