Membru Premium fakeaccount Reputație: 2279 Postat Decembrie 29, 2024 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Decembrie 29, 2024 5 hours ago, KaraBenNemsi said: Ești comic ! Recunoști k știi despre Soroș și apoi încerci să-l speli cumva vorbind de loialitate ! Nu știu ce ai învârtit tu printr-un ONG, ar fi relevant dacă ai spune și obiectul de activitate și mai ales sursa banilor, de unde venea finanțarea. Cine e naiv să-și închipuie că vreodată omul plătit va avea păreri împotriva angajatorului lui ? Asta ca principiu așa, da’ la Soroș e altceva, el pe lângă finanțarea unei activități a acordat și burse sau granturi pt oamenii care a considerat că merită și au potențial pt cauza lui, așa numita societate deschisă. Asta nu-i totuna cu a lua salar de la vreun ONG pt un post de șofer sau conțopist. Asta înseamnă k bursierii ăia au fost educați într-un anumit spirit și mai cu seamă k au fost selectați pt acest scop. Și da, loialitatea acestor oameni față de cauză se vede ! Și acțiunile rețelei formate din acești oameni care între timp au ajuns sau au fost impuși în funcții ale statului român. Punctul meu de vedere era că puteai fi ONGist și să nu depinzi de Soroș sau să fii vândut cuiva. Ce faci este o generalizare și demonizare a întregii societăți civile fără să știi despre ce vorbești. Ce pot spune din experiența mea este că în general aveam de a face cu oameni foarte ok în acel mediu. Nu zic că sunt toți ok, dar nici nu era ceva îndoctrinare cum sugerezi tu. Și nici nu aveau toți aceleași idei. Unde am lucrat eu scriam studii/sinteze sau organizam conferințe pe relațiile cu vecinii (zona Mării Negre). Am primit sigur finanțări de la GMF/BST (https://www.gmfus.org/democracy-work/black-sea-trust-regional-cooperation) de la UE (fonduri europene), de la MAE, de la amb. Azarbaijan-lului... au mai fost și niște sponsori privați, parcă ceva rețele de telefonie pe partea de conferințe. Nici nu mai știu toate proiectele și finanțatorii (cu atât mai puțin să le fiu loial...) . Și totuși tu spui că dacă cineva a luat bani de la Soroș, gata, ascultă de el e cu el toată viața. Nu ți se pare absurd? Mai mult, tu nu ai criticat niciodată un șef sau o firmă la care lucrai? Cum să spui că nu ai face asta? Foarte mulți fac asta. Acum lucrez la privat și tot aș „vămui” niște șefi. Iar acele burse de care zici cred că erau la universități normale din vest, nu erau în tabere de îndoctrinare (cum făcea Eugen Sechila). Nu știu sigur, va trebui să mă uit pe CV-ul lui Nicușor dar am o bănuială că nu există o „tabără Șoroș”. Așa există și programul Erasmus care îți permite să faci un semestru de facultate în altă țară din UE. Și aia este îndoctrinare? 5 hours ago, KaraBenNemsi said: Dragul meu, de unde au bani toate aceste site-uri așa zise de investigații ? Sunt colective destul de mari de inși care sunt finanțați cu sume importante în condițiile în care ei nu produc bani din publicitate ! Nu suficienți ! Sigur, poți arunca cu vorbe și poți greși, dar poți și verifica dacă ești un tip de bună credință. Dacă ai fi căutat puțin, găseai https://snoop.ro/cum-ne-finantam/ 5 hours ago, KaraBenNemsi said: Călin Georgescu nu a avut nicio legătură cu Soroș. Nu știu cum a ieșit Soroș din România, dar oamenii lui sunt aici și ce și mai grav, ideologia lui a afectat deja mentalitatea unei părți însemnate din populație. Evident că nu toți sunt sorosiști în sensul legăturii directe dar așa au fost educați și în mod firesc ei își iau lumină de la oamenii lui Soroș. Atenție, Soroș și ideile pt care el a militat nu s-au limitat la România, cred că ești conștient că e foarte apropiat de actuala conducere a UE, precum și de conducerea lui Word Economic Forum. Klaus Schwab de la WEF e chiar individul despre care CG zicea că e o specie non umană și pt care propaganda voastră l-a acuzat că vorbește cu extratereștrii 🤭…era o metaforă, dar de, aruncă cu mizerii k până la urmă tot rămâne ceva. Vezi că primit niște fonduri din SUA când lucra pt un ONG. Poate era de la Soroș (nu știu detalii, dar sigur erau din SUA). Apoi cum găsești pe cineva care ia „lumină de la oamenii lui Soroș?”. Ai o definiție clară sau e cine vrei tu? Că eu de asta am dat exemplu cu Alexandreasca și RTV care au zis de Georgescu că este globalist. Fără o definiție, oricine poate fi globalist sau Sorosist. 5 hours ago, KaraBenNemsi said: Iubitul tău de Tăpălagă, fost șef de cabinet al procurorului comunist Monica Macovei impusă k ministru justiției lui Traian Băsescu fix de același domn Soroș lansează iar o minciună ordinară pe piață spunând k CG a copiat programul prorusului Ilan Șor. Bine, a preluat un material al altui site dubios, ReporterIS. Păi bă băieți, CG a lansat programul Apă, Hrană, Energie în 2014 bă. A scris și tipărit o carte în 2014 ! - Cumpăna României, în care fix asta susține : proiectul lui de țară, Apă, Hrană, Energie. N-avea cum să-i copieze programul lui Șor din 2022 în 2014. Ce mai contează, trebuie aruncat cu mizerii în CG, așa k mințiți, mințiți, mințiți ! Programul Prezidențial în sine sigur nu e de atunci. A fost creat în oct 2024 https://pamantulstramosesc.ro/wp-content/uploads/2024/10/H.A.E-oct.-2024-.pdf Dacă avea el ideile astea de mai de mult, este altă poveste. Pune aici articolul aici să pot citi ce este scris. 5 hours ago, KaraBenNemsi said: În continuare văd k treci cu mare lejeritate pă lângă lovitura de stat. CCR a călcat în picioare orice lege și procedură și a anulat ILEGAL și ILEGTIM și mai ales FĂRĂ DOVEZI, alegerile ! Din momentul ăsta suntem în afara statului de drept ! Și refuzi să recunoști și mai ales n-ai nicio problemă. N-a mers cu trolii, cu boții, cu rușii și cu finanțarea ilegală de pe Tik Tok acum te agăți de nu știu ce afișe chipurile nemarcate. Și dacă ar fi fost adevărat, NU SE ANULEAZĂ alegerile pt așa ceva. Dar nici măcar nu e adevărat. Gândește-te un pic băi omule, dacă vreau să mă cac pe alegerile din România mă duc și plătesc câteva afișe nemarcate cu mecla unui candidat oarecare și apoi mă autodenunț dacă nu-mi convine cine a câștigat. Bossule, de unde știi tu ce plângeri penale o să fie ? Din noiembrie și până acum, k asta se reclamă, probleme cu campania de la turul 1, unde sunt plângerile penale pt așa zisa deturnare a campaniei electorale ?! De ce nu se anulează alegerile parlamentare ? Nu am zis că astea sunt motivele pt anularea alegerilor, am zis că alea vor fi investigate și sunt clar încălcări ale legislației electorale. Știu că vor fi plângeri penale pentru că s-au promis deja acțiuni, dar încă aflăm chestii, unele foarte noi și șocante. Legat de CCR, ce vrei să fac? Să ies cu pancarte cu „m**e CCR” ? Eu încă încerc să-mi dau seama ce s-a întâmplat în primul tur. Chestia cu „s-a trezit poporul” e vrăjeală ieftină. S-a trezit dar tot cu PSD-PNL votează la parlamentare? Apropo, logic vorbind, cam trebuiau anulate și acelea dar asta este altă poveste. Eu sper că poate o să avem anticipate. 5 hours ago, KaraBenNemsi said: De ce nu se anulează alegerile parlamentare ? Avem în coaliția de la guvernare un partid care a făcut și finanțat ilegal o campanie pt un alt candidat decât al său la prezidențiale ! Plm, cer să fie anulate alegerile parlamentare și acest partid să fie interzis la alegeri, precum și toți liderii lui ! Te referi la PSD pentru Simion sau PNL pentru Georgescu? Sincer încă nu știm dacă a fost internționat. E foarte posibil ca acea campanie ascunsă să fi fost pentru Ciucă și Georgescu să se fi „suit” pe ea pentru că avea mai mulți boți și troli. Ilegală este oricum că nu era marcată drept conținut electoral sau plătit. 5 hours ago, KaraBenNemsi said: Bula mea e următoarea : eu postez vineri despre vânzarea EON către statul maghiar citând un link de joi și tu-mi dai replica sâmbăta cum că s-ar fi vorbit deja despre problemă citând ce a spus Burduja sâmbătă ! 🤭😂 mda My bad, nu m-am uitat când ai postat, dar subiectul a fost mult discutat, și nu doar de către „suveraniști” 5 hours ago, KaraBenNemsi said: Da, sunt convins k și printre “suveraniști” sunt oameni de proastă calitate și care își urmăresc propriile interese sau care e posibil să fie șantajați. Nu dau nimănui cec în alb, îi susțin până la proba contrarie, să n-ai nicio îndoială că nu voi fi împotriva lor dacă văd că una zic și alta fac. Deocamdată ei nu sunt la butoane ca să-i pot lua la măciucă. Sunt puțini oameni în care am încredere și între “suveraniști” : Piperea, Peiu, Ramona Bruynseels, Lulea, Coarnă, Lazarus, Simion. Cam ăștia îmi vin acum în minte. Și CG a creat o așteptare uriașă, de unde până acum în turul 2 votam exclusiv împotriva cuiva, acum pe el l-aș fi votat pt ce spune. Eu în turul 1 am votat cu Simion, eram convins că CG de unul singur nu face mare brânză. Dacă va înșela așteptările va fi o dezamăgire uriașă. Ce a zis? Că eu am auzit numai tâmpenii de la el și, repet, ma-am uitat la interviuri complete, nu fragmente. Asta am văzut până în primul tur: 5 hours ago, KaraBenNemsi said: A, și mai e ceva dubios : e fantastic cum se încearcă a se împiedica orice protest, mă refer la acțiunile organelor de forță. Se duc peste oameni acasă pt postări care îndeamnă la proteste și au grijă să dea și în media, tocmai pt descurajare ! Păi când ieșeau ghioceii hashtag în piața Victoriei era isterie pe Facebook, în online, la televiziuni…asta ca să vezi ce înseamnă să ai o forță ongistă în spate. Imediat își scot membrii în stradă și apoi prin propagandă atragi și mai mulți. Am asistat pe Tik Tok la încercările unor oameni neorganizați pt a ieși în stradă…fiasco total. Sper ca mâine măcar să ne adunăm câțiva inși la tribunal. Nu să facem scandal sau tulburări, dar să fim acolo. Cu un milion de inși în stradă se va vedea și din avion că ce a făcut CCR e lovitură de stat. Morala : pt proteste îți trebuie oengiști nu “legionari” ! 😜😂 Bănuiesc că se tem de provocări și legionari. Ai văzut ce au găsit la Potra în mașină. Peste oameni acasă se duceau și înainte de primul tur. E sinistru ce poliție politică a făcut Predoiu la interne (asta cu mult înainte de alegeri). Studenții ăia care au ieșit atunci nici nu cred că erau ONG-isti, doar se temeau de o țară fascistă. Înainte să-mi spui că e o exagerare, te rog să-mi explici cum și-a făcut Georgescu un cult al personalității în jurul lui. Bă, am văzut oameni (mulți) care ziceau că vorbește engleza mai bine ca Geoană. Să-mi fie cu iertare, dar omul abia leagă 2 cuvinte în engleză, e cam la același nivel cu Iliescu. Geoană chiar vorbește bine. Cum au ajuns la acea opinie și de ce o susțin vehement în fața dovezilor contrare? 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
KaraBenNemsi Reputație: 69 Postat Decembrie 29, 2024 Oras:Moscopole Oras:Moscopole Postat Decembrie 29, 2024 Acum 3 ore, fakeaccount a spus: Punctul meu de vedere era că puteai fi ONGist și să nu depinzi de Soroș sau să fii vândut cuiva. Ce faci este o generalizare și demonizare a întregii societăți civile fără să știi despre ce vorbești. Ce pot spune din experiența mea este că în general aveam de a face cu oameni foarte ok în acel mediu. Nu zic că sunt toți ok, dar nici nu era ceva îndoctrinare cum sugerezi tu. Și nici nu aveau toți aceleași idei. Unde am lucrat eu scriam studii/sinteze sau organizam conferințe pe relațiile cu vecinii (zona Mării Negre). Am primit sigur finanțări de la GMF/BST (https://www.gmfus.org/democracy-work/black-sea-trust-regional-cooperation) de la UE (fonduri europene), de la MAE, de la amb. Azarbaijan-lului... au mai fost și niște sponsori privați, parcă ceva rețele de telefonie pe partea de conferințe. Nici nu mai știu toate proiectele și finanțatorii (cu atât mai puțin să le fiu loial...) . Și totuși tu spui că dacă cineva a luat bani de la Soroș, gata, ascultă de el e cu el toată viața. Nu ți se pare absurd? Mai mult, tu nu ai criticat niciodată un șef sau o firmă la care lucrai? Cum să spui că nu ai face asta? Foarte mulți fac asta. Acum lucrez la privat și tot aș „vămui” niște șefi. Iar acele burse de care zici cred că erau la universități normale din vest, nu erau în tabere de îndoctrinare (cum făcea Eugen Sechila). Nu știu sigur, va trebui să mă uit pe CV-ul lui Nicușor dar am o bănuială că nu există o „tabără Șoroș”. Așa există și programul Erasmus care îți permite să faci un semestru de facultate în altă țară din UE. Și aia este îndoctrinare? Dacă ai fi căutat puțin, găseai https://snoop.ro/cum-ne-finantam/ Vezi că primit niște fonduri din SUA când lucra pt un ONG. Poate era de la Soroș (nu știu detalii, dar sigur erau din SUA). Apoi cum găsești pe cineva care ia „lumină de la oamenii lui Soroș?”. Ai o definiție clară sau e cine vrei tu? Că eu de asta am dat exemplu cu Alexandreasca și RTV care au zis de Georgescu că este globalist. Fără o definiție, oricine poate fi globalist sau Sorosist. Programul Prezidențial în sine sigur nu e de atunci. A fost creat în oct 2024 https://pamantulstramosesc.ro/wp-content/uploads/2024/10/H.A.E-oct.-2024-.pdf Dacă avea el ideile astea de mai de mult, este altă poveste. Pune aici articolul aici să pot citi ce este scris. Nu am zis că astea sunt motivele pt anularea alegerilor, am zis că alea vor fi investigate și sunt clar încălcări ale legislației electorale. Știu că vor fi plângeri penale pentru că s-au promis deja acțiuni, dar încă aflăm chestii, unele foarte noi și șocante. Legat de CCR, ce vrei să fac? Să ies cu pancarte cu „m**e CCR” ? Eu încă încerc să-mi dau seama ce s-a întâmplat în primul tur. Chestia cu „s-a trezit poporul” e vrăjeală ieftină. S-a trezit dar tot cu PSD-PNL votează la parlamentare? Apropo, logic vorbind, cam trebuiau anulate și acelea dar asta este altă poveste. Eu sper că poate o să avem anticipate. Te referi la PSD pentru Simion sau PNL pentru Georgescu? Sincer încă nu știm dacă a fost internționat. E foarte posibil ca acea campanie ascunsă să fi fost pentru Ciucă și Georgescu să se fi „suit” pe ea pentru că avea mai mulți boți și troli. Ilegală este oricum că nu era marcată drept conținut electoral sau plătit. My bad, nu m-am uitat când ai postat, dar subiectul a fost mult discutat, și nu doar de către „suveraniști” Ce a zis? Că eu am auzit numai tâmpenii de la el și, repet, ma-am uitat la interviuri complete, nu fragmente. Asta am văzut până în primul tur: Bănuiesc că se tem de provocări și legionari. Ai văzut ce au găsit la Potra în mașină. Peste oameni acasă se duceau și înainte de primul tur. E sinistru ce poliție politică a făcut Predoiu la interne (asta cu mult înainte de alegeri). Studenții ăia care au ieșit atunci nici nu cred că erau ONG-isti, doar se temeau de o țară fascistă. Înainte să-mi spui că e o exagerare, te rog să-mi explici cum și-a făcut Georgescu un cult al personalității în jurul lui. Bă, am văzut oameni (mulți) care ziceau că vorbește engleza mai bine ca Geoană. Să-mi fie cu iertare, dar omul abia leagă 2 cuvinte în engleză, e cam la același nivel cu Iliescu. Geoană chiar vorbește bine. Cum au ajuns la acea opinie și de ce o susțin vehement în fața dovezilor contrare? Da, am generalizat intenționat și asta din cauză că Soroș chiar a compromis ideea de ong în România. Rețeaua lui chiar a capturat societatea civilă și asta se poate vedea cu ochiul liber. G4Media, Spotmedia, Snoop, Expert Forum, GDS-ul, Hotnews, nu știu exact de Recorder ăia dar m-aș risca să pun pariu că și ăia sunt legați pă undeva la bănuți cu putoare de Soroș. Apropo, ai văzut cazul lui Cârstoiu ăla pă care au tăbărât ca hienele ca să-i facă pârtie lui mucușor ? L-au făcut în toate felurile și l-au hărțuit până a fost retras. Omul a primit acum verdictul de la ANI, cazul a fost fost clasat, n-a facut nimic ilegal ! Asta pt k tot măcăni p-aci că investigațiile lor prezintă adevărul. Ești penibil prin ignoranța ta privind existența unei tabere Soroș. Uite aici : “Documentele publicate de Capital Research Center, sub semnătura ziaristului Jacob Grandstaff, analizează extinderea caracatiței multiplelor organizații patronate de George Soros din 1989 și până în prezent. Una dintre misiunile organizațiilor create de Soros în România a fost „tentativa de a transforma cultura conservatoare creștin-ortodoxă a României prin promovarea valorilor liberale și sociale“, potrivit analistului de la CRC. Solicitat să definească termenul de „societate deschisă“, adică acea ideologie pe care el însuși a creat-o, George Soros a răspuns: „O înțelegere imperfectă (asupra lumii – n.red.). Nimeni nu deține adevărul ultim“. Răspunsul lui Soros dezvăluie asumarea unui relativism cultural tipic tuturor mișcărilor politice anti-creștine. De altfel, majoritatea oamenilor din societatea românească crescuți în umbra organizațiilor lui Soros îmbrățișează entuziast idei anti-creștine și critică în mod constant credința creștină a românilor. Astfel, Monica Macovei este o neobosită susținătoare a intereselor homosexualilor, iar Alina Mungiu-Pippidi consideră societatea românească drept „primitivă“, iar creștinismul drept „incredibil de înapoiat“. Analiza Capital Research Center vorbește despre cum a creat George Soros în România „o armată loială de soldați ai societății civile plini de recunoștință față de el“. N-au schimbat doar cultura din România, întâi au belit Europa. Demența politicilor Green Deal, promovarea agresivă a comunității lgbt, atacurile agresive asupra credinței creștine și susținerea imigrației, de fapt invaziei musulmane pur și simplu a terminat Europa dpdv economic si identitar. Occidentul alb creștin conservator practic a fost spulberat. Valul de așa zis extremism la nivel european e doar o reacție cred eu că prea târzie. Nu sunt un rasist, n-am o problemă cu țiganii, îmi plac manelele și apreciez țigăncile 😁, am lucrat în străinătate și cu negrii și cu musulmanii, joc fotbal în România cu negrii, cu țigani și cu arabi, iranieni și n-am o problemă dacă sunt străini care se stabilesc în România, dar totuși în țara mea, la mine acasă, bă să fie legile mele bazate pe cultura și specificul nostru NAȚIONAL și noi să fim primii între egali, dacă înțelegi. Și n-aș susține niciodată o invazie migraționistă. Vii în casa mea, se aplica regulile mele. Cum adică legat de CCR ce vreau să faci ?! Păi ce-ai făcut și la OUG 13 sau la Colectiv sau cu Roșia Montană. Sau ți se pare k anularea alegerilor prin lovitură de stat a CCR e o bagatelă ? 🙈 Dacă nu i s-a dat la muie lu’ Dragnia și pesedeului și ce chiloman a fost pă rețele și în Piața Victoriei și cum ne explicau toți sorosiștii cum că muie e o opinie politică și cum se îndemna pă aceleași rețele la proteste…plm, acum te ia cu miliția de acasă la 6 dimineața pt o postare. Bă chiar ești orb ? Nu vezi nicio diferență ? Păi s-au dus chiar și în diaspora peste români acasă la sesizările miliției din România! Oho ho ce mai zel pă ei ! Doar la poarta lui Dincă au așteptat o noapte întreagă ! Nu mai agita tema cu legionarii k e fîsîită demult ! Potra e fost legionar din Legiunea străină nicidecum din Mișcarea Legionară Românească ! Nu venea să facă niciun protest la București, ar trebui să-ți dai seama de asta. A fost săltat din trafic, chipurile la pont…păi bă nenicule, ce rost are să-l salți din trafic când practic nu s-a consumat nicio infracțiune și nu ai de ce să-l reții sau acuzi ? Dacă era pă bune, îl monitorizau și-l săltau când dădea drumul la treabă ! Așa ar fi avut un caz ! Păi mâine dau telefon la miliție și spun că @Criticul umblă cu un briceag în mașină, citează din Tolstoi și se duce mâine la o tipă dă pă nimfomane și vrea s-o fută fără să-i plătească, k am aflat eu asta ! Să-l salte din trafic ! Cam așa a fost și cu Potra ! CG nu are un cult al personalității, pur și simplu nu mai vrem să fie ăștia care sunt la butoane acum ! Ce dreaq e proeuropean in faptul că au pierdut banii din pnrr fiindcă nu și au dat afara clientela politică numită fără concurs în posturi de conducere la companiile de stat ? Că în 2023 au mințit că au posturile blocate la bugetari dar ei au angajat masiv ? Că ei pun taxe și impozite tot asupra oamenilor care plătesc pă principiul dă tot în boul care trage ? A spus bine Peiu, Ciokalul nenorocit avea o problemă cu deficitul la stat, dar economia a funcționat, ANAF a încasat la greu de la salariați și micii antreprenori, precum și de la pensionari care nu întârzie în a-și plăti impozitele la timp ! Ei, prin ordonanța pizdii trenuleț, mută problema de la stat în economie ! Păi monstruoasa coaliție a mințit până în ultima clipă k nu va crește taxele și impozitele și că va indexa pensiile în ianuarie ! Știau foarte bine ce vor face după alegeri și au mințit ca niște beșnițe în campania electorală ! Păi te întreb eu pă tine acum : nu e asta cea mai mare fraudă electorală posibilă ? Dacă anunțau înghețarea pensiilor și salariilor tu crezi k mai luat voturile astea puține pe care le-au luat ? Sunt la minimul istoric ! Și te mai întreb iar : unde sunt labagii ăia de patroni care erau în spatele lui Lasconi, în frunte cu dl Sucu de la Rapidulețul meu ? Îi vezi să măcăne ceva ? Și te mai întreb iar : bă de ce nu măcăne comisia europeană nimic ? Au făcut mega tărăboi pă tema statului de drept și acum iacă-tă că nu mai apare niciun Barosso, Juncker, Timmermans, bă nimeni bă ! Ursula tace mâlc, CEDO, Veneția sau Viena cum ar spune proasta voastră, CJUE, MuE, parlamentul european, bă toți tac ! Hai k au tăcut la început k Rusia, Putin, legionarii…dar nada, nici măcar o dovadă ! https://gandeste.org/analize-si-opinii/calin-georgescu-proiectul-de-tara-hrana-apa-energie-descriere-si-obiective/121388/ link din 2021 👆 https://www.librariasophia.ro/diverse-1/cumpana-romaniei-proiectul-meu-de-tara-este-hrana-apa-energie-gandit-pe-baza-conceptului-de-dezvoltare-durabila-10515.html?v=10515 An apariție 2016 👆 http://www.logos.tm.ro/carte.php?id=104 ediția 2014 👆 Nu înțeleg ce relevanță are engleza lui CG ? Se exprimă cursiv și coerent ? Înțelege și se face înțeles și poate susține un nivel conversațional suficient pt o negociere sau un interviu ? Nu mă interesează să vorbească cu un accent nativ și de altfel nici Geoană nu are un nivel mai bun. La amândoi se observă cu ușurință că nu sunt vorbitori nativi de engleză. 1
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2279 Postat Decembrie 30, 2024 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Decembrie 30, 2024 16 hours ago, KaraBenNemsi said: Da, am generalizat intenționat și asta din cauză că Soroș chiar a compromis ideea de ong în România. Rețeaua lui chiar a capturat societatea civilă și asta se poate vedea cu ochiul liber. G4Media, Spotmedia, Snoop, Expert Forum, GDS-ul, Hotnews, nu știu exact de Recorder ăia dar m-aș risca să pun pariu că și ăia sunt legați pă undeva la bănuți cu putoare de Soroș. Te-ai uitat aici https://snoop.ro/cum-ne-finantam/ ? De asemenea, ai ceva indicii/suspiciuni sau este doar o bănuială? Că așa oricine poate bănui orice și inventa legături dacă se chinuie destul. Plus că alea nu sunt toate ONG-uri. O publicație/site de știri nu este neapărat un ONG. RISE sau Captura sunt tot ONG-uri? 16 hours ago, KaraBenNemsi said: Apropo, ai văzut cazul lui Cârstoiu ăla pă care au tăbărât ca hienele ca să-i facă pârtie lui mucușor ? L-au făcut în toate felurile și l-au hărțuit până a fost retras. Omul a primit acum verdictul de la ANI, cazul a fost fost clasat, n-a facut nimic ilegal ! Asta pt k tot măcăni p-aci că investigațiile lor prezintă adevărul. Dacă judecăm după rezultate, nu cred că avea șanse Cârstoiu, dar de ce îl aperi? Este finul lui Băsescu (despre care ai zis sigur că este sorosist) și este propus de alianța electorală a alui Iohanis (tot sorosist după tine). Nu este și el sorosist? Este o luptă între sorosisti aici? E Nicusor mai sororsit ca el? Apropo, am căutat, și Nicusor a folosit bursa de la Soros să studieze matematica în Paris. Nu era nimic politic. L-au îndoctrinat la masterul/doctoratul de matematică? Nu se leagă nimic. Tot ce îmi spui este că nu prea e clar ce este ăla un sorosist nici pentru tine. În plus, dacă ești așa pornit pe DNA și CCR că sunt politizate (nu zic că nu ai dreptate), de ce ai încredere în ANI? Nu este o tot o agenție a aceluiași stat mafiot condus de Iohanis care poate fi politizată? 16 hours ago, KaraBenNemsi said: Ești penibil prin ignoranța ta privind existența unei tabere Soroș. Uite aici : “Documentele publicate de Capital Research Center, sub semnătura ziaristului Jacob Grandstaff, analizează extinderea caracatiței multiplelor organizații patronate de George Soros din 1989 și până în prezent. Una dintre misiunile organizațiilor create de Soros în România a fost „tentativa de a transforma cultura conservatoare creștin-ortodoxă a României prin promovarea valorilor liberale și sociale“, potrivit analistului de la CRC. Solicitat să definească termenul de „societate deschisă“, adică acea ideologie pe care el însuși a creat-o, George Soros a răspuns: „O înțelegere imperfectă (asupra lumii – n.red.). Nimeni nu deține adevărul ultim“. Răspunsul lui Soros dezvăluie asumarea unui relativism cultural tipic tuturor mișcărilor politice anti-creștine. De altfel, majoritatea oamenilor din societatea românească crescuți în umbra organizațiilor lui Soros îmbrățișează entuziast idei anti-creștine și critică în mod constant credința creștină a românilor. Astfel, Monica Macovei este o neobosită susținătoare a intereselor homosexualilor, iar Alina Mungiu-Pippidi consideră societatea românească drept „primitivă“, iar creștinismul drept „incredibil de înapoiat“. Analiza Capital Research Center vorbește despre cum a creat George Soros în România „o armată loială de soldați ai societății civile plini de recunoștință față de el“. Aha, deci îți put ONG-urile din România (că Soros), dar citezi aici o investigație jurnalistica a unui ONG american cu vădită susținere republicană. Ăsta nu putea fi plătit pentru a-l denigra pe Soroș sau România? Numai Soroș plătește jurnaliști să denigreze cultura unei țări? Nu realizezi ipocrizia? Plus că este foarte vag. Poți da exemple concrete de cum se „transforma cultura conservatoare creștin-ortodoxă a României”? O transformă în ce? 16 hours ago, KaraBenNemsi said: N-au schimbat doar cultura din România, întâi au belit Europa. Demența politicilor Green Deal, promovarea agresivă a comunității lgbt, atacurile agresive asupra credinței creștine și susținerea imigrației, de fapt invaziei musulmane pur și simplu a terminat Europa dpdv economic si identitar. Occidentul alb creștin conservator practic a fost spulberat. Valul de așa zis extremism la nivel european e doar o reacție cred eu că prea târzie. Nu sunt un rasist, n-am o problemă cu țiganii, îmi plac manelele și apreciez țigăncile 😁, am lucrat în străinătate și cu negrii și cu musulmanii, joc fotbal în România cu negrii, cu țigani și cu arabi, iranieni și n-am o problemă dacă sunt străini care se stabilesc în România, dar totuși în țara mea, la mine acasă, bă să fie legile mele bazate pe cultura și specificul nostru NAȚIONAL și noi să fim primii între egali, dacă înțelegi. Și n-aș susține niciodată o invazie migraționistă. Vii în casa mea, se aplica regulile mele. De ce ar susține un evreu american care a făcut speculă financiară imigrația musulmană, drepturile LGBT (care se bat cap în cap pentru că musulmanii nu prea sunt cu LGBT din câte știu), atacarea creștinismului și EU Green Deal? Ce legătură au una cu alta? Ca să nu vorbim că asta ar sugera că Soros are control aproape total în mai toate statele mari din UE. E chiar așa puternic? Noi nu prea avem imigranți, dar din câte știu legile se aplică la fel pentru toți cetățenii (mă rog, nu includem „smecherii” din politică). Ce avantaje ar avea imigranții sau au în alte state UE față de localnici? Ce este o lege bazată pe „cultura și specificul nostru NAȚIONAL”? 17 hours ago, KaraBenNemsi said: Cum adică legat de CCR ce vreau să faci ?! Păi ce-ai făcut și la OUG 13 sau la Colectiv sau cu Roșia Montană. Sau ți se pare k anularea alegerilor prin lovitură de stat a CCR e o bagatelă ? 🙈 Adică proteste? Ai dreptate că at trebui să se protesteze împotriva CCR, dar decizia nu mai poate fi anulată. Nu e ca și cum putem organiza alegeri în duminica viitoare. La OUG 13 și Roșia montană mai puteai fi oprite (și au fost), aici nu prea se mai poate face nimic. Mai degrabă ar trebui să se ceară depolitizarea CCR. 17 hours ago, KaraBenNemsi said: Dacă nu i s-a dat la muie lu’ Dragnia și pesedeului și ce chiloman a fost pă rețele și în Piața Victoriei și cum ne explicau toți sorosiștii cum că muie e o opinie politică și cum se îndemna pă aceleași rețele la proteste…plm, acum te ia cu miliția de acasă la 6 dimineața pt o postare. Bă chiar ești orb ? Nu vezi nicio diferență ? Păi s-au dus chiar și în diaspora peste români acasă la sesizările miliției din România! Oho ho ce mai zel pă ei ! Doar la poarta lui Dincă au așteptat o noapte întreagă ! Puie Monta și instigarea la violență nu sunt același lucru. Uite ce a primit Pătrar (și unul din motivele pentru care am zis că sunt un cult): Și am văzut și eu astfel de amenințări prin comentarii de la „georgiști”. Una e să zici că este escroc sau dus cu pluta un om politic, alta e să faci un fel de jihad politic. Iar în diaspora nu are cum să acționeze poliția română. Acum, repet, nu zic că nu s-a făcut și poliție politică, dar asta este altceva. Poliția politică este legată de opinii, nu instigare la violență sau amenințări. 17 hours ago, KaraBenNemsi said: Nu mai agita tema cu legionarii k e fîsîită demult ! Potra e fost legionar din Legiunea străină nicidecum din Mișcarea Legionară Românească ! Nu venea să facă niciun protest la București, ar trebui să-ți dai seama de asta. A fost săltat din trafic, chipurile la pont…păi bă nenicule, ce rost are să-l salți din trafic când practic nu s-a consumat nicio infracțiune și nu ai de ce să-l reții sau acuzi ? Dacă era pă bune, îl monitorizau și-l săltau când dădea drumul la treabă ! Așa ar fi avut un caz ! Păi mâine dau telefon la miliție și spun că @Criticul umblă cu un briceag în mașină, citează din Tolstoi și se duce mâine la o tipă dă pă nimfomane și vrea s-o fută fără să-i plătească, k am aflat eu asta ! Să-l salte din trafic ! Cam așa a fost și cu Potra ! Lasă vărjeala cu legiunea străină, că nu s-a referit nimeni la asta. S-a referit la relațiile ci Wagner despre care bănuiesc că știi că folosește însemne fasciste. Ce este „Mișcarea Legionară Românească”? Nici măcar ăia care au făcut procesiunea/ceremonia la mormântul lui CZC nu se auto-intitulau așa (vezi https://www.scena9.ro/article/salut-nazist-corneliu-zelea-codreanu-comemorare-legionari-extremism-tancabesti-2024 - apropo „Scena 9” sunt tot sorosisti?). Acum au alte nume, dar simbolurile și ideologia este cam la fel. Legat de @Criticul, eu nu cred că s-a întâlnit în secret cu un candidat prezidențial și un lider al unei mișcări neofasciste (https://adevarul.ro/stiri-interne/societate/calin-georgescu-recunoaste-ca-a-fost-la-ferma-de-2408339.html) înainte să fie prins cu niște prieteni și un mic arsenal (https://focuspress.ro/legionarul-milionar-horatiu-potra-saltat-de-politisti-in-trafic-in-drum-spre-bucuresti-era-insotit-de-20-de-persoane-si-aveau-masinile-pline-cu-arme/). Aveau de gând să sărbătorească revelionul cu artificii și macete? 17 hours ago, KaraBenNemsi said: CG nu are un cult al personalității, pur și simplu nu mai vrem să fie ăștia care sunt la butoane acum ! 17 hours ago, KaraBenNemsi said: Nu înțeleg ce relevanță are engleza lui CG ? Se exprimă cursiv și coerent ? Înțelege și se face înțeles și poate susține un nivel conversațional suficient pt o negociere sau un interviu ? Nu mă interesează să vorbească cu un accent nativ și de altfel nici Geoană nu are un nivel mai bun. La amândoi se observă cu ușurință că nu sunt vorbitori nativi de engleză. Am mai auzit scuza asta cu, domle, el vorbește dar nu are accent (ceea ce este ciudat pentru că este contrazisă de fimuleț). Ai văzut filmulețul? Nu, nu se exprimă cursiv și coerent în engleză. Abia leagă două cuvinte, mai mult intuiești ce vrea să zică. „I said also to many interviews” sau „I take care about my people and Romania (ceva ce nu e inteligibil) about my country” este cursiv și coerent după tine? „Geoană nu are un nivel mai bun” - bă ești nebun? Ăla nu face nici pe departe așa multe greșeli de exprimare (nu că aș fi fan Geoană). Nu faci decât să îmi confirmi că nu accepți realitatea obiectivă prezentată în fața ta când vine vorba de CG... dar nu e un cult. Păi ce este? Omul vorbește foarte proste engleză (și germană aparent) ceea ce nu e neapărat o problemă în sine, că și Ciolacu este de 4 la engleză. Diferența este că Ciolacu nu are un fan club care să spună că vorbește bine engleza. Acceptă realitatea că vorbește prost. 18 hours ago, KaraBenNemsi said: https://gandeste.org/analize-si-opinii/calin-georgescu-proiectul-de-tara-hrana-apa-energie-descriere-si-obiective/121388/ link din 2021 👆 https://www.librariasophia.ro/diverse-1/cumpana-romaniei-proiectul-meu-de-tara-este-hrana-apa-energie-gandit-pe-baza-conceptului-de-dezvoltare-durabila-10515.html?v=10515 An apariție 2016 👆 http://www.logos.tm.ro/carte.php?id=104 ediția 2014 👆 Ok, ai dreptate că conceptul este mai vechi, plus că m-am uitat pe programul lui Alexandr Stoianoglo și nu seamănă cu „hrană și energie”. Sunt totuși curios exact ce a scris G4Media. Că parcă prea bate la ochi. 18 hours ago, KaraBenNemsi said: Ce dreaq e proeuropean in faptul că au pierdut banii din pnrr fiindcă nu și au dat afara clientela politică numită fără concurs în posturi de conducere la companiile de stat ? Că în 2023 au mințit că au posturile blocate la bugetari dar ei au angajat masiv ? Că ei pun taxe și impozite tot asupra oamenilor care plătesc pă principiul dă tot în boul care trage ? A spus bine Peiu, Ciokalul nenorocit avea o problemă cu deficitul la stat, dar economia a funcționat, ANAF a încasat la greu de la salariați și micii antreprenori, precum și de la pensionari care nu întârzie în a-și plăti impozitele la timp ! Ei, prin ordonanța pizdii trenuleț, mută problema de la stat în economie ! Păi monstruoasa coaliție a mințit până în ultima clipă k nu va crește taxele și impozitele și că va indexa pensiile în ianuarie ! Știau foarte bine ce vor face după alegeri și au mințit ca niște beșnițe în campania electorală ! Păi te întreb eu pă tine acum : nu e asta cea mai mare fraudă electorală posibilă ? Dacă anunțau înghețarea pensiilor și salariilor tu crezi k mai luat voturile astea puține pe care le-au luat ? Sunt la minimul istoric ! Și te mai întreb iar : unde sunt labagii ăia de patroni care erau în spatele lui Lasconi, în frunte cu dl Sucu de la Rapidulețul meu ? Îi vezi să măcăne ceva ? Și te mai întreb iar : bă de ce nu măcăne comisia europeană nimic ? Au făcut mega tărăboi pă tema statului de drept și acum iacă-tă că nu mai apare niciun Barosso, Juncker, Timmermans, bă nimeni bă ! Ursula tace mâlc, CEDO, Veneția sau Viena cum ar spune proasta voastră, CJUE, MuE, parlamentul european, bă toți tac ! Hai k au tăcut la început k Rusia, Putin, legionarii…dar nada, nici măcar o dovadă ! Patronii erau în spatele lui Lasconi, candidat ce nu era dorit de PSD-PNL. În plus era mai mult un mesaj anti-Georgescu decât pro-Lasconi. Corupția de la noi e cu totul altă poveste în care nu vreau să intru acum că este deja foarte lungă conversația. Putem face un topic separat sau reveni când e mai clar ce este cu Soroș și Georgescu. Problema că se fură ca în codru și că se minte e veche la noi. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
natoporus Reputație: 5034 Postat Decembrie 30, 2024 Oras:* Oras:* Postat Decembrie 30, 2024 Poate ca eu sunt prea mic ca sa inteleg lucruri mari, dar tot imi vine greu sa cred ca un singur om (Soros) e vinovat de majoritatea relelor. Soros nu e singur. Sunt si alti miliardari, unii dintre ei cu ideologii contrare celei a lui si care prin urmare il combat. Deci nu vad cum sa aiba putere absoluta ca sa faca tot ce vrea si cat de mult vrea. Unii dintre cei care i se opun sunt chiar mai bogati decat el si teoretic asta inseamna ca sunt chiar mai puternici si astfel din nou ajungem la problema controlului absolut exercitat de Soros, mai exact cum l-ar putea avea in aceste conditii. Sigur, poate ca s-ar putea spune ca exista un club al celor super-bogati care actioneaza de fapt la unison iar luptele dintre ei sunt numai aparente pentru a pacali oamenii de rand. Dar atunci ajungem la o teorie a conspiratiei, care e greu daca nu imposibil de dovedit. Si in plus, tinand cont de comportamentul uman, ar aparea frictiuni (reale, nu imaginare) si intr-un asemenea club, pur si simplu e inevitabil, pentru ca fiecare dintre membri are propria personalitate si propriul ego. Iar asta inseamna ca acel club nu este atotputernic. Ce se intampla la nivel global e rezultatul multor factori, prea multi ca fie analizati si sa se afle "cine e de vina". E tentant sa atribui totul actiunilor unui individ sau unui grup dar mi se pare ca asta e o simplificare excesiva. Ma rog, atata ma duce capul pe acest subiect. E interesant dar prea complex ca sa fie inteles pe deplin. 1
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2279 Postat Decembrie 30, 2024 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Decembrie 30, 2024 31 minutes ago, natoporus said: Poate ca eu sunt prea mic ca sa inteleg lucruri mari, dar tot imi vine greu sa cred ca un singur om (Soros) e vinovat de majoritatea relelor. Povestea cu Soros a plecat din SUA unde a avut tupeul să de ia de Bush (oarecum ironic având în vedere că majoritatea anti-sorositilor sunt și anti-americani). Apoi a devenit un inamic preferat al republicanilor din SUA. https://www.aljazeera.com/news/2003/7/27/soros-challenges-reasons-for-war-in-us-press De acolo a fost preluat ca inamic în multe state, inclusiv Ungaria. https://www.bbc.com/news/stories-49584157 India (unde Modi se bate cu deep state, aka statul paralel) https://www.aljazeera.com/news/2024/12/26/how-george-soros-became-enemy-number-1-for-indias-modi Israel https://www.reuters.com/article/us-israel-hungary-soros-idUSKBN19V1J4/ și, mai ales, Rusia https://euvsdisinfo.eu/the-all-powerful-mr-soros-2/ https://www.voanews.com/a/russia-blacklists-sorors-foundation-as-undesirable/3081645.html filieră pe care mi se pare că ajuns și la noi. De altfel, până și președintele Azerbaidjanului l-a menționat în relație cu Armenia https://en.wikipedia.org/wiki/George_Soros_conspiracy_theories Este absolut ridicol de cât putere se spune că are, dar cumva nu poate influența alegerile din țara sa de origine, că tot iese Viktor Orban. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2279 Postat Decembrie 30, 2024 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Decembrie 30, 2024 5 hours ago, fakeaccount said: Ok, ai dreptate că conceptul este mai vechi, plus că m-am uitat pe programul lui Alexandr Stoianoglo și nu seamănă cu „hrană și energie”. Sunt totuși curios exact ce a scris G4Media. Că parcă prea bate la ochi. Ai dreptate aici, este o dezinformare. În articol scrie clar că Ilan Șor l-a copiat pe CG, dar titlul spune fix invers. Foarte prost scris acest articol. https://reporteris.ro/national/presedintie/calin-georgescu-a-furat-proiectul-hrana-apa-energie-de-la-agentul-rus-ilan-sor-acesta-l-a-folosit-in-campania-din-2022/ Dar Șor chiar l-a copiat pe CG, aparent este un fan https://www.ziarulnational.md/analist-politic-proiectul-de-tara-hrana-apa-energie-lansat-de-ilan-sor-trebuie-tratat-cu-maxima-seriozitate/ 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10621 Postat Decembrie 31, 2024 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Decembrie 31, 2024 Fetelor am o intrebare pentru voi acum inainte de 2025 😁 Care dintre voi sunteți dispuse sa va alăturați mișcării 4B ? 😁😅 2
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2279 Postat Decembrie 31, 2024 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Decembrie 31, 2024 17 hours ago, fakeaccount said: Povestea cu Soros a plecat din SUA unde a avut tupeul să de ia de Bush (oarecum ironic având în vedere că majoritatea anti-sorositilor sunt și anti-americani). Apoi a devenit un inamic preferat al republicanilor din SUA. https://www.aljazeera.com/news/2003/7/27/soros-challenges-reasons-for-war-in-us-press A făcut și campanie anti-G.W. Bush 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Scorpions70 Reputație: 610 Postat Decembrie 31, 2024 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Decembrie 31, 2024 Acum 24 minute, Subteranaa a spus: Fetelor am o intrebare pentru voi acum inainte de 2025 😁 Care dintre voi sunteți dispuse sa va alăturați mișcării 4B ? 😁😅 Bai "nibunule",ai și găsit cine să îți răspundă de pe acest topic plin de analiști politici....😂 Hai,un an nou cu fericire!🥂 1 4
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10621 Postat Decembrie 31, 2024 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Decembrie 31, 2024 Acum 13 minute, Scorpions70 a spus: Hai,un an nou cu fericire!🥂 Hai merci la fel! 1
Escorta deliaro_deep Reputație: 22030 Postat Ianuarie 1 Telefon: 😉0737439019😎 Oras:Sector 3, 0737439019😎 Disponibila Telefon: 😉0737439019😎 Oras:Sector 3, 0737439019😎 Disponibila Autor Escorta Postat Ianuarie 1 Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! Ca sa puteti vedea video-uri cu escorte trebuie sa aveti un abonament Premium. Click AICI pentru UPGRADE. 2 Programările se fac telefonic 0737439019 Topicul cu recenzii : https://nimfomane.com/forum/topic/70337-cel-mai-bun-sex-oral-din-bucuresti-0737439019/page-461
TreiParale Reputație: 81 Postat Ianuarie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2 @KaraBenNemsi la multi ani !!! Tocmai ce m-am intors din Dubai, foarte misto ca de obicei. 🤣 DEci. de-ai convins singur ca s-au dus pe apa sambetei asa zisele partide suveranist aur, pot, sos, o anexa a pesedenele, vai de steaua lor, paraziti. Btw, ma pot lauda ca am dat cateva ore la buci Valentinei Aldea, acum cativa ani la Raddison. A avut cont pe sd, nu ii mearga bine cu videochatul. Nu stiu cum e in politica, dar se futea bine pe atunci, bareback. 2
Escorta deliaro_deep Reputație: 22030 Postat Ianuarie 4 Telefon: 😉0737439019😎 Oras:Sector 3, 0737439019😎 Disponibila Telefon: 😉0737439019😎 Oras:Sector 3, 0737439019😎 Disponibila Autor Escorta Postat Ianuarie 4 she strikes again Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! Ca sa puteti vedea video-uri cu escorte trebuie sa aveti un abonament Premium. Click AICI pentru UPGRADE. 1 Programările se fac telefonic 0737439019 Topicul cu recenzii : https://nimfomane.com/forum/topic/70337-cel-mai-bun-sex-oral-din-bucuresti-0737439019/page-461
the_big_man Reputație: 1394 Postat Ianuarie 5 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Ianuarie 5 Neața. Tot se mai dezbate? Noi, după istorie,am fost mereu "la răscruce de drumuri". Adică pleacă unii,vin alții. De data asta ar trebui sa plecăm noi 😄
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2279 Postat Ianuarie 5 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 5 10 hours ago, deliaro_deep said: she strikes again Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! Ca sa puteti vedea video-uri cu escorte trebuie sa aveti un abonament Premium. Click AICI pentru UPGRADE. Haha… pe ea o votez. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
caineleDDB Reputație: 4621 Postat Ianuarie 5 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Ianuarie 5 Acum 9 minute, fakeaccount a spus: Haha… pe ea o votez. E interzisa de CCR...🤡 1
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2279 Postat Ianuarie 5 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 5 8 minutes ago, caineleDDB said: E interzisa de CCR...🤡 A fost tura trecută. Acum nu cred că i să mai fie. CCR e mai special. Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
caineleDDB Reputație: 4621 Postat Ianuarie 5 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Ianuarie 5 Acum 7 minute, fakeaccount a spus: A fost tura trecută. Acum nu cred că i să mai fie. CCR e mai special. Asa instituție penibila si subordonata politic ar trebui dizolvata si membrii ei executati fara proces.
zsoe_y Reputație: 1701 Postat Ianuarie 5 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Ianuarie 5 10 hours ago, deliaro_deep said: she strikes again Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! Ca sa puteti vedea video-uri cu escorte trebuie sa aveti un abonament Premium. Click AICI pentru UPGRADE. Vadim Tudor reîncarnat în femeie. 1
Membru Premium Criticul Reputație: 5154 Postat Ianuarie 5 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Ianuarie 5 Chiar acum, zsoe_y a spus: Vadim Tudor reîncarnat în femeie. O strică mult modul de a prezenta situațiile și ideile. Întâmplător am căutat cateva dar fără retorică, doar ideea de bază și am găsit o formulă similară cu ce prezintă niște partide serioase din Europa... când faci circ, pierzi chiar dacă ai avea dreptate. 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2279 Postat Ianuarie 5 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 5 26 minutes ago, caineleDDB said: Asa instituție penibila si subordonata politic ar trebui dizolvata si membrii ei executati fara proces. Nu știu dacă executați… dar merită pedepsiți conform legii pt abuz în serviciu și luare de mită. În rest… de acord. 1 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Escorta deliaro_deep Reputație: 22030 Postat Ianuarie 6 Telefon: 😉0737439019😎 Oras:Sector 3, 0737439019😎 Disponibila Telefon: 😉0737439019😎 Oras:Sector 3, 0737439019😎 Disponibila Autor Escorta Postat Ianuarie 6 Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! Ca sa puteti vedea video-uri cu escorte trebuie sa aveti un abonament Premium. Click AICI pentru UPGRADE. 1 Programările se fac telefonic 0737439019 Topicul cu recenzii : https://nimfomane.com/forum/topic/70337-cel-mai-bun-sex-oral-din-bucuresti-0737439019/page-461
dydy.v.1.1 Reputație: 4045 Postat Ianuarie 6 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Ianuarie 6 Unde's ma rusii aia? Ia dovedit Iohanis? 2
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2279 Postat Marți la 08:26 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Marți la 08:26 10 hours ago, dydy.v.1.1 said: Unde's ma rusii aia? Ia dovedit Iohanis? Hai mă.. Iohanis? Și dacă i-a prins, îi este lene să deschidă gura, să spună ce a găsit. Dar indicii sunt. Citește investigațiile de pe snoop și https://checkfirst.network/wp-content/uploads/2024/12/Research Note Ads, Influence, and Democracy_ Meta’s Role in Romania’s Election.pdf Plus că nu avem o imagine cum și-a făcut Georgescu campanie. Înainte de primul tur a fost practic invizibil și nu cred că cele câteva interviuri unde s-a făcut de râs l-au ajutat cu ceva (metropola, tatulici, happyfishtv, digi24). Ceva nu se leagă. 3 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
caineleDDB Reputație: 4621 Postat Marți la 08:54 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Marți la 08:54 Acum 29 minute, fakeaccount a spus: Hai mă.. Iohanis? Și dacă i-a prins, îi este lene să deschidă gura, să spună ce a găsit. Dar indicii sunt. Citește investigațiile de pe snoop și https://checkfirst.network/wp-content/uploads/2024/12/Research Note Ads, Influence, and Democracy_ Meta’s Role in Romania’s Election.pdf Plus că nu avem o imagine cum și-a făcut Georgescu campanie. Înainte de primul tur a fost practic invizibil și nu cred că cele câteva interviuri unde s-a făcut de râs l-au ajutat cu ceva (metropola, tatulici, happyfishtv, digi24). Ceva nu se leagă. Ok, admitem scenariile cu finantari dubioase etc. Daca majoritatea populatiei il doreste președinte are cineva dreptul sa impuna alte persoane in loc? Total ilegitim de altfel? Invocând un asa-zis "bine pentru tara" care nu poate fi definit? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum