Sari la conținut

Indisponibilă

Giulia17

Postări Recomandate

Reputație: 321
  • Telefon: 0757207209
  • Oras:Buzau
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Bună , mă mai găsiți în Focșani doar astăzi și mâine .❤️

• Giulia17 a schimbat titlul în Indisponibilă
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

INDISPONIBILĂ 💖

Reputație: -293
  • Oras:Salt Lake City
  • Oras:Salt Lake City
Postat
Acum 7 ore, Giulia17 a spus:

INDISPONIBILĂ 💖

Servicii proaste și de proasta calitate. 

• Haha 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 41 minute, kidney2015 a spus:

Servicii proaste și de proasta calitate. 

Da mă , da 😂

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Am revenit în Focșani !

serviciile și prețurile sunt în semnătură ❤️

disponibila pentru programări 🤍

• Inimioara 3
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 32 minute, Futbine2025 a spus:

Subscriu, am fost și eu la ea. Arata bine dar servicii proaste calitativ gen "nu atinge acolo, nu atinge dincolo, stai nemișcat, încearcă sa finalizezi,mai repede". Prostii din astea. NU RECOMAND!!! 

Hai ca furi curent , nici măcar nu am astfel de cuvinte în vocabular , când vii la mine nu ești la armată să stai nemișcat , și singurele lucruri pe care nu le accept e să mă ții de cap și să îmi bagi degetele , în rest nu am restricții ! Cat despre”încearcă să  finalizezi ,mai repede “ așa ceva nu există , acord 30 min pe finalizare și nu grăbesc pe nimeni  . Cântă la altă masă ! 

• Oras:România
Postat
Acum 3 minute, Giulia17 a spus:

Hai ca furi curent , nici măcar nu am astfel de cuvinte în vocabular , când vii la mine nu ești la armată să stai nemișcat , și singurele lucruri pe care nu le accept e să mă ții de cap și să îmi bagi degetele , în rest nu am restricții ! Cat despre”încearcă să  finalizezi ,mai repede “ așa ceva nu există , acord 30 min pe finalizare și nu grăbesc pe nimeni  . Cântă la altă masă ! 

Scumpa domnișoară eu mi-am exprimat un punct de vedere după experienta avuta cu tine. Expresiile gen"hai ca furi curent sau canta la altă masă " sunt golanesti. 

• Like 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 18 minute, Futbine2025 a spus:

Scumpa domnișoară eu mi-am exprimat un punct de vedere după experienta avuta cu tine. Expresiile gen"hai ca furi curent sau canta la altă masă " sunt golanesti. 

Și când ai avut tu această experiență cu mine , spune mi te rog ? 

Plus de asta , suntem pe un forum unde tot ce se discută este despre sex , de moment ce sunt aici e clar ca am și ceva “golănesc “ in mine , ca daca eram sfanta  cu siguranță nu mă aflam aici și nu aveam curajul sa mă întâlnesc cu tot felul de oameni . 

• Oras:Galati
Postat

Salut ,am revizitat domnisoara ,poze reale .Apartament curat ,baie curata ok cu gel de dus ,apa de gura si prosoape .Dormitoru curat cu lenjerie curata .Ea ca si persoana ,curata ,parfumata .

Oral ok ,fara atentie la sateliti .Daca ai pretentii la ceva o intrebi si face daca este ok .

Normal ok ,geme discret .Se inplica ,contre ,nu face figuri la pozitii.

FK si Gf sunt ok ,se inplica fata si depinde de persoana .Incearca sa se plieze pe fiecare persoana ,atata timp cat ii spui ce iti place .

Ca si persoana ,este de treaba ,vorbareata ,te invita la o tigara ,o apa .Nu te grabeste ,telefonu sta pe nu deranjata pana la final .Nu te grabeste .

Din perspectiva mea merita vizitata ,nu sunt mari artificii ,dar este ok .

Succes si ca si nota 8+se poate si mai bine .

• Mersi 1
  • Inimioara 2
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Locuri libere începând cu ora 14 

• Oras:Focsani
  • Oras:Focsani
Postat
Acum 7 ore, TheTrucker a spus:

Salut ,am revizitat domnisoara ,poze reale .Apartament curat ,baie curata ok cu gel de dus ,apa de gura si prosoape .Dormitoru curat cu lenjerie curata .Ea ca si persoana ,curata ,parfumata .

Oral ok ,fara atentie la sateliti .Daca ai pretentii la ceva o intrebi si face daca este ok .

Normal ok ,geme discret .Se inplica ,contre ,nu face figuri la pozitii.

FK si Gf sunt ok ,se inplica fata si depinde de persoana .Incearca sa se plieze pe fiecare persoana ,atata timp cat ii spui ce iti place .

Ca si persoana ,este de treaba ,vorbareata ,te invita la o tigara ,o apa .Nu te grabeste ,telefonu sta pe nu deranjata pana la final .Nu te grabeste .

Din perspectiva mea merita vizitata ,nu sunt mari artificii ,dar este ok .

Succes si ca si nota 8+se poate si mai bine .

Colegule, nu vreau să supăr pe nimeni dar facem un rezumat al vizitei, să recapitulam, poate n-am inteles eu exact cum a stat treaba: Fata ok ca igiena și îngrijire,  nu face chestii decât după ce o întrebi sau ii ceri, nota 8 nu te-a impresionat, fara artificii adica implicare cam slab, 300 lei tragerea ca ai luat si FK, are si GFE dar nu face aia si ailaltă...și recomanzi. Am înțeles corect?

Postat
Acum 1 minut, gigi de la scularie a spus:

Colegule, nu vreau să supăr pe nimeni dar facem un rezumat al vizitei, să recapitulam, poate n-am inteles eu exact cum a stat treaba: Fata ok ca igiena și îngrijire,  nu face chestii decât după ce o întrebi sau ii ceri, nota 8 nu te-a impresionat, fara artificii adica implicare cam slab, 300 lei tragerea ca ai luat si FK, are si GFE dar nu face aia si ailaltă...și recomanzi. Am înțeles corect?

Inafara faptului ca nu face atentie la sateliti si cum scrie in descriere ca nu accepta sa ii pui mana pe cap ,oral prea deep in detrimentu ca nu ai ce alege in oras pentru mine a fost ok .Se ajuta de mana ,foloseste gel ,dar se simte ok .Pentru mine a fost de 8 si m-am simtit ok .La Fk si Gf chiar s-a implicat si m-a sarutat de cate ori am dorit si am platit 1h +extra fk si Gf .Asta e parerea mea ,fiecare are pareri diferite 🤷‍♂️ 

Postat
Acum 11 minute, gigi de la scularie a spus:

Ce ii drept am fost darnic la nota ,ca si implicare a fost la GF si Fk ,ce am cerut a facut ,s-au pierdut puncte la oral se putea mai bine ,la normal este ok ,se simte ok ,nu face figuri la pozitii .Cum am zis merita vizitata ,voi fi mai drastic la note pe data viitoare si o sa detaliez mai bine vizite pe care le voi face .Succes 

• Like 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Disponibilă pentru programări 

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Ultimele 2 zile 😘

• Oras:Eden
  • Oras:Eden
Postat

Am vizitat domnișoara, pozele sunt reale dar o avantajează destul de mult.

Ajuns în locație, facut cunostinta, comportament destul rece din partea ei...o fi de la vremea de afara... Am adulmecat-o putin și mirosea bine.

M-am cerut la un dus și după refresh am cerut   un oral neprotejat stand în picioare care a fost slab, nimic spectaculos,fara atenție în zonele invecinate...păcat că nu pune buzele alea la treabă... A supt vreo 3-4 minute și apoi dădea semne de plictiseala, făcând tot felul de mofturi. I-am zis sa pună căciula și să stea capra dar fiindcă flăcăul era mai mult flasca i-am cerut să se întindă pe spate, fapt ce a părut că a deranjat-o. I-am indensat-o așa flasca in păsărică și am dat din buci până am umplut cauciucul  după care am șters chelia cu un șervet umed, m-am îmbrăcat și dus am fost. 

Ca și atitudine, preț, servicii nu merita vizitata dar poate nu a fost chimie 😁

Atitudine 5

Aspect 7

Oral 5

Normal 5

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 37 minute, flacau10cm a spus:

Ajuns în locație, facut cunostinta, comportament destul rece din partea ei...o fi de la vremea de afara... Am adulmecat-o putin și mirosea bine.

M-am cerut la un dus și după refresh am cerut   un oral neprotejat stand în picioare care a fost slab, nimic spectaculos,fara atenție în zonele invecinate...păcat că nu pune buzele alea la treabă... A supt vreo 3-4 minute și apoi dădea semne de plictiseala, făcând tot felul de mofturi. I-am zis sa pună căciula și să stea capra dar fiindcă flăcăul era mai mult flasca i-am cerut să se întindă pe spate, fapt ce a părut că a deranjat-o. I-am indensat-o așa flasca in păsărică și am dat din buci până am umplut cauciucul  după care am șters chelia cu un șervet umed, m-am îmbrăcat și dus am fost. 

Atitudine 5

Aspect 7

Oral 5

Normal 5

Subscriu 

Postat
Acum 2 ore, flacau10cm a spus:

Atitudine 5

Aspect 7

Oral 5

Normal 5

Aprob si confirm 👌

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...