Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2024 Postat August 21, 2024 Buna!!Sunt Mădălina si sunt o fata senzuala,ofer placeri de neuitat domnilor generosi si respectuosi!!!Sunt o persoana comunicativa si cu bun simt , te astept la mine intr-un cadru intim cu multa discretie lucrez cu senzualitate si doresc sa fiu tratata la fel . Poze REALE 100%!!!f mai multe detalii suna-ma! Va pup și va astept cu Drag!!! Militari residence. Servicii: Oral,normal,atingeri,69,masaj de relaxare,mici fantezii este la 150 finalizarea-20 minute,și 300 ora
gicacontra2012 Reputație: 4343 Postat August 21, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2024 Mădălina da mai multe detalii despre servicii, oral neprotejat, finalizare orala etc?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2024 Postat August 21, 2024 Bună dragule,fac oral neprotejat dar nu fac finalizare orală facială etc
snake1127 Reputație: 552 Postat August 21, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2024 Chiar acum, Pomazan a spus: Bună dragule,fac oral neprotejat dar nu fac finalizare orală facială etc Ai tatuaje?
gicacontra2012 Reputație: 4343 Postat August 21, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2024 Mădălina, oralul neprotejat este plătit extra sau nu?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2024 Postat August 21, 2024 Servicii:Oral, normal,atingeri,69,masaj de relaxare,mici fantezii este la 150 finalizare-20 minute, 300 lei o oră. Locație-Militari Residence
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2024 Postat August 21, 2024 Acum 4 minute, snake1127 a spus: Ai tatuaje? Am unul singur foarte micuț
Membru Premium JeanVal Reputație: 1941 Postat August 21, 2024 Membru Premium Postat August 21, 2024 @pisicuts @cleopatra01 Topicele pot fi unite.
Membru Premium JeanVal Reputație: 1941 Postat August 21, 2024 Membru Premium Postat August 21, 2024 Bună, Mădălina! Ai un corp de invidiat, sper ca și serviciile tale să fie la fel de bune. Ne poți spune, te rog, dacă ești singură în locație sau ai și colega/colege?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2024 Postat August 21, 2024 Disponibilă pentru programări!! Eu normal lucrez doar seara dar azi am început mai devreme, nu am un program fix o să vă țin la curent aici când îmi încep munca și când termin. Vă pup. Să nu vă luați de mine dar sunt începătore pe aplicația asta.😍
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2024 Postat August 21, 2024 Acum 2 minute, JeanVal a spus: Bună, Mădălina! Ai un corp de invidiat, sper ca și serviciile tale să fie la fel de bune. Ne poți spune, te rog, dacă ești singură în locație sau ai și colega/colege? Bună, te aștept la mine ca să te convingi. Sunt singură în locație
Membru Premium l3bron Reputație: 120 Postat August 21, 2024 Telefon: +40752346389 Oras:Bucuresti Telefon: +40752346389 Oras:Bucuresti Membru Premium Postat August 21, 2024 Buna , bine ai venit, eu zic sa incepi prin a te prezenta pe tine , serviziile tale, locatie si poze ( reale) No hacer nada extraordinario, pero lo que hacen es esencial. http://mexico.cnn.com/media/2012/10/09/ernesto-che-guevara.jpg
Daniro1985 Reputație: 1445 Postat August 21, 2024 Postat August 21, 2024 Chiar acum, l3bron a spus: Buna , bine ai venit, eu zic sa incepi prin a te prezenta pe tine , serviziile tale, locatie si poze ( reale) E noua și deschide topicuri noi. Nu știe încă cum funcționează forumul. Asta e al 3 Lea topic deschis. Ar trebui unite
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2024 Postat August 21, 2024 Acum 1 minut, l3bron a spus: Buna , bine ai venit, eu zic sa incepi prin a te prezenta pe tine , serviziile tale, locatie si poze ( reale) Bună!! Mă numesc Mădălina am 25 de ani,1/60 înălțime aproape 50 kg,păr lung brunet. Oral(neprotejat)Normal(protejat) atingeri 69 masaj de relaxare mici fantezii este la 150 finalizare 20 min,300 lei o oră
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2024 Postat August 21, 2024 Acum 1 minut, Daniro1985 a spus: E noua și deschide topicuri noi. Nu știe încă cum funcționează forumul. Asta e al 3 Lea topic deschis. Ar trebui unite Nustiu cum funcționează momentan
Membru Premium JeanVal Reputație: 1941 Postat August 21, 2024 Membru Premium Postat August 21, 2024 3 minutes ago, Pomazan said: Bună, te aștept la mine ca să te convingi. Sunt singură în locație Aș vrea să vin, doar că locația nu e chiar la îndemână pentru mulți dintre noi. Am observat că ai menționat că îți începi programul mai târziu. La ce oră preferi de obicei să începi?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2024 Postat August 21, 2024 Acum 1 minut, JeanVal a spus: Aș vrea să vin, doar că locația nu e chiar la îndemână pentru mulți dintre noi. Am observat că ai menționat că îți începi programul mai târziu. La ce oră preferi de obicei să începi? Păi acum muncesc. Dar de obicei lucrez după ora 15 pentru ca este o zonă foarte aglomerată și din cauza asta mai mult lucrez seara decât ziua
dragosalex92 Reputație: 34 Postat August 21, 2024 Oras:București Oras:București Postat August 21, 2024 Acum 15 minute, Pomazan a spus: Nustiu cum funcționează momentan fk ?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2024 Postat August 21, 2024 Acum 1 minut, dragosalex92 a spus: fk ? Nu
Membru Premium v92610 Reputație: 3122 Postat August 21, 2024 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat August 21, 2024 1 hour ago, Pomazan said: Nustiu cum funcționează momentan Ideea e sa nu mai folosesti butonul ala de sus cu "adauga topic nou", pentru ca il ai pe asta deschis deja si e suficient unul. Ce ai de scris vii si scrii aici in continuare. "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2024 Postat August 21, 2024 1 oră în urmă, JeanVal a spus: Aș vrea să vin, doar că locația nu e chiar la îndemână pentru mulți dintre noi. Am observat că ai menționat că îți începi programul mai târziu. La ce oră preferi de obicei să începi? Acum lucrez. Dar de fel după ora 15
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2024 Postat August 21, 2024 Acum 15 minute, v92610 a spus: Ideea e sa nu mai folosesti butonul ala de sus cu "adauga topic nou", pentru ca il ai pe asta deschis deja si e suficient unul. Ce ai de scris vii si scrii aici in continuare. Da acum am văzut
Membru Premium ZombiuShogun Reputație: 1254 Postat August 21, 2024 Oras:buca-le Oras:buca-le Membru Premium Postat August 21, 2024 Proaspat iesit din CO, voiam sa-mi incep ziua de lucru cu un quickie, fara sa am cine stie ce asteptari. Vazusem anuntul Madalinei si mi-au placut pozele, precum si cum a vorbit in mesajele de pe WA, asa ca m-am programat cu usurinta peste o ora si ceva. Locatia e pe langa un Lidl de pe Rezervelor, Muie Residence. Parcarea nu va fi problematica daca lasati masina acolo. Apartamentul are doua camere, un dormitor, unde se petrece futaiul si sufragerie. In principiu e curat, m-am uitat si la asternuturi si nu am remarcat ceva nasol incat sa-mi fie scarba sa ma intind pe pat. Baia, insa, lasa de dorit. E relativ ingrijita, dar era cam dezordine pe acolo, igrasie in cabina de dus, care are probleme cu scurgerea si nu am putut sa ma spal cum trebuie. M-am igienizat la chiuveta iar prosopul am evitat sa-l folosesc pentru ca avea niste pete si nu prea imi placea cum mirosea. Am folosit niste servetele sa ma sterg. Toate bidoanele de gel de dus erau aproape goale. Madalina purta un top negru fara bretele si un prosop infasurat in zona taliei. Are o constitutie firava, spre skinny. Pozele reflecta oarecum realitatea, avand pielea lasata in zona abdominala, vazandu-se ca a nascut. Sanii, de asemenea, sunt mici si nitel lasati, probabil ca are legatura cu nasterea, dar nu ma pricep. Fundul ei e pufos si pielea destul de fina. Are un par brunet, lung, prins intr-o codita, e frumoasa la fata, nu e de etnie, nu i-as da mai mult de 25 de ani. Sa nu va asteptati la atingeri din partea ei sau pisiceli, strategia fetei fiind tipica de Publi24: vii, tragi o data sau de doua ori, in functie de cat ai decartat si pleci. E rece, serioasa, a zambit un pic doar cand am facut cunostinta si cand am iesit pe usa. Am decis sa raman pentru ca e atractiva la chip si ca vorbeste politicos, fara sa aiba vreo atitudine de mahalagioaica. La actiune nu prea am ce sa comentez prea mult. Un oral mediocru pana ti-o ridica, apoi ea imi cere sa trecem la normal, unde foloseste lubrifiant. Eram un pic stresat ca uitasem ca finalizarea e de 20 de minute, asa ca doar 2 pozitii am incercat: ea deasupra, unde are suficienta anduranta sa-mi mentina soldatul drept, si eu deasupra. E oarecum stramta cand o bagi, apoi se dilata si poti sa pompezi fara sa o incomodeze. Fara priviri din partea ei, implicare slabuta, te trage un pic spre ea in misionar si atat. M-am spermat destul de repede in prezervativ. Decartat 150 pentru o finalizare si DtD 15 minute. Pentru cei ce vor o descarcare rapida, merge, dar recomand sa veniti spalati de acasa, intrucat conditiile din baie sunt slabe rau si am dubii legate de acel prosop. N-am remarcat neajunsuri in igiena fetei, ea spalandu-se in zona intima dupa ce ne-am futut si nici mirosuri suspecte. Calificative (FB = Foarte bine, -FB = Aproape foarte bine, B = Bine, -B = Binisor, S = Suficient, -S = Slabut, I = Insuficient) Contact FB (+fara suprize neplacute) Locatie S (Lidl de pe Rezervelor, MR; -cabina dus care e infundata si prosop patat) Duduia B (bruneta tanara destul de atractiva; servicii foarte basic, primesti ceea ce vezi pe ambalaj; +te lasa sa o atingi oriunde vrei) OP S (cat sa mi-o scoale pentru NP, o singura viteza) NP -B (participa foarte putin, e rece, dar m-am simtit bine, fix ce-mi trebuia inainte sa revin la birou; foloseste lubrifiant) Nota: aceste evaluari sunt personale si pot sa nu reflecte realitatea obiectiva. Tratati-le cu rezerva! 6 3
Justin1986 Reputație: 54 Postat August 21, 2024 Oras:București Oras:București Postat August 21, 2024 Bună Aia nu, aia nu, măcar țațe ai Madalina ?!?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum