Rebecca05 Reputație: 409 Postat Iulie 25 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Partajează Postat Iulie 25 . 1 11 Link spre comentariu
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Iulie 25 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 25 Puteti sa imi sugerati o zona confortabila pentru voi?🤗 Link spre comentariu
psyko527 Reputație: 263 Postat Iulie 25 Partajează Postat Iulie 25 2 minutes ago, Rebecca05 said: Puteti sa imi sugerati o zona confortabila pentru voi?🤗 Bună! Cu cât mai aproape de centru cu atât mai bine. Universitate, Unirii, Romană, Cișmigiu, sunt multe apartamente prin zonă. 1 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1843 Postat Iulie 25 Partajează Postat Iulie 25 1 minute ago, Rebecca05 said: Puteti sa imi sugerati o zona confortabila pentru voi?🤗 Bine ai venit la noi, Rebeca! Arăți foarte bine și îți doresc să ai o experiență frumoasă în București. În București sunt ok Piața Alba Iulia, Dristor, Nerva Traian, Piața Universității. 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6393 Postat Iulie 25 Partajează Postat Iulie 25 Acum 4 minute, Rebecca05 a spus: Puteti sa imi sugerati o zona confortabila pentru voi?🤗 Cantemir, Nerva Traian, Decebal, Dudesti, Piata Alba Iulia 1 Link spre comentariu
Justin1986 Reputație: 50 Postat Iulie 25 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 25 La banii ăștia , mai bine stăteai acolo unde ești acum Rebeca ! 1 3 Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1217 Postat Iulie 25 Partajează Postat Iulie 25 Bună și bine ai venit pe București. CIM extra nu se poate? 1 Link spre comentariu
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Iulie 25 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 25 8 minutes ago, Justin1986 said: La banii ăștia , mai bine stăteai acolo unde ești acum Rebeca ! Ti se pare mult?🤔 Link spre comentariu
konn223 Reputație: 353 Postat Iulie 25 Partajează Postat Iulie 25 lasa-ti fata, ati si sarit cu milogit-ul, e pretul ei, serviciile eiii.. nu va convine.. circulati 1 Link spre comentariu
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Iulie 25 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 25 5 minutes ago, Daniro1985 said: Bună și bine ai venit pe București. CIM extra nu se poate? Buna🩷Din pacate nu🥲 Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1346 Postat Iulie 25 Partajează Postat Iulie 25 10 minutes ago, Rebecca05 said: Buna🩷Din pacate nu🥲 :))))) Ce faci Rebecca? Vai de capul tau Hotaraste-te odata.... Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1843 Postat Iulie 25 Partajează Postat Iulie 25 18 minutes ago, lucianpbt said: :))))) Ce faci Rebecca? Vai de capul tau Hotaraste-te odata.... Să înțelegem că a fost CIM în servicii la un moment dat? Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1346 Postat Iulie 25 Partajează Postat Iulie 25 7 minutes ago, JeanVal said: Să înțelegem că a fost CIM în servicii la un moment dat? Nu nu, e foarte nehotarata, schimba 3 orase in 2 zile. Astazi anuntase ca vine in Iasi. CIM nu a avut niciodata. Are FK extra si cam atat. Arata foarte bine si la servicii e doar ok. Este de vizitat pentru corp, asa cum e si Alessia. 1 Link spre comentariu
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Iulie 25 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 25 38 minutes ago, lucianpbt said: :))))) Ce faci Rebecca? Vai de capul tau Hotaraste-te odata.... Stiu ce este de capul meu stai fara griji🩷Nu am gasit apartament in Iasi. 1 1 Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1346 Postat Iulie 25 Partajează Postat Iulie 25 1 minute ago, Rebecca05 said: Stiu ce este de capul meu stai fara griji🩷Nu am gasit apartament in Iasi. Pai mai intai gasesti, apoi anunti ca ajungi, cred ca asa se procedeaza... Avand in vedere ca ai mai fost si ai clienti. Dar poate gasesti in Bucuresti. Succes. Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4025 Postat Iulie 25 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Iulie 25 Ce bine ne vizitezi? sper...mai am niste "banuti" pusi deoparte, pana cand imi intra lichidarea si nu stiam ce sa fac cu ei. Sa fii hotarata si sa anunti maine unde ai gasit sa te instalezi. 1 Link spre comentariu
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Iulie 25 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 25 3 minutes ago, lucianpbt said: Pai mai intai gasesti, apoi anunti ca ajungi, cred ca asa se procedeaza... Avand in vedere ca ai mai fost si ai clienti. Dar poate gasesti in Bucuresti. Succes. Gasisem cazare draga si s a razgandit domnul respectiv pe parcurs.Ca de obicei,cum iti place,vorbesti in necunoștință de cauza si te duci departe.Cum ti am spus si in privat,ramai pe Iasi orasul tau,daca am plecat am plecat nu este cazul sa faci pe suparatul ca sa ne stricam prietenia.Nu mi se pare corect deloc. Sa ai o seara frumoasa si lasa supararile ca nu iti sta bine🩷 1 Link spre comentariu
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Iulie 25 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 25 1 minute ago, 71laciport said: Ce bine ne vizitezi? sper...mai am niste "banuti" pusi deoparte, pana cand imi intra lichidarea si nu stiam ce sa fac cu ei. Sa fii hotarata si sa anunti maine unde ai gasit sa te instalezi. Apartamentul este deja inchiriat si din cate am inteles este o zona buna pentru voi fiind situat in centru🩷 1 Link spre comentariu
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Iulie 25 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 25 32 minutes ago, JeanVal said: Să înțelegem că a fost CIM în servicii la un moment dat? Nu a fost niciodata CIM.Daca va fi veti fi primii care veti afla🫣😘 1 Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1217 Postat Iulie 26 Partajează Postat Iulie 26 Acum 5 ore, Rebecca05 a spus: Nu a fost niciodata CIM.Daca va fi veti fi primii care veti afla🫣😘 Dacă bagi CIM extra sunt primul care vin 😁 Pana ta atunci sănătate la toți și spor la treaba. O sa îți placa Bucureștiul presimt Link spre comentariu
MPutero Reputație: 0 Postat Iulie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26 Locații bune Dristor, Moll Vitan, Mihai Bravu, Dimitrie Cantemir blocuri vechi confortabile fără lux. Rond Alba-Iulia, Nerva Traian, In City 188 lângă depoul Dudesti lux blocuri noi. 1 1 Link spre comentariu
Rebecca05 Reputație: 409 Postat Iulie 26 Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Telefon: 075643678 Oras:Centru Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 26 2 hours ago, Daniro1985 said: Dacă bagi CIM extra sunt primul care vin 😁 Pana ta atunci sănătate la toți și spor la treaba. O sa îți placa Bucureștiul presimt Nu am CIM in plan nu va faceți speranțe 😬 2 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4727 Postat Iulie 26 Partajează Postat Iulie 26 Acum 15 minute, Rebecca05 a spus: Nu am CIM in plan nu va faceți speranțe 😬 Nici nu ne facem! Avem noi speranțele noastre! Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4025 Postat Iulie 26 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Iulie 26 pachet 2 in unul? calatoresti impreuna cu Beatrice? ne delectati cu 3 some? anunta unde v ati cazat si programul 1 Link spre comentariu
bmc8888 Reputație: 60 Postat Iulie 26 Partajează Postat Iulie 26 Acum 14 ore, Rebecca05 a spus: Puteti sa imi sugerati o zona confortabila pentru voi?🤗 Recomand sa îți iei locație cât mai în centru unirii, Cantemir,Universitate , Calea Victoriei, Centru Vechi, Piata Victoriei dacă nu găsești în aceste zone poți încerca în zona Plaza Lujerului .Încearcă sa eviți zona Dristor și Militari rezidance .Mai sunt și aici pe site anunțuri la rubrica cu cazare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum