Sari la conținut

Citate

Vizitator

Postări Recomandate

Reputație: 1397
Postat
6 minutes ago, dragonel234 said:

Nu dau nici o manta :)

"Universul te întreabă: Arată-mi noua ta vibrație și îți voi arăta miracole"

Au descoperit asta? Si e ceva foarte important! Sau au descoperit ca de fapt suntem fiinte energetice nemuritoare? Iarasi ceva foarte important :)

Despre Bing Bang

"În învățăturile lui Abraham Hicks, „Big Bang-ul” nu este văzut ca o explozie fizică aleatorie, unică, ci mai degrabă ca o metaforă pentru natura continuă, în continuă expansiune, a universului, condusă de dorința umană.

Eckhart Tolle consideră Big Bang-ul nu doar ca pe un eveniment cosmic fizic, ci ca pe manifestarea exterioară a conștiinței primordiale, fără formă. El ne învață că suntem intim conectați la acest eveniment - nu ca o entitate separată, nesemnificativă, ci ca universul însuși care devine conștient de sine."

Aici sunt depasit, nu prea inteleg. Dar Bing Bang-ul asta nu e cum ar vrea sa fie oamenii de stiinta. Ei se cam invart ca titirezii aici :) Parerea mea doar

Despre faptul daca universul se va sfarsi:

"În învățăturile lui Abraham Hicks, universul nu se va „sfârși” niciodată, deoarece atât universul, cât și conștiința individuală sunt eterne. Universul este văzut ca un mediu de energie în continuă expansiune, nelimitat, unde expansiunea are loc prin dorințele noastre, iar universul ne oferă orice unde ne punem atentia."

Deci rodan, cam la tot ce ai intrebari un teacher din alta lume :) (Abraham, Seth) sau unul enlightened (Eckhart Tolle) iti poate oferi raspunsul. Nu trebuie sa ma intrebi pe mine :) intreaba-i pe ei. Si pune mana si urmareste pe unul dintre ei

E bine să citești Abraham Hicks, Seth și Tolle, dar hai să nu le amestecăm cu cosmologia.

Ce spui tu sunt metafore spirituale, nu descoperiri. Big Bang-ul nu se explică prin ‘vibrații’ și ‘ființe energetice’, ci prin dovezi fizice. Dacă vrei să discutăm știință, discutăm știință. Dacă vrei să discutăm spiritualitate, discutăm spiritualitate. Dar când le combini, nu mai e nici una, nici alta, e doar pseudo‑știință.

Esti haos în discuții. Mai citește și fa ordine în idei. Părerea mea 

• Oras:Cluj Napoca
Postat
4 minutes ago, rodan said:

E bine să citești Abraham Hicks, Seth și Tolle, dar hai să nu le amestecăm cu cosmologia.

Ce spui tu sunt metafore spirituale, nu descoperiri. Big Bang-ul nu se explică prin ‘vibrații’ și ‘ființe energetice’, ci prin dovezi fizice. Dacă vrei să discutăm știință, discutăm știință. Dacă vrei să discutăm spiritualitate, discutăm spiritualitate. Dar când le combini, nu mai e nici una, nici alta, e doar pseudo‑știință.

Esti haos în discuții. Mai citește și fa ordine în idei. Părerea mea 

Nu rodan. M-ai intrebat alb pe negru :)

"Ce nu au descifrat mai exact din punctul tău de vedere ?  " (ce nu au descifrat oamenii de stiinta, stii, sa fie clar :) )

Eu ti-am spus unele lucruri pe care nu le-au descifrat (cum ne cream realitatea sau Bing Bangul). Unde e haosul in raspunsurile mele?

Postat
2 minutes ago, dragonel234 said:

Nu rodan. M-ai intrebat alb pe negru :)

"Ce nu au descifrat mai exact din punctul tău de vedere ?  " (ce nu au descifrat oamenii de stiinta, stii, sa fie clar :) )

Eu ti-am spus unele lucruri pe care nu le-au descifrat (cum ne cream realitatea sau Bing Bangul). Unde e haosul in raspunsurile mele?

E haos în faptul că ai schimbat știința cu pseudo‑știință

Ai răspuns la întrebarea mea cu pseudo-știință.. 

Postat
2 minutes ago, rodan said:

E haos în faptul că ai schimbat știința cu pseudo‑știință

Ai răspuns la întrebarea mea cu pseudo-știință.. 

Cum sa iti raspund cu stiinta daca oamenii de stiinta nu au descoperit acele lucruri? Eu ti-am spus cum vad anumiti teacheri (pseudo-stiinta), teacheri pe care eu ii cred. Deci eu consider ca acei teacheri au dreptate, iar oamenii de stiinta inca nu au putut demonstra ce au zis ei!

Din nou:

"Ce nu au descifrat mai exact din punctul tău de vedere ?  "

Cum as fi putut sa iti raspund cu stiinta la lucruri pe care oamenii de stiinta nu le-au demonstrat? Eu doar ti-am spus lucruri importante pe care nu le-au descoperit si mi-am sustinut punctul de vedere cu citate de la teacheri foarte cool :)

Postat
Just now, dragonel234 said:

Cum sa iti raspund cu stiinta daca oamenii de stiinta nu au descoperit acele lucruri? Eu ti-am spus cum vad anumiti teacheri (pseudo-stiinta), teacheri pe care eu ii cred. Deci eu consider ca acei teacheri au dreptate, iar oamenii de stiinta inca nu au putut demonstra ce au zis ei!

Din nou:

Cum as fi putut sa iti raspund cu stiinta la lucruri pe care oamenii de stiinta nu le-au demonstrat? Eu doar ti-am spus lucruri importante pe care nu le-au descoperit si mi-am sustinut punctul de vedere cu citate de la teacheri foarte cool :)

Cum presupun ca ar fi unele lucruri, e o diferență, nu o certitudine, ce zic acei învățători. 

Presupunem unele lucruri. Sunt teorii. Atâta tot 

Postat
1 minute ago, rodan said:

Cum presupun ca ar fi unele lucruri, e o diferență, nu o certitudine, ce zic acei învățători. 

Presupunem unele lucruri. Sunt teorii. Atâta tot 

Fiecare cum considera. Eu cam cred tot ce zic ei. Daca faci o ceremonie cu Ayahuasca poate altfel o sa ii vezi. Si de-aia la intrebarea ta

ti-am spus anumite lucruri pe care eu consider ca nu le-au descoperit. Deci nu e haos in mintea mea, doar o logica faina bazata pe credintele mele :) Sper sa te uiti si tu un pic mai atent la cum gandeste altul si sa nu il arunci in haos

Postat

Fiecare crede ce vrea, n‑am nimic împotrivă. Tu crezi în Abraham, Seth, Ayahuasca și vibrații, eu am răspuns strict la întrebarea ta despre ce nu au descifrat oamenii de știință, cum ar fi ce e gravitația și ce a fost înainte de Bing Bang

Logica mea e clară, doar că funcționează în alt registru decât credințele tale. Nu te arunc în haos, doar îți arăt ca trebuie sa separi discuțiile. 

Ce zici tu despre vibrații Ayahuasca și alte nu e știință. E pseudo știință, teorii, presupuneri subiective. 

Postat
1 hour ago, rodan said:

Fiecare crede ce vrea, n‑am nimic împotrivă. Tu crezi în Abraham, Seth, Ayahuasca și vibrații, eu am răspuns strict la întrebarea ta despre ce nu au descifrat oamenii de știință, cum ar fi ce e gravitația și ce a fost înainte de Bing Bang

Logica mea e clară, doar că funcționează în alt registru decât credințele tale. Nu te arunc în haos, doar îți arăt ca trebuie sa separi discuțiile. 

Ce zici tu despre vibrații Ayahuasca și alte nu e știință. E pseudo știință, teorii, presupuneri subiective. 

M-ai intrebat:

"Ce nu au descifrat mai exact din punctul tău de vedere ?"

Ti-am raspuns :) Ti-am raspuns sau nu, dupa cum cred eu? Si sa stii rodan ca eu sunt convins de ceea ce ti-am spus! As spune ca trebuie sa fi mai indraznet, sa nu fi oarecum obtuz, si daca esti asa mai la indraznet sa mergi sa faci o ceremonie cu Ayahuasca. Du-te si vezi ce e acolo, de ce refuzi asa ceva? Ego-ul! Altfel, ce te tot iei de mine pentru Abraham Hicks sau Ayahuasca? Lasa-ma in pace daca nu te intereseaza! Dar de fapt, fara sa vezi cum faci, tu esti asa mai in defensiva!

Tu daca nu te-ai fi simtit amenintat nu mi-ai fi scris pe aici! Dar te simti un pic :)

Postat
4 hours ago, rodan said:

Si uite rodan:

"eu am răspuns strict la întrebarea ta despre ce nu au descifrat oamenii de știință, cum ar fi ce e gravitația și ce a fost înainte de Bing Bang"

Unde te-am intrebat eu ceva? Eu doar am raspuns la intrebarea asta a ta:

Dupa ce ti-am raspuns tu ai dat-o pe pseudo-stiinta (din nou, cum puteam sa iti dau stiinta daca eu iti spun ceva ce consider ca ei nu au descoperit inca :) ?). Pricepi?

Deci rodan. M-ai intrebat :)

Ti-am raspuns, si acolo trebuia sa pui punct!

Postat

@dragonel234 Păi tu ai precizat 

"lumea asta e misterioasa iar oamenii de stiinta sunt departe de a fi descifrat-o" 

Și eu credeam ca o sa dai un răspuns realist la întrebarea mea ce nu au descoperit oamenii de stiinta, dar ai intrat în pseudo știință.. Uite răspunsul tău  

"Universul te întreabă: Arată-mi noua ta vibrație și îți voi arăta miracole"

Nu ma simt amenințat cu nimic.. Cât despre insistenta ta sa iau droguri sa halucinez ca un idiot, mai bine nu. 

Speram sa faci ceva ordine în idei și sa separi pseudo-știința ta personala de realitate. Dar nu ai nici o treaba. Tu crezi ca ai dreptate și gata. 

Am un prieten care făcea ca tine, era ambiguu și credea ca a descoperit ceva unic în gândire. Se numea criză maniacala.. S-a rezolvat cu pastile. 

Nu ai cum sa aberezi atâta cu anumite chestii, mai ales consumul de chestii dăunătoare si ilegale  și sa te astepti nu îți zică nimeni nimic. 

Când nu știi sa te joci mai bine ramai tu și gândurile tale. 

Te rog eu, revizui comportamentul pe topicul ce eu l-am creat și nu mai da spam cu anumite tâmpenii 

Postat
47 minutes ago, rodan said:

@dragonel234 Păi tu ai precizat 

"lumea asta e misterioasa iar oamenii de stiinta sunt departe de a fi descifrat-o" 

Și eu credeam ca o sa dai un răspuns realist la întrebarea mea ce nu au descoperit oamenii de stiinta, dar ai intrat în pseudo știință.. Uite răspunsul tău  

"Universul te întreabă: Arată-mi noua ta vibrație și îți voi arăta miracole"

Nu ma simt amenințat cu nimic.. Cât despre insistenta ta sa iau droguri sa halucinez ca un idiot, mai bine nu. 

Speram sa faci ceva ordine în idei și sa separi pseudo-știința ta personala de realitate. Dar nu ai nici o treaba. Tu crezi ca ai dreptate și gata. 

Am un prieten care făcea ca tine, era ambiguu și credea ca a descoperit ceva unic în gândire. Se numea criză maniacala.. S-a rezolvat cu pastile. 

Nu ai cum sa aberezi atâta cu anumite chestii, mai ales consumul de chestii dăunătoare si ilegale  și sa te astepti nu îți zică nimeni nimic. 

Când nu știi sa te joci mai bine ramai tu și gândurile tale. 

Te rog eu, revizui comportamentul pe topicul ce eu l-am creat și nu mai da spam cu anumite tâmpenii 

In primul si primul rand tu nu mai poti intelege ceva. Tu m-ai intrebat :

Eu doar ti-am raspuns asa cum vad eu. Si apoi tu ai inceput sa spui despre ce am spus eu. Pai tu vrei sa afli ce am eu de spus , sau sa spui despre ce ce am eu de spus :) ? Ce vrei baiatule?

" Cât despre insistenta ta sa iau droguri sa halucinez ca un idiot, mai bine nu. " - aici ai pus un "idiot" si din perspectiva mea habar nu ai despre ce vorbesti. Ayahuasca nu e heroina! E doar ceva deosebit! Evident avem alte viziuni, dar de ce nu imi dai pace? Nu ca ar trebui, nu ma deranjezi, dar de ce nu ma lasi sa exist? Ca eu cred ca nu m-am luat de tine pana acum! Tu te cam iei de saracul de mine :)

Uita-te la tine:

"Am un prieten care făcea ca tine, era ambiguu și credea ca a descoperit ceva unic în gândire. Se numea criză maniacala.. S-a rezolvat cu pastile. "

Adica "criza maniacala" si "pastile". Lasa frate asa ceva! Nu le stii pe toate si daca tot stii putine! Crezi ca stii multe dar esti un rudimentar! Eu ti-am spus ce trebuie TU sa faci ca sa iti depasesti conditia! O ceremonie cu Ayahuasca! Faci cum vrei, dar nu mai sugera maniacal sau pastile la adresa altora. De ce nu te poti abtine de la asa ceva?

"Nu ai cum sa aberezi atâta cu anumite chestii, mai ales consumul de chestii dăunătoare si ilegale  și sa te astepti nu îți zică nimeni nimic. "

Cei care au considerat anumite chestii ilegale sunt si cei care ne conduc. Ce parere ai cu adevarat despre ei? Iti spun eu cum cred eu :) , heroina, cocaina e bine ca sunt interzise dar marijuana sau ceva ca Ayahuasca (sau Peyote, Iboga) nu ar trebui sa fie interzise. E efectiv o aberatie ca sunt interzise! Tigarile normale sunt acceptate dar marijuana nu! Aberatie! Si Ayahuasca, Peyote, Iboga sunt ceva deosebit, dependenta nici vorba, doar trezire spirituala! Ai priceput cum vad :) ?

"Când nu știi sa te joci mai bine ramai tu și gândurile tale. " Tu nu te pricepi la asa ceva prietenase :)

"Te rog eu, revizui comportamentul pe topicul ce eu l-am creat și nu mai da spam cu anumite tâmpenii "

Din nou, tu m-ai intrebat ceva si eu ti-am raspuns, Si apoi ai cam sarit :) Deci toata interactiunea asta dintre noi e din cauza ta! Constientizezi asa ceva? Poti concepe asa ceva :) ? Sa pun din nou intrebarea ta initiala?

Si fratele meu:

"și nu mai da spam cu anumite tâmpenii"

Adica cum? Tu consideri practic ca le cam stii nu? Si eu nu. Nu se poate sa scrii compunerea de mai sus decat daca consideri ca tu cam le stii! Si eu stiu ca tu asa procedezi! Si eu daca tot, dar eu macar nu spun ca felul cum vede altul e tampenie! Tu nu ai nici o greata sa spui ca modul cum vede altul e o tampenie :) Vezi rodan ca poate eu am dreptate

Postat
6 minutes ago, Cartman86 said:

Bună dimineața @cleopatra01😇

Eu si rodan doar ne-am luat putin in coarne din nou.Si sa stii Cartman ca eu am dreptate. Acuma treaba ta cum consideri :)

Si sa stii ca eu inca sper ca @cleopatra01 sa aleaga dragonel :) Oare pe la ce ora se da rezultatul :) ?

• Oras:Cloud
Postat

„Fiecare dintre noi își are propriul sistem de credințe. Pentru mine, realitatea obiectivă există independent de observator; pentru tine, ea este legată de actul măsurătorii. Nu putem decât să acceptăm că privim lumea prin ferestre diferite și să ne respectăm reciproc căutarea.”

Albert Einstein, intr-o polemică cu Niels Bohr.

• Like 1
  • Super Premium
Reputație: 22471
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Comparaţia care asimilează memoria cu un magazin este şi comică şi spirituală: comică, deoarece conceptul psihologic comparat cu un magazin este supus unei extraordinare minimalizări; spirituală, prin faptul că autorul comparaţiei este un vânzător care realizează pe această cale o surprinzătoare unificare, între psihologie şi propriul său domeniu de activitate.

Sigmund Freud 

• Like 8
  • Inimioara 2
Postat

Noi suntem pur si simplu mult mai mult decat credem.

dragonel

• Membru Premium
Reputație: 4579
Postat

„Ți-ar păsa mai puțin de ce cred alții despre tine dacă ai realiza cât de rar se gândesc la tine.” Eleanor Roosevelt

• Like 1

image.gif.0f6538beea63d41078cf7152cbff827c.gif

Postat

Lev Landau (fizician laureat al Premiului Nobel):

„Mecanica cuantică neagă determinismul strict al fizicii clasice și oferă o descriere probabilistică a stărilor și evenimentelor.”

Postat
6 hours ago, rodan said:

Lev Landau (fizician laureat al Premiului Nobel):

„Mecanica cuantică neagă determinismul strict al fizicii clasice și oferă o descriere probabilistică a stărilor și evenimentelor.”

Considerentele de la altii care par substantiale ar trebui sa si fie asa! Nu doar citat :)

Si da mecanica cuantica cam arunca ceva in fizica clasica, dar tu rodan, nu prea ai cu adevarat treaba cu asa ceva! Tu doar ai ceva idei, ai auzit ceva, dar nu ai cu adevarat nici o treaba :)

Postat

"Pentru ca lucrurile să se schimbe, trebuie să le privești așa cum îți dorești să fie, în loc să continui să le observi așa cum sunt.

Efectul observatorului: În fizică, simpla observare a unui sistem cuantic îi modifică starea."

Abraham Hicks

Postat

„Nimic în viață nu trebuie temut, ci doar înțeles. Acum este momentul să înțelegem mai mult, pentru a ne teme mai puțin.”

Marie Curie

Postat
7 minutes ago, ForumReader said:

„Nimic în viață nu trebuie temut, ci doar înțeles. Acum este momentul să înțelegem mai mult, pentru a ne teme mai puțin.”

Marie Curie

Trebuie sa te uiti la teacheri din alta lume (sau enlightened). Mult mai bine spun ei :) Oamenii care spun ceva doar au invatat si ei ceva dar au o vedere totusi inferioara

"Jane Roberts, apreciata scriitoare și medium americană, autoare a lucrării *The Seth Material*, a dus o viață bogată, întemeiată pe profunda conștientizare a faptului că, în realitate, conștiința creează realitatea. Potrivit scrierilor sale, asumarea propriei realități unice aduce bucurie, entuziasm și o vitalitate firească existenței cotidiene."

Jane Roberts (Seth)

Postat

„Trăim în cea mai bună dintre lumile posibile.”

Gottfried Wilhelm Leibniz

Postat

„Totul este spre cel mai bine în cea mai bună dintre lumile posibile.”

Voltaire

Postat

„Optimistul crede că aceasta este cea mai bună dintre toate lumile posibile. Pesimistul se teme că acest lucru s-ar putea să fie adevărat.”

J. Robert Oppenheimer

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare