rodan Reputație: 1355 Postat Sâmbătă la 15:38 Postat Sâmbătă la 15:38 Viața fără aparate vârf de gamă e ca muzica fără bass; tehnic există, dar de ce?
rodan Reputație: 1355 Postat Sâmbătă la 15:51 Postat Sâmbătă la 15:51 Sărăcia nu începe când ai puțini bani, ci când te mulțumești cu varianta "Lite" 😅 Nu e asa @Darth4? 😜 1
rodan Reputație: 1355 Postat Sâmbătă la 16:02 Postat Sâmbătă la 16:02 1 hour ago, fullspy said: Sexul neplătit e ca pizza făcută în casă: durează o veșnicie, murdărești totul prin bucătărie și la final zici: eh, tot aia comandată e mai bună. 🙄 -Autor necunoscut. 🤷🏻♂️ „Dragostea e oarbă. Programarea are adresă, oră și tarif.” Autor necunoscut 1
Membru Premium Darth4 Reputație: 2213 Postat Sâmbătă la 19:01 Membru Premium Postat Sâmbătă la 19:01 3 hours ago, rodan said: Sărăcia nu începe când ai puțini bani, ci când te mulțumești cu varianta "Lite" 😅 Nu e asa @Darth4? 😜 saracia isi are radacinile in mentalitatea fiecaruia
rodan Reputație: 1355 Postat Sâmbătă la 19:08 Postat Sâmbătă la 19:08 1 minute ago, Darth4 said: saracia isi are radacinile in mentalitatea fiecaruia Ai întrat tare 😎 Cam absolut dar aproape de adevărat. Uneori cea mai mare sărăcie de depășit e cea mentala.. Asa e 1
danut345 Reputație: 283 Postat Duminică la 04:09 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Duminică la 04:09 16 hours ago, ZeroTolerans said: Știu că sunt prost, dar când mă uit prin jur, realizez că o am și mică! (Dănuț E Tolie) Foarte subtire prietenul meu. Nu te lasi nicicum. Iti explic putin. Eu am urmarit putini autori sau invatatori. Pe 2 i-am urmarit foarte mult. Pe unul (o femeie ) a trebuit sa il scot din ecuatie . Acum mai am doar unul dar care e fenomenal! Tu se pare ca nu poti intelege ce zice el cum nu poti intelege ce ai putea face prin Olanda! "Eckhart Tolle consideră stupiditatea tradițională drept relativ inofensivă, dar avertizează că „stupiditatea inteligentă” - ego-ul care se folosește de cunoștințe conceptuale, de ingeniozitate și de concepte mentale pentru a-și apăra iluziile - este extrem de periculoasă. În viziunea sa, adevărata inteligență izvorăște dintr-o stare de prezență vigilentă și din capacitatea de a accepta „necunoscutul”, mai degrabă decât din etichetarea mentală rigidă." Tu Tolerans esti discuatat, sa zicem asa, in ce am pus mai sus. Daca nu pricepi iti spun eu exact Cum vrei
danut345 Reputație: 283 Postat Duminică la 04:22 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Duminică la 04:22 5 minutes ago, danut345 said: Foarte subtire prietenul meu. Nu te lasi nicicum. Iti explic putin. Eu am urmarit putini autori sau invatatori. Pe 2 i-am urmarit foarte mult. Pe unul (o femeie ) a trebuit sa il scot din ecuatie . Acum mai am doar unul dar care e fenomenal! Tu se pare ca nu poti intelege ce zice el cum nu poti intelege ce ai putea face prin Olanda! "Eckhart Tolle consideră stupiditatea tradițională drept relativ inofensivă, dar avertizează că „stupiditatea inteligentă” - ego-ul care se folosește de cunoștințe conceptuale, de ingeniozitate și de concepte mentale pentru a-și apăra iluziile - este extrem de periculoasă. În viziunea sa, adevărata inteligență izvorăște dintr-o stare de prezență vigilentă și din capacitatea de a accepta „necunoscutul”, mai degrabă decât din etichetarea mentală rigidă." Tu Tolerans esti discuatat, sa zicem asa, in ce am pus mai sus. Daca nu pricepi iti spun eu exact Cum vrei Si @ZeroTolerans uite o dedicatie muzicala pentru tine: https://www.youtube.com/watch?v=4xvfh9Z0Xpk&list=RDMM4xvfh9Z0Xpk&start_radio=1 Eu cand ascult melodia asta imi place mai mult vocea fetei! Dar tu ar trebui sa te concentrezi pe vocea baiatului! Foarte serios iti spun, pentru ca vreau sa ajungi un barbat adevarat! Tu nu esti acum asa ceva! "Ce eliberare să realizez că „vocea din capul meu” nu este cine sunt. Cine sunt eu atunci? Cel care vede asta" Eckhart Tolle
ForumReader Reputație: 842 Postat Duminică la 18:15 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat Duminică la 18:15 „Pasiunea de a inventa este o emoție atât de intensă încât un om uită de hrană, de somn, de prieteni, de dragoste, de tot.” Nikola Tesla 2
ForumReader Reputație: 842 Postat Duminică la 18:17 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat Duminică la 18:17 „Când cuvintele dispar, începe muzica.” Heinrich Heine 1
ForumReader Reputație: 842 Postat Duminică la 18:19 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat Duminică la 18:19 „Orice poți face sau visezi că poți face, începe! Curajul conține în sine geniu, putere și magie.” Johann Wolfgang von Goethe 2
danut345 Reputație: 283 Postat Duminică la 20:41 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Duminică la 20:41 "Eckhart Tolle definește iubirea ca pe o stare interioară a Ființei, mai degrabă decât ca pe o emoție exterioară. Învățătura sa fundamentală despre iubire subliniază că iubirea adevărată nu depinde de o altă persoană, nu are un opus și izvorăște din liniștea profundă a prezenței, acolo unde dispare iluzia separării." Eckhart Tolle 1
danut345 Reputație: 283 Postat Duminică la 20:45 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Duminică la 20:45 "Eckhart Tolle nu se concentrează pe definițiile tradiționale ale curajului fizic sau social, ci mai degrabă pe curajul interior necesar pentru a înfrunta necunoscutul, a îmbrățișa momentul prezent și a renunța la rezistența ego-ului. O temă importantă în învățăturile sale vizează confruntarea cu incertitudinea și pășirea în starea de „a nu ști”." Eckhart Tolle
Andone321 Reputație: 1091 Postat Luni la 08:45 Oras:București Oras:București Postat Luni la 08:45 Când o să auzi expresia “ Eu nu ți-aș face asta niciodată “ ține minte ziua și așteaptă prudent. Nu o să dureze mult. 💔 1
Membru Premium NoShowName Reputație: 51 Postat Luni la 10:31 Membru Premium Postat Luni la 10:31 “Toate visele noastre pot deveni realitate daca avem curajul sa le urmam.” - Walt Disney 2
Membru Premium Al3csandru Reputație: 4426 Postat Luni la 18:07 Membru Premium Postat Luni la 18:07 „Bărbatul este considerat ființa umană, iar femeia doar femeie; când o femeie se comportă ca o ființă umană, se spune că îl imită pe bărbat.” Simone de Beauvoir 🤪 2
Membru Premium Criticul Reputație: 11600 Postat Luni la 18:13 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Luni la 18:13 „Am cheltuit o grămadă de bani pe băutură, femei și mașini rapide. Restul, pur și simplu, i-am irosit.” – George Best 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Super Premium joviala Reputație: 21472 Postat Luni la 18:53 Oras:Oradea Oras:Oradea Super Premium Postat Luni la 18:53 Este o însușire regească să faci bine și să rămâi surd la insulte. – Antistene 5 1
Membru Premium tony_33 Reputație: 967 Postat Luni la 19:16 Oras:Earth Oras:Earth Membru Premium Postat Luni la 19:16 "Doua lucruri ma uimesc: inteligenta animalelor si bestialitatea oamenilor" - Tristan Bernard 2 My moral in life is simple, you treat me good and I will definitely treat you better.
Membru Premium Criticul Reputație: 11600 Postat Luni la 19:23 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Luni la 19:23 Spre deosebire de oameni, lupii nu aleg în fruntea haitei pe cel mai prost dintre ei. 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum