Sari la conținut

INDISPONIBILA❤️BIANCA SLIM❤️ 0755311656❤️

Postări Recomandate

• Telefon: 0755311656
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dragilor!! Astazi voi ajunge pe la voi, pentru ca imi doream de mult sa ajung!
Pentru inceput sa va spun cate ceva despre mine:

Sunt o tipa slim cu o inaltime de 1‘70, sociabila, amuzanta , mereu cu zambetul pe buze. Restul ramane sa le descoperiti voi😘

Serviciile mele sunt urmatoarele:

🎀NP ( doar protejat)

🎀OP/ON(in functie de igiena)

🎀FK

🎀GFE ❤️

🎀PSE🔞

🎀MASAJ RELAXARE

🎀HANDJOB

🎀FOOTJOB

🎀FOOT FETISH

🎀69

🎀COB 

🎀COF ( +50)

🎀ROLEPLAY

🎀FANTEZII

🎀ANILINGUS ️DOAR PASIVA

❤️250 LEI FINALIZAREA❤️

❤️400 LEI ORA ( 2 finlaizari)❤️

Voi incepe sa iau programari dupa ora 17:00!!

Programarile se fac doar pe Whatsapp! 

Va pup si va astept sa ne cunoastem!❤️❤️🫦

IMG_1618.jpeg

IMG_0559.jpeg

IMG_0551.jpeg

IMG_0548.jpeg

IMG_1616.jpeg

IMG_1623.jpeg

• Inimioara 12
  • Membru Premium
  • Oras:Arad
Postat

In sfarsit insistentele mele de vreo 5 luni sa ne vizitezi au dat roade😁

• Haha 1
Postat
3 hours ago, spartan123 said:

In sfarsit insistentele mele de vreo 5 luni sa ne vizitezi au dat roade😁

Spor atunci :)) e buna tare

• Haha 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat

Daca tot am invitat-o trebuia sa fiu si primul care o viziteaza.

Bianca este o fata frumoasa,inalta,slaba si plina de viata.Chiar daca avut un drum lung pana la noi si a condus toata noaptea,nu a lasat sa se vada in atitudinea ei,fiind cu o atitudine pro.

Acum actiunea

Np- am schimbat vreo 2,3 pozitii,este energica nota 9

ON- pt mine 10,ce face cu piercing-ul ala...

Apartamentu ok cu dus si tot ce ai nevoie

Pt mine GFE maxim.

Pentru maine deja am programarea facuta.

Abia astept sa ne revedem si iti multumesc!

• Like 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
9 minutes ago, spartan123 said:

Daca tot am invitat-o trebuia sa fiu si primul care o viziteaza.

Bianca este o fata frumoasa,inalta,slaba si plina de viata.Chiar daca avut un drum lung pana la noi si a condus toata noaptea,nu a lasat sa se vada in atitudinea ei,fiind cu o atitudine pro.

Acum actiunea

Np- am schimbat vreo 2,3 pozitii,este energica nota 9

ON- pt mine 10,ce face cu piercing-ul ala...

Apartamentu ok cu dus si tot ce ai nevoie

Pt mine GFE maxim.

Pentru maine deja am programarea facuta.

Abia astept sa ne revedem si iti multumesc!

Multumesc pentru vizita si pentru cuvintele frumoase si te astept cu drag maine😘😘😘😘

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
4 minutes ago, altmarz said:

Bianca, Da' de ce nu mai esti roscata? Cum ai putut sa faci asa ceva? 🤣

Scuza.ma pe mine😂😂😂

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
2 minutes ago, eldiavolo666 said:

Wow abia aștept sa te cunosc 

Te astept cu drag😘

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 4 ore, shadow0123 a spus:

Ai venit cu ochelarii ?

Bine că n-ai intrebat cu ce chilotei a venit la ea 🤣😝!!!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimineata! Disponibila in intervalul 12:00-23:00! Va rog sa imi specificati in mesaje in ce interval de timp va pot raspunde! Iar cei ce imi scrieti dupa program sa stiti ca eu a doua zi nu va raspund deci va trebui sa scrieti iar, pentru ca nu vreau sa creez neplaceri nimanui😘😘😘

• Membru Premium
Postat

Revizitat Bianca astazi.nu mai las recenzie da e de mai bine decat ieri,cel putin pt mine

Te pup si ne revedem sambata la inca o runda😁

• Inimioara 1
Postat
Acum 3 ore, spartan123 a spus:

Revizitat Bianca astazi.nu mai las recenzie da e de mai bine decat ieri,cel putin pt mine

Te pup si ne revedem sambata la inca o runda😁

Bine că ți-ai făcut abonament, peste o săptămână, când ajung și eu acasă, ...... se termină biletele.....🤔😏

• Haha 3
  • Membru Premium
Postat
Acum 3 ore, Rafaelooo a spus:

Bine că ți-ai făcut abonament, peste o săptămână, când ajung și eu acasă, ...... se termină biletele.....🤔😏

O mai tin de vorba pana vi tu sa nu plece🤣

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 38 minute, spartan123 a spus:

O mai tin de vorba pana vi tu sa nu plece🤣

Mulțumesc mult, se adeverește vorba aia, "prietenu' la nevoie se cunoaște".....👍😏

• Haha 2
Postat

A treia (sau a patra, dar cred ca a treia) Bianca in mai putin de o luna, ar trebui sa mai schimb repertoriul ca o sa le zic la toate "Bianca". Dupa cum am inceput si lumea si-a dat probabil seama, am facut o mica exceptie, cu orasul, nu cu fata, ca pe ea o urmaresc de mult pe aici. Asa ca...pe bicicleta si am pedalat rapid pe autostrada spre Arad.

Contact: Wapp, stabilit o programare destul de usor, re-confirmare, totul a mers bine.

Locatie: Adora. Deja un clasic pentru plaiurile aradene, nu prea am ce sa zic. (apropo, la china shop-ul ala, sunt si chinezoaice?? Tot timpul m-am intrebat, s-ar putea sa mai fi intrebat pe aici totusi, dar de la o varsta ma cam lasa memoria)

Bianca m-a asteptat sus, am stat la o mica barfa, destul de comunicativa, cate o gluma, lucrurile au inceput binisor. Dupa dusul de rigoare, m-a asteptat tot in living si am mers incetisor impreuna in dormitor. De apreciat ca nu s-a dezbracat, chiar daca mai aveam sa scapat doar de sutien si chilotei, tot e mai bine decat nimic. 

Aspect: Nici aici nu am foarte multe de zis, pozele vorbesc de la sine, 1.70-ish, slim. Se putea si mai bine totusi, dar a ales sa nu mai fie roscata. Ce sa facem, cu totii mai facem greseli in viata :) . Tate micute, dar interesante, aaaa sa nu uit --> un pierce in limba, tare interesant, care are un rol si el mai incolo putin, si multe multe tatuaje, par mai multe in realitate decat in poze, dar doar par.

ON: Am observat ca tot mai multe fete practica datul cu servetelelor umede dupa ce revii de la dus. Unele mai finute, altele nu chiar. Bianca nu a fost cea mai finuta, acum nu e o tragedie, dar merita mentionat. Acum cat despre oral --> se simte bine, si in timp ce o suge ea asa frumos si se uita la tine, se foloseste de limba intr-un mod foarte placut, posibil si pierce-ul acela sa mareasca putin senzatiile. Stiu doar ca e ce trebuie...dar din pacate, a fost destul de scurt, eu as fi putut sa ma obisnuiesc in pozitia asta, chiar daca veneam dupa o zi tare lunga, am fost drepti rapid, dar s-a grabit putin cu pelerina.

NP: Bianca a pus o pelerina rosie, cu gura, putin lubrifiant si am trecut la treaba. Nu stiu de GFE, dar pt. PSE ar putea iesi ceva chiar bun. Fata asta se fute binisor, oboseste repede in LOT, dar cand eram eu la conducere, gemete (sigur false) si indemnuri bunicele, nu pot sa zic ca mi-au displacut. Am putut sa accelerez mai mult decat de obicei fara sa para ca e vreo problema, cred ca era loc si de mai bine. Zic de PSE, nu in sensul in care ar avea ea foarte multa initiativa, dar te lasa sa iti faci de cap.

Igiena: Nu am explorat foarte mult, dar nu am remarcat nimic suspect, totul a fost in regula.

Atitudine: Destul de comunicativa, sociabila, exista potential de mult mai mult decat am povestit eu pe aici. Eu sigur nu am fost in chiar cea mai buna forma a mea ca sa incerc mai multe, dar cu toate astea a iesit binisor.

In concluzie: A fost OK, acum daca m-as intoarce, nu stiu sincer (daca revine roscata, nu ar mai exista dubii), in mare pentru ca nu e neaparat pe stilul meu. Dar ma bucur ca am cunoscut-o, si stiu sigur cui sa o recomand cand vine la TM.

O zi de vineri cu multa iubire!!!

• Like 9
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 hour ago, altmarz said:

A treia (sau a patra, dar cred ca a treia) Bianca in mai putin de o luna, ar trebui sa mai schimb repertoriul ca o sa le zic la toate "Bianca". Dupa cum am inceput si lumea si-a dat probabil seama, am facut o mica exceptie, cu orasul, nu cu fata, ca pe ea o urmaresc de mult pe aici. Asa ca...pe bicicleta si am pedalat rapid pe autostrada spre Arad.

Contact: Wapp, stabilit o programare destul de usor, re-confirmare, totul a mers bine.

Locatie: Adora. Deja un clasic pentru plaiurile aradene, nu prea am ce sa zic. (apropo, la china shop-ul ala, sunt si chinezoaice?? Tot timpul m-am intrebat, s-ar putea sa mai fi intrebat pe aici totusi, dar de la o varsta ma cam lasa memoria)

Bianca m-a asteptat sus, am stat la o mica barfa, destul de comunicativa, cate o gluma, lucrurile au inceput binisor. Dupa dusul de rigoare, m-a asteptat tot in living si am mers incetisor impreuna in dormitor. De apreciat ca nu s-a dezbracat, chiar daca mai aveam sa scapat doar de sutien si chilotei, tot e mai bine decat nimic. 

Aspect: Nici aici nu am foarte multe de zis, pozele vorbesc de la sine, 1.70-ish, slim. Se putea si mai bine totusi, dar a ales sa nu mai fie roscata. Ce sa facem, cu totii mai facem greseli in viata :) . Tate micute, dar interesante, aaaa sa nu uit --> un pierce in limba, tare interesant, care are un rol si el mai incolo putin, si multe multe tatuaje, par mai multe in realitate decat in poze, dar doar par.

ON: Am observat ca tot mai multe fete practica datul cu servetelelor umede dupa ce revii de la dus. Unele mai finute, altele nu chiar. Bianca nu a fost cea mai finuta, acum nu e o tragedie, dar merita mentionat. Acum cat despre oral --> se simte bine, si in timp ce o suge ea asa frumos si se uita la tine, se foloseste de limba intr-un mod foarte placut, posibil si pierce-ul acela sa mareasca putin senzatiile. Stiu doar ca e ce trebuie...dar din pacate, a fost destul de scurt, eu as fi putut sa ma obisnuiesc in pozitia asta, chiar daca veneam dupa o zi tare lunga, am fost drepti rapid, dar s-a grabit putin cu pelerina.

NP: Bianca a pus o pelerina rosie, cu gura, putin lubrifiant si am trecut la treaba. Nu stiu de GFE, dar pt. PSE ar putea iesi ceva chiar bun. Fata asta se fute binisor, oboseste repede in LOT, dar cand eram eu la conducere, gemete (sigur false) si indemnuri bunicele, nu pot sa zic ca mi-au displacut. Am putut sa accelerez mai mult decat de obicei fara sa para ca e vreo problema, cred ca era loc si de mai bine. Zic de PSE, nu in sensul in care ar avea ea foarte multa initiativa, dar te lasa sa iti faci de cap.

Igiena: Nu am explorat foarte mult, dar nu am remarcat nimic suspect, totul a fost in regula.

Atitudine: Destul de comunicativa, sociabila, exista potential de mult mai mult decat am povestit eu pe aici. Eu sigur nu am fost in chiar cea mai buna forma a mea ca sa incerc mai multe, dar cu toate astea a iesit binisor.

In concluzie: A fost OK, acum daca m-as intoarce, nu stiu sincer (daca revine roscata, nu ar mai exista dubii), in mare pentru ca nu e neaparat pe stilul meu. Dar ma bucur ca am cunoscut-o, si stiu sigur cui sa o recomand cand vine la TM.

O zi de vineri cu multa iubire!!!

Multumesc pentru vizita si pentru recenzie!😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimineata! 🥰 Disponibila in intervalul 13:00-23:00!  Va astept pe whatsapp🫦🫦😘

IMG_1691.jpeg

• Inimioara 7
Postat
Acum 46 minute, Bianca068 a spus:

Buna dimineata! 🥰 Disponibila in intervalul 13:00-23:00!  Va astept pe whatsapp🫦🫦😘

IMG_1691.jpeg

Frumusețe îmi spui te rog  cât timp rămâi pe la noi ?

• Membru Premium
Postat

Revizitat astazi.eu sunt din nou foarte multumit.

Marti ne revedem,dar nu am sa mai scriu pentru ca,consider ca este destul cat am scris.

Mai las si pe altii sa isi spuna parerea.

• Like 1
Reputație: 223
Postat
Acum 2 minute, spartan123 a spus:

Revizitat astazi.eu sunt din nou foarte multumit.

Marti ne revedem,dar nu am sa mai scriu pentru ca,consider ca este destul cat am scris.

Mai las si pe altii sa isi spuna parerea.

Te cred....Si eu imi doresc f mult sa o mananc toata...imi place genul de fata asa cum e ea slim-skinny e si draguta la chip dar chiar zilele astea nu pot ajunge la ea din pacate..sper sa stea mai mult timp la noi ca dupaceea nu ma mai retine nimic...😊 pot sa merg cand vreau..🥰

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 3 minute, sido a spus:

Te cred....Si eu imi doresc f mult sa o mananc toata...imi place genul de fata asa cum e ea slim-skinny e si draguta la chip dar chiar zilele astea nu pot ajunge la ea din pacate..sper sa stea mai mult timp la noi ca dupaceea nu ma mai retine nimic...😊 pot sa merg cand vreau..🥰

Iti vine sa o mananci toata,e frumoasa,inalta slaba...acuma clar,fiecare cu gusturile lui,dar mie asa imi plac fetele,ca si ea.

Poate unii considera ca cine stie ce reclama ii fac eu dar e parerea mea personala pe care am scris-o si aici.

Spor sa aveti!😁

• Like 3

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimineata dragii mei! Disponibila in intervalul 13:00-23:00.  Va astept pe whatsapp! Cat despre perioada sederii mele aici, in principiu pana Miercuri, si mai vedem dupa!😘❤️

• Like 1
  • Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...