Membru Premium fakeaccount Reputație: 2311 Postat Ianuarie 18 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 18 On 1/7/2025 at 8:47 PM, KaraBenNemsi said: Cum adică o decizie ilegală NU POATE FI ANULATĂ ? Păi în primul rând deciziile CCR pot fi IGNORATE, vezi cazul dezincriminării abuzului în serviciu. În primul rând acea decizie a produs efecte imediat după adoptare (au fost anulate procese) și problema a fost că parlamentul nu a legiferat acea decizie ani buni. Prostele au apărut mult după, când s-a forțat un OUG. On 1/7/2025 at 8:47 PM, KaraBenNemsi said: Apropo, habar nu ai că OUG 13 punea în aplicare o decizie a CCR, și practic anularea ei a însemnat fix o ignorare a unei decizii a CCR. Nu și nu. După ce ignori ca parlament o decizie CCR timp de aproape trei ani, nu poți veni cu scuza că este o urgență și trebuie să se ocupe guvernul. În plus, OUG 13 nu se referea la numai la acea decizie CCR (care producea oricum efecte) și putea fi în continuare legiferată de parlament (ceea ce s-a și întâmplat). On 1/7/2025 at 8:47 PM, KaraBenNemsi said: Și poate îți mai aduci aminte de circul lui Iohanea care citea o hotărâre a CCR în câteva luni de zile și cum a înțeles el expresia DE ÎNDATĂ în cazul lui Augustin Lazăr. Acum ții cu CCR? Păi nu CCR a anulat alegerile? Să înțeleg că Iohanis mai face și ceva bun din când în când (sau CCR)? De asemenea, nu avem cum să ne strângem noi să facem secții de votare. E mai ușor să ignori ceva ce nu implică o grămadă de infrastructură instituțională. On 1/7/2025 at 8:47 PM, KaraBenNemsi said: Cred că suferi de amnezie în formă continuată și nu ai văzut ce a pățit Dragnia și ce amenințări și a luat. Dragnea? Vrei să faci o victimă din Dragnea, omul nr 1 al PSD (cum este Ciolacu acum) care a avut mult timp susținere unanimă în CEX? Bine, știu că și el era cu Soros tot timpul, dar nu mi se pare că fost o victimă. Poate doar povestea cu asasinii, dacă o crede cineva. On 1/7/2025 at 8:47 PM, KaraBenNemsi said: Sau poate ai uitat de reziștii din piața Victoriei care au bătut un pensionar sau de ăia care l-au agresat pe Nicolae Bacalbașa. Nu mai țin minte. Dar nu au fost anchetați și sancționați? Au fost cumva protejați de către poliție? On 1/7/2025 at 8:47 PM, KaraBenNemsi said: Omul e mai repede apropiat de armată, serviciile românești și a apărut la TVR, Antene și a făcut campanie pt pesede. Da, a fost și cu PSD-ul (apropo de ce „anti-sistem” este CG), dar asta nu are nicio legătură cu convingerile fasciste. Plus că nu este singurul care face parte din echipa lui Georgescu. On 1/7/2025 at 8:47 PM, KaraBenNemsi said: După cum vezi pista cu legionară e abandonată complet, rușii erau peneleii și Ciucă al nostru 🤭😂 Nu știu la cine te referi, că nu s-a abandonat nimic (poate nu am mai citit tu). Campania de pe tiktok era pentru Ciucă (tind să cred și eu asta), dar cum explici clipuri electorale de acest gen, care erau peste tot pe tiktok și FB https://www.facebook.com/watch/?v=607207005430467&vanity=iyna.coste&_rdr On 1/7/2025 at 8:47 PM, KaraBenNemsi said: Apropo, știi ceva de o plângere penală în cazul campaniei de pe Tik Tok ? Bă măcar o reclamație, ceva ? Foarte important, când au desecretizat mizeriile de note informative, și Iohanea și Ciokalu știau de Kensington Media și că e firma care a făcut multe campanii cu penele. Câtă mârșăvie ! Încă nu, dar aștept și eu cu nerăbdare. Au fost promise sigur. Oricum, clar au fost și mânării PSD și PNL care nu au ajutat cu nimic democrația On 1/7/2025 at 8:47 PM, KaraBenNemsi said: Deci nu ruși, zero lei plătiți de CG, nimic cu legionarii….practic CG e președintele României. Nu am zis că a plătit el personal și s-au găsit neo-legionari în echipa lui (chiar i-au strâns semnăturile) și s-a făcut campanie în numele lui din partea Rusie (AdNow și multe laude pe Sputnik). On 1/7/2025 at 8:47 PM, KaraBenNemsi said: Vezi și sondajele pă care le-a dat chiar mucul vostru. Sondajele nu sunt o dovadă că car fi câștigat alegerile. On 1/7/2025 at 8:47 PM, KaraBenNemsi said: Aveam contul de vreo 2 ani cred, fără să am numele, poza sau vreo postare. Pur și simplu mă uitam la gagici și la muzică. Ei, acum mi-am pus și numele și poza și am făcut și clipuri și postez și repostez și dau share masiv cu CG. Ba chiar fac și live-uri de la proteste. Voluntar, înțelegi ? Nu mă plătește nimeni, CG nici nu știe că exist 😁 Bravo! Uite pe cine susții (oamenii trăiuai 200 de ani) Cola are 38 de ingrediente (are 7-8, dar cine să citească eticheta, el nu o face deși ține în mână și zice de etichetă) și nanocipuri care intră în tine ca în laptop (să te contoleze): Animalele comunică prin telepatie, la fel ca plăieșii lui Ștefan cel Mare Uite cum povestea de „preotesele dace” (nu există dovezi istorice că ar fi existat și descrie o secvență dintr-un film, cred), zice de parcă ar fi fost acolo: Uite ce engleză vorbește (zice că avea peste 25% în primul tur și în sondaje sub 1%, ambele sunt minciuni; zice că e pentru pace, dar nu aplică asta și la Putin): Apropo, în interviul de mai sus, Legitimate Targets, spune că ar tăia și ajutorul umanitar pentru Ucraina. Poți să-mi explici ce legătură are asta cu pacea? Și de ar spune asta fără influență din partea Rusiei? Are el ceva personal cu Ucraina? Uite cum Antonescu (acum propunerea PSD-PNL) îl propunea drept premier pe „economistul” Georgescu (nu are niciun fel de studii economice, vezi CV-ul lui de mai sus) în 2011 https://ziare.com/crin-antonescu/presedinte-pnl/antonescu-opozitia-anticipa-al-doilea-val-al-crizei-calin-georgescu-putea-fi-premier-1113835 Cum este anti-sistem? Și de ce era economist atunci? On 1/7/2025 at 8:47 PM, KaraBenNemsi said: Așa și cu Potra, au găsit doar un cuțit și atât. Dacă chiar credeau k ăla vine să facă haos îl urmăreau și-l săltau cu mascații când se apuca de treabă. De fapt ei au știut k individul are un cuțit la el și l-au săltat doar pt circ, știau k nu pregătește nimic și s-au grăbit să-l ia din trafic. Tocmai, că nu avea numai un cuțit. Avea mai multe, 20 de tovarăși cu care se coordona și echipamente pirotehnice. Ai citit ce am postat, sau vorbești din imaginație? https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/horatiu-potra-dupa-ce-a-fost-prins-in-masina-cu-un-pistol-topor-10-cutite-un-pistol-cu-gaze-si-un-box-voiam-sa-votez.html On 1/7/2025 at 8:47 PM, KaraBenNemsi said: Șucu era în spatele lui Lasconi pt că cineva a folosit “telecomanda”. Odată cu apariția dosarului de informator sper, pt el, k nu mai are cu ce să fie șantajat. Nu mă interesează prea tare Șucu și Laconi. Dar dacă zici că a fost șantajat să o susțină, asta slăbește și mai mult ideea de sistem unit împotriva lui Georgescu. On 1/7/2025 at 8:47 PM, KaraBenNemsi said: Pune faptele cap la cap și vezi cu adevărat ce s-a întâmplat. Un regim de borfași obedient borfașilor mai mari de la Bruxelles încearcă cu disperare să se mențină la putere. Sunt pt Uniunea Europeană și NATO, dar asta nu înseamnă că nu putem participa în mod real la decizii conform drepturilor pă care le au toți membrii. Ursula și clica ei, din care face parte și Kovesi au de dat multe explicații pt politicile aberante care au pus Europa pe butuci. Nu te contrazic că PSD și PNL se țin cu dinții de putere (acum și cu UDMR), dar nu sunt de acord că are are vreo legătură cu UE sau NATO. Nici UE, nici NATO nu îi place pentru că sunt cam incompetenți (ce a zis și Georgescu), dar i-au acceptat din motive de stabilitate. Și-au bătut joc de democrație ca să câștige alegerile (combinații PSD-AUR, campaniile secrete ale lui Ciucă, Scoaterea lui Șoșoacă din cursă, modul cum au fost planificate alegerile, etc.) și acum se dau loviți că sunt la guvernare. Dar nu-l consider pe Georgescu mai breaz. Pe lângă faptul că e parte din sistem și a furat la greu de la stat (la fel ca cei care ne conduc acum) nu văd cum un șarlatan care se crede mesia ne poate ajuta cu ceva. Cu cine o să facă guvernul? Și ce politici o să aibă? Nu are nicio soluție concretă. Promisiunile lui cu benzina un 1 la pompă și că facem noi un canal între Marea Neagră și Marea Caspică, sau că ne îmbogățim din exportul de hrană și apă sunt „nutreț pt cretini” (se potrivește aici). Ca să nu vorbim că aceiași clică nu a anulat alegerile parlamentare, unde le-a convenit rezultatul. Președintele are mai puțină putere în România decât are parlamentul (prin atribuții). Iohanis a câștigat pe un mesaj anti-PSD și a trecut de partea lor după primul mandat. De ce ar fi Georgescu diferit (mai ales că deja se contrazice singur în poziții)? Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
caineleDDB Reputație: 4799 Postat Ianuarie 18 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Postat Ianuarie 18 Acum 8 ore, fakeaccount a spus: Deci este ok dacă se cumpără indirect voturi, doar să nu se cumpere direct? Televiziunile sunt asumate, știi că au preferințe și dacă stai să cauți puțin, găsești și de la cine au luat bani (apropo, sugerezi că CG a „cumpărat” Realitatea?). Acum zi-mi și mie cine a plătit clipurile electorale ale lui CG. Cine a plătit pentru așa ceva (propagandă pe față); https://www.facebook.com/watch/?v=607207005430467&vanity=iyna.coste&_rdr Campaniile și finanțările ascunse pot eroda rău democrațiile, cum s-a văzut și la noi (nu doar CG, vezi și ce au făcut PSD și PNL). Dacă ai un candidat bun nu ai nevoie e mesaje ascunse sau televiziuni care să le spele imaginea. Nu exista "cumparare indirecta", exista doar manipulare si de o parte si de alta. între "vin rusii peste voi" vs "o sa va trimita copiii la razboi" ti se pare vreo diferența? Rețelele sociale au impact in ziua de azi mult peste televiziuni. Eu te intreb ceva - reprezinta CG cauza vreunei probleme din România?!
TreiParale Reputație: 158 Postat Ianuarie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18 33 minutes ago, caineleDDB said: Rețelele sociale au impact in ziua de azi mult peste televiziuni. Corect! ,in special fake news, dezinformari, minciuni goganate, toate propagate direct si/sau indirect de la Kremlin si alti actori statali care ne doresc raul, a se vedea Dezinformarea, de Ion Mihai Pacepa 🧐, o lectura obligatorie.
caineleDDB Reputație: 4799 Postat Ianuarie 18 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Postat Ianuarie 18 Acum 11 minute, TreiParale a spus: Corect! ,in special fake news, dezinformari, minciuni goganate, toate propagate direct si/sau indirect de la Kremlin si alti actori statali care ne doresc raul, a se vedea Dezinformarea, de Ion Mihai Pacepa 🧐, o lectura obligatorie. Sper ca nu mai e careva naiv sa creada ca exista state care ne doresc binele...
TreiParale Reputație: 158 Postat Ianuarie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18 5 hours ago, caineleDDB said: Sper ca nu mai e careva naiv sa creada ca exista state care ne doresc binele... Pai vezi ma bucur ca suntem aliniati ! PS: a iesit prostimea 🤡 🤡 in mars pe Magheru, atat s-a putut 🥺 1
the_big_man Reputație: 1428 Postat Ianuarie 18 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Ianuarie 18 Io tot văd asta cu CG cică președintele ales Care ales,mă,cu 2 milioane de voturi? De când se alege un președinte dintr-un tur? Și cu 10% din numărul total de alegători? Că doar n-a câștigat,iliescian,cu 86%. Mai subțire,că nu ne-am născut chiar toți după ultima ploaie. 1
TreiParale Reputație: 158 Postat Ianuarie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18 1 hour ago, the_big_man said: Io tot văd asta cu CG cică președintele ales Care ales,mă,cu 2 milioane de voturi? De când se alege un președinte dintr-un tur? Și cu 10% din numărul total de alegători? Că doar n-a câștigat,iliescian,cu 86%. Mai subțire,că nu ne-am născut chiar toți după ultima ploaie. Stai sa vezi ce spume vor face Simion si CG cand isi vor depune candidaturile 🤭 1
Onlyfire Reputație: 88 Postat Ianuarie 18 Oras:Centru-dreapta Oras:Centru-dreapta Postat Ianuarie 18 Veche, dar totusi actuala…
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2311 Postat Ianuarie 19 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 19 On 1/18/2025 at 10:21 AM, caineleDDB said: Nu exista "cumparare indirecta", exista doar manipulare si de o parte si de alta. între "vin rusii peste voi" vs "o sa va trimita copiii la razboi" ti se pare vreo diferența? Diferența este că nu au zis că vin fizic rușii peste noi, ci că folosesc canale de manipulare ca să ne ducă către ceva favorabil pentru ei, ceea ce este adevărat. Amenințarea cu copii trimiși pe front nu are nicio bază reală. On 1/18/2025 at 10:21 AM, caineleDDB said: Rețelele sociale au impact in ziua de azi mult peste televiziuni. E posibil, dar papaganda de tip tiktok apare și pe televiziuni ca Realitatea și România TV. On 1/18/2025 at 10:21 AM, caineleDDB said: Eu te intreb ceva - reprezinta CG cauza vreunei probleme din România?! O da, și nu doar una. În primul rând a furat de la stat cot la cot cu PSD și PD (așa a făcut avere). Asta e probabil cea mai mare problemă din ultimii 35 de ani (banii publici folosiți aiurea). A fost impus pe posturi publice fără să aibă pregărire sau experiență (faimoasele pile, duse la extrem). Încurajează mișcările neofasciste. A mințit în CV și a fost promovat (nu știu de cine) ca având mai multe merite decâte are de fapt (neîcrederea în instițuții e o problemă mare la noi, el o agravează prin minciuni). Sunt oameni convinși că vorbește 5 sau chisr 6 limbi fluent, deși el cu greu leagă două cuvinte în engleză și germană (e la nivel de Olguța Vasilescu). Amplifică tot felul de teorii ale conspirației și încurajează analfabetismul funcțional (vezi clipul cu cola postat de mine mai sus - parcă era Adomniței cu stelel de pe steagul UE). Promovează tot felul de interese ascunse (lipsa de transparență). Nici măcar nu știm cine este în spatele lui. Chair după două luni, avem numai câteva nume. Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
caineleDDB Reputație: 4799 Postat Ianuarie 19 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Postat Ianuarie 19 La 18.01.2025 la 16:00, the_big_man a spus: Io tot văd asta cu CG cică președintele ales Care ales,mă,cu 2 milioane de voturi? De când se alege un președinte dintr-un tur? Și cu 10% din numărul total de alegători? Că doar n-a câștigat,iliescian,cu 86%. Mai subțire,că nu ne-am născut chiar toți după ultima ploaie. Ai vreun dubiu ca nu castiga turul 2? 😂😂😂
TreiParale Reputație: 158 Postat Ianuarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19 cica CG e sechestrat de Anca Alexandrescu 🐮 , la RusiaTV 💩, de dimineata pana seara in redactie. CNA-ul nici acum nu le-a inchis postul pentru atacurile la siguranta nationala ...ireal 1 1
TreiParale Reputație: 158 Postat Ianuarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19 7 minutes ago, caineleDDB said: Ai vreun dubiu ca nu castiga turul 2? 😂😂😂 Da e clara treaba, castiga la pufuleti 🤭, o sa vezi in cateva luni parodie
caineleDDB Reputație: 4799 Postat Ianuarie 19 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Postat Ianuarie 19 Acum 29 minute, fakeaccount a spus: Diferența este că nu au zis că vin fizic rușii peste noi, ci că folosesc canale de manipulare ca să ne ducă către ceva favorabil pentru ei, ceea ce este adevărat. Amenințarea cu copii trimiși pe front nu are nicio bază reală. E posibil, dar papaganda de tip tiktok apare și pe televiziuni ca Realitatea și România TV. O da, și nu doar una. În primul rând a furat de la stat cot la cot cu PSD și PD (așa a făcut avere). Asta e probabil cea mai mare problemă din ultimii 35 de ani (banii publici folosiți aiurea). A fost impus pe posturi publice fără să aibă pregărire sau experiență (faimoasele pile, duse la extrem). Încurajează mișcările neofasciste. A mințit în CV și a fost promovat (nu știu de cine) ca având mai multe merite decâte are de fapt (neîcrederea în instițuții e o problemă mare la noi, el o agravează prin minciuni). Sunt oameni convinși că vorbește 5 sau chisr 6 limbi fluent, deși el cu greu leagă două cuvinte în engleză și germană (e la nivel de Olguța Vasilescu). Amplifică tot felul de teorii ale conspirației și încurajează analfabetismul funcțional (vezi clipul cu cola postat de mine mai sus - parcă era Adomniței cu stelel de pe steagul UE). Promovează tot felul de interese ascunse (lipsa de transparență). Nici măcar nu știm cine este în spatele lui. Chair după două luni, avem numai câteva nume. Propaganda e pe toate posturile, inca nu exista vreun post care sa prezinta niste fapte, evenimente, idei impartial. Nu se limiteaza la asta, ci trimit mesaje clare si intr-o directie anume. Discutiile cu trupele de menținere a pacii ? Vor participa numai vesticii cumva? Are vreun dosar, condamnare ceva? De unde pana unde acuzatiile??
caineleDDB Reputație: 4799 Postat Ianuarie 19 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Postat Ianuarie 19 Acum 4 minute, TreiParale a spus: Da e clara treaba, castiga la pufuleti 🤭, o sa vezi in cateva luni parodie Parodia cu democratia o vedem din 6 decembrie încoace si mai dureaza.
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2311 Postat Ianuarie 19 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 19 50 minutes ago, caineleDDB said: Ai vreun dubiu ca nu castiga turul 2? 😂😂😂 În capul tău poate nu, dar în realitate, da. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
caineleDDB Reputație: 4799 Postat Ianuarie 19 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Postat Ianuarie 19 Acum 12 minute, fakeaccount a spus: În capul tău poate nu, dar în realitate, da. Trebuia sa lase românii sa voteze si te convingeai. Sper ca te linistea un 70%, sau iar incepea discutia ca stati domne ca noi de fapt suntem 18 mil de alegatori si s-au prezentat 50% din ei la urne si toate bazaconiile? 😂😂
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2311 Postat Ianuarie 19 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 19 51 minutes ago, caineleDDB said: Propaganda e pe toate posturile, inca nu exista vreun post care sa prezinta niste fapte, evenimente, idei impartial. Nu se limiteaza la asta, ci trimit mesaje clare si intr-o directie anume. În primul rănd este o difernță între un mesaj corect și o înclinație pt ceva și unul complet fals folosit pt manipulare. În al doilea, asta fac agențiile de știri. Te poți informa de acolo. 1 hour ago, caineleDDB said: Discutiile cu trupele de menținere a pacii ? Vor participa numai vesticii cumva? O eventuală misiune de monitorizare, dacă se ajunge acolo, nu se implică în lupte și ia militari, nu copii de stradă. 1 hour ago, caineleDDB said: Are vreun dosar, condamnare ceva? De unde pana unde acuzatiile?? Avem infomații și declarațiile lui. După logica asta și ciolacu , ciucă și lasconi sunt curați ca lacrima (nu au condamnări și dosare). Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2311 Postat Ianuarie 19 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 19 1 hour ago, caineleDDB said: Trebuia sa lase românii sa voteze si te convingeai. Sper ca te linistea un 70%, sau iar incepea discutia ca stati domne ca noi de fapt suntem 18 mil de alegatori si s-au prezentat 50% din ei la urne si toate bazaconiile? 😂😂 Știu că ai fantezii cu Georgescu, dar sigur nu lua 70%. De câștigat, putea să câștige, Asta nu neg, dar era mai strâns. De asemenea, cum a ajuns un mitoman narcisist erou național pt tine? 1 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
caineleDDB Reputație: 4799 Postat Ianuarie 19 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Postat Ianuarie 19 Acum 22 minute, fakeaccount a spus: De asemenea, cum a ajuns un mitoman narcisist erou național pt tine? De cand incearca tot felul de dubiosi sa demonstreze contrariul unor lucruri evidente. 🥸
TreiParale Reputație: 158 Postat Ianuarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19 2 hours ago, caineleDDB said: Parodia cu democratia o vedem din 6 decembrie încoace si mai dureaza. De ce doar 6 decembrie? Btw banuiesc ca esti informat, organizatiile din teritoriu AUR s-au folosit de oamenii lui Dragnea pentru a aduce prostimea in capitala. 1
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2311 Postat Ianuarie 19 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 19 1 hour ago, caineleDDB said: De cand incearca tot felul de dubiosi sa demonstreze contrariul unor lucruri evidente. 🥸 Adică? La ce te referi? Sigurul dubios care prezintă contrariul unor lucruri evidente este Georgescu. Ai văzut cum zicea el cu patos că cola are peste 38 de ingrediente în timp ce ținea o doză de cola în mână (care are 7-8 ingrediente)? Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
lezicebine Reputație: 3 Postat Ianuarie 19 Postat Ianuarie 19 bagam o mineriada pe 24 ianuarie, @KaraBenNemsi?
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2311 Postat Ianuarie 19 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Ianuarie 19 5 hours ago, fakeaccount said: Diferența este că nu au zis că vin fizic rușii peste noi, ci că folosesc canale de manipulare ca să ne ducă către ceva favorabil pentru ei, ceea ce este adevărat. Amenințarea cu copii trimiși pe front nu are nicio bază reală. E posibil, dar papaganda de tip tiktok apare și pe televiziuni ca Realitatea și România TV. O da, și nu doar una. În primul rând a furat de la stat cot la cot cu PSD și PD (așa a făcut avere). Asta e probabil cea mai mare problemă din ultimii 35 de ani (banii publici folosiți aiurea). A fost impus pe posturi publice fără să aibă pregărire sau experiență (faimoasele pile, duse la extrem). Încurajează mișcările neofasciste. A mințit în CV și a fost promovat (nu știu de cine) ca având mai multe merite decâte are de fapt (neîcrederea în instițuții e o problemă mare la noi, el o agravează prin minciuni). Sunt oameni convinși că vorbește 5 sau chisr 6 limbi fluent, deși el cu greu leagă două cuvinte în engleză și germană (e la nivel de Olguța Vasilescu). Amplifică tot felul de teorii ale conspirației și încurajează analfabetismul funcțional (vezi clipul cu cola postat de mine mai sus - parcă era Adomniței cu stelel de pe steagul UE). Promovează tot felul de interese ascunse (lipsa de transparență). Nici măcar nu știm cine este în spatele lui. Chair după două luni, avem numai câteva nume. 4 hours ago, caineleDDB said: Are vreun dosar, condamnare ceva? De unde pana unde acuzatiile?? Vrei să-ți prezint argumente? Nu că ar fi greu de găsit, dar poate nu vrei să cauți. 1 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
caineleDDB Reputație: 4799 Postat Ianuarie 19 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Democrată Congo Postat Ianuarie 19 1 oră în urmă, fakeaccount a spus: Vrei să-ți prezint argumente? Nu că ar fi greu de găsit, dar poate nu vrei să cauți. Bai omule, eu tot ce am zis pe topicul ăsta a fost chestiune de principii, lasa-ma cu articole din ziare si parerile unor deontologi care n-au făcut nimic in viata decat au stat prin studiouri tv si au făcut propaganda ieftina...
Escorta ally_roxx Reputație: 27742 Postat Ianuarie 19 Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: 0728751206 Oras:bucuresti Disponibila Escorta Postat Ianuarie 19 1 hour ago, lezicebine said: bagam o mineriada pe 24 ianuarie, @KaraBenNemsi? Nu atunci ca pe 24 ma duc sa mi pun botox și încurcați traficul. Pe 25 am examen. Pe 26 dacă vreți 💕💕 1 Preț 250/ 400. Lots of GFE with a touch of PSE. NU PRACTIC ACTIUNE HARDCORE! SUNT PE LOVE ,NU SUNT PE WAR❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum