ForumReader Reputație: 842 Postat Iulie 6 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat Iulie 6 „Frumusețea va salva lumea.” Feodor Dostoievski 1
danut345 Reputație: 283 Postat Iulie 6 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 6 "Iubirea va salva planeta" danut 1
danut345 Reputație: 283 Postat Iulie 6 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 6 "România e singura ţară din lume unde, dacă cei vii boicotează votul, atunci votează morţii. Politicienii români s-au modernizat: au renunţat la coloana vertebrală pentru coloana oficială. România este ţara unde aviaţia e la pământ, iar agricultura e în aer." Corneliu Vadim Tudor 1
ForumReader Reputație: 842 Postat Iulie 6 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat Iulie 6 „Există un singur bun: cunoașterea. Și un singur rău: ignoranța.” Socrate 2
Super Premium joviala Reputație: 21496 Postat Iulie 7 Oras:Oradea Oras:Oradea Super Premium Postat Iulie 7 A pierde prezentul de teama viitorului Seneca 10 2
Andone321 Reputație: 1091 Postat Iulie 7 Oras:București Oras:București Postat Iulie 7 . Binele făcut cu sinceritate nu se pierde, chiar dacă nu este întotdeauna ținut minte de toți. . Cele mai adânci răni sunt adesea lăsate de oamenii pe care i-am iubit cel mai mult. . Oamenii se pot schimba, dar în momentele grele își arată cel mai clar adevăratul caracter. . Visurile nu se împlinesc așteptând momentul perfect, ci făcând primul pas. . Cei care te prețuiesc doar pentru ceea ce le oferi vor pleca atunci când beneficiul dispare. Cei care te iubesc cu adevărat rămân. . Uneori cea mai mare durere este liniștea care rămâne după ce nu mai ai lacrimi. . Nimeni nu poate trăi viața în locul tău. Alții te pot sprijini, dar puterea de a merge înainte începe din tine. 2
Super Premium joviala Reputație: 21496 Postat Iulie 8 Oras:Oradea Oras:Oradea Super Premium Postat Iulie 8 Prima cauză pentru care cineva este nerecunoscător este că nu poate fi destul de recunoscător. Seneca 9
Membru Premium tony_33 Reputație: 968 Postat Iulie 8 Oras:Earth Oras:Earth Membru Premium Postat Iulie 8 „Oamenii sunt exact ca semnele de circulație: unii merită prioritate, alții merită depășiți, unii merită evitați și la alții chiar merită să oprești.” Gentleman Romania My moral in life is simple, you treat me good and I will definitely treat you better.
danut345 Reputație: 283 Postat Iulie 9 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 9 "Oamenii pot fi vazuti si ca semnele de circulatie, pentru ca poate asa si prezinta la superficial, dar fiecare om e ceva special si daca tot momentan, nu a reusit sa se arate ca specialul care e" danut
ZeroTolerans Reputație: 339 Postat Iulie 9 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iulie 9 13 hours ago, danut345 said: "Oamenii pot fi vazuti si ca semnele de circulatie, pentru ca poate asa si prezinta la superficial, dar fiecare om e ceva special si daca tot momentan, nu a reusit sa se arate ca specialul care e" danut Ce faci, măh!?? Mai nou pui ghilimele la vorbele tale retardate, izvorâte din nuca de creier ce-o posezi??? :))) NU pot să nu observ că ești unul din cei mulți din familia bovinelor fără cojones ce-și caută "aleasa" pe un site unde curvele sunt rasate, deștepte, cu bani mulți și cu experiență, care se uită la tine exact cum ești: un labagiator rupt în coor de foame cu formă ușoară de oligofrenie, care a împuțit Nimfo cu prezența lui nedorită de 5 luni încoace? Te crezi cumva Contele Mîșkin din Idiotul lui Dostoievsky, să corupi idealist cu suflețelul tău imaculat de ladyboy virgin, vreo prințesă cu kilometrii de pulă în găoz și s-o faci nevăstuica Ta..,??? Tu nu ești în stare să te întreții nici pe tine, sărmanule, îți dă doamna mă-ta de mâncare, la cei 45 de anișori ai tăi... Cu ce bani vrei să combini vreo femeie sănătoasă la cap și să întreții ulterior o familie, când tu trântore o freci noapte de noapte la Fazan etc...? Mă nene, matale chiar ai cognitiv probleme serioase și nu-ți mai spun despre DSM-5 ptr că nu mi se aprobă postările... Du-te la psihiatru!!! Îți vor explica acolo de ce-ți plac fetele în calitate de lesbiană cu ciucurel! Bărbat în accepțiunea temenului "bărbat" nu ești, stau dovadă printre altele și cele 4000 de postări ale tale din ultimele 4 luni la Fazan... Întru și mai în amânunt dacă e cazul... 1
danut345 Reputație: 283 Postat Iulie 9 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 9 3 hours ago, ZeroTolerans said: Ce faci, măh!?? Mai nou pui ghilimele la vorbele tale retardate, izvorâte din nuca de creier ce-o posezi??? :))) NU pot să nu observ că ești unul din cei mulți din familia bovinelor fără cojones ce-și caută "aleasa" pe un site unde curvele sunt rasate, deștepte, cu bani mulți și cu experiență, care se uită la tine exact cum ești: un labagiator rupt în coor de foame cu formă ușoară de oligofrenie, care a împuțit Nimfo cu prezența lui nedorită de 5 luni încoace? Te crezi cumva Contele Mîșkin din Idiotul lui Dostoievsky, să corupi idealist cu suflețelul tău imaculat de ladyboy virgin, vreo prințesă cu kilometrii de pulă în găoz și s-o faci nevăstuica Ta..,??? Tu nu ești în stare să te întreții nici pe tine, sărmanule, îți dă doamna mă-ta de mâncare, la cei 45 de anișori ai tăi... Cu ce bani vrei să combini vreo femeie sănătoasă la cap și să întreții ulterior o familie, când tu trântore o freci noapte de noapte la Fazan etc...? Mă nene, matale chiar ai cognitiv probleme serioase și nu-ți mai spun despre DSM-5 ptr că nu mi se aprobă postările... Du-te la psihiatru!!! Îți vor explica acolo de ce-ți plac fetele în calitate de lesbiană cu ciucurel! Bărbat în accepțiunea temenului "bărbat" nu ești, stau dovadă printre altele și cele 4000 de postări ale tale din ultimele 4 luni la Fazan... Întru și mai în amânunt dacă e cazul... Trebuie sa mai intelegi si de gluma. Nu prea poti face asta. Daca ai fi citit ce am mai scris, si cred ca ai citit dar alegi ce iti convine, ai fi inteles ca momentan nu imi doresc nimic major in viata reala (cum ar fi o relatie sau prieteni). Doar virtual acum. Sper sa-ti mai schimbi abordarea si sa iei toate datele in considerare
danut345 Reputație: 283 Postat Iulie 9 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 9 8 hours ago, ZeroTolerans said: Ce faci, măh!?? Mai nou pui ghilimele la vorbele tale retardate, izvorâte din nuca de creier ce-o posezi??? :))) NU pot să nu observ că ești unul din cei mulți din familia bovinelor fără cojones ce-și caută "aleasa" pe un site unde curvele sunt rasate, deștepte, cu bani mulți și cu experiență, care se uită la tine exact cum ești: un labagiator rupt în coor de foame cu formă ușoară de oligofrenie, care a împuțit Nimfo cu prezența lui nedorită de 5 luni încoace? Te crezi cumva Contele Mîșkin din Idiotul lui Dostoievsky, să corupi idealist cu suflețelul tău imaculat de ladyboy virgin, vreo prințesă cu kilometrii de pulă în găoz și s-o faci nevăstuica Ta..,??? Tu nu ești în stare să te întreții nici pe tine, sărmanule, îți dă doamna mă-ta de mâncare, la cei 45 de anișori ai tăi... Cu ce bani vrei să combini vreo femeie sănătoasă la cap și să întreții ulterior o familie, când tu trântore o freci noapte de noapte la Fazan etc...? Mă nene, matale chiar ai cognitiv probleme serioase și nu-ți mai spun despre DSM-5 ptr că nu mi se aprobă postările... Du-te la psihiatru!!! Îți vor explica acolo de ce-ți plac fetele în calitate de lesbiană cu ciucurel! Bărbat în accepțiunea temenului "bărbat" nu ești, stau dovadă printre altele și cele 4000 de postări ale tale din ultimele 4 luni la Fazan... Întru și mai în amânunt dacă e cazul... "De ce s-a despărțit profesorul de algebră de statistician? Pentru că aveau toleranță zero față de marjele de eroare ale celuilalt!"
danut345 Reputație: 283 Postat Iulie 9 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 9 8 hours ago, ZeroTolerans said: Ce faci, măh!?? Mai nou pui ghilimele la vorbele tale retardate, izvorâte din nuca de creier ce-o posezi??? :))) NU pot să nu observ că ești unul din cei mulți din familia bovinelor fără cojones ce-și caută "aleasa" pe un site unde curvele sunt rasate, deștepte, cu bani mulți și cu experiență, care se uită la tine exact cum ești: un labagiator rupt în coor de foame cu formă ușoară de oligofrenie, care a împuțit Nimfo cu prezența lui nedorită de 5 luni încoace? Te crezi cumva Contele Mîșkin din Idiotul lui Dostoievsky, să corupi idealist cu suflețelul tău imaculat de ladyboy virgin, vreo prințesă cu kilometrii de pulă în găoz și s-o faci nevăstuica Ta..,??? Tu nu ești în stare să te întreții nici pe tine, sărmanule, îți dă doamna mă-ta de mâncare, la cei 45 de anișori ai tăi... Cu ce bani vrei să combini vreo femeie sănătoasă la cap și să întreții ulterior o familie, când tu trântore o freci noapte de noapte la Fazan etc...? Mă nene, matale chiar ai cognitiv probleme serioase și nu-ți mai spun despre DSM-5 ptr că nu mi se aprobă postările... Du-te la psihiatru!!! Îți vor explica acolo de ce-ți plac fetele în calitate de lesbiană cu ciucurel! Bărbat în accepțiunea temenului "bărbat" nu ești, stau dovadă printre altele și cele 4000 de postări ale tale din ultimele 4 luni la Fazan... Întru și mai în amânunt dacă e cazul... Si Tolerans, eu m-am aratat foarte mult si tu folosesti acel fapt (fara sa iei tot ce am zis in considerare!). No hai spune si tu despre tine mai mult, cine esti tu cu adevarat? Poti asa ceva? Poti tolerans? Nu poti tolerans! Sau poti doar sa spui despre altii? Asta poti! Iti dai seama cum prezinta cu adevarat ce faci tu? Stai, analizezi pe nu stiu care si apoi pac, ii zici ceva la negativ! Ce e asta tolerans? "Cine ataca pe altul de fapt se ataca pe il insusi" danut
Super Premium joviala Reputație: 21496 Postat Iulie 10 Oras:Oradea Oras:Oradea Super Premium Postat Iulie 10 Orice om poate gresi, dar numai cel fara minte staruie in greseala. Cicero 5 1 2
danut345 Reputație: 283 Postat Iulie 11 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 11 On 7/9/2026 at 5:56 PM, ZeroTolerans said: Ce faci, măh!?? Mai nou pui ghilimele la vorbele tale retardate, izvorâte din nuca de creier ce-o posezi??? :))) NU pot să nu observ că ești unul din cei mulți din familia bovinelor fără cojones ce-și caută "aleasa" pe un site unde curvele sunt rasate, deștepte, cu bani mulți și cu experiență, care se uită la tine exact cum ești: un labagiator rupt în coor de foame cu formă ușoară de oligofrenie, care a împuțit Nimfo cu prezența lui nedorită de 5 luni încoace? Te crezi cumva Contele Mîșkin din Idiotul lui Dostoievsky, să corupi idealist cu suflețelul tău imaculat de ladyboy virgin, vreo prințesă cu kilometrii de pulă în găoz și s-o faci nevăstuica Ta..,??? Tu nu ești în stare să te întreții nici pe tine, sărmanule, îți dă doamna mă-ta de mâncare, la cei 45 de anișori ai tăi... Cu ce bani vrei să combini vreo femeie sănătoasă la cap și să întreții ulterior o familie, când tu trântore o freci noapte de noapte la Fazan etc...? Mă nene, matale chiar ai cognitiv probleme serioase și nu-ți mai spun despre DSM-5 ptr că nu mi se aprobă postările... Du-te la psihiatru!!! Îți vor explica acolo de ce-ți plac fetele în calitate de lesbiană cu ciucurel! Bărbat în accepțiunea temenului "bărbat" nu ești, stau dovadă printre altele și cele 4000 de postări ale tale din ultimele 4 luni la Fazan... Întru și mai în amânunt dacă e cazul... Si Tolerans, am vazut ca ai fost activ relativ recent. Ai cam vazut tot ce ti-am adresat. Ai zis ceva de genul: "Întru și mai în amânunt dacă e cazul..." As fi curios sa intri in acel amanunt daca vrei. Sau nu mai vrei? Sau vrei? Cum vrei ? Pune amanuntul mai amanuntit ca sa vad si eu ce poti produce asa cu adevarat! Ca pana acum se pare ca doar te-ai incalzit "Nu te baga daca nu te tine. Nu trebuie bagare de nici o parte daca tot" Autor necunoscut (danut )
danut345 Reputație: 283 Postat Iulie 11 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 11 "Orice om poate gresi, dar numai cel fara minte staruie in greseala. Alt om poate considera ca altul greseste si staruieste in greseala, dar acel celelalt om poate e un pic orbit!" danut 1
danut345 Reputație: 283 Postat Iulie 11 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 11 @Odinn Cel care considera ca altul staruie in greseala, poate ca la randul lui e in greseala. Nu-i asa simplu in domeniul asta, al evaluarii la cine e in greseala! Cel care considera ca cineva e in greseala poate ca e la randul lui e in greseala! Nu e chiar du-te vino E mai complex
danut345 Reputație: 283 Postat Iulie 12 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 12 Deci @ZeroTolerans poti sa dai curs la ce ai zis : "Întru și mai în amânunt dacă e cazul..." Poti asa ceva sau doar ai vorbit si tu? Esti barbat sau ce esti? Intra in amanunt daca esti barbat "O persoana nu trebuie sa se avante daca nu il chiar tine. Si nu trebuie sa vorbeasca aiurea doar ca sa vorbeasca" danut
Super Premium joviala Reputație: 21496 Postat Iulie 12 Oras:Oradea Oras:Oradea Super Premium Postat Iulie 12 Un sfat este judecat după rezultate, și nu după intenți Cicero 6 1 1 2
danut345 Reputație: 283 Postat Iulie 12 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 12 "Un sfat trebuie judecat in primul si primul rand dupa intentie! Rezultatul e secundar. Intentia e primordiala (pozitiva sau negativa?)" danut 1
danut345 Reputație: 283 Postat Iulie 12 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 12 @Odinn "Un sfat este judecat după rezultate, și nu după intenți " Ce conteaza ca Cicero a zis asta? Cum adica nu conteaza intentia din spatele sfatului? Intentia e totul! Deci Odinn, pentru mine acel citat nu prea prezinta. E ceva slabut. Pentru mine, ce am pus eu mai sus e superior "Intentia din spatele sfatului e totul" danut
ForumReader Reputație: 842 Postat Iulie 12 Oras:Cloud Oras:Cloud Postat Iulie 12 „Dacă toată lumea gândește la fel, înseamnă că nimeni nu gândește.” George S. Patton 1
Super Premium bogcp303 Reputație: 17051 Postat Iulie 12 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat Iulie 12 Acum 4 ore, danut345 a spus: "Un sfat trebuie judecat in primul si primul rand dupa intentie! Rezultatul e secundar. Intentia e primordiala (pozitiva sau negativa?)" danut Acum 4 ore, danut345 a spus: @Odinn "Un sfat este judecat după rezultate, și nu după intenți " Ce conteaza ca Cicero a zis asta? Cum adica nu conteaza intentia din spatele sfatului? Intentia e totul! Deci Odinn, pentru mine acel citat nu prea prezinta. E ceva slabut. Pentru mine, ce am pus eu mai sus e superior "Intentia din spatele sfatului e totul" danut Dane, poate nu îți dai seama, dar nu mai fă din astea că se vede tare urât din exterior . Nu te mai lega de citatele colegilor! Nu mai cita de la tine! Citează ce citate celebre vrei tu, limitează-te doar la asta! Amu, de la modul general, la modul concret, strict pe postările tale (cele citate de mine). "Marcus Tullius Cicero (106–43 î.Hr.) a fost un filozof, politician, jurist și cel mai mare orator al Romei Antice. El a jucat un rol crucial în ultimele decenii ale Republicii Romane, încercând fără succes să îi apere principiile democratice în fața ascensiunii dictatorilor. Stilul său literar a transformat limba latină și a influențat proza europeană timp de secole." Cicero o fost o somitate! Nu poți contrazice în mod public o somitate că râde lumea de tine! La o "bârfă" la un birt poți contrazice pe cine vrei tu, dar acolo nu e în mod public! Doar o somitate poate contrazice o somitate în mod public, fără să râdă lumea de ei! Tu nu ești o somitate 🤷. Ca un exemplu: cum ar fi ca văcarul din sat cu 4 clase să-l contrazică pe probleme de cardiologie în mod public pe un doctor cardiolog de la Institutul Inimii Cluj Napoca. Oare de cine râde în hohote lumea? Un aspect secundar. Înainte de a contrazice ceva, trebuie să înțelegi sensul citatului, nu sensul pe care îl dai tu citatului !! Sensul citatului colegului era ⬇️ "Acest celebru aforism al lui Marcus Tullius Cicero subliniază caracterul profund pragmatic al luării deciziilor. În esență, înțelepciunea ne învață că, indiferent de bunele intenții sau de eforturile depuse, valoarea reală a unui îndemn este întotdeauna validată (în ochii celui care primește sfatul) de impactul practic și de consecințele pe care le generează în realitate". Și nu în ultimul rând: tu nu te contrazici cu colegii care au publicat citatele celebre, te contrazici cu cine? Cu autorul citatului, care nu mai e printre noi? Chiar nu vezi cât de absurdă este "situația"? 11
danut345 Reputație: 283 Postat Iulie 12 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iulie 12 4 hours ago, bogcp303 said: Dane, poate nu îți dai seama, dar nu mai fă din astea că se vede tare urât din exterior . Nu te mai lega de citatele colegilor! Nu mai cita de la tine! Citează ce citate celebre vrei tu, limitează-te doar la asta! Amu, de la modul general, la modul concret, strict pe postările tale (cele citate de mine). "Marcus Tullius Cicero (106–43 î.Hr.) a fost un filozof, politician, jurist și cel mai mare orator al Romei Antice. El a jucat un rol crucial în ultimele decenii ale Republicii Romane, încercând fără succes să îi apere principiile democratice în fața ascensiunii dictatorilor. Stilul său literar a transformat limba latină și a influențat proza europeană timp de secole." Cicero o fost o somitate! Nu poți contrazice în mod public o somitate că râde lumea de tine! La o "bârfă" la un birt poți contrazice pe cine vrei tu, dar acolo nu e în mod public! Doar o somitate poate contrazice o somitate în mod public, fără să râdă lumea de ei! Tu nu ești o somitate 🤷. Ca un exemplu: cum ar fi ca văcarul din sat cu 4 clase să-l contrazică pe probleme de cardiologie în mod public pe un doctor cardiolog de la Institutul Inimii Cluj Napoca. Oare de cine râde în hohote lumea? Un aspect secundar. Înainte de a contrazice ceva, trebuie să înțelegi sensul citatului, nu sensul pe care îl dai tu citatului !! Sensul citatului colegului era ⬇️ "Acest celebru aforism al lui Marcus Tullius Cicero subliniază caracterul profund pragmatic al luării deciziilor. În esență, înțelepciunea ne învață că, indiferent de bunele intenții sau de eforturile depuse, valoarea reală a unui îndemn este întotdeauna validată (în ochii celui care primește sfatul) de impactul practic și de consecințele pe care le generează în realitate". Și nu în ultimul rând: tu nu te contrazici cu colegii care au publicat citatele celebre, te contrazici cu cine? Cu autorul citatului, care nu mai e printre noi? Chiar nu vezi cât de absurdă este "situația"? Ai dreptate. Mi s-a parut comic sa citez de la mine (cu numele danut) 1
Super Premium joviala Reputație: 21496 Postat Iulie 13 Oras:Oradea Oras:Oradea Super Premium Postat Iulie 13 Aceasta este cea mai mare aberaţie: înţelepciunea omului bătrân. Oamenii nu cresc pentru a fi înţelepti. Ei cresc pentru a fi grijulii. Ernest Hemingway 9
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum