ForumReader Reputație: 842 Postat August 1 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 1 „Sunt ca un vin bun: cu cât îmbătrânesc, cu atât devin mai bun.” Zlatan Ibrahimović 1
rodan Reputație: 1375 Postat August 1 Postat August 1 11 hours ago, rodan said: „Privilegiul vieții este să devii cine ești cu adevărat.” – Carl Jung „Când ești mulțumit să fii pur și simplu tu însuți și nu compari sau concurezi, toată lumea te va respecta.” – Lao Tzu „Doar adevărul despre cine ești, dacă este realizat, te va elibera.” – Eckhart Tolle „Pentru a te regăsi, gândește-te singur.” – Socrate „Ești aliniat cu adevăratul tău eu atunci când nu mai trăiești împotriva naturii tale, când alegerile tale nu mai sunt reacții automate ale trecutului, ci intenții conștiente ale prezentului, și când liniștea care apare în locul conflictului interior îți arată că nu mai cauți aprobarea lumii, ci adevărul propriei ființe.”
rodan Reputație: 1375 Postat August 1 Postat August 1 12 hours ago, Repty said: "Degeaba esti destept, daca esti prost". 😂 "Din beție te trezești, din prostie niciodată" 1
danut345 Reputație: 283 Postat August 1 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 1 "Nimeni nu ar trebui sa spuna ca altcineva e prost. Cine face asta ar trebui sa se uite la el urgent"
ForumReader Reputație: 842 Postat August 1 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 1 „Aș prefera să regret riscurile pe care mi le-am asumat și care nu au funcționat, decât să regret șansele pe care nu le-am luat deloc.” Simone Biles
ForumReader Reputație: 842 Postat August 3 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 3 „Progresul este imposibil fără schimbare, iar cei care nu își pot schimba mintea nu pot schimba nimic.” George Bernard Shaw
ForumReader Reputație: 842 Postat August 3 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 3 „Completitudinea teoretică este un vis frumos, dar de îndată ce încercăm să o aplicăm la detalii, descoperim că natura este întotdeauna mai bogată decât concepțiile noastre.” James Clerk Maxwell
ForumReader Reputație: 842 Postat August 3 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 3 „Am fost capabil să elimin distanțele dintre oameni. Aceasta este cea mai mare satisfacție a vieții mele.” Guglielmo Marconi 1
danut345 Reputație: 283 Postat August 3 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 3 "Toată lumea are un plan până când încasează un pumn în gură." Mike Tyson
danut345 Reputație: 283 Postat August 3 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 3 "Compasiunea înseamnă conștientizarea unei legături profunde între tine și toate celelalte ființe. Data viitoare când spui: „Nu am nimic în comun cu această persoană”, amintește-ți că aveți foarte multe în comun: peste câțiva ani — fie că sunt doi sau șaptezeci, nu contează prea mult — amândoi veți fi devenit niște cadavre în descompunere, apoi grămezi de praf și, în cele din urmă, nimic. Este o conștientizare care îți temperează spiritul și te îndeamnă la smerenie, lăsând puțin loc pentru mândrie... În acest sens, există o egalitate deplină între tine și orice altă ființă." Eckhart Tolle
ForumReader Reputație: 842 Postat August 4 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 4 „Indiferent cât timp va trece, voi rămâne mereu o romantică incurabilă când vine vorba de frică.” Eileen Gu 1
ForumReader Reputație: 842 Postat August 4 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 4 „Misiunea mea este să folosesc sportul ca pe o forță de unire.” Eileen Gu
ForumReader Reputație: 842 Postat August 4 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 4 „Nu mă întrec niciodată cu ceilalți concurenți. Mă întrec doar cu peretele și cu versiunea mea din trecut. Vreau doar să văd cât de departe pot împinge limitele posibilului.” Janja Garnbret 1
ForumReader Reputație: 842 Postat August 4 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 4 „Dacă îți pierzi vreodată credința în natura umană, ieși afară și privește un maraton.” Kathrine Switzer
ForumReader Reputație: 842 Postat August 4 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 4 „Natura nu face nimic în zadar și nu multiplică lucrurile fără necesitate.” Galileo Galilei
ForumReader Reputație: 842 Postat August 4 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 4 „Nu poți învăța un om nimic; îl poți ajuta doar să descopere acel lucru în interiorul său.” Galileo Galilei 1
ForumReader Reputație: 842 Postat August 4 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 4 „Nu mă simt obligat să cred că același Dumnezeu care ne-a înzestrat cu simțuri, rațiune și intelect a vrut ca noi să abandonăm folosirea lor.” Galileo Galilei
ForumReader Reputație: 842 Postat August 4 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 4 „Intenția Sfântului Duh este să ne învețe cum să mergem în cer, nu cum merg cerurile.” Galileo Galilei 1
ForumReader Reputație: 842 Postat August 4 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 4 „Filosofia [știința] este scrisă în această mare carte care stă mereu deschisă în fața ochilor noștri — mă refer la univers — dar nu poate fi înțeleasă dacă mai întâi nu învățăm să-i înțelegem limbajul... Ea este scrisă în limbaj matematic.” Galileo Galilei 1
ForumReader Reputație: 842 Postat August 4 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 4 „Matematica este regina științelor, iar teoria numerelor este regina matematicii.” Carl Friedrich Gauss 1
ForumReader Reputație: 842 Postat August 4 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 4 „Legile naturii nu sunt altceva decât gândurile matematice ale lui Dumnezeu.” Carl Friedrich Gauss 1
ForumReader Reputație: 842 Postat August 4 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 4 „Când o clădire este terminată, schelele nu ar mai trebui să fie vizibile.” Carl Friedrich Gauss 1
ForumReader Reputație: 842 Postat August 4 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 4 „Problemele pe care le considerăm cele mai dificile sunt adesea cele pe care nu le-am privit din unghiul corect.” Carl Friedrich Gauss 1
ForumReader Reputație: 842 Postat August 4 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 4 „Fiecare pas înainte pe care îl face știința ne aduce în fața unor noi mistere, dar ne oferă și cheia pentru a le rezolva. În muncă stă singura noastră speranță de a pătrunde secretele naturii.” Guglielmo Marconi 1
ForumReader Reputație: 842 Postat August 4 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat August 4 „Nu cred că va trece mult timp până când vom putea trimite mesaje pe alte planete. Este foarte posibil ca undele pe care le trimitem astăzi să călătorească spre alte lumi.” Guglielmo Marconi 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum