Sari la conținut

Ieșiți la vot!!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 7 minute, guest2023 a spus:

Esti constient ca intrebarea nu iti era adresata personal, cat la modul general. Cum am mai spus si zilele trecute  "politichia" e curva mare. Asa a venit si ala de la Cluj, performant local, national sub "haturile" lui Basescu. Jocurile sunt atat de mari ca degeaba vrei sa faci ceva, ca "o vad" ca o ofensa impotriva lor. Daca ii pun bete in roate, ce poate sa faca Bolojan. 

Ca fapt divers, locuiesc in sectorul 1, primar japita aia care 4 ani de zile a stat doar de focul psd-ului, cand a vrut sa faca ceva ... i-au dat-o la temelie. Multe decizii sunt luate in ambitie, prea putini tin cu poporul, indiferent de nivelul politic (local sau national)

Clotide ..lasa sobolanii ca la Paris😤😂😂

• Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
Postat

In concluzie,  care mai crede ca l-a scapat CCR de invazia ruseasca si poliția de lovitura de stat a unor fasciști, presupun ca il așteaptă si pe Mos Crăciun in seara de 24 decembrie. Sa ne scrieti ce ati primit... 🤯🤯🤣🤣🤣

• Oras:Moscopole
  • Oras:Moscopole
Postat
Acum 12 ore, fakeaccount a spus:

Da, CCR își depășește cu mult atribuțiile și a generat haos, dar face asta de mult timp, nu e un caz special Georgescu, gurul tău spiritual.

În sfârșit recunoști cu subiect și predicat că a fost lovitură de stat, că altfel nu știu cum se poate înțelege acest “își depășește cu mult atribuțiile” și când mai adaugi “dar face asta de mult timp” i-o tragi k lumea și lu’ @v92610 care tocmai ce a postat un clip cu odiosul cioclu ctp care invoca un război în desfășurare. Păi cum facem mă nenicilor, ăștia se joacă cum vrea măciuca lor cu legea și voi o țineți langa cu valorile pro europene și euro atlantice ? Nu băieți, astea sunt apucături putiniste, nu europene. 
@v92610 tu măcar te uiți la ce linkuri pui ? Cioclii ăia, ctp, striblea și celălalt șugubăț vorbesc de suspendarea democrației și tu spui citez : “S-a anulat o tura de alegeri CARE SE DESFASURAU IN AFARA LEGII si se vor reface de la 0”. Plm coaie, alegerile erau fix în condițiile legii, anularea a fost în afara legii, k de aia gângureau cioclii k în caz de război se suprimă democrația ! Care război băi belferilor ? Atacuri cibernetice ? Se dau la secundă oriunde în lume de către actori statali până la simpli hackeri, pă premisa nu mai facem never ever alegeri. Nu mai zic că STS a spus foarte clar că nu a fost afectat. Onor CSAT trebuia să trimită notele informative la parchet, nu la CCR, care nu are competențe să judece așa ceva. Într-o instanță de judecată nu se judecă pe note informative ci pe probe ! Există un acuzator, procuror și un acuzat cu avocat. 

Acum 12 ore, fakeaccount a spus:

.Te dai de gol în sensul că arăți că tu de fapt înțelegi implicațiile negative ale unei președinții CG.

Miile de boți, campania ascunsă, legăturile sale cu legionarii sunt nimic după tine? Că să nu vorbim că încă descoperim cât de vastă este rețeau lui de manipulare.  Îmi poți spune cine este în spatele lui? Cine a pus la cale planul să devină președinte?

Ce înseamnă implicații negative ? Cine stabilește “negativitatea” ? Nu există așa ceva în lege 🤷🏻‍♂️

Miile de boți NU votează, deci NU EXISTĂ fraudă la vot, în plus nu s-a făcut nicio legătură între boți și CG în sensul că el a folosit acești boți. Păi cu o muie de boți scot din alegeri pă cine vrea pula mea. Trebe DOVADĂ.
Ce campanie ascunsă ? Legea nu interzice cetățenilor români să ajute voluntar o campanie electorală. Influencerii care au declarat că au luat bani și nu au marcat materialele - păi în primul rând e datoria lor să marcheze orice material plătit că doar el pune materialele in circulație. Și e neimportant cum se autodenunță vreun pulică influencer pă gură ca a luat bani pt postări, să vedem totuși contractul în baza căruia a luat banii și apoi să vedem legătura între presupusul plătitor și CG.

Sunt curios ce încă “descoperim” noi în materie de rețea a lui CG ? Câta-m-ai statul român cu nu știu câte servicii secrete, cu centrul cyberint al NATO care e în România, nenumăratele parchete, miliții, poliții văd că nu produc absolut nicio DOVADĂ. Văd că statul a uitat de ruși și BogPR e liber și bine mersi. 

N-a mers cu rușii și cu campania ascunsă finanțată ilegal văd că din disperare s-a trecut la legionari. În primul rând să clarificăm că legionarii care au luptat în legiunea străină franceză NU au legătură cu mișcarea legionară interzisă în România. 
Au tăbărât pă Horațiu Potra, un fost legionar din legiunea străină și fost mercenar în Africa și actual consilier local pe la Mediaș și l-au săltat din trafic și pretinzând că alături de alți 20 de inși ar fi venit la București chemați de CG să facă haos la proteste. La ora când scriu, după ce l-au ținut 24 de ore pe la interogatorii și percheziții, când în sfârșit s-au dus la judecător, hop s-a dispus control judiciar și brățară de localizare și nu arest 30 de zile. Și acuzațiile sunt următoarele : nerespectarea regimului armelor și munițiilor, instigare publică și instigare la ură. Astea cu instigările se referă la postări pe Facebook de acum doi ani ! Cam târziu nenicilor ! Plm, te umflă rîsul, atâta vîlvă ce a fost pe tv și pe site-urile propagandiștilor, cu poze, cu Sechila, cu Georgescu și iarăși nimic, nada. 
Pă Sechila l-au luat din trafic și iarăși nimic, nicio acuzație.

Bă, voi realizați că lepădăturile astea n-au nimic ? AU ANULAT ALEGERILE ÎN BAZA A NIMIC ! 
Sunt disperați, fac descinderi peste descinderi, saltă oameni și apoi le dau drumul, propaganda e înnebunită, face spume la gură și bagă numai știri pe surse și cu toate asta dovezile întârzie să vină. 

M-ai blocat cu asta, auzi, să-ți explic eu de ce se comportă ca un agent rus, văd că nu mai ești așa sigur cum că ar fi 😁. Păi bossule, pt mine e simplu, NU se comportă ca un agent rus. Omul spune încontinuu că e pro român în primul rând și că vrea o altă comportare a reprezentanților noștri în organismele internaționale. Ce ți se pare pro rus în asta ? În prezent cred că avem printre cele mai mici subvenții pe agricultură în Europa, am obținut despăgubiri foarte mici  în cazul tranzitului de grâne din Ucraina, am avut MCV care nu era stipulat în tratatul de aderare, de 11 ani avem toate avizele tehnice și susținerea declarată a comisiei europene, a parlamentului european și totuși nu am fost primiți în Schengen. Nu arunc vina pe UE, ci pur și simplu pe incapabilii care ne-au reprezentat. Nu ți se pare că ar trebui să schimbăm ceva ? 
Omul s-a ridicat în popularitate prin faptul că ne-a spus ceea ce ne doream să auzim, acum vom vedea și dacă e capabil să livreze. 
Nu se întâmplă nimic dacă schimbăm președintele, în cel mai rău caz poate să fie o dezamăgire uriașă, dar după dezastrul guvernărilor de până acum și ce minciuni au fost, de ce să nu-i dau o șansă lui CG ? 
Încă ceva, îl faci nebun mistic, lunatic care delirează, legionar, extratereștri, boți, nanocipuri, știi tu, toate harnelile alea ale voastre și apoi îl descoperim ca un diabolic care reușește să aibă o campanie fulminantă, un adevărat geniu care nu poate agățat în niciun fel. 

• Like 1
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat
1 hour ago, KaraBenNemsi said:

În sfârșit recunoști cu subiect și predicat că a fost lovitură de stat, că altfel nu știu cum se poate înțelege acest “își depășește cu mult atribuțiile” și când mai adaugi “dar face asta de mult timp” i-o tragi k lumea și lu’ @v92610 care tocmai ce a postat un clip cu odiosul cioclu ctp care invoca un război în desfășurare. Păi cum facem mă nenicilor, ăștia se joacă cum vrea măciuca lor cu legea și voi o țineți langa cu valorile pro europene și euro atlantice ? Nu băieți, astea sunt apucături putiniste, nu europene. 

Nu aș numi război, dar fost o acțiune de manipulare în masă. Sunt unii topiți după CG și îl cred o lumină deși nu este deloc așa. Pe de altă parte sunt de acord că CCR și nesimțirea PNL și PSD ne-au adus aici ca urmare a unor „apucături putiniste, nu europene.”

Miile de boți NU votează, deci NU EXISTĂ fraudă la vot, în plus nu s-a făcut nicio legătură între boți și CG în sensul că el a folosit acești boți.

Nu votează, dar pot influența votanți și răspândi materiale electorale cu o viteză uluitoare. Îți umple efectiv feed-ul cu materiale pro-Georgescu, nu mai ai acces și la alte opinii. Vorbesc din experiență. Dacă nu le recunoști ca manipulări sau nu ai o păere deja formată, este ușor să cazi în capcana lor.

Legea nu interzice cetățenilor români să ajute voluntar o campanie electorală.

Da, dar trebuie să spună că asta fac. După logica asta niciun partid nu a cheltuit nimic, toți simpatizanții au ajutat voluntar. Plus că tu chiar crezi că nu a ascuns cheltuielile intenționat, că e doar o scăpare? Pentru cineva care se laudă că înțelege lucruri, ești extrem de naiv.

Și e neimportant cum se autodenunță vreun pulică influencer pă gură ca a luat bani pt postări, să vedem totuși contractul în baza căruia a luat banii și apoi să vedem legătura între presupusul plătitor și CG.

Contractele au fost făcut de o firmă offshore numită „DDT Fundament” care nu mai există. A funcționat doar câteva zile în timpul campaniei. Iar legătura este dată de #echilibrusiverticalitate, folosit ulterior de boți să găsească aceste filmulețe și să spameze  „votez Călin Georgescu” în comentarii. Nu ți se pare nimic suspect în acest proces? Este ok că efectiv a păcălit unii influenceri și apoi a ascuns orice urmă financiară?
De asemenea, nu a plătit ele personal. Din ce l-am auzit vorbind, omul nici măcar nu știe să folosească un smartphone. Campania asta a fost făcută pentru el de „voluntari”. Întrebarea este cine sunt și de ce l-au ajutat în acest fel (ascuns, nu deschis/public). De ce nu și-au asumat susținerea?

Sunt curios ce încă “descoperim” noi în materie de rețea a lui CG ? Câta-m-ai statul român cu nu știu câte servicii secrete, cu centrul cyberint al NATO care e în România, nenumăratele parchete, miliții, poliții văd că nu produc absolut nicio DOVADĂ. Văd că statul a uitat de ruși și BogPR e liber și bine mersi

Și FSB-ul are multe resurse. Mai multe ca SRI sau SIE. Plus că „voluntarii” ăia de care tot vorbești par să fi folosit tactici destul de avansate pentru a ascunde traseul banilor. Mă întreb de ce oare, tu nu?

2 hours ago, KaraBenNemsi said:

N-a mers cu rușii și cu campania ascunsă finanțată ilegal văd că din disperare s-a trecut la legionari. În primul rând să clarificăm că legionarii care au luptat în legiunea străină franceză NU au legătură cu mișcarea legionară interzisă în România. 
Au tăbărât pă Horațiu Potra, un fost legionar din legiunea străină și fost mercenar în Africa și actual consilier local pe la Mediaș și l-au săltat din trafic și pretinzând că alături de alți 20 de inși ar fi venit la București chemați de CG să facă haos la proteste. La ora când scriu, după ce l-au ținut 24 de ore pe la interogatorii și percheziții, când în sfârșit s-au dus la judecător, hop s-a dispus control judiciar și brățară de localizare și nu arest 30 de zile. Și acuzațiile sunt următoarele : nerespectarea regimului armelor și munițiilor, instigare publică și instigare la ură. Astea cu instigările se referă la postări pe Facebook de acum doi ani ! Cam târziu nenicilor ! Plm, te umflă rîsul, atâta vîlvă ce a fost pe tv și pe site-urile propagandiștilor, cu poze, cu Sechila, cu Georgescu și iarăși nimic, nada. 
Pă Sechila l-au luat din trafic și iarăși nimic, nicio acuzație.

Bă, voi realizați că lepădăturile astea n-au nimic ? AU ANULAT ALEGERILE ÎN BAZA A NIMIC ! 
Sunt disperați, fac descinderi peste descinderi, saltă oameni și apoi le dau drumul, propaganda e înnebunită, face spume la gură și bagă numai știri pe surse și cu toate asta dovezile întârzie să vină.

Lasă legiunea străină. Sechila a avut o tabără legionară. Horațiu Potra are legături cu Wagner, grupul de mercenari rusesc ce folosește simboluri naziste. Nu e numai ce zici tu. Orice investigație durează și pleacă de la suspiciuni, nu de la fapte deja dovedite, că doar ăsta este rolul investigației.

M-ai blocat cu asta, auzi, să-ți explic eu de ce se comportă ca un agent rus, văd că nu mai ești așa sigur cum că ar fi 😁. Păi bossule, pt mine e simplu, NU se comportă ca un agent rus. Omul spune încontinuu că e pro român în primul rând și că vrea o altă comportare a reprezentanților noștri în organismele internaționale. Ce ți se pare pro rus în asta ? În prezent cred că avem printre cele mai mici subvenții pe agricultură în Europa, am obținut despăgubiri foarte mici  în cazul tranzitului de grâne din Ucraina, am avut MCV care nu era stipulat în tratatul de aderare, de 11 ani avem toate avizele tehnice și susținerea declarată a comisiei europene, a parlamentului european și totuși nu am fost primiți în Schengen. Nu arunc vina pe UE, ci pur și simplu pe incapabilii care ne-au reprezentat. Nu ți se pare că ar trebui să schimbăm ceva ? 
Omul s-a ridicat în popularitate prin faptul că ne-a spus ceea ce ne doream să auzim, acum vom vedea și dacă e capabil să livreze. 

Când a vorbit CG de subvențiile din agricultură sau că nu am fost primiți în Schengen? (acolo a zis că este bine că n-am intrat) Și ce te face să crezi că ar fi bun negociator? Omul nu reușit să negocieze nici măcar aparițiile la TV (inclusiv în primul tur) dar cumva o să facă minuni în UE.
Dacă nu se comportă ca un agent rus, de ce repetă tot ce zice Putin aproape 1:1? Vrei să îmi spui că Putin vrea binele României și nu știm noi? Ce altă explicație ai? După cum am zis, poate chiar crede ce spune și nu știe că este folosit (), dar asta mă încălzește cu nimic.

Nu se întâmplă nimic dacă schimbăm președintele, în cel mai rău caz poate să fie o dezamăgire uriașă, dar după dezastrul guvernărilor de până acum și ce minciuni au fost, de ce să nu-i dau o șansă lui CG ? 
Încă ceva, îl faci nebun mistic, lunatic care delirează, legionar, extratereștri, boți, nanocipuri, știi tu, toate harnelile alea ale voastre și apoi îl descoperim ca un diabolic care reușește să aibă o campanie fulminantă, un adevărat geniu care nu poate agățat în niciun fel. 

Ba da, se poate mult mai rău. Adică imaginează-ți unde eram fără bani europeni sau reformele impuse de aderare. Vizitează Albania și mai discutăm după. Sau vezi ce se petrece în Ucraina și Georgia.
Nu sunt „harneli”, există înregistrări cu el când zice toate alea (vrei să le vezi?). Și nu el nu este diabolic sau genial. Campania a fost făcut pentru el, nu de el. Nu știm exact cine i-a făcut campanie (asta vrem să aflăm) dar nu îmi fac iluzii că și-a făcut singuri boți sau a plătit singur campanii prin firme offshore. Este un aparat uriaș în spatele lui, care nu știm de cine este finanțat și în ce scop. Acel aparat este diabolic și greu de agățat, nu el personal. CG este un grandoman semidoct, la fel ca mulți ații (Ciolacu îmi vine în minte acum).  Și dacă luai laba de la un ciorap și îi făceai campania pe care a avut-o Georgescu, lua măcar un 10%.

Postat
3 hours ago, KaraBenNemsi said:

M-ai blocat cu asta, auzi, să-ți explic eu de ce se comportă ca un agent rus, văd că nu mai ești așa sigur cum că ar fi 😁. Păi bossule, pt mine e simplu, NU se comportă ca un agent rus. Omul spune încontinuu că e pro român în primul rând și că vrea o altă comportare a reprezentanților noștri în organismele internaționale.

De asemenea, în caz că ai uitat, mai citește o dată asta. Poți ignora toate acele argumente ca fiind pro România?

On 12/9/2024 at 3:04 AM, fakeaccount said:

Nu este agent rus în sensul de spion. Dacă era, trebuiau demise conducerile SRI și SIE, dar:

1. Repetă propaganda rusească aproape cuvânt cu cuvânt (apropo, Rusia este stat fascist acum) de fiecare dată când are ocazia.
  2. A fost ajutat de rețelele de propagandă rusești.
  3. A fost lăudat de canalele oficiale rusești.
  4. Zice că Putin este un patriot și își iubește țara (și tot repetă asta la fiecare interviu) în condițiile în Rusia a invadat mai multe state vecine (Ucraina 2014, 2022, Georgia 2008) și a trimis mii de tineri la moarte. În același timp, în cazul României spune că un lider patriot trebuie să fie neutru și să nu intre în războaie.
  5. Zice că războiul din Ucraina a fost provocat de SUA pentru profit (ca să vândă arme) deși Rusia a invadat Ucraina, și nu invers (SUA nu avea cum să facă bani dacă Rusia nu invada). Îl critică pe Zelensky deși insistă cu neutralitatea (față de el nu este neutru).
  6. Îl lăuda pe Dughin, care este un susținător al expansiunii rusești în Europa (și fostul ideolog al lui Putin). Mai nou nu îl mai laudă, dar nici nu îl critică.
  7. A fost la Moscova în 2016 și nu mai știe de ce (el și Geoană care stau prost cu memoria).
  8. A stat în Austria, țară care este renumită pentru prezența spionilor din multe state (ca urmare a legislației din domeniu), inclusiv Rusia. Nu se știe din ce trăia acolo, că nu figura ca angajat undeva. Poziția de raportor ONU nu este remunerată și a fost doar 3 ani.
  9. Laudă la greu și Ungaria, aliatul Rusiei din UE și NATO.

Cumva pare controlat de Kremlin, dar nu direct. Ori printr-un contact indirect ori prin ideologie.

• Oras:București
Postat

Una peste alta, cred ca suntem varza la capitolul democrație..... Și mai nou, la cel al drepturilor cetățenești... 

• Mersi 1
Postat
Acum 23 minute, reptilozaurusrex a spus:

As spune o gluma cu Lasconi, dar e proasta!😕

E proasta dar Cg e prost ,nebun,mincinos,manipulator

• Like 2
  • Super Premium
Postat
Acum 13 minute, clubbing a spus:

De prostie pe CG  nu-l bănui.   De restul 

100% 

Postat
Acum 13 minute, clubbing a spus:

Ingredientele perfecte daca vrei sa câștigi in fața unor gunoaie, ii bati cu armele lor. ❤️🇷🇴🇷🇴

• Haha 1
Postat
Acum 37 minute, Oldredhead a spus:

Una peste alta, cred ca suntem varza la capitolul democrație..... Și mai nou, la cel al drepturilor cetățenești... 

Nuu, ti se pare... vezi ca apar analistii de serviciu si iti explica imediat ca ti s-a suspendat dreptul la vot din cauza unei lovituri de stat organizata de fasciști... 😆😆😆

Intre timp se ocupa de țară unul al carui mandat expira curând, un impostor de la Buzau fara diploma de bacalaureat, o proasta de la Câmpulung si o larga coalitie de centru, stanga, dreapta sau ce cacat e acolo, plus unii numiti pe functie de cei menționati anterior...

Postat
Chiar acum, caineleDDB a spus:

Nuu, ti se pare... vezi ca apar analistii de serviciu si iti explica imediat ca ti s-a suspendat dreptul la vot din cauza unei lovituri de stat organizata de fasciști... 😆😆😆

Intre timp se ocupa de țară unul al carui mandat expira curând, un impostor de la Buzau fara diploma de bacalaureat, o proasta de la Câmpulung si o larga coalitie de centru, stanga, dreapta sau ce cacat e acolo, plus unii numiti pe functie de cei menționati anterior...

👍

• Super Premium
Postat
Acum 43 minute, clubbing a spus:

Nu ne.a batut , le.am aratat schema romanesca😂😂

Perversa de pe Târgu Ocna 🤣🤣

PS -  da ei ce credeau vărule  ?   Că democrația înseamnă  plecăciune în fața comuniștilor  ? 

Hm , le-am dat cu democrația direct în cap.  

Repetir " și de la capăt până ies ai noștri 

🤣🤣

• Like 1
Postat
Acum 11 minute, Pottrivitul a spus:

Perversa de pe Târgu Ocna 🤣🤣

PS -  da ei ce credeau vărule  ?   Că democrația înseamnă  plecăciune în fața comuniștilor  ? 

Hm , le-am dat cu democrația direct în cap.  

Repetir " și de la capăt până ies ai noștri 

🤣🤣

Sincer daca iese Bolojan eu sunt fericit,macar jumate cat a facut la Oradea sa faca ca si Presedinte si suntem bn

• Like 1
  • Haha 1
  • Super Premium
Postat
Acum 5 minute, clubbing a spus:

Sincer daca iese Bolojan eu sunt fericit,macar jumate cat a facut la Oradea sa faca ca si Presedinte si suntem bn

E l-am descoperit " pe Borojan  acum maxim două săptămâni și  mi-a lăsat o impresie foarte bună.   

Nu înțeleg de ce naibii l-au ținut în umbra.  

În fine 

Bolojan  președinte!! 

Postat
Acum 20 minute, Pottrivitul a spus:

E l-am descoperit " pe Borojan  acum maxim două săptămâni și  mi-a lăsat o impresie foarte bună.   

Nu înțeleg de ce naibii l-au ținut în umbra.  

În fine 

Bolojan  președinte!! 

Nu e persoana sa iasa in fata,scandaluri e la locul lui acolo🫡

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...