alex248 Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 24, 2024 Am întrebat-o pe whatsapp dacă face finalizare orală, a spus nu, am stat mam gândit hai să merg și fără, când dau să scriu pe whatsapp blocat 🤣 Acum stau și ma gândesc de ce ma blocat... Oare ești ca fetele de pe telegram care fac întâlniri dar zice ca vor 100 de lei înainte pe revolut 🤭 Deja nu îmi inspira încredere mi-e, voi alegeți ce vreți care mergeți! Oras:Constanța Oras:Constanța Am întrebat-o pe whatsapp dacă face finalizare orală, a spus nu, am stat mam gândit hai să merg și fără, când dau să scriu pe whatsapp blocat 🤣 Acum stau și ma gândesc de ce ma blocat... Oare ești ca fetele de pe telegram care fac întâlniri dar zice ca vor 100 de lei înainte pe revolut 🤭 Deja nu îmi inspira încredere mi-e, voi alegeți ce vreți care mergeți!
alex248 Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 24, 2024 Imi ignora mesajele. Daca ai genul acesta de atitudine te trecem la: de evitat
Kriss99 Reputație: 92 Postat Iulie 24, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Iulie 24, 2024 Acum 28 minute, alex248 a spus: Nu sunt toate detalile: Cunilingus, anilingus nu specifica daca accepti? Si de ce nu raspunzi la mesaje pe whatsapp Ți/am răspuns la mesaje pe watsap! Am zis să suni ptr mai multe detalii..accept și cunilingus și anilingus dacă te interesează în mod special aceste servicii🥰.
Viorelule Reputație: 42 Postat Iulie 24, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 24, 2024 Proaspăt ieșit de la domnișoara cu "lăptăria". Voi fi scurt că nu am avut o zi tocmai bună, și nici nu am fost in largul meu. Nici la ea nu am reușit să mă destind ceva mai mult... Fata arată bine, piele fină și frumos colorată. Cur mișto și țâțele pe gustul meu (din poze mă așteptam să fie mai mari, dar au fost ok). Note nu dau, nu a fost nici cea mai bună, nici cea mai rea. A fost undeva de mijloc, dar a plusat atitudinea și vorbele frumoase. S-a conformat la fiecare cerință, poziție, etc... Locația bine cunoscută, pentru mine puțin ciudată. Are climă, ceea ce e un lucru important in zilele astea, la baie tot ce vrei, garsoniera micuță și nimic ieșit din comun. PS: mi-au plăcut ochii ei, foarte mișto! 🔨 🔨 tari !! 2 1
Kriss99 Reputație: 92 Postat Iulie 24, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Iulie 24, 2024 Acum 1 minut, Viorelule a spus: Proaspăt ieșit de la domnișoara cu "lăptăria". Voi fi scurt că nu am avut o zi tocmai bună, și nici nu am fost in largul meu. Nici la ea nu am reușit să mă destind ceva mai mult... Fata arată bine, piele fină și frumos colorată. Cur mișto și țâțele pe gustul meu (din poze mă așteptam să fie mai mari, dar au fost ok). Note nu dau, nu a fost nici cea mai bună, nici cea mai rea. A fost undeva de mijloc, dar a plusat atitudinea și vorbele frumoase. S-a conformat la fiecare cerință, poziție, etc... Locația bine cunoscută, pentru mine puțin ciudată. Are climă, ceea ce e un lucru important in zilele astea, la baie tot ce vrei, garsoniera micuță și nimic ieșit din comun. PS: mi-au plăcut ochii ei, foarte mișto! 🔨 🔨 tari !! Multumesc pentru recenzie! Te mai astept cand o sa ai o stare și mai bună. Te pup😘
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Iulie 24, 2024 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Iulie 24, 2024 La 22.07.2024 la 22:06, hateru a spus: @axelov90 e inspectorul Gadget pe Arad. Are un "membru" ce se lungeste ca in desenele animate cu Gadget. Sper sa ii poti face față la dom' inspector! In rest, bine ai venit! Voiai să zici burta mare !!! Și chelie lucioasă 🫃👴 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Iulie 24, 2024 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Iulie 24, 2024 La 23.07.2024 la 0:25, Kriss99 a spus: 🤣🤣🤣 o sa iti confirm daca ai avut dreptate sau nu😅 dar tu de unde ai toate datele astea?🤨😀 Să înțeleg ca încercăm ceva ceva … 1 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
germanu Reputație: 105 Postat Iulie 25, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 25, 2024 Am vizitat pe frumoasa domnișoara care are ochi frumoși și e frumoasa la fata. Are sâni mari naturali și e genul de fata pe care dacă o vezi pe strada întorci capul și te mai gândești la ea 2 zile :)) 1
Kriss99 Reputație: 92 Postat Iulie 25, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Iulie 25, 2024 Acum 2 minute, germanu a spus: Am vizitat pe frumoasa domnișoara care are ochi frumoși și e frumoasa la fata. Are sâni mari naturali și e genul de fata pe care dacă o vezi pe strada întorci capul și te mai gândești la ea 2 zile :)) Mersi mult pentru recenzie!😁te mai aștept data viitoare 😘
germanu Reputație: 105 Postat Iulie 25, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 25, 2024 Fata e genul din asta frumoasa de care îți vine să te îndrăgostești, nu chestii de genul asta cu alăptat sex paranormal și alte prostii...... 1
Kriss99 Reputație: 92 Postat Iulie 25, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Iulie 25, 2024 Acum 50 minute, germanu a spus: Fata e genul din asta frumoasa de care îți vine să te îndrăgostești, nu chestii de genul asta cu alăptat sex paranormal și alte prostii...... Te pup și te mai aștept 😘
Kriss99 Reputație: 92 Postat Iulie 25, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Iulie 25, 2024 mai sunt disponibilă doar astăzi până la ora 22:00 pentru programări! 🥰💋 1
Kriss99 Reputație: 92 Postat August 2, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat August 2, 2024 Va aștept cu programări începând cu ora 14:00😘 8
rock10 Reputație: 604 Postat August 5, 2024 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 5, 2024 te așteptăm la Timișoara @Kriss99 te pup 😘
NormalSize Reputație: 56 Postat August 6, 2024 Postat August 6, 2024 Pe toate topicele lipsesc pagini si implicit si informatii , poze link-uri...hmm
tip_til Reputație: 20 Postat August 22, 2024 Postat August 22, 2024 Salut. Pe unde mai ești acum , la mijloc de august? Nu am înțeles dacă ai sau nu lactatie. Mulțumesc!
Kriss99 Reputație: 92 Postat Septembrie 10, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Septembrie 10, 2024 Bună dragilor, disponibilă ptr programări astăzi până la ora 22:00😘
Kriss99 Reputație: 92 Postat Septembrie 11, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Septembrie 11, 2024 Disponibilă astăzi pentru programări până la ora 22:00😘 4
Membru Premium altmarz Reputație: 6375 Postat Septembrie 11, 2024 Membru Premium Postat Septembrie 11, 2024 Bunaaaaaa @Kriss99 , am o singura problema. Nu mai gasesc tarifele tale, au disparut din prima postare, si nu am vazut sa le mai postezi dupa. Acum...daca tot imi raspunzi si esti draguta, ne spui si noua cam ce inaltime ai?🥰
Membru Premium unsuflet Reputație: 1870 Postat Septembrie 11, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Septembrie 11, 2024 Acum 8 minute, altmarz a spus: Bunaaaaaa @Kriss99 , am o singura problema. Nu mai gasesc tarifele tale, au disparut din prima postare, si nu am vazut sa le mai postezi dupa. Acum...daca tot imi raspunzi si esti draguta, ne spui si noua cam ce inaltime ai?🥰 ❗️❗️rog ca, 🎁ul să fie înmânat la începutul întâlnirii, pentru a nu avea inconveniente : 200(un număr), respectiv 350(o oră). Mai rămâne să iti spuna inălțimea. 1
Kriss99 Reputație: 92 Postat Septembrie 11, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Septembrie 11, 2024 Acum 12 minute, altmarz a spus: Bunaaaaaa @Kriss99 , am o singura problema. Nu mai gasesc tarifele tale, au disparut din prima postare, si nu am vazut sa le mai postezi dupa. Acum...daca tot imi raspunzi si esti draguta, ne spui si noua cam ce inaltime ai?🥰 Hey, bună. 200 nr 350 ora. Am 1.68😘 1
Kriss99 Reputație: 92 Postat Septembrie 12, 2024 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Septembrie 12, 2024 Bună dimi☺️ disponibilă și astăzi ptr programări până la ora 22:00😍 1 4
Membru Premium altmarz Reputație: 6375 Postat Septembrie 12, 2024 Membru Premium Postat Septembrie 12, 2024 Nici o recenzie baieti? Sa merg eu?
tip_til Reputație: 20 Postat Septembrie 12, 2024 Postat Septembrie 12, 2024 Acum 1 oră, Kriss99 a spus: Bună dimi☺️ disponibilă și astăzi ptr programări până la ora 22:00😍 Super faini sânii!!! Dacă i-ai lasa și dezgoliti....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum