L1viu Reputație: 675 Postat Noiembrie 26 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 26 Observ ca anunțul pe publi nu a mai fost reînoit de pe 23 adică de sâmbătă...probabil nu mai este prin zona ..
adelin88 Reputație: 102 Postat Noiembrie 27 Oras:Braila275 Oras:Braila275 Postat Noiembrie 27 Acum 18 ore, L1viu a spus: Observ ca anunțul pe publi nu a mai fost reînoit de pe 23 adică de sâmbătă...probabil nu mai este prin zona .. Eu cand am reusit sa ajung la ea..mi a spus ca si a platit si pt luna decembrie..o avea si ea probleme femeiesti.
stabilul Reputație: 1 Postat Noiembrie 27 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 27 Acum 1 oră, adelin88 a spus: Eu cand am reusit sa ajung la ea..mi a spus ca si a platit si pt luna decembrie..o avea si ea probleme femeiesti. Revine joi. Am vb eu cu ea
teetree Reputație: 45 Postat Noiembrie 27 Postat Noiembrie 27 Acum 5 ore, stabilul a spus: Revine joi. Am vb eu cu ea Ok,deci de joi sa încercăm sa sunam,dacă nu dam de Bianca vorbim cu tine direct ,nu? 1
stabilul Reputație: 1 Postat Noiembrie 27 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 27 Acum 4 minute, teetree a spus: Ok,deci de joi sa încercăm sa sunam,dacă nu dam de Bianca vorbim cu tine direct ,nu? Mie aşa Mia zis. Ce sări in sus aşa? 1
czr Reputație: 45 Postat Noiembrie 27 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 27 1 hour ago, stabilul said: Mie aşa Mia zis. Ce sări in sus aşa? Fmm de peste pârlit 😂😂 1
JustMe112 Reputație: 155 Postat Noiembrie 27 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 27 O fi peste respectivul sau nu chiar nu-mi pasa....dar am vb cu ea duminica și zicea ca este în perioada aia a luni și ca revine în câteva zile....acum ca o fi de joi sau nu vedem Spor sa aveti 1
L1viu Reputație: 675 Postat Noiembrie 28 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 28 Acum 8 ore, stabilul a spus: Mie aşa Mia zis. Ce sări in sus aşa? Sare omul în sus ...pentru ca nici nu știți măcar sa faceți o treaba și o promovare cum trebuie...vii tu , unul fără nicio recenzie în alta parte, cont nou făcut..și ne spui ca ti-a zis tie..exact ție...ca revine, pe bune ??? 🫣 chiar atât de înapoiați ne credeți?? Ai noroc ca fata e ok ...și face treaba buna, altfel ...rămâneai fără buget de sărbători 😉😅😁
Trontas Reputație: 107 Postat Noiembrie 29 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 29 Am sunat-o și eu se auzea muzica tare și îmi zice ca e cu client care a luat 3 ore o rog sa îmi spună ce tarife are îmi comunica 150 cu 300 și daca vreau : fk plus 50 69 plus 50 Limbi plus 50 Fin orala încă 100 Eu ii spun ca e ridicol sa ceara extra pt limbi și 69 , după care ea zice ca ma face pe mine 50 de lei și ca destui clienti o încurajează sa ceara ba mai mult, dacă ii mai cereream și anal sau dominare la cât urca fata asta , eu nu sunt lăutar sau peste sa arunc cu bani pe prostituate , în fine astea sunt tarifele ei . 1 1
trebuci80 Reputație: 59 Postat Noiembrie 29 Oras:Galați Oras:Galați Postat Noiembrie 29 Ați rupt pula n doua cu zdreanța asta! Ce tot îi faceți atâta reclama?😮
L1viu Reputație: 675 Postat Noiembrie 29 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 29 Acum 3 ore, Trontas a spus: Am sunat-o și eu se auzea muzica tare și îmi zice ca e cu client care a luat 3 ore o rog sa îmi spună ce tarife are îmi comunica 150 cu 300 și daca vreau : fk plus 50 69 plus 50 Limbi plus 50 Fin orala încă 100 Eu ii spun ca e ridicol sa ceara extra pt limbi și 69 , după care ea zice ca ma face pe mine 50 de lei și ca destui clienti o încurajează sa ceara ba mai mult, dacă ii mai cereream și anal sau dominare la cât urca fata asta , eu nu sunt lăutar sau peste sa arunc cu bani pe prostituate , în fine astea sunt tarifele ei . Anal nu face...cel puțin din ce știu eu...poate ar merita aici 50 sau 100 + ...nu ar fi singura care ar cere + 100 la anal 🫣😁 și asa cam este ..se cam aduna ..dacă vrei și anal și fk ..te poți duce lejer la un 300 / nr ..mai adaugi și un 69 ..te duci în 350..mai ceva ca la Capitala 😅🫣
Membru Premium rechinu00 Reputație: 15767 Postat Noiembrie 30 Oras:Galati Oras:Galati Membru Premium Postat Noiembrie 30 Acum 10 ore, Trontas a spus: destui clienti o încurajează sa ceara foarte bine face, proasta sa fie sa nu ceara efectul recenziei publice pozitive trebuie perceput de toata lumea .... Dar priviti si partea buna, daca se ingramadesc toti la asta se face liber in alte parti , din ce mai discuta lumea par sa fie si alte optiuni asa ca intotdeauna exista si o parte plina a paharului .... 3 1
bos de bos Reputație: 273 Postat Noiembrie 30 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Postat Noiembrie 30 Stie cineva daca si sarutarile corporale ea-noua , noi - ei se percepe taxa suplimentara. te lasa sa o saruti pe sani fara bani in plus.
FLORYYN Reputație: 169 Postat Noiembrie 30 Oras:Braila Disponibila Oras:Braila Disponibila Postat Noiembrie 30 Acum 1 oră, bos de bos a spus: Stie cineva daca si sarutarile corporale ea-noua , noi - ei se percepe taxa suplimentara. te lasa sa o saruti pe sani fara bani in plus. O sa înceapă sa taxexe și ca răspunde la telefon, ca ai trecut pragul usii. etc....😆 1
adi12345 Reputație: 98 Postat Noiembrie 30 Oras:Braila Oras:Braila Postat Noiembrie 30 “ destui clienți o încurajează să ceară mai mult “ “ proastă să fie să nu ceară “ Am altă părere: Mai degrabă proastă ar fi dacă si-ar mări tariful. Sunt destul de mulți pe aici care nu plătesc peste prețul pieții si ar pierde o parte bună din clienți. Intr-adevăr ar fi mult mai uşor de prins dar asta ar fi doar in beneficiul suflacilor in ureche ce-i zic să mărească pretul pentru că e clar că sunt oameni cu bani si poate cu timp limitat, asa că îi doare in pula dacă plătesc 50-100 de lei in plus atât timp cât au acces mai uşor la ea.
Membru Premium rechinu00 Reputație: 15767 Postat Decembrie 1 Oras:Galati Oras:Galati Membru Premium Postat Decembrie 1 Acum 23 ore, adi12345 a spus: ar fi doar in beneficiul suflacilor in ureche ce-i zic să mărească pretul pentru că e clar că sunt oameni cu bani si tu ce crezi ca ar prefera madama in programul zilnic, 10 clienti cu 150 sau 6 clienti cu 250 ? Sunt destui baieti cu portofelul plin si la BR si la GL care abea asteapta o "pleasca" de genul ca sa inceapa ei sa o "educe" si sa o "sfatuiasca", am vazut destule piese din astea ori cu scorurile sarite ca oricum isi face targetul zilnic din 3-4 clienti, ori intrate rapid pe circuit ... ..... iar cel mai distractiv este cand chiar aia care le descopera sau le recenzeaza favorabil ajung si aia sa fie dati la spate , ca nu mai corespund cu lista si "interesele" financiare ale madamei sau ale lu iubi .... 4 1
adi12345 Reputație: 98 Postat Decembrie 1 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 1 Acum 3 ore, rechinu00 a spus: 1. - iar cel mai distractiv este cand chiar aia care le descopera sau le recenzeaza favorabil ajung si aia sa fie dati la spate , ca nu mai corespund cu lista si "interesele" financiare ale madamei sau ale lu iubi .... 2. - 10 cu 150 sau 6 cu 250 3. - şi tu ce crezi ca ar prefera madama în programul zilnic, 10 clienti cu 150 sau 6 clienti cu 250 ? 1. Știu ce zici.😂 2. Aici vorbeşti de aceeasi sumă dar cred că ai înțeles ce am vrut să zic. Prin mărirea tarifului câştigă pe o parte dar pierde pe alta…şi cred că pierderea ar fi mai mare decât câştigul. 3. La cum o ştiu cred că ar prefera 10 cu 150 în loc de 6 cu 250😂😂. E din alt film față de restul, dacă faci chimie si te duce pula s-a terminat cu şmecheria, e de champions league cu prelungiri😁. Trebuia să mă abțin dar să-mi bag pula dacă am putut.
Membru Premium rechinu00 Reputație: 15767 Postat Decembrie 2 Oras:Galati Oras:Galati Membru Premium Postat Decembrie 2 Acum 19 ore, adi12345 a spus: La cum o ştiu cred că ar prefera 10 cu 150 în loc de 6 cu 250 E clara treaba ...... daca tu chiar crezi ca exista vreuna care sa prefere cat mai multe puli in programul zilnic inseamna ca stii foarte bine fenomenul ... 2 1
adi12345 Reputație: 98 Postat Decembrie 2 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 2 Probabil nu m-am făcut înțeles ! Ce-am vrut să evidențiez e că in afara banilor îi place si ce face. ,Deocamdată, că e la început, sigur o să se sictirească la un moment dat. 1
dvrpq200 Reputație: 46 Postat Decembrie 3 Oras:IL, BR, GL, BZ. Oras:IL, BR, GL, BZ. Postat Decembrie 3 La 02.12.2024 la 12:31, adi12345 a spus: Probabil nu m-am făcut înțeles ! Ce-am vrut să evidențiez e că in afara banilor îi place si ce face. ,Deocamdată, că e la început, sigur o să se sictirească la un moment dat. asa fac majoritatea, cand sunt la inceput sunt fortza (unele) apoi se sictiresc si numai le arde. se bucura cand ai lasat banii si cand ai plecat. 2
adi12345 Reputație: 98 Postat Decembrie 5 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 5 La 03.12.2024 la 23:54, dvrpq200 a spus: asa fac majoritatea, cand sunt la inceput sunt fortza (unele). Da coaie..sunt plictistic de astea
L1viu Reputație: 675 Postat Decembrie 5 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 5 La 26.11.2024 la 18:10, leonardo1993 a spus: Eu nu am reușit sa ajung la ea......acum vad ca are telefonul închis.... Nop, anunțul pe publi nu mai este activ ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum