Sari la conținut

VERO 0759841287

Postări Recomandate

• Oras:Focsani
Postat
Acum 14 ore, Cattaleyya90 a spus:

Ai dreptate, deja mi-am făcut o parere despre tine,y love you...te sfătuiesc să-ți faci alt cont...asta deja a început sa pută....😘

Nu te pune cu un prost, te va duce la nivelul lui si te va bate cu experienta!

• Oras:focsani
Postat
Acum 7 ore, Sumbul a spus:

Domnul Gigi nu accepta critici si jigneste cu dumele lui expirate,de ieri tace ca un melc dar si -a  pus avocat sa -l reprezinte.

Daca nu face recenzii si doar se da destept pe aici nu este vina mea.

Din păcate aici sa ajuns,, toți pescari își promovează rapandulele,, 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 12 ore, gigi de la scularie a spus:

Sa mori tu,sa scapi de mine?😁😁

Postat

Daca tot am făcut prima recenzie...am fost la 11 la Nico. La 10 trebuia sa merg la fata asta...nu a răspuns...scuza,fabulos, a avut programări toată noaptea, a muncit pana la 6. De parca toată noaptea nu putea sa scrie un mesaj...Boulevard, nu te deranja sa vii la 10. Am fost la ea o singura data...nu e rea, cam de un 7, per total. 

Postat
Acum 9 minute, Sumbul a spus:

Sa mori tu,sa scapi de mine?😁😁

Nu mă să mori tu ciora borita că vi sa cam tăiat craca de sub picioare acum va agățati de cite o parașută în disperare,, cu conturi false faceți recenzii sa fugă tot ce e mai de calitate, și Gigel disperat că înainte mai să căpăta de cite o bucata de zizdă pentru o recenzie bună 

Postat
Acum 10 minute, putanaru a spus:

Nu mă să mori tu ciora borita că vi sa cam tăiat craca de sub picioare acum va agățati de cite o parașută în disperare,, cu conturi false faceți recenzii sa fugă tot ce e mai de calitate, și Gigel disperat că înainte mai să căpăta de cite o bucata de zizdă pentru o recenzie bună 

Cântă la altă masă!  Aici s-a închis!

Vizitator
Postat
Acum 7 ore, gigi de la scularie a spus:

Cântă la altă masă!  Aici s-a închis!

Corect era:Cântâ la altă masă că nu am mărunt!!!! Asta e parerea omului ca eu sunt tigan borât si că tu futi zizdă pentru recenzii,eu stiu ca nu este asa dar fiecare e liber sa creada ce vrea👎

Vizitator
Postat
Acum 8 ore, mitasin a spus:

Daca tot am făcut prima recenzie...am fost la 11 la Nico. La 10 trebuia sa merg la fata asta...nu a răspuns...scuza,fabulos, a avut programări toată noaptea, a muncit pana la 6. De parca toată noaptea nu putea sa scrie un mesaj...Boulevard, nu te deranja sa vii la 10. Am fost la ea o singura data...nu e rea, cam de un 7, per total. 

Ai fost la Nico dar scrii pe topicul lui Vero,tu daca nu esti mai prost decat mine esti un pic de hamsiu cumetre!Mai este varianta sa fi amestecat coniacul cu bere ca alta expiclatie nu este.

Postat
Acum 7 ore, Sumbul a spus:

Corect era:Cântâ la altă masă că nu am mărunt!!!! Asta e parerea omului ca eu sunt tigan borât si că tu futi zizdă pentru recenzii,eu stiu ca nu este asa dar fiecare e liber sa creada ce vrea👎

Nu, nai înțeles!! Dedicația nu era pentru tine,, era pentru ăștia care tot o laudă ,, dar eu am vizitat-o și nu merita multa atenție dar fiecare se duce unde vrea,, 

Vizitator
Postat
La 27.07.2025 la 9:46, gigi de la scularie a spus:

🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🫣🫣🫣🫣🫣

Postat

Exact asta e motivul pentru care am evitat sa scriu atâția ani. Întru în discuții cu tot felul de personaje îndoielnice. Ce am scris e adevărat, fiecare înțelege cât poate.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Proaspăt iesit de la Vero, pot spune (nu ca ar mai avea nevoie de vreo recenzie) ca e top top top, nu doar in Focsani, ci poate pe tara, si nu doar la raport calitate-pret, ci ea ca si femeie, actiunea nu o pot detalia mai bine decat colegii de mai sus, face totul foarte relaxat si cu placere, are grija sa te simti bine, stie ce inseamna igiena (aviz amatoarelor), pe scurt keep it up Vero, te pup si cu siguranta te voi mai vizita cand mai am trecere prin oras 😘

P.S: nu las recenzii, doar unde stiu ca merita

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
Acum 1 oră, Going2fuck a spus:

Proaspăt iesit de la Vero, pot spune (nu ca ar mai avea nevoie de vreo recenzie) ca e top top top, nu doar in Focsani, ci poate pe tara, si nu doar la raport calitate-pret, ci ea ca si femeie, actiunea nu o pot detalia mai bine decat colegii de mai sus, face totul foarte relaxat si cu placere, are grija sa te simti bine, stie ce inseamna igiena (aviz amatoarelor), pe scurt keep it up Vero, te pup si cu siguranta te voi mai vizita cand mai am trecere prin oras 😘

P.S: nu las recenzii, doar unde stiu ca merita

Ne poți da mai multe detalii?ce acceptă?cum o face? finalizarea cum?

• Oras:Bucuresti
Postat
La 01.08.2025 la 17:55, little_fucker a spus:

Ne poți da mai multe detalii?ce acceptă?cum o face? finalizarea cum?

Vă salut!

Te/va lămuresc eu ca abia am ieșit de la ea. Am sunat la nr din anunț,am stabilit o programare pt o ora,250 ora.Nu are WhatsApp.

Locatie: 7.5 - central cred( nu sunt din oraș),e pe lângă o frizerie(chiar ea îți dă ca reper asta),o garsonieră mică dar curată,modernă cu AC si tot ce trebuie in baie.

Aspect: 8 - Dameza undeva la 40 de ani,brunetă cu șuvițe blonde,ochi verzi,e frumușică,piele super fină,fund ferm si bombat,sâni mici,nu e nici fit dar nici grasa,e buna oricum

Oral nep: 7 - Nu e cum s-a scris pe aici,face deep dar nesusținut,o ia toată până la cotor cât e pula încă mica,până se scoală complet.Dupa ce se face pula par,cu greu o mai băga pe gât, mai lăcrimează,îi mai curge nasul si mai face pauze.

Deci daca ai peste 17-18 cm si esti puțin mai gros,o sa o chinui putin.Nu ii place sa îi pui mâna pe cap,am îndesat-o eu de câteva ori si mi-a zis ca e târziu,a supt peste 15 puli azi si ca nu mai poate calumea.

Finalizarea dupa cateva minute,in gura,unde colectează tot uitându-se in ochii tăi.O întrebasem înainte dacă pot finaliza in gâtul ei si mi-a zis ca o sa vomite,deci nu se poate.

Normal protejat: 8- Nr 2 a debutat cu o muie din picioare,unde s-a ocupat si de coaie,după care am pus balonul si am făcut umeri craci si misionar,ea pe pat,eu in picioare la marginea lui. Am schimbat spre final in poziția capră si când am simțit ca îmi dau drumu,am scos balonul,și am finalizat iar oral,colectat tot,zambind și apoi la baie.Da contre si e acolo cu tine.

GFE: 10 - Fără grabă cap coadă,super amuzantă si ai ce sa vb cu ea,e o prezență plăcută.Iti vorbește foarte frumos,poate prea mult “baby” si prea vorbăreață,inclusiv când făcea oral,își mai amintea ceva si începea sa îmi povestească ))))

Scor:250 ora,am inteles ca numarul e 100 si lucrează pana seara târziu.

Concluzie:De revizitat? Da,mai ales daca nu ești peste medie,te suge in deep non-stop….altfel e complicat. Prefera sa facă programări pt un număr,nu prea îi convine la ora. Ca idee o mai găsiți până joi,apoi ia pauză vreo 2 sapt am înțeles.

Ciocane tari si baftă la făcut $!

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

A mai fost careva la ea? A schimbat nr de telefon sau doar m-a blocat pe mine? 

Postat

Vizitat astăzi pe Vero. Am rămas plăcut surprins iarăși de serviciile ei de top. as putea spune. Ma întâmpinat pe tocuri. Cu un vibe pozitiv al ei  Chilotei cu bretelute.. Locația lux.. Ușor de ajuns.. Despre servicii nota 10..oral cu de toate. atenție la sateliți. Normal două poziții unde am și fin glorios... Bravo  Vero! 

Postat

Fiind prin trecere prin Focsani, am zis sa trec pe doamna Vero pt a II-a vizita. Sunat la 0759841287, m-a programat imediat,fiind libera.

Locatie: 8 - alta fata de cea initiala, tot ce trebuie in baie. all good

Aspect: 8 - Cum am spus si data trecuta,~ 40 de ani, tot brunetă cu șuvițe blonde, regular la body

Oral neprotejat: 8,5 - mult mai bine de data asta. In genunchi,l-a luat direct mort in gura si nu a scos-o decat dupa ce se facuse pula par. Pentru cateva minute m-a lasat sa o fut in gura ea chiar indesandu-se cu pana dadea cu nasul de buric. Dupa ceva minute a inceput sa lacrimeze si sa ii curga nasul, am zis sa trecem la normal. Schimbat cateva pozitii, cu contre si tot ce trebuie, cand am ajuns aproape de finalizare,am scos balonul si m-a supt puternic pana mi-am dat drumul in gura ei. Daca m-ar fi lasat sa finalizez in gatul ei, i-as fi dat un 9,5. Am mai stat cateva minute de vorba cu ea, apoi am plecat in drumul meu.

Normal protejat:: 8- am detaliat mai sus.

GFE: 10 din nou. mult chit chat, mult prea mult "baby",dar bine per total.

Concluzie:De revizitat, m-a supt mult mai bine acum fata de prima data. Poate conteaza ca am vizitat-o de dimineata de de asta si a fost mai odihnita.

Postat
Acum 5 ore, th3_hammer a spus:

Fiind prin trecere prin Focsani, am zis sa trec pe doamna Vero pt a II-a vizita. Sunat la 0759841287, m-a programat imediat,fiind libera.

Locatie: 8 - alta fata de cea initiala, tot ce trebuie in baie. all good

Aspect: 8 - Cum am spus si data trecuta,~ 40 de ani, tot brunetă cu șuvițe blonde, regular la body

Oral neprotejat: 8,5 - mult mai bine de data asta. In genunchi,l-a luat direct mort in gura si nu a scos-o decat dupa ce se facuse pula par. Pentru cateva minute m-a lasat sa o fut in gura ea chiar indesandu-se cu pana dadea cu nasul de buric. Dupa ceva minute a inceput sa lacrimeze si sa ii curga nasul, am zis sa trecem la normal. Schimbat cateva pozitii, cu contre si tot ce trebuie, cand am ajuns aproape de finalizare,am scos balonul si m-a supt puternic pana mi-am dat drumul in gura ei. Daca m-ar fi lasat sa finalizez in gatul ei, i-as fi dat un 9,5. Am mai stat cateva minute de vorba cu ea, apoi am plecat in drumul meu.

Normal protejat:: 8- am detaliat mai sus.

GFE: 10 din nou. mult chit chat, mult prea mult "baby",dar bine per total.

Concluzie:De revizitat, m-a supt mult mai bine acum fata de prima data. Poate conteaza ca am vizitat-o de dimineata de de asta si a fost mai odihnita.

Halatul?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.