Sari la conținut

S.C. PICON S.A.

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce tare!! :laugh2  :laugh2

Cu Sorina S.A. nu ai gasit nimic? Vreau si eu companie, ei na?!?! :boob

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Ce tare!! :laugh2  :laugh2

Cu Sorina S.A. nu ai gasit nimic? Vreau si eu companie, ei na?!?! :boob

Buna !!

La tine merge mai bine cu un S.R.L,daca ar fi S.A,iti dai seama ca toti ar cumpara actiuni la tine ,numa asa de dragul de a fi proprietari,nu ca nu ai fi o afacere profitabila!!sti foarte bine sa vinzi..

:laugh2 :laugh2 :kiss3 :kiss3

Postat

Picon S.A. A fost si pe lista Programului de Privatizare in Masa din 1995-96, imi atrasese atentia pentru ca era destul de profitabila la vremea respectiva.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Ar fi interesant sa treaca cineva prin zona peste cateva zile... Parca vad firma lui Picon impuscata, lovita cu oua sau stropita cu mazare. Aaa, sa nu uit. Sangre, era ceva de excaladat prin preajma ei? Parca vad si mana lui' Ventrino implicata...

Postat

Buna !!

La tine merge mai bine cu un S.R.L,daca ar fi S.A,iti dai seama ca toti ar cumpara actiuni la tine ,numa asa de dragul de a fi proprietari,nu ca nu ai fi o afacere profitabila!!sti foarte bine sa vinzi..

:laugh2 :laugh2 :kiss3 :kiss3

Stiu, dar eu vreau S.A. sa fie mai greu de "dizolvat"...daca "te"-a mancat in fund sa-"ti" cumperi actiuni la S.c. Sorina S.A. sa stii ca nu mai scapi asa usor: impreuna pana la capat si la profit si la pierdere =))

Eu nu sunt rea de paguba, din contra :boob  , insa nu stiu altii cum sunt :P

:hug1

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Acuma, trebuie sa intervin si eu!  In noiembrie 2011, descoperisem forumul acesta, ca majoritatea dintre noi din intamplare, in cautarea unei anumite capreoare de care numai stiam nimic. Ma tot gandeam ce nick-name sa folosesc. Venisem din Franta de cateva zile, unde descoperisem licoarea pe care o puteti admira in avatarul meu. Desi fusesem de multe ori in Hexagon, nu beusem pana atunci asa ceva. Mi-a placut mult, dar  din pacate, pe aici nu gaseste, sau nu stiu eu unde sa caut.

Stateam la stop ( Banu Manta cu 1 Mai), un sir lung de masini. Pe vremea aia, inca era un La Fourmi langa piata. "Hai sa vaz daca o-i gasi acolo", imi zic. Ma uit pe geam, in stanga, asteptand sa se faca verde si vad ceea-ce puteti admira in poza postata de prietenul Sangre. Si... pac! Asta e!  Si, Picon am devenit pe forum.

• Like 9
  • Minus 3
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
Lichiorul Picon A L'Orange

Lichiorul de portocale Picon A L'Orange – este băutura, la care fiecare înghiţitură este plină de prospeţime. Gustul puţin amar oferă un rafinament aparte compoziţiei. Postgustul băuturii conţine note de coajă de portocale, caramelă şi condimente. 

Acest lichior este popular în întreaga lume. Este ideal în calitate de aperitiv la o petrecere, întrunire prietenoasă sau o seară liniştită acasă. Picon A L'Orange este baza pentru mai multe cocktail-uri. 

Gurmanii iubesc să îl mestece cu vin, asigurând, că în aşa mod se deschid note noi ale acestei băuturi. 
Picon A L'Orange poate fi cumpărat în magazinele Dutyfree din Aeroportul Chişinău.

• Like 2
Postat

Acuma, trebuie sa intervin si eu!  In noiembrie 2011, descoperisem forumul acesta, ca majoritatea dintre noi din intamplare, in cautarea unei anumite capreoare de care numai stiam nimic. Ma tot gandeam ce nick-name sa folosesc. Venisem din Franta de cateva zile, unde descoperisem licoarea pe care o puteti admira in avatarul meu. Desi fusesem de multe ori in Hexagon, nu beusem pana atunci asa ceva. Mi-a placut mult, dar  din pacate, pe aici nu gaseste, sau nu stiu eu unde sa caut.

Stateam la stop ( Banu Manta cu 1 Mai), un sir lung de masini. Pe vremea aia, inca era un La Fourmi langa piata. "Hai sa vaz daca o-i gasi acolo", imi zic. Ma uit pe geam, in stanga, asteptand sa se faca verde si vad ceea-ce puteti admira in poza postata de prietenul Sangre. Si... pac! Asta e!  Si, Picon am devenit pe forum.

Sa mor , nu credeam ca stii tablia aia si nu credeam ca de aici s-a tras 50% si numele tau pe forum.

Postat

Povestea continua dupa 3 ani. Picoane, p.asta o mai stii?

P'asta nu o știu, dar e o idee!

• Like 3
  • Minus 21
Postat

Sa sti ca am avut curiozitatea sa caut picon pe internet. Cica ar fi o bautura. Nu stiu daca de acolo ti-ai pus username-ul, dar exista. 

Postat

Sa sti ca am avut curiozitatea sa caut picon pe internet. Cica ar fi o bautura. Nu stiu daca de acolo ti-ai pus username-ul, dar exista.

Citește postarea nr.10! E ceva mai sus.
  • Like 3
  • Minus 21

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...