RoxanaSweet Reputație: 241 Postat August 14 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat August 14 Hy❣️ ❤️Sunt Roxana si voi veni in vizita la voi sambata dupamiaza pentru cateva zile🥰🍭💯🍓 ❤️Sunt o miniona slim cu sanii mari🥰🥰🥰🍓🍓💯🍭🍹 ✅️Serviciile sunt: 💎Oral protejat/neprotejat in functie de igiena 💎Normal protejat 💎Anal protejat 💎Deep 💎Diferite pozitii 💎Mici fantezii 💎69 💎COB 💎Masaj de relaxare 🎁Cadoul este: 🎁200 o fin maxim 30min DTD 🎁400ora DTD 💚Acesta va fi inmanat la inceputul intalnirii 💚Lucrez cu programari dar nu este nevoie de confirmare 💚Daca intarziati la programare si nu anuntati este posibil sa anulez intalnirea respectiva 💚Daca nu raspun imediat la mesaj scrieti mi pana la ce ora sa revin cu un raspuns 💚Fara degete la pizdik 1 Link spre comentariu
Terent Reputație: 451 Postat August 14 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 14 Acum 3 minute, RoxanaSweet a spus: Hy❣️ ❤️Sunt Roxana si voi veni in vizita la voi sambata dupamiaza pentru cateva zile🥰🍭💯🍓 ❤️Sunt o miniona slim cu sanii mari🥰🥰🥰🍓🍓💯🍭🍹 ✅️Serviciile sunt: 💎Oral protejat/neprotejat in functie de igiena 💎Normal protejat 💎Anal protejat 💎Deep 💎Diferite pozitii 💎Mici fantezii 💎69 💎COB 💎Masaj de relaxare 🎁Cadoul este: 🎁200 o fin maxim 30min DTD 🎁400ora DTD 💚Acesta va fi inmanat la inceputul intalnirii 💚Lucrez cu programari dar nu este nevoie de confirmare 💚Daca intarziati la programare si nu anuntati este posibil sa anulez intalnirea respectiva 💚Daca nu raspun imediat la mesaj scrieti mi pana la ce ora sa revin cu un raspuns 💚Fara degete la pizdik Te așteptăm cu interes, sa ne comunici adresa și nouă 1 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat August 14 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat August 14 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat August 14 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat August 14 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat August 14 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat August 14 🥰🥰🍭🍹💯🍓❤️🔥 3 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat August 14 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat August 14 Acum 11 minute, Terent a spus: Te așteptăm cu interes, sa ne comunici adresa și nouă Ms🥰🥰💯🍹🍭❤️😘 Adresa o voi comunica sambata dupamiaza😘🍭❤️🍹 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat August 14 Membru Premium Partajează Postat August 14 Acum 3 ore, RoxanaSweet a spus: Hy❣️ ❤️Sunt Roxana si voi veni in vizita la voi sambata dupamiaza pentru cateva zile🥰🍭💯🍓 ❤️Sunt o miniona slim cu sanii mari🥰🥰🥰🍓🍓💯🍭🍹 ✅️Serviciile sunt: 💎Oral protejat/neprotejat in functie de igiena 💎Normal protejat 💎Anal protejat 💎Deep 💎Diferite pozitii 💎Mici fantezii 💎69 💎COB 💎Masaj de relaxare 🎁Cadoul este: 🎁200 o fin maxim 30min DTD 🎁400ora DTD 💚Acesta va fi inmanat la inceputul intalnirii 💚Lucrez cu programari dar nu este nevoie de confirmare 💚Daca intarziati la programare si nu anuntati este posibil sa anulez intalnirea respectiva 💚Daca nu raspun imediat la mesaj scrieti mi pana la ce ora sa revin cu un raspuns 💚Fara degete la pizdik O domnita pe care o aștept cu mare interes 1 Link spre comentariu
coco.s Reputație: 1 Postat August 15 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 15 Acum 12 ore, RoxanaSweet a spus: 🥰🥰🍭🍹💯🍓❤️🔥 O fată superbă pe care o ador și o aștept să facem nebunii...te pup dulce peste tot cum îți place ție 1 1 Link spre comentariu
dandavid Reputație: 438 Postat August 15 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 15 În sfârșit o fată care apreciază Aradul, știe că avem putere de cumpărare mult mai mare decât Clujul. Tariful pentru Cluj e 150/350. Cred că o să o vizitez doar în semn de recunoștință pentru aprecierea ce ne-o poartă! 2 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1807 Postat August 15 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat August 15 Acum 12 minute, dandavid a spus: În sfârșit o fată care apreciază Aradul, știe că avem putere de cumpărare mult mai mare decât Clujul. Tariful pentru Cluj e 150/350. Cred că o să o vizitez doar în semn de recunoștință pentru aprecierea ce ne-o poartă! Probabil iți va răspunde că a mărit pretul din cauza chiriei ridicate, mai mari ca in Cluj🤔😁!!! Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1645 Postat August 15 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 15 Hai să nu fim cârcotași, prețurile de la Cluj sunt fără anal, aici are analul inclus în preț, deci....😁??? 1 1 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1807 Postat August 15 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat August 15 Acum 17 minute, Rafaelooo a spus: Hai să nu fim cârcotași, prețurile de la Cluj sunt fără anal, aici are analul inclus în preț, deci....😁??? Eu nu doresc anal...se scade? 3 Link spre comentariu
poing159 Reputație: 116 Postat August 15 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 15 Hmmmm interesant 😊 așteptăm să o testăm 😜 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1645 Postat August 15 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 15 Acum 52 minute, unsuflet a spus: Eu nu doresc anal...se scade? Nici eu.😀 Posibil să scadă, nu știu, eu am spus ce am văzut din meniu, ..... probabil că fata ne dă răspunsul.😁 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33635 Postat August 15 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat August 15 Acum 7 ore, unsuflet a spus: Eu nu doresc anal...se scade? Nu , dar poate ai voie cu degetul la "pizdik" 😂 Acum 21 ore, RoxanaSweet a spus: 💚Fara degete la pizdik 4 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1807 Postat August 15 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat August 15 Acum 12 minute, 22leon a spus: Nu , dar poate ai voie cu degetul la "pizdik" 😂 Am crezut ca spui cu degetul in fundik.. 2 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat August 16 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat August 16 La 15.08.2024 la 10:13, coco.s a spus: O fată superbă pe care o ador și o aștept să facem nebunii...te pup dulce peste tot cum îți place ție Si eu. Pwp😘🍭❤️🥰😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat August 16 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat August 16 La 15.08.2024 la 12:41, Rafaelooo a spus: Nici eu.😀 Posibil să scadă, nu știu, eu am spus ce am văzut din meniu, ..... probabil că fata ne dă răspunsul.😁 🖌Analul nu era disponibil deloc atunci asa ca am scazut pretul provizoriu. Din moment ce am reintrodus analul am revenit la preturile anterioare🍹 Link spre comentariu
Semakaoone Reputație: 8 Postat August 16 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 16 Acum 5 minute, RoxanaSweet a spus: 🖌Analul nu era disponibil deloc atunci asa ca am scazut pretul provizoriu. Din moment ce am reintrodus analul am revenit la preturile anterioare🍹 Mrrrrrr . Eu vreau doar sa te fut 😘 îmi poți oferi in jumătate de oră pe care o plătesc și ,,,gfe,, că toți căutat așa ceva 😂,, eu nu am primit și nu știu cum este😂 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1645 Postat August 16 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 16 Acum 2 ore, RoxanaSweet a spus: 🖌Analul nu era disponibil deloc atunci asa ca am scazut pretul provizoriu. Din moment ce am reintrodus analul am revenit la preturile anterioare🍹 Na binye, tăt nu ne-ai lămurit, suntem câțiva care nu vrem anal, ..... ș'atunci cum o fi, mergem pe prețul anterior ("a la Cluj") sau ...... muszáj să dăm și la ochiu' maro, ......ca să f...(dăm) de tăț banii? 😀😁 1 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat August 17 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat August 17 Hei❣️Azi sunt dispnibila pana la22💯🍭😍🥰😘 Link spre comentariu
cyf_28 Reputație: 84 Postat August 17 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 17 Ne spui si unde ai locatia ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum