Sari la conținut

Ieșiți la vot!!

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 7 minute, v92610 a spus:

Ai dovezi pentru asta?

Si ăla numai democratic nu era... un candidat efectiv s-a pișat pe legea română si a făcut campanie cu bani si boti rusesti. Despre ce vorbim?

Motivul a fost corect, metoda folosită nu. Trebuia arestat și judecat chiar dacă se desfășurau alegerile. Pe lângă semnalele vizibile (căderea bursei, cheltuirea a 7 miliarde din rezervă pentru a ține leul sub contro) au fost clar presiuni din partea țărilor NATO ca să nu riște un Președinte ce ar fi fost o "cârtiță" rusească la cel mai înalt nivel, dacă nu cumva chiar un cal troian (drept de Veto, baze rusești în România etc). 

Decizia a fost politică, nu democratică chit că ne-am scos dintr-un mare bucluc (probabil dezmembrarea României și nu glumesc). 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
  • Oras:Nassau
Postat
23 minutes ago, Criticul said:

Motivul a fost corect, metoda folosită nu.

Unde e lege nu e tocmeala. Nu a fost corecta metoda din ce punct de vedere? Sau mai bine zis, care era aia mai corecta?

Trebuia arestat și judecat chiar dacă se desfășurau alegerile

De acord. Dar din nou, atata timp cat exista dovezi ca turul 1 a fost viciat si desfasurat in afara legii, nu mai avea niciun sens sa astepte sa se termine anchetele si sa se miste aia. Ancheta de la americani dupa alegerile din 2016 a durat pana in 2019, vezi raportul Mueller. Pana atunci ce faceam, il lasam pe Kremlin presedinte sa ii faca jocul lui Putin mai departe? Americanii au facut-o, noi avem sansa sa fim mai destepti un pic ca ei.

au fost clar presiuni din partea țărilor NATO ca să nu riște un Președinte ce ar fi fost o "cârtiță" rusească la cel mai înalt nivel

Nu vad nimic in neregula cu asta si foarte bine ca s-au facut. Dar nu asta a fost motivul LEGAL pentru care CCR-ul a anulat turul 1, aia eventual a fost doar un ghiont in coaste sa se hotarasca odata si sa apese tragaciul. In comunicatul de la departamentul de stat al americanilor scria destul de clar, "ba baieti faceti ce vreti pe acolo dar daca va dati cu rusii v-am pupat si sa fiti sanatosi, treaba voastra mai departe".
Oricine ar face la fel, cand unii care sunt aliati sunt pe cale sa o ia in partea opusa. Plus ca au facut-o pe fata si cat se poate de transparent.

Decizia a fost politică, nu democratică 

Nu se mai pune problema de democratic in momentul in care alegerile se tineau cum s-au tinut, orice rezultat ar fi fost, nu mai era unul democratic nici in litera nici in spiritul legii. Oricum era clar ca si daca iesea ala in turul 2 in fata, s-ar fi invalidat mandatul tot la CCR deci tot nu ar fi ajuns presedinte, putea sa bea el cipuri din Pepsi si sa debiteze elucubratii pana la pastele cailor pe care il si sarbatoreste probabil, avand in vedere ce convingeri "new age" are.
La fel de bine putea sa vina Putin sa bage hackerii pe fir sa modifice rezultatele in serverele BEC si sa ii dea lui Kremlin 30 milioane de voturi, era cam totuna si la fel de "democratic" cu ce am avut si am fi avut acum.

"May you live in interesting times."

🗿  https://youtu.be/d6caXS8394A  🗿

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 1 oră, georgepr a spus:

Candidez eu. Promit sa legalizez prostitutia si sa reglementez astfel ca CIM sa fie inclus in pret! 

Cam puțin, nu te votam

• Membru Premium
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Postat
Acum 2 minute, v92610 a spus:

Unde e lege nu e tocmeala. Nu a fost corecta metoda din ce punct de vedere? Sau mai bine zis, care era aia mai corecta?

De acord. Dar din nou, atata timp cat exista dovezi ca turul 1 a fost viciat si desfasurat in afara legii, nu mai avea niciun sens sa astepte sa se termine anchetele si sa se miste aia. Ancheta de la americani dupa alegerile din 2016 a durat pana in 2019, vezi raportul Mueller. Pana atunci ce faceam, il lasam pe Kremlin presedinte sa ii faca jocul lui Putin mai departe?

Nu vad nimic in neregula cu asta si foarte bine ca s-au facut. Dar nu asta a fost motivul LEGAL pentru care CCR-ul a anulat turul 1, aia eventual a fost doar un ghiont in coaste sa se hotarasca odata si sa apese tragaciul. In comunicatul de la departamentul de stat al americanilor scria destul de clar, "ba baieti faceti ce vreti pe acolo dar daca va dati cu rusii v-am pupat si sa fiti sanatosi, treaba voastra mai departe".
Oricine ar face la fel, cand unii care sunt aliati sunt pe cale sa o ia in partea opusa. Plus ca au facut-o pe fata si cat se poate de transparent.

Nu se mai pune problema de democratic in momentul in care alegerile se tineau cum s-au tinut, orice rezultat ar fi fost, nu mai era unul democratic nici in litera nici in spiritul legii. Oricum era clar ca si daca iesea ala in turul 2 in fata, s-ar fi invalidat mandatul tot la CCR deci tot nu ar fi ajuns presedinte, putea sa bea el cipuri din Pepsi si sa debiteze elucubratii pana la pastele cailor.
La fel de bine putea sa vina Putin sa bage hackerii pe fir sa modifice rezultatele in serverele BEC si sa ii dea lui Kremlin 30 milioane de voturi, era cam totuna si la fel de "democratic" cu ce am avut si am fi avut acum.

Voi încă nu intelegeti că trăim într-un Matrix 🤷‍♂️ Dupa 35 ani de la revoluție tot acolo suntem, chiar mai rău . 9 milioane de oameni au votat degeaba . O țineți cu rușii într-una când se vede clar de unde vine ordinul . Nu vedeți că CCR-ul degeaba e acolo , odată zice că a fost in regula turul 1 , acum s-au sucit 😂 Oare de ce , ce justitie mai e aia in tara asta . Suntem deja vânduți , nu mai avem nici un cuvant de spus in tara asta , suntem deja sub ocupație , nici nu ne dăm seama , când ambasadele ne dau ordine ce sa facem , trist , păcat 🙈 . Nu mai suntem un stat democratic din păcate daca nu știați . 

• Like 1
  • Haha 1

Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! 

• Super Premium
  • Oras:Polul Nord
Postat
2 hours ago, georgepr said:

Candidez eu. Promit sa legalizez prostitutia si sa reglementez astfel ca CIM sa fie inclus in pret! 

Cam subtire oferta. Mai baga ceva promisiuni, ca nu te costa nimic. Voturi sa iasa...

• Like 1

"Sexul fără dragoste este doar împerechere"

• Membru Premium
Postat
13 minutes ago, armando77 said:

Voi încă nu intelegeti că trăim într-un Matrix 🤷‍♂️ Dupa 35 ani de la revoluție tot acolo suntem, chiar mai rău . 9 milioane de oameni au votat degeaba . O țineți cu rușii într-una când se vede clar de unde vine ordinul . Nu vedeți că CCR-ul degeaba e acolo , odată zice că a fost in regula turul 1 , acum s-au sucit 😂 Oare de ce , ce justitie mai e aia in tara asta . Suntem deja vânduți , nu mai avem nici un cuvant de spus in tara asta , suntem deja sub ocupație , nici nu ne dăm seama , când ambasadele ne dau ordine ce sa facem , trist , păcat 🙈 . Nu mai suntem un stat democratic din păcate daca nu știați . 

Boss, vezi ca am scris mai sus de ce nu au anulat turul de atunci.
Nu mai credeti ca tot ce zboara se mananca si ce scriu si spun toti imbecilii pe tiktok si alte "soshal midia", ca de-aia am ajuns cu sclaveti de-ai lu' Putin in turul 2 la prezidentiale.

• Like 2

• Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

Daca mandatele au fost val

idate in urma alegerilor parlamentare, Parlamentul va alege presedinte senat si camerei deputatilor,... Presedintele senatului, ia locul presedintelui din mandat...deci de acolo imcepe tot circul

• Oras:Bucuresti
Postat
1 oră în urmă, LUMIAR a spus:

Johannis ramane in functie. Va forma probabil viitorul guvern. Eu tare il banuiesc de mismasuri. 

A reabilitat PNL, Bolojan va fi viitorul lor candidat. Simion va beneficia de o parte din voturile lui CG si Sosoaca.

Vad un tur doi in martie intre Bolojan si Simion.

Pana pe 21, dupa aceea va fii un presedinte intermediar

• Super Premium
Postat
1 minute ago, 71laciport said:

Daca mandatele au fost val

idate in urma alegerilor parlamentare, Parlamentul va alege presedinte senat si camerei deputatilor,... Presedintele senatului, ia locul presedintelui din mandat...deci de acolo imcepe tot circul

Nu nu. Mai informeaza-te. Johannis ramane in functie pana isi preda mandatul.

• Membru Premium
Postat
Acum 32 minute, v92610 a spus:

ba baieti faceti ce vreti pe acolo dar daca va dati cu rusii v-am pupat si sa fiti sanatosi, treaba voastra mai departe".

Asta vrei sa spui nu? Pai așa și e . Și ti se pare normal chestia asta , eu dacă eram la CCR îmi dadeam demisia . De ce mai sunt aia acolo , să asculte la ordin . Nu vezi că deja sunt trupe aici , americani , francezi , etc . Îmi vine să plec din tara asta , nu mai mă regăsesc deloc . Nu știu ce-ai văzut de ras că eu sunt foarte supărat ce văd că se întâmplă 🙈

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 1 minut, armando77 a spus:

Asta vrei sa spui nu? Pai așa și e . Și ti se pare normal chestia asta , eu dacă eram la CCR îmi dadeam demisia . De ce mai sunt aia acolo , să asculte la ordin . Nu vezi că deja sunt trupe aici , americani , francezi , etc . Îmi vine să plec din tara asta , nu mai mă regăsesc deloc . Nu știu ce-ai văzut de ras că eu sunt foarte supărat ce văd că se întâmplă 🙈

Ii ceva process prin care esti acceptat de urgenta in rusia daca spui ca pleci sa scapi de woke sau gay sau ceva de genu! Bafta!

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat

@ally_roxx ce ți-am spus eu că se întâmplă înainte de vot , nu credeai , mă crezi acum🙈😂?

• Haha 1

Postat
Acum 4 minute, armando77 a spus:

Ca au ascultat sau nu nu vom stii niciodata,imp e ca au facut ce trebuie facut de acum 2sapt. Nu stiu ce s.a asteptat acum.

• Super Premium
Postat
1 minute ago, nila78 said:

Ii ceva process prin care esti acceptat de urgenta in rusia daca spui ca pleci sa scapi de woke sau gay sau ceva de genu! Bafta!

Aplica numai daca esti curios. Te accepta pe loc si vei deveni carne de tun.

Postat

Cum zici tu lumiar dar constitutia prevede doar doua scenarii clare pe timpul carora se prelungi mandatul de presedinte: in caz de razboi sau catastrofa.mamdatul lui johanis axpira pe 21 12 2024

• Membru Premium
Postat
3 minutes ago, armando77 said:

Am zis tot mai sus ca nu e vorba de ce au zis aia in comunicatul lor si ca aia nu a fost motivul pentru care CCR a anulat turul intai.

DACA turul 1 se tinea corect si Kremlinescu nu ar fi fost sustinut ILEGAL de RUSI, iar CCR-ul facea ce a facut azi, da, era o mare problema si o rasturnare clara a democratiei.

Sa moara Putin daca nu cititi numai pe sarite ...

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
27 minutes ago, armando77 said:

Te rog să îmi dai un singur ceiteriu obiectiv după care acum e mai rău decât acum 35 de ani. 
Cat despre ruși, normal ca o ținem cu rușii când respectivul candidat zice ca nu vrea în NATO și în Schengen și ca el vrea “neutralitate”. Nu exista neutralitate in zona asta geografica, niciodată nu a existat. Iar orice insinuare de anti NATO mă face să mă gândesc la noi deschilotati în fața prietenului rus. Iar de-a lungul istoriei din postura asta nu am scăpat niciodată neviolati. 
refeeitor la ambasade, cu băiatul ăla nu ne mai zic ambasadele, ci o singura ambasadă. De la est. 

• Super Premium
Postat
2 minutes ago, 71laciport said:

Cum zici tu lumiar dar constitutia prevede doar doua scenarii clare pe timpul carora se prelungi mandatul de presedinte: in caz de razboi sau catastrofa.mamdatul lui johanis axpira pe 21 12 2024

Presedintele senatului preia atributiile presedintelui in caz de razboi sau catastrofa, corect.

Nu este cazul acum, avem un alt gen de situatie care nu se incadreaza in niciuna dintre situatii. 

Mandatul trebuie predat noului presedinte ales. Pe care nu-l avem deocamdata. Asa ca mandatul lui va fi prelungit.

• Membru Premium
Postat

Reiau "inca o data, din nou si iarasi", ca sa fie clar ce voiam sa spun.

Fituica aia de la Dept de Stat al americanilor spunea ca avem niste mari probleme legat de felul cum s-au organizat alegerile astea, dupa cum AU SPUS SI CSAT-ul si SERVICIILE SECRETE DIN ROMANIA. Si ca ar fi bine sa vedem ce cacat facem pe aici ca s-ar putea sa ajunga in mod ILEGAL un dilimac PRESEDINTE AL TARII, care pe langa ca ajunge ilegal acolo, mai e si PUTINIST si SUSTINUT DE RUSI LA GREU, fapt ce ar reprezenta o foarte mare problema si pentru EI, pentru ca ei sunt SUA si ailalti sunt RUSIA LUI PUTIN, iar noi pana una alta suntem aliati ai SUA si membri NATO.

Sper ca e lamurit acum.

• Like 1

• Membru Premium
  • Oras:Nimfomane City
  • Oras:Nimfomane City
Postat
Acum 3 ore, clubbing a spus:

Cg sa ne sugi pula❤️❤️❤️, in sfr cineva in tara asta care a avut 🥚🥚🥚🥚 sa faca ceva.

Cg la puscarie , o sa iti arunc chiftele cu prastia fmm de zdreanta

E si CG pe forum? 😅😁

• Haha 1

Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, v92610 a spus:

Am zis tot mai sus ca nu e vorba de ce au zis aia in comunicatul lor si ca aia nu a fost motivul pentru care CCR a anulat turul intai.

DACA turul 1 se tinea corect si Kremlinescu nu ar fi fost sustinut ILEGAL de RUSI, iar CCR-ul facea ce a facut azi, da, era o mare problema si o rasturnare clara a democratiei.

Sa moara Putin daca nu cititi numai pe sarite ...

Sondajele îl dădeau câștigător cu 65% pe Kremlinescu și de aia au intervenit , mai exact au dictat aliații noștri . Susținut ilegal de Rusi că promovarea lui pe toktok a fost abia pe locul 5 . E mai bine sa promoveze din banii noștri la TV ? La americani sunt sponsori privați , Elon Musk ,  nu se i-a de la bugetul de stat să plătească televiziunile să spună ce vor ei . 

Postat
Chiar acum, reptilozaurusrex a spus:

E si CG pe forum? 😅😁

Sper sa fie  si sa imi raspunda😂😂, ca sa il injur direct dar putem merge la el personal acasa sa ii dam cateva fumigene😂

• Haha 1
  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala
Postat
Acum 11 minute, 71laciport a spus:

Greșit,președintele actual își exercia functia până când noul președinte ales depune jurământul.

• Like 1
  • Super Premium
Postat
1 minute ago, reptilozaurusrex said:

E si CG pe forum? 😅😁

Probabil ca nu, dar are sigur oameni...😅

• Haha 1

Postat

Art 83 din constitutie prevede altceva, daca johanis pe care l am auzit ce a declarat vrea altfel , este treaba lui . 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...