Onlyfire Reputație: 102 Postat Luni la 18:53 Oras:Centru-dreapta Oras:Centru-dreapta Postat Luni la 18:53 Noaptea mintii… 1
caineleDDB Reputație: 4840 Postat Luni la 19:10 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Postat Luni la 19:10 Acum 28 minute, v92610 a spus: Si daca el nu are de unde sa le stie "dupa zeci de ani de la evenimente" adica mai exact vreo 80-90 ani, desi toate dovezile istorice posibile arata clar pentru orice om cat de cat sanatos la cap ce s-a intamplat in anii aia, tu de unde pula mea le-ai putea sti ba imbecil haurist si putinist spalat pe creier, TU AI FOST ACOLO ATUNCI? Ca ori esti spalat pe creier si prost de puti si-ti curge scuipatul din gura, ori esti platit de SVR, la cata propaganda de kremlin bagi pe aici non stop in postari de jumatate de pagina si la cum te activezi mereu sa latri si sa aberezi ca un caine turbat cand mai incearca aia vreo schema si petarda jegoasa de-a lor. Da ba nu mai exista "legionari si miscare legionara", exista NEO legionari si miscare NEO LEGIONARA, stii ce sunt alea sau ai fost sa uzi buretele in ultimii ani/zeci de ani ? Cretinii care striga prezenta si fac saluturi naziste la Tancabesti in fiecare an, popii cu portretele legionarilor prin biserici care isi zic "Fratia Ortodoxa" creata de tinerelu' legionar cu acte Anania si care propovaduiesc sfanta liturghie asezonata cu neolegionarism din ala ortodox geto-dac la toti saracii cu duhu', sau descreierati ca Potra care fix nu mai demult de aseara indemna lumea inclusiv cadre militare - probabil nefericitii aia care au incercat sa faca un ban cinstit cu el prin Congo la pazit minele chinezilor si era sa ii faca negrii pe acolo target practice si salam la kil - sa ia armele, furcile si topoarele sa mearga la Bucuresti si sa dea o lovitura de stat mica, ca aia e de fapt lovitura de stat; aia sunt neo legionari, mi-as pula in propaganda, manipularile si aberatiile tale de crestinopat fascist dezaxat. Ia vezi bou baltat, astia ce mortii lor sunt? Da cred ca stii prea bine, probabil erai si tu printre ei pe acolo sa dai din mana in sus un pic, ca prea rumegi cacat toata ziua si ii pupi in cur de fac basici. https://snoop.ro/biserica-cu-portrete-de-legionari-langa-icoane-zelea-codreanu-mota-marin-cum-arata-un-parastas-la-care-a-participat-si-fratia-ortodoxa/ https://www.scena9.ro/article/salut-nazist-corneliu-zelea-codreanu-comemorare-legionari-extremism-tancabesti-2024 https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/potra-mesaje-de-instigare-la-violenta-dupa-respingerea-candidaturii-lui-georgescu-mergeti-la-bucuresti-cu-parul-furca-toporul-3151365 https://www.dw.com/ro/mercenariat-românesc-în-țara-prietenului-lui-ceaușescu/a-71494958 Sau nici astea nu s-au intamplat, cum nu s-au intamplat nici crimele, pogromurile si masacrele facute de legionari, nu?? Noooooo, de unde am putea sa stim, e o manipulare, pixelu albastru, soros, ue, ursula, gheii, sistemu', pula mea! Astia ce or fi?? Cumva una dintre multele opere ale marii "expresii de sanatate si vointa a poporului roman" cum zicea cretinoidul de georgescu pe care voiai sa il faci dictator al tarii? https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d4/Jewish_bodys_in_Jilava_forest.JPG CONSTITUTIA nu e facuta si scrisa ca sa se foloseasca orice jeg dement securisto-kgbist de parti din ea prin tot felul de tertipuri ca sa desfiinteze statul democratic si partidele politice, ba oligofrenilor! NU "VOTEZI" CA SA DESFIINTEZI DEMOCRATIA SI VOTUL SI SA DAI TARA PE MANA RUSILOR LA CHEIE, CE PULA MEA E ASA GREU DE INTELES? Cititi dracu articolul 1 (UNU) alineat 3 din constitutia aia de care urlati intruna : "(3) România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate." S-a inteles ca asta nu bate pe nicio parte cu ce vorbea bou ala de georgescu care vrea sa desfiinteze tot, sau nu stiti sa cititi si vreti o schema?? Daca o respecti o respecti cap coada, nu doar unde iti convine, decerebratii pulii! Nu e bine asa si ai alte viziuni de vizuini, nu ai ce sa cauti pe liste sa te voteze lumea, stai si latra pe tiktok cu Floricica dansatoarea pana crapi, e foarte simplu ! Baga tu bine la cap boule, nu iti convine "legea aia marsava data de un dobitoc", care condamna penal propaganda legionara, antisemita si fascista? GHINION, legea aia a fost votata in parlamentul Romaniei, fix pe baza istoriei aleia de care ziceai ca "nu se stie cum a fost de fapt". Stii ce e ala parlament si ce rol are intr-un stat care se vrea democratic, ca tot sugi pula cu democratia, constitutia si legea in gura toata ziua pe aici? Iti convine nu-ti convine legea penala, ori o respecti, ori mars in pula mea la puscarie! Sper sa scrii cretinismele astea imputite si prin alte parti si cu cat mai mult aplomb, poate poate vin in sfarsit sa te scoata si pe tine baietii aia simpatici cu cagule la un ceai pe la parchet ! fa-ti un ceai, ia 2 pastile si culca-te... 2
Membru Premium v92610 Reputație: 3290 Postat Luni la 19:18 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Luni la 19:18 9 minutes ago, caineleDDB said: fa-ti un ceai, ia 2 pastile si culca-te... Mars ba de aici. Asa cap asa argumente, faci umbra pamantului degeaba si te mai bagi si-n seama ca chilotii in cur. "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Membru Premium v92610 Reputație: 3290 Postat Luni la 19:21 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Luni la 19:21 39 minutes ago, v92610 said: Si daca el nu are de unde sa le stie "dupa zeci de ani de la evenimente" adica mai exact vreo 80-90 ani, desi toate dovezile istorice posibile arata clar pentru orice om cat de cat sanatos la cap ce s-a intamplat in anii aia, tu de unde pula mea le-ai putea sti ba imbecil haurist si putinist spalat pe creier, TU AI FOST ACOLO ATUNCI? Ca ori esti spalat pe creier si prost de puti si-ti curge scuipatul din gura, ori esti platit de SVR, la cata propaganda de kremlin bagi pe aici non stop in postari de jumatate de pagina si la cum te activezi mereu sa latri si sa aberezi ca un caine turbat cand mai incearca aia vreo schema si petarda jegoasa de-a lor. Da ba nu mai exista "legionari si miscare legionara", exista NEO legionari si miscare NEO LEGIONARA, stii ce sunt alea sau ai fost sa uzi buretele in ultimii ani/zeci de ani ? Cretinii care striga prezenta si fac saluturi naziste la Tancabesti in fiecare an, popii cu portretele legionarilor prin biserici care isi zic "Fratia Ortodoxa" creata de tinerelu' legionar cu acte Anania si care propovaduiesc sfanta liturghie asezonata cu neolegionarism din ala ortodox geto-dac la toti saracii cu duhu', sau descreierati ca Potra care fix nu mai demult de aseara indemna lumea inclusiv cadre militare - probabil nefericitii aia care au incercat sa faca un ban cinstit cu el prin Congo la pazit minele chinezilor si era sa ii faca negrii pe acolo target practice si salam la kil - sa ia armele, furcile si topoarele sa mearga la Bucuresti si sa dea o lovitura de stat mica, ca aia e de fapt lovitura de stat; aia sunt neo legionari, mi-as pula in propaganda, manipularile si aberatiile tale de crestinopat fascist dezaxat. Ia vezi bou baltat, astia ce mortii lor sunt? Da cred ca stii prea bine, probabil erai si tu printre ei pe acolo sa dai din mana in sus un pic, ca prea rumegi cacat toata ziua si ii pupi in cur de fac basici. https://snoop.ro/biserica-cu-portrete-de-legionari-langa-icoane-zelea-codreanu-mota-marin-cum-arata-un-parastas-la-care-a-participat-si-fratia-ortodoxa/ https://www.scena9.ro/article/salut-nazist-corneliu-zelea-codreanu-comemorare-legionari-extremism-tancabesti-2024 https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/potra-mesaje-de-instigare-la-violenta-dupa-respingerea-candidaturii-lui-georgescu-mergeti-la-bucuresti-cu-parul-furca-toporul-3151365 https://www.dw.com/ro/mercenariat-românesc-în-țara-prietenului-lui-ceaușescu/a-71494958 Sau nici astea nu s-au intamplat, cum nu s-au intamplat nici crimele, pogromurile si masacrele facute de legionari, nu?? Noooooo, de unde am putea sa stim, e o manipulare, pixelu albastru, soros, ue, ursula, gheii, sistemu', pula mea! Astia ce or fi?? Cumva una dintre multele opere ale marii "expresii de sanatate si vointa a poporului roman" cum zicea cretinoidul de georgescu pe care voiai sa il faci dictator al tarii? https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d4/Jewish_bodys_in_Jilava_forest.JPG CONSTITUTIA nu e facuta si scrisa ca sa se foloseasca orice jeg dement securisto-kgbist de parti din ea prin tot felul de tertipuri ca sa desfiinteze statul democratic si partidele politice, ba oligofrenilor! NU "VOTEZI" CA SA DESFIINTEZI DEMOCRATIA SI VOTUL SI SA DAI TARA PE MANA RUSILOR LA CHEIE, CE PULA MEA E ASA GREU DE INTELES? Cititi dracu articolul 1 (UNU) alineat 3 din constitutia aia de care urlati intruna : "(3) România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate." S-a inteles ca asta nu bate pe nicio parte cu ce vorbea bou ala de georgescu care vrea sa desfiinteze tot, sau nu stiti sa cititi si vreti o schema?? Daca o respecti o respecti cap coada, nu doar unde iti convine, decerebratii pulii! Nu e bine asa si ai alte viziuni de vizuini, nu ai ce sa cauti pe liste sa te voteze lumea, stai si latra pe tiktok cu Floricica dansatoarea pana crapi, e foarte simplu ! Baga tu bine la cap boule, nu iti convine "legea aia marsava data de un dobitoc", care condamna penal propaganda legionara, antisemita si fascista? GHINION, legea aia a fost votata in parlamentul Romaniei, fix pe baza istoriei aleia de care ziceai ca "nu se stie cum a fost de fapt". Stii ce e ala parlament si ce rol are intr-un stat care se vrea democratic, ca tot sugi pula cu democratia, constitutia si legea in gura toata ziua pe aici? Iti convine nu-ti convine legea penala, ori o respecti, ori mars in pula mea la puscarie! Sper sa scrii cretinismele astea imputite si prin alte parti si cu cat mai mult aplomb, poate poate vin in sfarsit sa te scoata si pe tine baietii aia simpatici cu cagule la un ceai pe la parchet ! ps Am uitat ceva, ma pis pe raspunsul tau oricare ar fi ala, ti-o spun de acum ca sa nu mai stai stresat. "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
the_big_man Reputație: 1439 Postat Luni la 19:25 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Luni la 19:25 Acum 2 ore, KaraBenNemsi a spus: Normal că fiecare crede ce dorește, iar autorii loviturii de stat au crezut că CG câștiga alegerile 🤭😂 22% scor slab ? Pă persoană fizică, fără acces la televiziunile mainstream, fără panotaj stradal, fără reclamă în online și doar cu promovare făcută de voluntari pă Tik Tok ? Hmm, mie nu mi se pare deloc un scor slab și dacă mă gândesc și că a și câștigat turul 1 atunci mi se pare chiar remarcabil 😁 Ce reguli trebuie respectate bossule, mă lămurești și pă mine ? Și să vreau să le respect dacă nu le știu…plm, dacă le faci tu la tine acasă în baie seara și nu sunt trecute în lege și în Constituție, eu de unde să le știu ?! Dacă nu ai drepturile electorale interzise în mod expres de o condamnare penală DEFINITIVĂ și îndeplinești condițiile formale : vârstă, cetățenie, semnături strânse, declarația de avere…cum să te interzică unii conform conștiinței lor ?! Păi ei trebuie să judece după lege, nu după ce le bese lor mintea ! Păi facem pași repezi spre “Petrini” , da’ tu ești mulțumit k l-au blocat pă CG, da’ ia să vezi când ți s-o întâmpla ție un abuz, k o să ți se întâmple, garantat ! Incepem cu lovitura de stat. Ce-i aea lovitură de stat,bo$$? Adică tu,care stai in jilț,îți iei o macetă la beregată de la beftea și mă urc in locul tau pă jilț,după care te dau,africaneste,la lei sau la hiene.Sa nu mai rămâie niik din tine.Am vrut inițial să zic dragoni dă Komodo,da' ce pretenții am și eu 😄 De aici am cam incheiat-o.Restu' nu mai comentez că n-am ce.Nu-ti convine,du-te la judecător,sa te judece,că așa e-n democrație. Repet,in dictatură.... - Victore,uneori mă cuprinde o silă... 😄 1
caineleDDB Reputație: 4840 Postat Luni la 19:39 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Postat Luni la 19:39 Acum 15 minute, v92610 a spus: ps Am uitat ceva, ma pis pe raspunsul tau oricare ar fi ala, ti-o spun de acum ca sa nu mai stai stresat. Era un sfat prietenesc cu pastilele, observ la tine o stare de agitatie cauzata de expunerea excesiva la site-urile establishmentului de cacat din România. 😂😂 Observ de asemenea o atitudine extremista. Nu te mai ambala, ca nu stau sa ma bat in link-uri cu voi...🤣🤣🤣 1
Membru Premium v92610 Reputație: 3290 Postat Luni la 19:46 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Luni la 19:46 Just now, caineleDDB said: Era un sfat prietenesc cu pastilele, observ la tine o stare de agitatie cauzata de expunerea excesiva la site-urile establishmentului de cacat din România. 😂😂 Observ de asemenea o atitudine extremista. Nu te mai ambala, ca nu stau sa ma bat in link-uri cu voi...🤣🤣🤣 La extremism nu mai ai cum sa raspunzi decat cu extremism, ca in rest vad ca nu se poate cu nimic. Aia ca e cauzata de expunere excesiva la nu stiu ce establishment ce dracu o insemna si aia e parerea ta, ti-am zis daca ai ceva de argumentat si discutat cu dovezi ne auzim, in rest poti sa faci pasi. Am inteles nu e bun "establishmentul" asta, trebuie sa dam foc la tara. QED va pupa tati Putin. Si apreciez grija dar aia cu raspunsul era pentru sceleratul ala caruia i-am raspuns la cretinismele pe care le debiteaza si care nu am inteles ce rost are de fapt pe aici pe site-ul asta. Poate mai arunca si moderatorii un ochi daca tot veni vorba. "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
KaraBenNemsi Reputație: 84 Postat Luni la 20:02 Oras:Moscopole Oras:Moscopole Postat Luni la 20:02 1 oră în urmă, v92610 a spus: Si daca el nu are de unde sa le stie "dupa zeci de ani de la evenimente" adica mai exact vreo 80-90 ani, desi toate dovezile istorice posibile arata clar pentru orice om cat de cat sanatos la cap ce s-a intamplat in anii aia, tu de unde pula mea le-ai putea sti ba imbecil haurist si putinist spalat pe creier, TU AI FOST ACOLO ATUNCI? Ca ori esti spalat pe creier si prost de puti si-ti curge scuipatul din gura, ori esti platit de SVR, la cata propaganda de kremlin bagi pe aici non stop in postari de jumatate de pagina si la cum te activezi mereu sa latri si sa aberezi ca un caine turbat cand mai incearca aia vreo schema si petarda jegoasa de-a lor. Da ba nu mai exista "legionari si miscare legionara", exista NEO legionari si miscare NEO LEGIONARA, stii ce sunt alea sau ai fost sa uzi buretele in ultimii ani/zeci de ani ? Cretinii care striga prezenta si fac saluturi naziste la Tancabesti in fiecare an, popii cu portretele legionarilor prin biserici care isi zic "Fratia Ortodoxa" creata de tinerelu' legionar cu acte Anania si care propovaduiesc sfanta liturghie asezonata cu neolegionarism din ala ortodox geto-dac la toti saracii cu duhu', sau descreierati ca Potra care fix nu mai demult de aseara indemna lumea inclusiv cadre militare - probabil nefericitii aia care au incercat sa faca un ban cinstit cu el prin Congo la pazit minele chinezilor si era sa ii faca negrii pe acolo target practice si salam la kil - sa ia armele, furcile si topoarele sa mearga la Bucuresti si sa dea o lovitura de stat mica, ca aia e de fapt lovitura de stat; aia sunt neo legionari, mi-as pula in propaganda, manipularile si aberatiile tale de crestinopat fascist dezaxat. Ia vezi bou baltat, astia ce mortii lor sunt? Da cred ca stii prea bine, probabil erai si tu printre ei pe acolo sa dai din mana in sus un pic, ca prea rumegi cacat toata ziua si ii pupi in cur de fac basici. https://snoop.ro/biserica-cu-portrete-de-legionari-langa-icoane-zelea-codreanu-mota-marin-cum-arata-un-parastas-la-care-a-participat-si-fratia-ortodoxa/ https://www.scena9.ro/article/salut-nazist-corneliu-zelea-codreanu-comemorare-legionari-extremism-tancabesti-2024 https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/potra-mesaje-de-instigare-la-violenta-dupa-respingerea-candidaturii-lui-georgescu-mergeti-la-bucuresti-cu-parul-furca-toporul-3151365 https://www.dw.com/ro/mercenariat-românesc-în-țara-prietenului-lui-ceaușescu/a-71494958 Sau nici astea nu s-au intamplat, cum nu s-au intamplat nici crimele, pogromurile si masacrele facute de legionari, nu?? Noooooo, de unde am putea sa stim, e o manipulare, pixelu albastru, soros, ue, ursula, gheii, sistemu', pula mea! Astia ce or fi?? Cumva una dintre multele opere ale marii "expresii de sanatate si vointa a poporului roman" cum zicea cretinoidul de georgescu pe care voiai sa il faci dictator al tarii? https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d4/Jewish_bodys_in_Jilava_forest.JPG CONSTITUTIA nu e facuta si scrisa ca sa se foloseasca orice jeg dement securisto-kgbist de parti din ea prin tot felul de tertipuri ca sa desfiinteze statul democratic si partidele politice, ba oligofrenilor! NU "VOTEZI" CA SA DESFIINTEZI DEMOCRATIA SI VOTUL SI SA DAI TARA PE MANA RUSILOR LA CHEIE, CE PULA MEA E ASA GREU DE INTELES? Cititi dracu articolul 1 (UNU) alineat 3 din constitutia aia de care urlati intruna : "(3) România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate." S-a inteles ca asta nu bate pe nicio parte cu ce vorbea bou ala de georgescu care vrea sa desfiinteze tot, sau nu stiti sa cititi si vreti o schema?? Daca o respecti o respecti cap coada, nu doar unde iti convine, decerebratii pulii! Nu e bine asa si ai alte viziuni de vizuini, nu ai ce sa cauti pe liste sa te voteze lumea, stai si latra pe tiktok cu Floricica dansatoarea pana crapi, e foarte simplu ! Baga tu bine la cap boule, nu iti convine "legea aia marsava data de un dobitoc", care condamna penal propaganda legionara, antisemita si fascista? GHINION, legea aia a fost votata in parlamentul Romaniei, fix pe baza istoriei aleia de care ziceai ca "nu se stie cum a fost de fapt". Stii ce e ala parlament si ce rol are intr-un stat care se vrea democratic, ca tot sugi pula cu democratia, constitutia si legea in gura toata ziua pe aici? Iti convine nu-ti convine legea penala, ori o respecti, ori mars in pula mea la puscarie! Sper sa scrii cretinismele astea imputite si prin alte parti si cu cat mai mult aplomb, poate poate vin in sfarsit sa te scoata si pe tine baietii aia simpatici cu cagule la un ceai pe la parchet ! Ia ceva de calmare k prea ai spume la gură k măgarul la pulă de la excesul ăsta de distracție, k așa mi-ai spus, k tu manifestările astea le ai la distracție nu la nervi 🤭😂 După episodul ăsta de delirium tremens cre’că te recruta Hitler dinrect în SS 😂😂😂, brigada Dirlewanger, aia specială pt dilăi condamnați k tine, dacă tu n-ai cazier până acum nu există dăcît o explicație : nu te-au prins încă 🤷🏻♂️ Nu impresionezi pă nimeni cu istericalele astea stai cuminte și șezi blând, dacă caricatura aia de justiție din vremea lui Carol al doilea, care a interzis partidul Totul pt Țară și l-a băgat la pușcărie pă Codreanu, unde l-a și asasinat, nu l-a condamnat pt crime, mă de unde știți mă voi așa sigur k a fost vinovat el pt crime făcute de alții ?! Auzi, știe ăla sigur ! Băăă, naziștii erau pistol cu apă pă lângă voi băăă ! În nemernicia voastră ați sărit ca niște câini turbați pă un veteran de 101 ani ! Amenința ordinea constituțională ! De râs și de căcat sunteți bă ! Omul e veteran de război și față de cârnățari k voi, ăla chiar a luptat cu rușii ! Cum au luptat și mulți dintre legionari și cu rușii și cu cozile lor de topor, care au instalat comunismul în România ! Și nu m-ar mira k voi ăștia cu spume la gură să fiți chiar copiii ălora veniți cu tancurile sovietice , k de obicei așa se întâmplă ! Băi lepădătură infectă, la ce proferezi tu acolo, păi tu tre’ să ajungi la parchet bă băiatule, sau la tine și la Caramitru jr nu se pun ? Voi sunteți niște ghiocei care vă distrați ! Aia e, ai buzele și curu roșii de la atâta distracție da’ #reziști ! Toate linkurile alea de le-ai pus acolo sunt niște mizerii abjecte, NU există nici legionarism, nici neolegionarism în România, aș fi vrut să zic că nu există nici nazism, dar la cum te manifești și ce mizerii scrii și cum încercați să luați dreptul la vot și la exprimare la milioane de oameni, că na, oamenii sunt proști, ce să mai voteze ei și iar să anulați, interziceți…plm, știu ei băieții mai bine cine tre’ să conducă țara asta. Uniunea Sovietică Europeană s-a dus pe pulă, n-ai cum să asiști pasivă la o lovitură de stat în interior. Da’ greșesc când zic pasivă, Macron, Blinken (chiar dacă e american), ambasadorul francez care se întâlnește cu Enache de la ccr ( de ce ?!) uite astea da ingerințe străine în procesul electoral. Consecințele mizeriilor pă care unii dintre voi le salutați p-aci se vor vedea mai repede decât vă imaginați voi ! 1
Membru Premium v92610 Reputație: 3290 Postat Luni la 20:15 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Luni la 20:15 8 minutes ago, KaraBenNemsi said: Ia ceva de calmare k prea ai spume la gură k măgarul la pulă de la excesul ăsta de distracție, k așa mi-ai spus, k tu manifestările astea le ai la distracție nu la nervi 🤭😂 După episodul ăsta de delirium tremens cre’că te recruta Hitler dinrect în SS 😂😂😂, brigada Dirlewanger, aia specială pt dilăi condamnați k tine, dacă tu n-ai cazier până acum nu există dăcît o explicație : nu te-au prins încă 🤷🏻♂️ Nu impresionezi pă nimeni cu istericalele astea stai cuminte și șezi blând, dacă caricatura aia de justiție din vremea lui Carol al doilea, care a interzis partidul Totul pt Țară și l-a băgat la pușcărie pă Codreanu, unde l-a și asasinat, nu l-a condamnat pt crime, mă de unde știți mă voi așa sigur k a fost vinovat el pt crime făcute de alții ?! Auzi, știe ăla sigur ! Băăă, naziștii erau pistol cu apă pă lângă voi băăă ! În nemernicia voastră ați sărit ca niște câini turbați pă un veteran de 101 ani ! Amenința ordinea constituțională ! De râs și de căcat sunteți bă ! Omul e veteran de război și față de cârnățari k voi, ăla chiar a luptat cu rușii ! Cum au luptat și mulți dintre legionari și cu rușii și cu cozile lor de topor, care au instalat comunismul în România ! Și nu m-ar mira k voi ăștia cu spume la gură să fiți chiar copiii ălora veniți cu tancurile sovietice , k de obicei așa se întâmplă ! Băi lepădătură infectă, la ce proferezi tu acolo, păi tu tre’ să ajungi la parchet bă băiatule, sau la tine și la Caramitru jr nu se pun ? Voi sunteți niște ghiocei care vă distrați ! Aia e, ai buzele și curu roșii de la atâta distracție da’ #reziști ! Toate linkurile alea de le-ai pus acolo sunt niște mizerii abjecte, NU există nici legionarism, nici neolegionarism în România, aș fi vrut să zic că nu există nici nazism, dar la cum te manifești și ce mizerii scrii și cum încercați să luați dreptul la vot și la exprimare la milioane de oameni, că na, oamenii sunt proști, ce să mai voteze ei și iar să anulați, interziceți…plm, știu ei băieții mai bine cine tre’ să conducă țara asta. Uniunea Sovietică Europeană s-a dus pe pulă, n-ai cum să asiști pasivă la o lovitură de stat în interior. Da’ greșesc când zic pasivă, Macron, Blinken (chiar dacă e american), ambasadorul francez care se întâlnește cu Enache de la ccr ( de ce ?!) uite astea da ingerințe străine în procesul electoral. Consecințele mizeriilor pă care unii dintre voi le salutați p-aci se vor vedea mai repede decât vă imaginați voi ! Adevărul "sunt niste mizerii abjecte" 🤣🤣🤣🤣🤣 Bine ba scursura kremlinista care nu a fost în stare de nimic la viata lui si speră să dea foc la țară că poate prinde si el un os, rămâne cum am stabilit! Mă pis cu jet pe vomele jegoase si purulente pe care le borasti pe aici. Mars! "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
KaraBenNemsi Reputație: 84 Postat Luni la 20:48 Oras:Moscopole Oras:Moscopole Postat Luni la 20:48 1 oră în urmă, the_big_man a spus: Incepem cu lovitura de stat. Ce-i aea lovitură de stat,bo$$? Adică tu,care stai in jilț,îți iei o macetă la beregată de la beftea și mă urc in locul tau pă jilț,după care te dau,africaneste,la lei sau la hiene.Sa nu mai rămâie niik din tine.Am vrut inițial să zic dragoni dă Komodo,da' ce pretenții am și eu 😄 De aici am cam incheiat-o.Restu' nu mai comentez că n-am ce.Nu-ti convine,du-te la judecător,sa te judece,că așa e-n democrație. Repet,in dictatură.... - Victore,uneori mă cuprinde o silă... 😄 În cazul de față este anularea alegerilor prezidențiale. O curte constituțională formată exclusiv din reprezentanți ai partidelor din coaliția aflată la guvernare. Au vrut să anuleze alegerile chiar după primul tur, dar ar fi primit muia larga la parlamentare ! Oricum au luat cel mai mic scor istoric, dar dacă ar fi anulat și primul tur înainte de parlamentare nici nu mai făceau pragul ! O curte care nu avea drept de autosesizare, un csat care nu avea dreptul de a sesiza curtea și oricum termenul pt orice contestație deja expirase ! Ai reușit să înțelegi până aici ? Nu e greu și nici nu tre’ să fii specialist ! Atenție : turul 1 fusese validat și conform legii decizia era DEFINITIVĂ ! Cum au făcut de au anulat tot “procesul electoral” ? Cum și au anulat propria decizie DEFINITIVĂ ?! Bun…fii atent în continuare : anulând procesul electoral, s-a anulat inclusiv turul 1….în baza a ce rezultate a decontat Marcelino cheltuielile de campanie ? Pt a deconta cheltuielile de campanie trebuie să obții minim 3% scor electoral…deci în a baza a ce s-au decontat banii ăștia ? Pă mine mă interesează mai mult cum unii decontează fraudulos bani publici, că la CG e simplu ! Nu a fost pe TV mainstream, nici invitat, nici cu clipuri electorale, nu a avut panotaj stradal, iar pe Tik Tok campania chipurile deturnată (deși era fără nume de candidat și nu s-a depus nici măcar o reclamație nu zic plângere penală) A FOST PLĂTITĂ de PNL, fapt cunoscut încă dinainte de desecretizarea acelor mizerii de note informative ! Îi deranjează cineva cu o anchetă pă ăștia de la pnl ? Sau pe ăia de la psd că au spus k au dat voturi unui alt candidat (Simion) ? Trec peste mizeria cu rămânerea lui Iohanea și ajung direct la depunere noului dosar de candidatură al lui CG. Dosar depus conform legilor în vigoare și asupra cărora BEC trebuia doar să constate dacă îndeplinește condițiile tehnice ! Ce să vezi, BEC cică judecă conform conștiinței desi ei aveau doar rol constatator, nicăieri în lege nu scrie că un candidat tre’ să corespundă conștiinței lor 🤭😂, asta e treaba noastră, a alegătorilor ! Concluzie : lovitură de stat dată cu ajutorul “justiției” ! Am uitat să scriu că inclusiv la BEC coaliția de guvernare a avut 4 voturi (reprezentanți), împotriva candidaturii lui CG, normal. Așa zisa justiție e de fapt o bâtă în mâna coaliției de la guvernare. Care coaliție e prelungirea grupării aflate acum la putere în UE. De aia nu suflă un cuvânt măscăricii de la Bruxelles. K e mâine, k e poimâine, tot vor pica și vor da socoteală 🤷🏻♂️ @v92610 tu ești mai isteric k o pizdă 🤭😂 1
dydy.v.1.1 Reputație: 4305 Postat Luni la 20:53 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Luni la 20:53 Cand un neam,un popor , o adunătură de oameni pierde credința, pierde obiceiurile si tradițiile, devine nimic ținut între niște granițe.. si atat.. granițe care le vor șterge unii după bunul plac... nu înțeleg de unde atâta aversiune fata de ceilalți, ca doar e democrație, aia e.. aia care e..
eturit Reputație: 3409 Postat Luni la 21:05 Oras:București Oras:București Postat Luni la 21:05 9 minutes ago, dydy.v.1.1 said: Cand un neam,un popor , o adunătură de oameni pierde credința, pierde obiceiurile si tradițiile, devine nimic ținut între niște granițe.. si atat.. granițe care le vor șterge unii după bunul plac... nu înțeleg de unde atâta aversiune fata de ceilalți, ca doar e democrație, aia e.. aia care e.. ...nu mai înroșim ouă de Paște pentru că l-am pierdut pe File-De-Poveste. Nu mai pupăm moaște... Eeeeee, hai că se poate! 1 1
Pottrivitul Reputație: 284 Postat Luni la 21:09 Oras:- Oras:- Postat Luni la 21:09 Singurul abuz din perioada asta , a fost că un cetățean mediocru , ajutat de ruși , a manipulat oameni de bună credință , să creadă că el este scăpare " lor . Seară bună. 1 1
Membru Premium v92610 Reputație: 3290 Postat Luni la 21:13 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Luni la 21:13 14 minutes ago, KaraBenNemsi said: * zgomote de balega rumegata pe toate măselele * Trollake retardat si propagandist infect care minte ca ultima jigodie la fel ca idolul lui penal susținut pe față de criminalul de putin, mestecă cu gura închisă că ai început să improsti numai căcat peste tot. @cleopatra01 @pisicuts am si io o întrebare, nu va supărati. Aici e canal neoficial de telegram al kremlinului ? 1 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
dydy.v.1.1 Reputație: 4305 Postat Luni la 21:24 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Luni la 21:24 Acum 18 minute, eturit a spus: ...nu mai înroșim ouă de Paște pentru că l-am pierdut pe File-De-Poveste. Nu mai pupăm moaște... Eeeeee, hai că se poate! Ce treaba are CG in ce am spus?
dydy.v.1.1 Reputație: 4305 Postat Luni la 21:27 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Luni la 21:27 Acum 21 minute, eturit a spus: ...nu mai înroșim ouă de Paște pentru că l-am pierdut pe File-De-Poveste. Nu mai pupăm moaște... Eeeeee, hai că se poate! Si faptul ca cineva " pupa moaste" pentru ca el asta crede ca ii face bine este unu lucru de bataie de joc,nu?
jaysee Reputație: 7 Postat Luni la 21:32 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Luni la 21:32 Nici eu nu cred ca mai exista miscare legionara . Fratele bunicului a fost unul dintre liderii miscarii legionare de la Iasi dar si din tara (al patrulea a fost la un moment dat) Acum cred ca este o operatiune a serviciilor secrete ruse - ca sa faca rau sa destabilizeze ..Daca ar invia acum fostii legionari nu ar avea nici in clin nici in maneca cu Calin georgescu , etc
eturit Reputație: 3409 Postat Luni la 21:37 Oras:București Oras:București Postat Luni la 21:37 6 minutes ago, dydy.v.1.1 said: Ce treaba are CG in ce am spus? ...atât s-a pierdut... 3 minutes ago, dydy.v.1.1 said: Si faptul ca cineva " pupa moaste" pentru ca el asta crede ca ii face bine este unu lucru de bataie de joc,nu? ...vrem un tătuc; ne ajută Doamne-Doamne... vorba englezului, same difference.
cleopatra01 Reputație: 4940 Postat Luni la 21:39 Oras:Online Oras:Online Postat Luni la 21:39 Acum 13 minute, v92610 a spus: Trollake retardat si propagandist infect care minte ca ultima jigodie la fel ca idolul lui penal susținut pe față de criminalul de putin, mestecă cu gura închisă că ai început să improsti numai căcat peste tot. @cleopatra01 @pisicuts am si io o întrebare, nu va supărati. Aici e canal neoficial de telegram al kremlinului ? N-am primit bani pentru promovare politica dar nu-i rea ideea :))) 2 5
Postări Recomandate