Sari la conținut

Cum va fi viata fara iohanis?

Postări Recomandate

• Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

Iaca ca vom ramane fara sibian din 12.02....s a facut inca odata de kkt pt ca s a agatat de functie in baza unui articol din costitutie interpretat de :domnia sa" dupa bunul sau plac cat si al ccr (corupti) Lucrurile erau clare de la sfarsitul de drept al mandatului. Acum face un gest nobil sa acuteasca romanii de un referendum. Duca se pe pustii!

• Membru Premium
  • Oras:Nassau
  • Oras:Nassau
Postat

Va fi la fel cum a fost, la ce activitate avea.

Rectific - de fapt va fi o diferenta, n-or sa mai fie atatea facturi la zboruri "de protocol" pe bani publici.

"May you live in interesting times."

🗿  https://youtu.be/d6caXS8394A  🗿

• Telefon: 0728751206
  • Oras:bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pai iohanis e genul card nici nu te ajuta,nici nu te încurcă.

Nici nu l simți.

Postat
2 minutes ago, ally_roxx said:

Nici nu l simți.

Ne a incurcat mult , el a cheltuit pentru ca sa si faca confortabila viata dupa terminarea mandatului, sper sa l execute anaf ul mai reped si sa dea socoteala pentru milioanele de euro pe care le a cheltuit cu acoperirea administratiei prezidentiale. Acu' vreo doua zile o tine pe aia ca nu are de ce sa demisioneze pentru ca proiectul de demitere, nu primise avizul pt senat. Persomal ma saturasem de ranjetul lui, acum sunt pe val bolojan venit de nicaieri si cu ascensiune fulminanta, crin care a lut o la laba 10 ani si autistul nicusor

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
56 minutes ago, 71laciport said:

Ne a incurcat mult , el a cheltuit pentru ca sa si faca confortabila viata dupa terminarea mandatului, sper sa l execute anaf ul mai reped si sa dea socoteala pentru milioanele de euro pe care le a cheltuit cu acoperirea administratiei prezidentiale. Acu' vreo doua zile o tine pe aia ca nu are de ce sa demisioneze pentru ca proiectul de demitere, nu primise avizul pt senat. Persomal ma saturasem de ranjetul lui, acum sunt pe val bolojan venit de nicaieri si cu ascensiune fulminanta, crin care a lut o la laba 10 ani si autistul nicusor

Sa înțeleg ca votezi cu kklinul?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 hour ago, 71laciport said:

Nesimțirea monumentala a dulapului va întra în istorie,a fost cel mai pasiv președinte cred ca din toată istoria democratiei mondiale 

A plecat gunoiul.

Perfect.

Oricum nu l am votat niciodata .

Dar acum întrebare este,domule drag,dvs cumva îl vreți pe cg președinte?

Ca sa știu dacă mai continui discuția 

Nu de alta ,dar am o lista lunga de cumpărături, am ieșit din sesiune,vreau sa ma bucur de viata și din viata mea nu fac parte cg istii 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu cu prietenii mei🤣🤣🤣

Screenshot_20250210_154838_WhatsApp.jpg

Postat

Eu l am votat pe Criatian Diaconescu si daca mai candideaza tot pe el o sa l votez. Spor la invatat, Aly, 

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
3 minutes ago, 71laciport said:

Eu l am votat pe Criatian Diaconescu si daca mai candideaza tot pe el o sa l votez. Spor la invatat, Aly, 

O.alegere excelenta. 

Am terminat am scăpat! Nu maj învăț vreo 2 luni 🤣🤣🤣.

• Inimioara 1
  • Oras:*
  • Oras:*
Postat
1 hour ago, ally_roxx said:

Eu cu prietenii mei🤣🤣🤣

Screenshot_20250210_154838_WhatsApp.jpg

Eu nu inteleg care e problema daca nu prea vorbeste, ma refer la Iohannis.

Pot fi multe lucruri pentru care poate fi criticat dar ca nu vorbeste nu-mi pare un motiv serios de critica.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
20 minutes ago, natoporus said:

Pot fi multe lucruri pentru care poate fi criticat dar ca nu vorbeste nu-mi pare un motiv serios de critica.

Nu asta e pb.

E ca și când unul care e mic de înălțime are multe alte defecte de comportament,și ii spui piticul drq.

Nu înălțimea e problema în sine.

Cam asa e analogia.

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
39 minutes ago, natoporus said:

...mut-mut n-a fost, că așa futea și altceva în afară de bani publici... Posibil că și atunci scotea vreun "PeeSeeeDeeeeee" pe gură și... "Ia-ți-o la labă, dulapule; s-a dus tot chefu'!"

• Haha 1
Postat

Problema eate ca, klaus o sa stea in locuinta de protocol de la vila lac2 si o sa rada in sinea lui

cum a prostit poporul, ca si cum ar fi adus foloase si contributii cu prezenta lui , iron man, nu alta. Decoratiile si avansarile in grade, din ultimile sapt, oare se "pun"?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
3 hours ago, 71laciport said:

Iaca ca vom ramane fara sibian din 12.02....s a facut inca odata de kkt pt ca s a agatat de functie in baza unui articol din costitutie interpretat de :domnia sa" dupa bunul sau plac cat si al ccr (corupti) Lucrurile erau clare de la sfarsitul de drept al mandatului. Acum face un gest nobil sa acuteasca romanii de un referendum. Duca se pe pustii!

Au ramas habauacii kremlinezi, auriferi si sosocari fara obiect de activitate. Prostalaii au scos pliante cu jos Ciolannis, acum trebuie sa faca retur la materiale. 

Postat

Pai acu' toti isi iau creditul demiterii, usr cu lascona, aur cu simion care avea deviza asta de vreo 3 ani, "noi organizam demiterea lui iohanis" acum o sa se umfle toti in pene. Sosoaca o sa turuie , abia astept dezbaterile...oricum, nu mai aveau subiecte de breaking news ,sa vezi analiatii cu ce senarii, vin. Nu era o stire de dezbatut dar la ANPC sef Piedone? Pana mea nu mai scapam niciodata de cloaca astora?stai ca apare acum in carti predoiu si cati or mai fi. De urmarit evolutia, cirque du soleil de romania, live

Postat

pai sa vedem il aveam pe ponta  presedinte in 2015 si probabil pe dancila in 2020, eram unde suntem acum prin 2019, numai bine inainte sa vina pandemie si sa ne preia veorica, ah si sa nu uitam de razboiul de vizaviu, cred ca veorica avea grija sa bage strambe in ucrainieni atat de bine incat sa ii lase sa intre rusii peste noi, si nu aveam nici sprijinul americanilor cand zicea putin sa renunte nato la fostele tari varsovia in 2022, si eram si tigrul europei adica vanduti chinei si piata lor de desfacere, datorita lui ponta si americanii si restul europei ne luau de prosti mai ceva decat ne iau acum, probabil primele rezidensuri si infrastructuri facute de chinezi urmau anu asta sa se prabuseasca la ce bine erau facute, si da.. cam asta era tara fara iohanis, ah da si justitia era muci datorita lui dragnea ca nu il mai oprea nimeni si probabil era urmatorul presedinte dupa veorica, dar bine ca acum avem pe Cacarau... un upgrade masiv!

• Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Democrată Congo
Postat
La 10.02.2025 la 14:33, ally_roxx a spus:

Nici nu l simți.

Ba da, a girat toate cacaturile PSD-iste, e suficient. 

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
32 minutes ago, caineleDDB said:

Ba da, a girat toate cacaturile PSD-iste, e suficient. 

E,nu e pb,nu e ca ai când suveranistii nu sunt în slujba psd ului.

• Haha 1
Postat
Acum 5 minute, ally_roxx a spus:

E,nu e pb,nu e ca ai când suveranistii nu sunt în slujba psd ului.

si atunci ce ai cu ei?

logica ta - Klaus psd-ist vopsit, nu a facut nimic rau

suveranistii - psd-isti vopsiti, o sa faca rau

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
10 minutes ago, caineleDDB said:

si atunci ce ai cu ei?

logica ta - Klaus psd-ist vopsit, nu a facut nimic rau

suveranistii - psd-isti vopsiti, o sa faca rau

Pai pe logica asta,te întreb și eu: Ce ai tu cu Iohannis?

• Oras:here,there,everywhere
Postat

Acu' că o plecat.

Pentru aia cu memoria scurtă reamintesc că în 2009 era premierul trâmbițat de Geoană la alegerile prezidențiale.

In 2014 s-a trezit în postura de candidat,da' drept carne de tun pentru Victor Viorel.Desi se anunța o victorie ușoară,Victor Viorel o primit Monta.Si uite așa "neamțu ' " nostru s-o trezit parașutat la Cotroceni.

Niciun președinte nu prea are ce să facă,credeam că ne-am dat seama de când o plecat Geologul.

Ăstuia cine credeți că i-o pus banii ln brațe și l-o trimis în vacanțe? Guvernele.Atat de prost era că nici să se ducă nu știa,și nici cei din jurul lui.Sa reamintesc "Capo verde" și celebrul "Kile".

Dar o fost o variantă mult mai buna decât Victor Viorel.Pe Dancila au pus-o că să ia bătăiță,era bine cu nea Klaun,ce,nu se găsea unu mai tare decât ei? Sigur că se găsea.

Omu' o demisionat că să nu-și piardă privilegiile de fost președinte.Daca era demis prin referendum ceea ce s-ar fi întâmplat,nu mai pupa privilegii.

Deci,pe scurt.Se ceartă în fața pulimii, da' după ușile închise se pupa între ei și pun lucrurile la cale.

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, ally_roxx a spus:

Pai pe logica asta,te întreb și eu: Ce ai tu cu Iohannis?

Ti-a scris thebigman cateva dintre capetele de acuzare. Pe scurt putea sa se opuna psd si nu a facut-o. Din comoditate. :)

• Haha 1

Postat
Acum 2 ore, caineleDDB a spus:

Ti-a scris thebigman cateva dintre capetele de acuzare. Pe scurt putea sa se opuna psd si nu a facut-o. Din comoditate. :)

Nu prea  ai de ce să-l acuzi pe nea Klaun.

De prostie,da.

Dar cam atât.

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...