Sari la conținut

0756887350 o fi reala?

mirel85

Postări Recomandate

• Oras:Focsani
Postat

Totusi, am o teorie despre acest anunt... :)

Probabil este o duduie ce a auzit ca barbat-su ori iubitu umbla pe la panarame, iar ca sa il prinda pe fraier, a recurs la acest anunt... si isi verifica telefonul la un interval de timp.

Nr-ul gusterului fiind deja memorat in agenda acelui tel :)

Am sunat si eu, recunosc :) Dar doar sa ma distrez un pic cu ea... si sa ii spun ca demult nu mai cred in Mos. Craciun. Mos Gerila, de fapt :) Si cum, desi suna, nu a raspuns nimeni indiferent de ora sau ziua in care am sunat... am tras acea concluzie :)

Postat
Acum 2 minute, cilipica a spus:

Probabil este o duduie ce a auzit ca barbat-su ori iubitu umbla pe la panarame, iar ca sa il prinda pe fraier, a recurs la acest anunt... si isi verifica telefonul la un interval de timp.

Am sunat si eu, recunosc :) Dar doar sa ma distrez un pic cu ea... si sa ii spun ca demult nu mai cred in Mos. Craciun. Mos Gerila, de fapt :) Si cum, desi suna, nu a raspuns nimeni indiferent de ora sau ziua in care am sunat... am tras acea concluzie :)

Bună teoria, valabilă!👍

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 33 minute, cilipica a spus:

😆

• Oras:focsani
  • Oras:focsani
Postat

M-am riscat ieri si am sunat titulara, dupa mai multe incercari am reusit sa dau de ea, pozele nu sunt ale ei dar nici in realitate nu arata rau chiar e buna de cariceala, clasicul 150 cu 300ora, oral f putin fara atentii, pune caciulita si izice vii peste dar sa nu dai tare, ma conformez si incepe actiunea sta cam ca stana si nu iti permite sa intri decat putin inea ca sa nu ii omori pasarica, in rest nu am auzit tel si nici cu ochii pe ceas nu sta dar datorita faptului ca nu te lasa sa intri i ea cum trebuie eu zic ca nu merita banii. 

• Like 2
  • Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...