Sari la conținut

VivianeVogue 0750495616

Postări Recomandate

• Oras:pajiste
  • Oras:pajiste

Nu pot sa fac edit la mesajul precedent asa ca fac un nou post, pentru ca am gasit informatie noua.

A ramas conceptul de licitatie. Cei 500 sunt de inceput. Orice vrei peste baza platesti in plus, si platesti in timpul actiunii, si este la supra pret atunci, este ca la piata.

Am avuft o data problema asta, si am platit, si m-am simtit bine; si nu m-am simtit bine dupa, m-am simtit inselat.

Sarantocii astia, ca multi dintre noi, vrem sa stim ce putem primi de la inceput, si la cat. Fata filtreaza pe cei care ar pulsa peste baza la cald. Asta este sistemul ei.

Baiatul asta a prins esenta, plus are talent la scris:

• Like 3
  • Mersi 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Reputație: 4734
La 12.10.2024 la 3:32, harapalb6 a spus:

Nu pot sa fac edit la mesajul precedent asa ca fac un nou post, pentru ca am gasit informatie noua.

A ramas conceptul de licitatie. Cei 500 sunt de inceput. Orice vrei peste baza platesti in plus, si platesti in timpul actiunii, si este la supra pret atunci, este ca la piata.

Am avuft o data problema asta, si am platit, si m-am simtit bine; si nu m-am simtit bine dupa, m-am simtit inselat.

Sarantocii astia, ca multi dintre noi, vrem sa stim ce putem primi de la inceput, si la cat. Fata filtreaza pe cei care ar pulsa peste baza la cald. Asta este sistemul ei.

Baiatul asta a prins esenta, plus are talent la scris:

Mulțumim!

Sincer? Nu mă surprinde faptul ca serviciile nu sunt ce trebuie…mai există astfel de prințese pe forum. Nu dau exemplu aici ca nu e corect.

Dar ca la market: dacă nu vrei nu intri!

O zi faină la toți!

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dacă citiți recenzia colegului de la Cluj, e clara treaba, asa cum era de așteptat, servicii slabe și multe figuri, totul extra, extra și cam atât. 🙂PS : a deschis topice la mișto în toate orașele mari, poate, poate, o merge prosteala. 🙂

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Va dati seama cum se simpte viviana? In mintea ei e femeie inteligenta dar mediocra la meseria pe care sa zicem ca o practica. Nu intelege niste lucruri de baza crezand ca e de ajuns sa arati intr un fel iar prestatia in pat poate fi mediocra ca oricum romanii astia sunt simpi si platesc oricat pt ceva ordinar

fata mea competitia e mare aici. Foloseste ti inteligenta aia in a te fute mai bine ca nu pacalesti pe nimeni.. cel mult pe analfabetii aia functionali de pe publi

• Haha 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...